Ecouri publicate pe sait - de crismis

Pagina 1 [din 119]
[ 2380 ecouri ] - ORDONATE DUPĂ: DATA ÎNCĂRCĂRII (descrescător - cele mai recente primele)
pag: 1 . 2 . 3 . 4 - . . . - . 115 . 116 . 117 . 118 . 119
[17.01.18 07:19] - crismis

@elviramvio: Mulțam frumos pt toate urăturile! Mă bucur că mai apreciază cineva infuzia de cafea! De fapt, nu se poate să n-o iubești, mai ales dacă n-ai încotro! :)

Și da, februarie, să vină februarie!

[15.01.18 16:44] - crismis

@Carmen Ion: Mulțumesc pt completări, Carmen! Oricum, nu pot spune că a fost ceva care ne-a luat total prin surprindere, despre prosoape fuseserăm avertizați, iar cu consumabilele... nu facem noi un capăt de țară din asta! Per total, oricum am fost super-încântați de această cazare, dar mai ales de costurile ei, care au fost de-a dreptul prietenoase cu bugetul nostru! :)

Cât despre plaje și orarul restaurantelor și magazinelor... acestea mi se par generatoare de stres. În Grecia pur și simplu n-avem nevoie să ne uităm la ceas; când ni se face foame, căutam o tavernă și gata! Dacă vedem o plajă faină, oprim și întindem prosoapele. În Italia nu-i așa. La cârciumă te duci nu când ți-e foame, ci când e deschisă. La plajă trebuie să cotizezi (de cele mai multe ori, destul de serios). Italia nu-i neapărat pt plajă (cel puțin pt amărășteni ca noi), ci pt vizitat. :)

@hopik: Mulțumesc pt aprecieri! :)

[15.01.18 07:15] - crismis

@Dan&Ema: Recunosc, am fost un pic sadică cu pozele alea, mai ales cu a doua. Poze aromate, zici?! Nu, nu cred că-i bine...

O săptămână cu spor! :)

[14.01.18 22:38] - crismis

@Zoazore: Mă lăudați voi, da' tocma' vă zisei că n-am niciun merit! Că s-a nimerit bine, am zis să dau mai departe, poate or mai vrea și alții! La o adică, vorbim cu cine trebuie să vorbească unde trebuie...

Și noi mai avem una-alta prin bagaje. Recunosc ca detergent de vase și hârtie igienică - nu. Dar așa, ca gest... Mi se pare aiurea. Zgârciomani.

[14.01.18 22:30] - crismis

@irinad: Mi-a făcut mare plăcere să revăd imagini dragi din Veliko și Bojentsi, mai ales sub cerul senin de... primăvară?! La frumoasa Elena în vizită încă n-am ajuns, dar se pare că trebuie să-i rezerv ceva timp, pare că are cu ce să se laude!

Cât despre Kostel... Păi dacă nu ziceai să nu râdem, poate nu râdeam. Așa... Am râs cu lacrimi! :))

[14.01.18 22:09] - crismis

@mishu: Mulțumeeesc! Nici nu știi cât mă bucur că ești pe aici, cât mi-era de dor de formulele care te-au consacrat ("start vot" și "votat cu mare drag") ! Parcă niciodată nu mi s-a părut mai prețios votul tău! :)

@irinad: Mulțumeeesc și ție, draga mea prietenă! Da, ciudați italienii, dar cu toate astea, trebuie să recunosc că soacra lui O a făcut o afacere bună în numele nostru. Chiar foarte bună, din motivele expuse! Iar faptul că am stat "la țară" a prezentat un avantaj în plus, la care eu țin foarte mult în vacanțe: liniștea. În afară de orătănii și de clopotele bisericii, alte sunete nu ne perturbau! Tare frumos a fost, ce mai!

Toate cele bune îți doresc și eu, să aveți parte de călătorii fabuloase, dar și de împliniri pe plan profesional (că și ăla contează, trebuie să recunoaștem) !

@webmaster: Mulțumeeesc și ție!

[14.01.18 15:06] - crismis

@ioan marinescu: Săru' mâna pentru masă! Bine de știut pentru următoarea vizită la Cluj!

