Ecouri publicate pe sait - de crismis

Pagina 1 [din 142]
[ 2824 ecouri ] - ORDONATE DUPĂ: DATA ÎNCĂRCĂRII (descrescător - cele mai recente primele)
pag: 1 . 2 . 3 . 4 - . . . - . 138 . 139 . 140 . 141 . 142
[18.06.18 21:53] - crismis

@mishu: Mulțumesc frumos!

[17.06.18 18:25] - crismis

@Dana2008: La Tg. Mureș a trebuit să renunțăm, era prevăzut inițial în circuitul de anul ăsta, dar am trecut fără să ne mai oprim. Mai ales că am înțeles (inclusiv de la tine) că ar merita să-i dedicăm mai multe zile, nu doar câteva ore, cum mă gândisem inițial.

Rămâne pe... altădată! Dacă se organizează ceva, dă de știre, poate percutăm și noi, dacă om putea!

Vacanțe frumoase până atunci și multă sănătate!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Hanul Pescăresc Câmpu Cetății, Sovata, AUTOR: crismis din DESTINATIA: Unde mâncăm în Câmpu Cetății, CÂMPU CETĂȚII [MS]
[17.06.18 17:50] - crismis

@Flaviu: Eram sigură că o să se lege cineva de preț! 😂😂😂

Am rezervat întâi pentru o noapte, mă înnebunesc după astfel de experiențe autentice, am multe locuri de genul ăsta "puse deoparte". Am zis că n-or fi foc, merităm și noi câte un răsfăț din când în când! Pe urmă a trebuit să reconfiguram vacanța și ne-au trebuit 2 nopți de cazare în zonă. Mi-a trecut prin cap să renunț la Reveria și să caut altceva, dar m-am gândit că, dacă era vorba despre altă țară, cine știe pe unde, n-aș fi crâcnit și-aș fi scos 80 de euroi pe noapte din buzunar, ba poate considerând că am făcut și cine știe ce afacere! În Ioanina, anul trecut, la fel ne-a costat o cameră într-un conac din orașul vechi... În Italia am dat 115 euro pe o triplă în Genova - bună cazarea, dar nimic special. Nu mai departe decât în Saranda (Albania!) vara trecută, când ne-au țepuit ăia de rezervaseram și am găsit alt hotel cu 75 euro dubla cu md inclus!

Și atunci de ce să nu dau banii ăștia aici, în România?! Mai ales că ȘTIAM că vom tratați ca niște prinți! Eu cred că, din când în când, merită cu vârf și îndesat! Părerea mea! :) (Nici tu să nu te superi pe mine!)

[17.06.18 16:30] - crismis

@puiutea: Un hotel foarte bun, după cât se pare... Mi-a plăcut mult terasa de sub copertina.

Iar "i drughi" mi-a adus aminte de vremea de dinainte de '89, când "prindeam bulgarii". După fiecare film, urma genericul cu actorii și fiecare se termina cu "i drughi". La un moment dat, fratele meu a exclamat: "Băi, al naibii I Drughi ăsta, joacă în toate filmele! "

Vacanță frumoasă!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Hotel Silver - Sofia, AUTOR: crismis din DESTINATIA: Silver House Hotel, SOFIA
[17.06.18 13:14] - crismis

@krisstinna: Parcă zic că la 9. Abia aștept să văd ce impresie-ți face Diva! Vacanță minunată în continuare!

@Zoazore: Am, nu-i așa?! La fel ne-au zis și gazdele, că TV-ul nu s-ar fi asortat cu peisajul. Adevărul e că, dacă nu ne-ar fi atras atenția ei, nu cred c-am fi observat lipsa televizorului. Mereu îmi amintesc de primul review de cazare pe care l-am scris pe AFA, despre pensiunea unde am stat în Ischia; pentru că nu făcusem nicio poză în cameră, mi-a fost imposibil să-mi amintesc dacă am avut sau nu TV!

