Ecouri publicate pe sait - de crismis

Pagina 1 [din 130]
[ 2581 ecouri ] - ORDONATE DUPĂ: DATA ÎNCĂRCĂRII (descrescător - cele mai recente primele)
pag: 1 . 2 . 3 . 4 - . . . - . 126 . 127 . 128 . 129 . 130
[22.03.18 13:05] - crismis

@webmasterX: Mulțam!

@webmaster: Dublu mulțam!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Unde am mâncat și băut în Hydra, AUTOR: crismis din DESTINATIA: Unde mâncăm în insula Hydra?, SARONICE, alte insule
[22.03.18 08:15] - crismis

@diana2015: Noptiera din valize suprapuse și felinarul pe post de veioza - astea mi-au plăcut cel mai mult! Mă înnebunesc după decorațiuni așa, mai nonconformiste! Fain loc! Și ieftin.

[22.03.18 08:03] - crismis

@maryka: Emoționant, m-ai făcut să simt încă o dată că AmFostAcolo, la Alba, înconjurată de atâția oameni grozavi, iubitori nu doar de călătorii (=cunoaștere), ci și de a duce mai departe tradițiile țării lor!

Bravo din inimă tuturor și bravo ție că ai descris așa de frumos această stare de spirit!

[21.03.18 22:58] - crismis

@Bodobo: :)

Toți am fost cândva începători... N-ai de ce să-ți ceri scuze. Vacanță frumoasă!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Să nu vă deruteze singura lui steluță, AUTOR: crismis din DESTINATIA: Anhea Hotel, VELIKO TARNOVO
[21.03.18 22:51] - crismis

@Yersinia pestis: Iar?! Credeam că-ți trecu! Dar văd că e boală ciclică, nu dau exemple, că nu vreau să se interpreteze! Dac'-ai ști mata câtă lume întrebă de Yersi la Alba (de parcă io aș fi fost mama ta, să știu...)!!!

@Zao: Merita, nu?! La "Plumb" m-am gândit și io.

[21.03.18 22:40] - crismis

@Bodobo: Pe noi ne-au direcționat cei de la hotel undeva, în spate, în fața unei policlinici. N-am plătit nimic pentru parcare. Acum nu știu dacă mereu se pot folosi locurile alea de parcare, cred că era week-end când am poposit la Anhea. Eu aș lua legătura cu ei in avans și i-aș întreba.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Să nu vă deruteze singura lui steluță, AUTOR: crismis din DESTINATIA: Anhea Hotel, VELIKO TARNOVO
[21.03.18 22:33] - crismis

@krisstinna: E scor de Austria-Germania. Asta îmi amintește de unul din primele mele contacte cu această civilizație aparte, care m-a șocat și m-a încântat deopotriva. Plecasem cu mașina cu niște prieteni "prin Europa", de fapt aveam o țintă clară, trebuia să ajungem la un congres la Copenhaga (2005, sau pe-acolo să fi fost...). Ajunserăm în Viena, nimic rezervat (eram abia în copilăria noastră turistică, ha, ha!). Oprim și pornim în recunoastere. Hotel de 3*, 90 euro dubla. Cât???!!! Nenea recepționerul (65-70 ani) ne-a citit pe loc. A luat o hartă și a însemnat niște locuri: "Aici suntem noi. O luați pe aici și pe urmă pe aici și găsiți un hotel de o stea." Am rămas cu gura căscată, a fost o adevărată lecție pt noi, câți în România te-ar fi trimis la concurență, doar să fii tu fericit?!

Am găsit hotelul de o stea (care a fost ok) si unde dubla era 52 euro. Am stat 2 nopti acolo si am umblat prin Viena de ne-au intrat picioarele... undeva.

[21.03.18 22:19] - crismis

@Nășica: E clar! Nu mai ai nicio scăpare, ești contaminată (în beneficiul utilizatorilor AFA) ! Succes în tot ce îți propui! :)

[21.03.18 22:11] - crismis

@Faraoana: Wow! Mă miram eu unde ați dispărut!... Sănătate cât încape!

