Ecouri publicate pe sait - de Yersinia pestis

Pagina 1 [din 107]
[ 2136 ecouri ] - ORDONATE DUPĂ: DATA ÎNCĂRCĂRII (descrescător - cele mai recente primele)
pag: 1 . 2 . 3 . 4 - . . . - . 103 . 104 . 105 . 106 . 107
[14.11.18 22:48] - Yersinia pestis

Și mie mi-au făcut aceeași impresie și Clujul și Galați! De fapt, știi părerea mea despre Galați, iar despre Cluj scrisei, nu cu atâta talent ca tine, dar, cam în aceeași termeni.

Cred că este cel mai frumos oraș din țară și aș vrea să locuiesc acolo, doar că, din câte știu, au postul de viceprimar ocupat! :-))

Mi-a plăcut să citesc ce scrii, cum, mereu mi-a plăcut cum povestești!

[28.10.18 13:08] - Yersinia pestis

@mihaelavoicu: Eu, prima oară, am ieșit din țară în 2006, în Polonia, la un turneu internațional de fotbal, ce avea loc la Jaworzno, lângă Katowice.

Apoi, în același an, de fapt la vreo două luni, în Germania. Acuma, când trag linie, am cam văzut din Europa vreo 12 țări, cred că, pentru noi, românii, ăsta a fost singurul mare succes al aderării la UE, faptul că putem vizita!

[27.10.18 19:22] - Yersinia pestis

@crismis: Acuma, trebuie să aibă și Doamne-Doamne răbdare cu mine... mai sunt 8 luni pân ‘ atunci!

Cred că o să mai văd Bulgaria de ziua Adrianei, în ianuarie, probabil Pamporovo sau, dacă nu, Ukrayna, la Bukovel.

Nu știu, cum spuneam, să nu-și facă “bărbosul” alte planuri cu mine!

“Să vedem ! “, spuse orbul, dacă o fi nevoie de idei, poa’ c-o să mă tângui !

[26.10.18 20:45] - Yersinia pestis

@iulianic: Noi suntem adepții sărbătorilor religioase acasă, dar, nu poate să vă fie teamă că veți petrece sărbătorile în Bulgaria?!

Știi că veți fi extrem de mulțumiți să le petreceți acolo!

Banii ne -au rămas, ei nu-s pierduți, deja am planificat un Kazanlak, cu a lui sarbatoare a trandafirilor , din prima duminică a lui iunie 2019! 🍾

[26.10.18 18:46] - Yersinia pestis

@crismis: de fapt, mai este peștera, ekopoteka, mă pregătisem pentru excursia asta.

Am greșit cu “Irina”, de fapt, era “ Ioana” dar, de încăpățânat ce sunt, îți spun că pe Waze vocea feminină are alt nume ca pe Google Maps, nah!!!

Și, până-n Ruse am venit cu Waze doar ca să -mi spuie unde-s gaborii, de acolo am mers cu Google...

Mmm, ce zici, cum am întors-o?!

[26.10.18 16:26] - Yersinia pestis

@crismis: Mda, oricum aș da-o, așa e: am comis cheesburger-ul, am luat și șnițel de la Adi iar cu rulada, ce vrei, de ce-a trecut fata cu platoul prin fața mea?! Ispita, nu? Iar eu sunt slab în fața ispitelor, mea culpa! Dar de compactat, le-am compactat bune, n-a rămas nimic excedentar !

Zagorka a avut rol de spălare a păcatelor, că, apa trece și spală!

Mulțumesc pentru urări, sărut mâna!

[25.10.18 15:31] - Yersinia pestis

@irinad: Noi am venit două seri, dar numai în prima am mâncat. A doua seară ne-am oprit pentru paharul de vin și berea mea. De fiecare dată era atât de cald afară că am ales să stem pe terasa aia micuță, din fața pub-ului.

Mie mi-a plăcut și mâncarea și faptul că fata de ne servea era fâșneață-foc, erai servit repede!