...Dulceață de vișine... Iamiii...

[17.06.18 13:07] - crismis

@andreieu: Ți se pare mai rece vibe-ul general?! Dacă te referi la AFA, vino la primăvară la întâlnirea anuală a comunității! Și-ai să vezi "pe viu"!

[17.06.18 13:04] - crismis

@krisstinna: Wi-fi avem. Mai dă rateuri, dar merge... TV la sala de mese.

Pentru tine, în mod special, priveliștea asupra bisericii fortificate, curtea cu iarbă înaltă, flori și pisici! :)

[17.06.18 12:07] - crismis

@ungureanica: Mulțumesc frumos! Nu-i greu de ajuns de la voi! Iar zona e minunată și foarte ofertanta din punct de vedere turistic!

[17.06.18 10:39] - crismis

@Carmen Ion: Mulțumesc, Carmen! :)

[17.06.18 10:38] - crismis

@andreieu: În primul rând, bine ai revenit, ți-am simțit lipsa!

Foarte drăguț hotelul tău, elegant și modern; mi-a plăcut mult designul blatului de la capătul patului, sugerând bulele ce-și caută drum spre suprafața apei. Mi-au plăcut și spațiile comune, zona de luat masa. Și... felicitări pentru opțiunea de a mânca sănătos! :)

... Dacă zici că H4 ăla s-a chemat cândva Ramada, înseamnă că acolo am stat acum vreo câțiva ani, cu ocazia unui congres (care tot la Messe s-a ținut).

[17.06.18 09:55] - crismis

@adrianbogdan: Mulțumesc, Roxana! Exact așa m-am simțit și eu acolo, o fetiță în vizită la bunici, răsfățată cât încape în fiecare clipă!

@webmaster: Mulțumesc frumos!

[17.06.18 09:37] - crismis

@webmasterX: Da, pare să fie ok localizarea.

[16.06.18 09:33] - crismis

@carmenvieru11: Cum să ne plictisești?! A fost grozav, am călătorit și eu cu tine și cu d-na profesoară! :)

Minunată excursie, cred că a fost destul de obositoare, dar a compensat prin multitudinea obiectivelor turistice pe care ați avut posibilitatea să le vizitați. Chestia cu autocarele care se tot strică am mai auzit-o și n-o prea înțeleg; o agenție respectabilă ar trebui să facă din timp toate verificările posibile și să preîntîmpine astfel de episoade ce duc la întârzieri notabile și la diminuarea confortului pasagerilor! Ca să nu mai zic de siguranta lor! Auzi, să-ți "plimbi" bagajele 1 km până la hotel!

În tot cazul, felicitări pentru excursie și pentru relatare! :)

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Superba Spanie, AUTOR: crismis din DESTINATIA: La pas prin Peninsula Iberică, diverse #
[16.06.18 09:12] - crismis

@elviramvio: He, he, și eu obișnuiesc să bag în congelator mâncarea gătită în exces (ceea ce nu mi se întâmplă decât rarisim, de obicei în perioada Crăciunului) ! Sarmale știu să fac, chiar îmi ies foarte bune, dar din lipsă de timp nu fac decât o dată pe an, maxim 2. Și atunci îmi ies, desigur, prea multe pentru cât putem noi mânca.

Și eu am înnebunit vecinii, dar acum vreo 2-3 săptămâni! ;)

@krisstinna: Mulțumim frumos! Iar vouă... vacanță minunată să aveți!

@ANILU: Sarmalele au fost mereu printre mâncărurile mele preferate, poate și pentru că se găteau rar. Cea mai fericită perioadă în acest sens a fost când erau copiii micuți și aveam bonă la ei, o femeie de nota 20 care mă ajuta mult și la treburile casei. Era moartă după Băiețel, nu știa cum să-i mai caute-n coarne, așa că una-două ne făcea câte o mâncare preferată de Paul, printre care (așchia nu sare departe de trunchi) sărmăluțe. Acum, în ultimii ani, povestii mai sus. Și da, mi-a rămas și varianta restaurantelor, în multe locuri am mâncat sarmale minunate!

ghisor: Mulțumesc, Iubitorule de Cafea cu Aroma de Sarmale! :)

[16.06.18 00:02] - crismis

@Dana2008: Locul ăsta chiar pate un colț de Rai!