[21.03.18 22:05] - crismis

@Zoazore&Flaviu: Da, da, da! Mini-întâlnire să fie! :)

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Parcul din parc, AUTOR: crismis din DESTINATIA: Parc Hotel, ALBA IULIA
[21.03.18 20:59] - crismis

@all: Oho-ho-ho!!! Lipsesc și eu vreo oră de pe AFA (motivat) și ce văd?! Se-ncinsera spiritele despre braga mea! Păi bre, Flaviu, nu-ti spusei că adusei bragă și socată și ghimbirată pentru degustare?! Crezuși mata că venii doar cu "fluturașii"?! Da' io te pusei să șezi ca boieru' la masă și să nu-ți rupi hainele în camera cu pricina pentru un pahar de bragă adevărată?!! Bine, să arunci buzduganul când vii la Galați, să te întâmpin cum se cuvine! A propos: de 1 mai stau acasă, de Rusalii hălăduiesc.

Acum, pe bune: nenea care produce băuturile cu pricina e turc (nevasta româncă, dar asta n-are nicio relevanță). A fost inginer nu-știu-de-care, dar a simțit nevoia să se convertească profesional când mama lui i-a împărtășit secretul de familie al fabricării băuturii magice (cică lui și numai lui, frații nu știu). Și-a tras fabricuta și s-a dezvoltat. Îl știam de pe fb și de la un pacient de-al meu care lucrează acolo și care mi-a adus astă vară o mostră spre degustare. Înainte să plecăm spre Alba, am fost la fața locului și ne-a dat să gustăm din tot ce avea. Are 3 sortimente de bragă: neindulcita, indulcita nefermentata și indulcita usor fermentata (am luat din ultima). Are socata, ghimbirata, ceva cu muguri de pin si încă ceva cu grapefruit si cardamon. Am gustat si o chestie in premiera, cu macese si inca ceva, inca n-a brevetat-o. Preturile nu sunt mari si face livrari in toata tara.

... Am impartit vreo 2-3 fluturasi de prezentare la Alba, dar pe urma m-a luat valul si am uitat de ei! :(m-am trezit cu ei acasa...

Nu cred ca e ok sa zic aici numele firmei cu braga, dar cine vrea sa zica si-i trimit PM.

Pupici la toți iubitorii de bragă și alte asemenea! :)

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Parcul din parc, AUTOR: crismis din DESTINATIA: Parc Hotel, ALBA IULIA
[21.03.18 19:37] - crismis

@irinad&maryka&elviramvio: Mda, se mai întâmplă și de-astea, sunt conștientă, nu m-am necăjit prea tare nici atunci, dar pe măsură ce trece timpul ne distrăm din ce în ce mai tare când ne aducem aminte de astfel de faze. Noi să fim sănătoși!

@Yersinia pestis: Ei, să știi că s-ar putea să te dezamăgesc și să nu scriu "cum a fost acoloșa", la Alba adicătelea... Păi dacă o făcură alții mai bine decât mine, ce rost mai are?! Nu înseamnă că nu mi-a plăcut maxim, deja sunt dependentă, dovadă că de 4 ani tot semnez condica. Chiar așa, tu când îți faci debutul la bal? Mă treci prima pe carnetul de dans, da?! :)

... Cât despre limbajul mai puțin academic... nu mă stârni, că mai știu de-astea.

... Cât despre "fârșeala" de te cuprinse... io zic să-ți bagi mințile-n cap! Cum adică, tu ești om de "decât 5 meleoane"?!!

