Ecouri — scrise de Yolanda; în 2019 SĂPT.20

Yolanda, 14.05.19 13:09»@pepsi70ro: frumoasa povestea si chiar este un hotel elegant, o cladire impresionanta. Mi-a placut povestea si asa am adus SB.

Abia astept continuarea povestii acestui oras deosebit numit si Venetia din Rusia.

LA REVIEW Povestea Dashkova Residence - scris de în rubrica Dashkova Residence
Yolanda, 13.05.19 09:05»@micutzu: am vizitat Skopje la final de an, de fapt am facut revelionul acolo. desi era final de decembrie am avut o vreme frumoasa, buna de vizitat orasul si împrejurimile. Am stat la hotelul Panoramika Design. Printre locurile vizitate au fost Crucea Milenium vizibila din tot orasul, canionul Matka, pestera Vrelo si lacul si orasul Ohrid.

Skopje mi-a placut, stii ca deja au returnat acel împrumut? asa mi-a spus ghida locala Iadranka. Bravo lor. Erau doar suparati în legatura cu numele tarii si de întelegerea autoritatilor cu Grecia.

Daca erau mai putine statui de-a lungul râului Vardar era mai bine...

LA REVIEW Skopjie. Maretie sau kitch? - scris de în rubrica La pas prin Skopje şi împrejurimi
Yolanda, 13.05.19 08:20»@Dana2008: Grupul nostru a vizitat cascada Bigar sâmbata 16 martie, cu ocazia excursiei organizate de la Baile Herculane. Cascada Bigar e mai frumoasa primavara, debitul e mare si apa se strecoara prin muschiul verde formând acel val celebru. Plus norocul ca erau turisti putini.

Cu un an înainte am fost vara, debitul de apa era redus, aglomeratie, politie care dirija traficul, taxa la pod pentru a intra pe cararea ce ducea la izbuc, comert ambulant cu de toate... dar cascada are farmecul ei indiferent de anotimp!

LA REVIEW Cascada Bigăr, cea mai frumoasă din lume? - scris de în rubrica Cascada Bigăr [Cheile Nerei]
pagină generată în 0.00986814498901 sec

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test