Ecouri publicate pe sait - de Yersinia pestis

Pagina 1 [din 102]
[ 2029 ecouri ] - ORDONATE DUPĂ: DATA ÎNCĂRCĂRII (descrescător - cele mai recente primele)
pag: 1 . 2 . 3 . 4 - . . . - . 98 . 99 . 100 . 101 . 102
[18.09.18 16:37] - Yersinia pestis

@nrs: Cum am scris și la justificarea votului negativ, tipul ăsta face umor negru! 😀😀😀

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Dezamagitor, AUTOR: Yersinia pestis din DESTINATIA: Toaca Bellevue Hotel, GURA HUMORULUI
[18.09.18 15:29] - Yersinia pestis

@ANILU: Cred că toți, copii fiind am încercat să prindem pește cu perdeaua.

Eu, nici așa, n-am avut noroc, cred că de-asta n-am devenit pescar Dar, pește mănânc pân’se schimbă banii.

Plus că, acum avem gustul mâncării făcute de mama, mai ales dacă veneam în casă obosiți și odârliți de foame. Știi că foamea-i cel mai bun bucătar!

Scuzecă răspund așa de târziu, azi am cules via, parte din ea, a mai rămas de cules partea cu struguri negri, probabil o s-o fac sâmbătă!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Cazare în Sulina: Casa Coral, AUTOR: Yersinia pestis din DESTINATIA: Pensiunea Casa Coral, SULINA
[18.09.18 15:01] - Yersinia pestis

@krisstinna: Ca să fim sinceri, nu ne cunoaștem, abia ce te-am văzut la Slănic. Dar, mereu mi-a plăcut cum scrii și ai păreri de care țin cont atunci când se-ntâmplă s-ajung în vreo locație unde tu ai fost deja.

Și, mai țin minte că ai un zâmbet frumos, care-ți luminează chipul! 😀Și mie-mi plac oamenii care zâmbesc, cred că sunt oameni pozitivi, cei care sunt optimiști!

Ori, tocmai de-asta îmi place să te citesc, nu-ți plouă în vacanță dacă, atunci când ești la hotel, în loc să ai perdele din mătase ai unele din nuș ce material.

Esența unui concediu bun nu stă în culoarea tapetului, deși, da, pentru unii contează și eu le respect opinia. Dar, mă bucur când găsesc din cei care gândesc ca mine :))

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Cazare în Sulina: Casa Coral, AUTOR: Yersinia pestis din DESTINATIA: Pensiunea Casa Coral, SULINA
[18.09.18 14:51] - Yersinia pestis

@doinafil: Păi, e simplu, acuma-s portocaliu, vreau să mă coc, să fiu roșu! 😀

Da, am pus 10 pentru că eu chiar m-am simțit bine acolo. Știam că merg la 3*, asta am găsit!

Oamenii s-au purtat foarte frumos cu noi, mâncarea a fost bună-bună-bună, de ce nu aș fi fost foarte mulțumit?!

Nu-mi place să caut doar petele din Soare, eu chiar mă bucur de excursiile mele!

Aprecierile sunt relative funcție de fiecare ce vrea sau așteaptă de la locația unde se cazează !

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Cazare în Sulina: Casa Coral, AUTOR: Yersinia pestis din DESTINATIA: Pensiunea Casa Coral, SULINA
[17.09.18 21:51] - Yersinia pestis

@ANILU: într-o zi o să-ți trimit rețeta, aia adevărată, a borșului de pește. Este o mâncare săracă, nu de fițe cum o arată pe la emisiunile de bucătari. Prima și cea mai importantă: se face cu pește proaspăt. Un borș cu roșioară, babușcă, cărășei, o mârliță și-un somotei, abia prinși, e comoară curată.

În esență, borșul de pește se face cu ce avea pescarul în bașca bărcii: doi-trei cartofi, unul-doi ardei grași, o ceapă-două și vreo trei roșii, o sticluță cu oțet. Ceaunul se atârna peste copastia bărcii, focul se facea din stuf uscat.