[21.03.18 19:12] - crismis

@Zoazore: Breee, braga n-are alcool! Socata nici atât! Io adusei chestii sănătoase, eco! Păi crezi că-mi permit să-mi dau cu firma-n cap?! Am și io o reputație de apărat!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Parcul din parc, AUTOR: crismis din DESTINATIA: Parc Hotel, ALBA IULIA
[21.03.18 13:01] - crismis

@traian. leuca: N-ați pierdut nimic. Nu e decât o încăpere goală, cu un balot de paie pe post de scaun (te așezi și te pozezi). Se poate urca în turnurile laterale, ceea ce oferă o oarecare perspectivă asupra zonei.

[20.03.18 22:57] - crismis

@RossoNerro: Nu, n-am așteptat. Țin minte că ni s-a atras atenția la un moment dat (înăuntru fiind) să ne grăbim, că așteaptă autocarul. Cred că pe noi ne-a preluat ultimii. De fapt, așa fusese vorba: ultimii lăsați, ultimii luați.

Gazda noastră mi-a plăcut mult, un tânăr care părea foarte pasionat de ce face și care ne-a dezvăluit multe din tainele degustarii vinurilor.

Noapte bună și ție! :) Nu te mai înverșuna, a fost frumos, eu în fiecare zi aflu despre boli și moarte! Știu că ai mai auzit asta de sute de ori, dar zău că nu merită! 🌺

[20.03.18 22:49] - crismis

@mishu: Păi cum adică "fără peripeții"?! Vrei să ne plictisim?!!

Nr. 2: "Iete, a nins și la Munchen!!! "

[20.03.18 22:33] - crismis

@RossoNerro: Cu tot respectul... cred că am participat la excursii diferite. Eu am fost în grupul 4 și n-am așteptat deloc în ploaie.

[20.03.18 22:26] - crismis

@micutzu: Am vizitat și noi castelul astă vară, în minivacanta de Sf. Maria. Mi s-a părut mult marketing. Fotogenic, ce-i drept, dar cam atât. Prețul nu e mare. În fond, plătești să te introduci în atmosferă, orice vis costă (bani sau altceva). Soțul meu, analizând micile detalii ale construcției, a zis atunci că un asezamant din lut n-are cum să reziste într-o zonă atât de umedă și că probabil "castelul" nu va fi terminat niciodată. Sper să nu aibă dreptate.

Mă bucur să aud că a fost asfaltat drumul între timp.

Și - hei, am fost și noi la Sibiu de Crăciun, ia să pun mâna să scriu măcar despre cazarea de excepție pe care am avut-o! Poate chiar ne-am întâlnit, dar n-am știut...

[20.03.18 20:54] - crismis

@ghisor: Din moment ce am respirat atâția ani aerul Repubicii Ploiești, e ca și cum am fi făcuți de-o mamă!

Păi... cash oricum nu mai aveam suficient, dacă lui nenea "nu-i funcționa" POS-ul, trebuia să mă însoțească la bancomat sau să mai vină o dată la locație să-și încaseze plata.

[20.03.18 20:17] - crismis

@krisstinna: Și mie mi-a plăcut, mai puțin când ne întorceam seara de pe coclauri și ne zgribuleam în pături. Da, camera e drăguță, vara trebuie să fie perfectă. Poate că și griul băii are o nuanță mai blândă sub razele soarelui...

@mishu: Precum am zis, atitudinea lu' nenea m-a deranjat cel mai tare. De la început până la sfârșit, adică n-a fost doar o scăpare. S-ar putea să nu fie el cel responsabil de turiști în mod obișnuit, căci în comentariile de pe booking era ridicată în slăvi o doamnă. Poate adevărata proprietară era și ea în concediu (în România, ha, ha!) și l-a lăsat pe Dorel să-i țină locul! :))

[pg. 1 / 130]: ecourile 1-20 din total 2581
pag: 1 . 2 . 3 - . . . - . 127 . 128 . 129 . 130
FILTRE APLICATE
  • AUTOR (user)
  • DESTINAŢII
  • ANUL scrierii
  • TEXT CĂUTAT

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagina generata in 0.281367063522 sec /