Ecouri — scrise de marciani30;

marciani30, 02.08.17 22:01»@nicole33:

Nicole 33... informatia ca hotelul nu a fost renovat exista. Faptul ca a ajuns in halul asta nu exista. Daca nu a fost renovat nu inseamna ca nu pot spala mocheta sau nu pot repara geamul termopan. Am uitat sa spun ca geamul nu se inchidea bine si auzeam toate autocarele care veneau noaptea.

Mancarea am notat-o cu 50% pentru ca ea corespunde cu imi e indiferenta. Carne de porc am mancat in turcia la alte hoteluri. Am calatorit aici dupa ce am stat cateva luni intr-o tara in care alcoolul si carnea de porc sunt strict interzise, pe langa altele. Imi era dor. Atata tot. Nu ai cum sa iubesti mancarea de la cantina. Pentru ca asta e impresia care mi-a lasat-o. Nu mi-a displacut... mi-a fost indiferenta.

Plaja avea nisip dar intrarea in apa era plina de pietre. Si abrupta. Imi era greu sa intru cu copilul in brate. Si sunt un tip masiv...

Nu spun ca serviciile vip nu ar trebui sa coste. Altfel nu ar fi vip. Nu trebuie sa imi explici asta. Am vrut doar sa mentionez pentru cine se uita pe niste poze frumoase in pragul unei agentii ca aceste servicii costa. Poate nu toate agentiile mentioneaza asta.

Cat deapre site-ul oficial al hotelului... ei bine nu este tradus in romana. Parintii si bunicii mei nu inteleg engleza.

Tot ce am scris mai sus reprezinta parerea mea, o sustin cu argumente si o impartasesc intr-un mod cat mai sincer pentru ca acest site imi permite sa fac asta.

Din punctul meu de vedere a fost o greseala ca am ales acest hotel. Este doar parerea mea. Nu dau sfaturi.

LA REVIEW Nu recomand - scris de în rubrica Susesi DeLuxe & Spa Hotel
marciani30, 02.08.17 16:53»5 adulti plus un copil mic dar un adult nu a calatorit cu avionul.
LA REVIEW Nu recomand - scris de în rubrica Susesi DeLuxe & Spa Hotel
pagină generată în 0.00555491447449 sec

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test