Îmi povestea o cunoștință ce planuri de vacanță are pentru vara asta: va petrece, pentru al 3-lea an consecutiv, câteva zile la Hanul Pescăresc, lângă Sovata! Normal că am fost curioasă și am intrat imediat pe net să văd despre ce-i vorba! Păi da! Mai ales acum, că zici și tu!

De ținut minte.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Hanul Pescăresc Câmpu Cetății, Sovata, AUTOR: crismis din DESTINATIA: Unde mâncăm în Câmpu Cetății, CÂMPU CETĂȚII [MS]
[15.06.18 07:35] - crismis

@iulianic: Felicitări pentru excursie, e minunat Nessebar-ul, îl iubesc, l-am vizitat de vreo 3 ori, dar niciodată cu atâta simț de răspundere, așa cum ai făcut-o tu acum! (Mă tot gândesc la o revenire, la el și la vecinul Sozopol, dar au câștigat deocamdată alte destinații!)

Cât despre întâlnirea inopinată cu Violeta... Știu cum trebuie să vă fi simțit cu toții, ce bucurie trebuie să vă fi incercat! Ceva asemănător mi s-a întâmplat și mie anul trecut, când am dat nas în nas cu @elviramvio și cu soțul ei taman pe platforma Turnului Mileniului din Belgrad!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Nessebar - orașul vechi, AUTOR: crismis din DESTINATIA: Descoperă Nessebar, NESSEBAR
[14.06.18 10:21] - crismis

@adrianbogdan: E ca și cum l-ar fi câștigat! ❤

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Valsând pe Dunărea Albastră sau spectatori la minunile naturii, AUTOR: crismis din DESTINATIA: Excursii în Deltă, #EXCURSII și CĂLĂTORII
[14.06.18 10:13] - crismis

@ElenaP: Vacanță frumoasă! Dacă ai timp și chef, povestește-ne, nu zic "nu", dar cel mai important e să te bucuri la maxim de concediu, mai ales că sunteți gașcă mare!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Cipru — vacanta noastra de vara 2018, AUTOR: crismis din DESTINATIA: Descoperă Cipru, #CĂLĂTORII
[14.06.18 10:09] - crismis

@icata24: Nici acum nu-mi vine să cred că tu ești "acel Cătălin"!!!

Mă bucur mult că viața ne-a intersectat drumurile, sunteți o pereche exemplu! M-a impresionat tare povestea voastră, am plâns gândindu-mă la milioanele de români ce au fost goniți din țara lor de niște conducători incompetenți și iresponsabili.

Vă doresc tot ce-i bun în viață! Și... probabil ne-om mai întâlni, că tocmai ce-am aflat încă o dată cât de mică-i lumea! :)

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Nunta de argint, AUTOR: crismis din DESTINATIA: Pensiunea Laguna Albastră, MURIGHIOL
[14.06.18 09:33] - crismis

@ghisor: Să știi că și Istețica zice că abia așteaptă să vină ziua aia când să ne plimbe pe banii ei! Nu-ți spun cât o aștept eu! :)

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: O zi pe malul sudic al Tamisei, AUTOR: crismis din DESTINATIA: Descoperă Londra, LONDRA
[pg. 1 / 142]: ecourile 1-20 din total 2824
pag: 1 . 2 . 3 - . . . - . 139 . 140 . 141 . 142
FILTRE APLICATE
  • AUTOR (user)
  • DESTINAŢII
  • ANUL scrierii
  • TEXT CĂUTAT

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagina generata in 0.275632858276 sec /