Peștele e un aliment complet, dacă-l gătești bine succesul e garantat!!!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Cazare în Sulina: Casa Coral, AUTOR: Yersinia pestis din DESTINATIA: Pensiunea Casa Coral, SULINA
[17.09.18 21:43] - Yersinia pestis

@krisstinna: Da, Sulina este ceva aparte, spun asta cu toată admirația.

Munții Vrancei sunt frumoși, pentru că sunt sălbatici, greu de parcurs și, de aia, sunt evitați de “călătorii de duminică “

Din păcate, ascunderea frumuseților naturii rămâne metoda păstrare a lor.

Cu excepția avionului, în care nu mă urc decât mort, restul mijloacelor de transport le folosesc fără teamă, probabil ca și Dl “C” procedează la fel!

Fii liniștită, nu aș vrea să scrii ecouri la postările mele decât dacă acestea-ți spun ceva!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Cazare în Sulina: Casa Coral, AUTOR: Yersinia pestis din DESTINATIA: Pensiunea Casa Coral, SULINA
[17.09.18 19:21] - Yersinia pestis

@elviramvio: Mda, eu am alterat ADNul, într-o etapă a evoluției mele a interferat cu vreun pelican. Mănânc pește de trei ori pe zi, 7/7, fără probleme. Bine, ca să mai schimb meniul, pot mânca icre de pește.

Așa, despre mâncare, pot vorbi cât vrei, am mai spus-o, îmi place să gătesc și o fac de vreo 30 de ani. La mine gătitul mâncării nu-i corvoadă, e plăcere!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Cazare în Sulina: Casa Coral, AUTOR: Yersinia pestis din DESTINATIA: Pensiunea Casa Coral, SULINA
[17.09.18 17:34] - Yersinia pestis

@crismis: Era bun, zău că nu mint! 😀

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Cazare în Sulina: Casa Coral, AUTOR: Yersinia pestis din DESTINATIA: Pensiunea Casa Coral, SULINA
[17.09.18 12:24] - Yersinia pestis

Am fost la T.S. la Sinaia, Brașov și Constanța.

Mereu am găsit mâncare gustoasă dar parcă (prea) scumpă.

Au porții mari, servirea este OK. La Sinaia mi s-a părut cel mai aproape de cerințe, iar la Constanța, un pic cam departe de ceea ce ar trebui. Nu-i vorbă, am fost în perioade diferite și, ca orice locație deservită de personal, sunt zile bune și altele mai puțin bune, nu vreau să pun o etichetă doar prin prisma unor întâmplări .

Per total, brand bun dar care, pare că se cam sugrumă singur! Cam ca ”La Plăcinte”, la Iași, e cam mărul lăudat.

[16.09.18 21:41] - Yersinia pestis

Pe bune, io, dac-aș avea talentul lu’ matale la povestit, v-aș lua bani ca s- o fac!

Tare frumos mai zici iar eu încerc să te urmez cu ochii minții, exercițiu de imaginație!

Pe bune, ești sigură că nu vrei să faci un ban cinstit? Tu povestești și io încasez banii, ca agent de impresariat, hai c-am găsit o variantă bună pentru amândoi, că doar nu eram bunul samaritean!

😀

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Fabuloasa ospitalitate a Stellei, AUTOR: Yersinia pestis din DESTINATIA: Stella Hotel [Paroikia, i. Paros], CICLADE, alte insule
[16.09.18 21:28] - Yersinia pestis

@Michi: Nu știu, când e vorba de plecat îs precum calu-n grajd!

Cred că o răceală nu m-ar fi ținut pe loc, mai ales că știi cum se spune: dă-o altuia si-ai scăpat tu, deci, te puteai vindeca!