Iar când am mâncat, cum am și spus, mi-a plăcut, maxim! Șnițelele erau perfecte, cheesburgerul la fel, nu mai spun de rulada aia, amestecul de verdeață și sosul, pe care ți-l aducea într-o căniță, separat, făceau toți banii!

[25.10.18 15:25] - Yersinia pestis

@krisstinna: Păi, io-s cu moluștele sau cu fructele de mare, am luat niște inele de calamar, bune-bunuțe, la vreo 18 leva. Adrianei i-am luat un mojito și-am lăsat-o să se uite, în voie, prin piață, că nah, era gratis!!! .

Da, îmi place Ruse, dacă mai ajung pe-acolo o să țin minte recomandarea ta! Mersi!

Dar, totuși, mâine o să spui ce-am făcutără noi pe-acolo, ai răbdare!

[25.10.18 15:21] - Yersinia pestis

@Zoazore: Nu te baza pe asta, ține-l în stres, ca atunci când eram copii și, ca să nu luăm bătaie, dădeam pachețelul golanului școlii, terorizează-l până o să i se pară natural să-i mănânci mâncarea! >:)

Glumesc, zi-i omului să nu mă înjure, și-așa nu-l ajută cu nimic! =))

Dar, dacă tot l-ai lăsat să citească, sper că i-ai luat banii pe bilet, că, nah, acuma nu-nseamnă că dacă mâncăm împreună uităm de îndatoriri! I-ai banii!!!

[25.10.18 14:57] - Yersinia pestis

@Zoazore: A fost chiar ca în proverbul cu mărul lăudat, dar, cum am și spus, nu e de stricat bucuria excursiei, măcar m-a bucurat amenajarea locației. =))

Oricum, Gurko are, mai departe, recenzii bune, mai mult ca sigur cei mulțumiți sunt mai numeroși decât ăia cârcotași, cum mă aflu eu!

Cât despre poze, alea de se refereau la meniu, cum se spune cu gardul și cu leopardul, deși, am și aici o nedumerire : cum să fie ăsta proverb românesc, de unde știau românii de leopard, pentru că nu prea creșteau pe lângă case animăluțe de astea ???!!!

[25.10.18 14:54] - Yersinia pestis

@Zoazore: Faza cu privirea de câine bătut când cineva mănâncă lângă tine este genială, mereu își atinge scopul. Îți dai seama, ăla bobinează lângă tine și tu te uiți, luuung, la fiecare înghițitură de-a lui! Clar că te invită să participi la festin și-atuncea, îl lași orfan de mâncare! Faza frumoasă e că la tine nu mai ține chestia cu privirea, tocmai ce-ai folosit-o!

Dacă nu te invită la masă, nu-i nimic, o să-nghită cu noduri sau, nu mai mănâncă nici el!!!

Succes deplin ai când te uiți, fix, la el și te faci că-nghiți în sec!!! :)):)):))

[25.10.18 14:50] - Yersinia pestis

@Carmen Ion: Păi, cum altfel, Dire Straits era muzica tinereții noastre. Bine, mai corect, na: ”și muzica tinereții noastre ”.

Așa, sunt multe melodiile de ne nasc melancolii, de-asta s-a inventat You Tube!

Să-ți fie de bine masa, eu încă n-am ajuns, dar, jur și când vin la masă voi fi fruntaș!

Mulțumesc pentru vot și vorbe!

[25.10.18 14:33] - Yersinia pestis

@krisstinna: La ”Happy Bar & Grills”, unde am nimicit o porție de fructe de mare, dar în Ruse am oprit chiar pentru o vizită prin centru, așa, ca o zi de duminică, cum și era!

Cred că Ruse ar merita o vizită așa, amănunțită, orașul pare frumos, doar că voiam acasă, era, undeva, 3 după-amiaza și, până acasă mai făceam vreo 4 ore, că încă nu trecusem Podul.

