Ecouri — scrise de iulix_73;

iulix_73, 03.09.17 14:02»@danaeldreny: Da, chiar sunt locuri foarte frumoase! Cat tine de diferenta de temperatura aer/apa, apa din strand vine de la " Lacul Negru " care fata de cea de la " Lacul Ursu " care e lac helioterm, e incalzita suplimentar cu ajutorul unor panouri solare. La " Dealul Sării " nu am ajuns, deci nu pot oferi detalii, dar cred ca se poate lua la pachet cu salina din Praid
LA REVIEW Placut dar ... nu in august ! - scris de în rubrica Descoperă Sovata
iulix_73, 30.08.15 09:19»@webmaster21 - Multumesc mult.
LA REVIEW Nimic nou - scris de în rubrica Delta Hotel [Jupiter]
iulix_73, 30.08.15 01:12»@webmaster69 - Mda, nu stiu de ce nu a fost marcata aceasta optiune dar o pot face acum.

- GRAD SASTIFACŢIE (BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ) = 40 %

LA REVIEW Nimic nou - scris de în rubrica Delta Hotel [Jupiter]
iulix_73, 10.03.14 00:02»Despre pensiunea " Alfa" nu pot avea decat cuvinte de lauda.

Cazarea se realizeaza in cele doua corpuri ale pensiunii si anume: partea frontala sau cea de la strada avand un numar de 15 camere iar anexa din spate avand un numar de 6 camere (daca am inteles eu bine de la propietar).

Camerele sunt dotate cu cate 2 paturi single, si baie proprie. Asa cum se vede si in poze, dotarile sunt de nivelul a 2 stele (ca minus ar fi lipsa frigiderului si a sistemului de climatizare) dar simplitatea si bunul gust sunt la ele acasa aici.

Daca la cele mentionate mai sus adaugam curatenia de tip " nemteasca ", serviabilitatea personului si linistea zonei consider ca putem avea un pachet complet de vacanta si chiar una reusita!

P. S. De retinut, ca in cazul in care nu sunteti satisfacut de masa servita la aceasta pensiune aveti in vecinatate restaurantul " U Krále Václava " la care am avut buna inspiratie sa iau mesele. Nu ezitati sa incercati mancarurile traditionale cum ar fi " vepřová pečeně s knedlíky " (friptura de porc cu sos, varza murata usor calita si niste galuste din paine) !

LA REVIEW Merita incercat! - scris de în rubrica Penzion Alfa [Lysa nad Labem]
pagină generată în 0.0066339969635 sec

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test