Pân’ la urmă, ai dreptate, n-or intrat zilele-n sac, la anul poa’ că ne găsim pe -acolo! Io-s simplu de recunoscut, am picioarele până-n pământ! Și mâinile din umeri! 😀

Sărut mâna, însănătoșire grabnică

[16.09.18 21:19] - Yersinia pestis

@rentea: Mersi, dar, povestii că hotelul nu l-am ales eu iar la Ariciu ajunserăm, oarecum, din întâmplare și am fost mulțumiți! Și dacă nu ne-ar fi plăcut, ne-a amorțit revolta vinul de tot spui de el precum și rachia. Bune, rău, amândouă!

Totuși, am rămas vigilenți, la Albena eram în stare incipientă de Revelion cànd ne-am dus la “Old House” da’ ne-am prins repede că acolo e nevoie de cascadori ca să mănânci ce-ți pun ăia pe masă!

Iar despre hotel, spui drept, n-am ni’ca de reclamat!

Oricum, mersi de sfat, da’ nu mă mai prinde Balcik-ul să mă cazez acoloșa!

[16.09.18 21:12] - Yersinia pestis

@Zoazore: ce-ai scris, bre și cum, în Morse?! Că te opriși la faza cu crâșma aia, cu mâțele, “Peru”, de-i dădeam cu pisicile-n cap dacă le vedeam pe masă, lingând tingirile, zău așa... ajungeam caz de Poliția animalelor!

În rest, pauză solemnă, ce, tu crezi că io văd cu ochii de la ciorapi ?!

Iete, ca să nu dau greș, aruncai și -acu o geană pe la tine-n pagină, mă uitai printre șîpcile din gard . Canci, pauză totală !!!

[16.09.18 20:59] - Yersinia pestis

@Zoazore: Tu știi cât țiu la tine, nu te-aș contrazice, neam! Dar, nope, ce pun ăia-n mâncare de-o strică pe toată nu-i oregano! Cunosc buruiana asta, o pun în paste, alături de busuioc! Nope, e ceva pe bază de chimen, cic-ajută la digestie!

Ori, aicea, e un grav anacronism, să ai rachiu de caise, digestiv de nu se poate, și să pui chimen în mâncare?!

Nu, acuma m-am dus în bucătărie, am băgat nasu-n punga cu oregano, nu-i de-acolo! Parol, monșer!

Am sărit peste plăcinte, c-aveam elan de la rachiu și de la vin. Buei, un vin de mureai, bun cu draci! E drept, 48 de leva sticla, dar face toți banii!!! Din păcate și dacă mă bați nu știu ce marcă era, avea doar niște sticle lungi, chiar “țăruși” cum le spunea pe vremuri la treisfertul nostru!

Altfel, respectuos te huidui pen’că nu prea mai participi la viața de-o avem noi, membrii acestei comunități, aicișa!

Acuma, serios, probleme? Sper să nu!

Așa că gata, nu mai vorbesc cu tine că nu mai am temă! 😛

Last edit : nu-i oregano, de cimbru nu se pune problema, ca orice bărbat însurat de 30 de ani, eu gătesc acasă ! Pe cuvânt, mă bag și la finețuri, ăla e chimen, baza!

Cică e condimentul lor nativ “ciubritsa”. Fac săpături și aflu ce-i !

[16.09.18 20:32] - Yersinia pestis

Am vrut să scriu dar mi-am dat seama că aș putea fi bannat!

Mamaia devine, în fiecare sezon, stațiune de cocalari: sosiri la cluburi cu elicopterul, șamapanie adusă cu roaba, copiii maneliștilor care n-au nicio brumă de bun-simț!

Asta e, am ajuns, din comunism, în consumism. În numele banului este permis orice și chiar mai mult!

Iubirea de mare? O noapte la “Vega” este 100 de euro, doar cu MD. Un sejur de 7 zile, AI, 2000 de euro. Cine își permite sumele astea?

Din păcate iubirea de mare se mai poate manifesta pe plajă la Sulina, la Sf. Gheorghe sau, la Gura Portiței. Acolo (încă) n-au ajuns cocalarii ci, doar părinții lor, care au ajuns să cumperr Delta Dunării pe bucăți. Și nu numai, alții și-au tras câte-o insulă, vezi Belina...