Cert este că, n-am plecat din Ruse până n-am mâncat câte-o ”Banița”. de data asta ne-am așezat la terasa locației de unde-am cumpărat-o, n-am mai molfăit-o din picioare. Îmi plac mult plăcintele lor!!!

[25.10.18 14:26] - Yersinia pestis

@Michi: Ei, asta este numai o parte. Găsești multe ”mehana” în Veliko Tărnovo și, judecând după gradul de ocupare, cred că mâncarea și băutura de acolo sunt bune!

Cel puțin în perioada în care românii au năvălit aici, spre sfârșitul săptămânii, crășmele erau pline!

Acuma, nah, fiecare cu ce așteptări are, eu am zis doar de alea de-am fost eu în ele. Dacă ajută, cu atât mai bine! :)) Sărut mâna pentru start vot, să fie cu noroc! :))

[25.10.18 14:24] - Yersinia pestis

@webmasterX: Mulțumesc, este și frumoasă melodia, este?

[25.10.18 12:54] - Yersinia pestis

@Zoazore: Haide, recunoaște că e normal să-ți placă să-ncepi ziua văzând oameni tineri, zâmbind! De-aici și moftul meu cu fetele de la recepție. Ca, dacă-s tinere și frumoase, nu-nseamnă nimic altceva decât șanse în plus de a-ți vinde produsul mai bine!

Camera noastră avea tapetul pe culoarea aia, altele aveau tapet de culoare mai deschisă.

[25.10.18 03:45] - Yersinia pestis

@crismis: De aia nici nu vreau să fiu categoric cu restaurantul, chiar așa am zis și noi, o zi mai slabă pentru cei de-acolo. Nu mi-e ciudă decât de ghiveciul ăla care, în poze , arăta într-un mare fel iar în realitate era slăbuț, rău!

Cât despre metoda în mâncare, clar, nu te pot contrazice, ești medic în așa ceva. Voiam să spun doar că deși zilnic ne stresăm ca să mâncăm corect, tot nu vom reuși! Și atunci, măcar în concediu să fim mai relaxați !

Iar despre moda din bucătărie : acum trei-patru ani n-aveai voie să te gândești la untura de porc. Astăzi e cea mai sănătoasă!

[24.10.18 19:25] - Yersinia pestis

@RoxanaGRS: Mulțumesc mult pentru urări!

Cum spuneam, dacă vezi Arbanasi nu e vreo păcăleală dar, nici icre de Manciuria nu-i!

Pentru tine, da, du-te să vezi, dar nu-ți fă așteptări deosebite, nu-i vreun Heaven!

Veliko Tărnovo este altceva, e viață reală, trepidantă. Arbanasi e un stop cadru, e artificial! Așa l-am perceput eu! Sau, altfel zis, decât Arbanasi mai bine stau trei ore-n piața agri. A oricărei localități! 😀

[24.10.18 19:19] - Yersinia pestis

@Zoazore: Neah, nu reziști, soro, e caz de targă!

Tu nu-nțelegi că-i liniște de-nceput de lume? Ajungi să te-njuri singur doar ca s-auzi vorbe!

Ori, noi doi, io, fost gabor, obișnuit să fiu omenit cu cărămizi în șale și dumnezei pentru mama, tu, inginer petrolist situație în care dacă ai vreunul de vorbește și se poartă elegant îl dai afară, că-ti strică colectivul... hai, măi, mamă, ce vorbim aicea?! Dacă stai în Arbanasi 3 zile ai să sari la bătaie și la cel de te salută!

[pg. 1 / 107]: ecourile 1-20 din total 2136
pag: 1 . 2 . 3 - . . . - . 104 . 105 . 106 . 107
FILTRE APLICATE
  • AUTOR (user)
  • DESTINAŢII
  • ANUL scrierii
  • TEXT CĂUTAT

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagina generata in 0.171586990356 sec /