[14.01.18 12:41] - crismis

@Zoazore, DOINITA, mishu: Mulțumesc pt vizită! "Ce-i frumos și lui Dumnezeu îi place" zice un binecunoscut proverb românesc. Grecia, Turcia, Italia, Spania, Portugalia etc... Eu sunt îndrăgostită de întregul spațiu mediteranean, care pt mine înseamnă vacanță, libertate!... Dacă m-ar "pedepsi" cineva să nu mă plimb toată viața care mi-a mai rămas decât pe aici, nu m-aș supăra deloc! ;)

[13.01.18 14:18] - crismis

@cris1982: Îmi place să cred (sper să nu greșesc) că e vorba de cazuri izolate. În ultima vreme, noi am avut 2 experiențe în zona locuită majoritar de maghiari, ambele de nota 10: la Pensiunea Amade, în Siculeni, iar Paștele trecut l-am făcut la Sovata. Ca să nu mai vorbesc de recenta vizită în Budapesta, unde am fost de multe ori întâmpinați cu "bună ziua" atunci când spuneam că suntem români.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Strain in tara mea, AUTOR: crismis din DESTINATIA: Pensiunea Country Court [Curteni], TÂRGU MUREȘ
[11.01.18 22:18] - crismis

@Cris: Nee... iarna nu! Cred că mă transform în Grinch; îmi place zăpada doar în poze!

Vara, când e ziua lungă și caldă! Mi-ai dat o idee cu alea 2-3 zile! ;)

[11.01.18 10:53] - crismis

@DOINITA: Frumoasă plimbare, foarte interesant tot ce ati vizitat! Nu știu exact când, dar o să vă călcăm pe urme!

[11.01.18 10:40] - crismis

@Cris: Superb! Ai dreptate, Maramureșul este o sursă inepuizabilă de obiective, te duci să vezi una și mai afli de încă 5! La Mogoșa am poposit și noi, dar numai câteva minute, căci era destul de târziu și, în plus, începuse să picure. La fel ca tine am zis: data viitoare stăm aici măcar jumătate de zi. La Șuior n-am fost, dar fotografiile tale m-au convins să-l includem neapărat pe viitoarea listă de "Maramu'"!

Abia aștept să văd ce ponturi ne mai dai! ;)

[10.01.18 17:56] - crismis

@cristina47: Da, mi-e dor de mare! Mi-e tare dor!!!

De ținut minte terasa asta, mai ales că nu arată rău deloc! Îmi plac foarte mult locurile decorate cu plante. Ca să nu mai zic de prețuri!...

Un an 2018 cu sănătate și călătorii inspirate îți doresc și ție, Cristina!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Complex Nordiana, AUTOR: crismis din DESTINATIA: Unde mâncăm în Mangalia?, MANGALIA
[10.01.18 17:49] - crismis

@Aniela Tolo: Să vă trăiască sărbătoritul, se vede că e fericit și chiar s-a simțit bine la Dobru! Fiți siguri că momentul când formația a cântat special pentru el o să-i rămână în memorie toată viața! A propos: doamna care a adus tortul este aceeași "responsabilă" cu masa noastră la Crăciunul din 2016!

Exact asta am vrut să subliniez și eu când am scris despre această experiență: se mai găsesc camere curate și mâncare bună și ieftină și prin alte părți, dar oameni ca cei de la Dobru - mai rar! Pur și simplu, acolo nu există "nu se poate"! Vă vine să credeți că pentru noi acest hotel a devenit un etalon?! Pe oriunde am mai mers, am comparat cu Dobru. Greu de găsit ceva cât de cât, Dobru a urcat destul de sus ștacheta!

Să petreceți frumos și altădată și... să ne mai povestiți și nouă! Un an minunat!

[10.01.18 17:36] - crismis

@rodica1016: Doamne, ce-aș mai vrea să fiu iar mică și să mă ducă bunica la Sinaia!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Perfect pentru vizita la Peles, AUTOR: crismis din DESTINATIA: Bastion Hotel, SINAIA
[09.01.18 14:44] - crismis

@elviramvio: :) Mulțam! Am nevoie!

[09.01.18 10:47] - crismis

@flaviana77: Mulțumesc! :)

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Sublimat de... Cinque Terre!, AUTOR: crismis din DESTINATIA: Descoperă Cinque Terre, LA SPEZIA
[09.01.18 10:08] - crismis

@maryka: Aventura italiană continuă! :) Doar să reușesc să obțin bilet de voie de la zeul Chronos! ;)

[09.01.18 09:03] - crismis

@elviramvio: Mulțumesc! Bocelli e tare!

[08.01.18 22:50] - crismis

@Zoazore: Aa, mersi că mă luminași, polipo de la polip! Nu știu cum de n-am ținut minte! Vârsta, de! ;)

@elviramvio: Fain, da! :)

[pg. 1 / 119]: ecourile 1-20 din total 2380
pag: 1 . 2 . 3 - . . . - . 116 . 117 . 118 . 119
FILTRE APLICATE
  • AUTOR (user)
  • DESTINAŢII
  • ANUL scrierii
  • TEXT CĂUTAT

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagina generata in 0.23050403595 sec /