Scuză-mi pesimismul, o s-ajungem ca-n “ O piatră pe cer” a lui Asimov, după 50 de ani o să fim urmăriți ca fiind persoane inutile ba chiar obositoare pentru societate, mai ales dacă avem amintiri vii!

[16.09.18 08:51] - Yersinia pestis

@elviramvio: Dacă nu suntem bârfiți nu existăm, deci, nu pot fi supărat c-am fost subiectul unei discuții.

Totuși, mă-ntreb: ce-ați fi putut să discutați despre mine, pentru că nu mă cunoașteți ?!

Nici nu știți câte motive ați găsi dacă m-ați cunoaște în realitate, deci, voi pierdeți! 😀😀😀

Bârfă pozitivă?! Mneeeaaah, n-are niciun haz!

[16.09.18 08:31] - Yersinia pestis

@Dan&Ema: Cea mai pregnantă senzație de “regalitate”, pentru mine, este la Sinaia! Și nu numai la Peleș, unde este evident de ce, cât în toată Sinaia.

Cred că această localitate-și merită aura , și astăzi orașul are o eleganță a sa.

Balcik, are admiratorii lui, cum e și normal, nu spun că regret c-am fost acolo, ci doar că nu o văd stațiune: plaja mică, departe de multe hoteluri.

Grădina Botanică are o reclamă foarte bună, PR, ce vrei iar Castelul e o vilă, destul de rustică. Bine, duce legenda Reginei Maria, cea pe care Carol I a surghiunit-o acolo, copleșit, poate, de personalitatea ei. Totuși, Regina nu e un persomaj atât de iubit în România, ea, care fusese atât de iubită de popor în WWI.

[15.09.18 06:57] - Yersinia pestis

@ANILU: Hotelul este frumos, după cum am spus, m-au mirat comentariile negative. Bine, înțeleg că se datorau felului în care a fost organizat Revelionul 2016/2017! Mă rog, 3 comentarii erau numai despre așa ceva: doi spuneau c-a fost oribil, unul c-a fost sublim! Uniți în diversitate, nu?

Mâncarea nu m-a dat pe spate, au condimentul ăla nesuferit! La “Ariciu” te puteai înțelege cu ei deși, cazul meu, și-n paste l-au pus!

Iar la “Old House” e caz de targă! Poate pentru că era sfârșit de sezon, uite, le mai dau o șansă!

Weekend plăcut! 🙂

[14.09.18 19:52] - Yersinia pestis

@cosminap: Da, doar c-am văzut oarece intoleranță față de opiniile celui care nu e de acord cu ceea ce scrie autorul. De aici și dubiile mele.

Ori asta e greșit, fiecare vede lucrurile cum vrea!

Mă rog, ar trebui să-nțelegem că e loc pentru toți sub soare!

Oricum, mie mi-a plăcut hotelul și, dacă nu sunt probleme grave, sunt dispus să fiu mai permisiv, mai relaxat !

[14.09.18 18:38] - Yersinia pestis

@cosminap: Mulțumesc, vecina! :))

Ei, e prea mult spus”captivant”, am vrut să fie un review util pentru cei ce-ajung în zonă și ar avea nevoie de cazare sau de un restaurant bunicel! Și-așa am avut emoții, după cum spuneam, părerile spuse pân-acum sunt ,mai degrabă, negative .

Altfel, mulțumesc pentru (primul) vot, sper să ai mână bună, să bat recordul la voturi date!

Sărut mâna, weekend plăcut!

[pg. 1 / 102]: ecourile 1-20 din total 2029
pag: 1 . 2 . 3 - . . . - . 99 . 100 . 101 . 102
FILTRE APLICATE
  • AUTOR (user)
  • DESTINAŢII
  • ANUL scrierii
  • TEXT CĂUTAT

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagina generata in 0.246613025665 sec /