Ecouri — scrise de AZE; în 2017 SĂPT.49

AZE, 09.12.17 22:18»@ioan marinescu: Mulțumim pentru acest articol.

Să știți că de fiecare dată cănd postați un articol despre New York este citit cu mare interes de mine, mai ales că prin intermediul articolelor am aflat că fata dvs locuiește acolo, iar acest lucru înseamnă implicit mai multe vizite acolo și împrejurimi o mai bună cunoaștere ale obiectivelor turistice, a stilului de viață și cam tot ce înseamnă NYC.

Poate ați observat deja că sînt un fan al acestui oraș-metropolă, de mic am fost fascinat (mai ales de clădirile înalte) de acest loc, iar atracția a culminat prin obținerea vizei și o vizită scurtă de 6 zile. În fine mai am 8 ani de viză valabilă, deocamdată nu am posibilitate dar în 8 ani cred că voi reuși să mai fac o vizită măcar în care neapărat va trebui să mai văd și alte locuri din SUA.

Vizita de 6 zile în NYC au însemnat pe AFA 23 de articole scrise de mine despre diferite obiective. Era cât pe ce să scriu un articol despre metroul din această metropolă, chiar dacă în sejurul de 6 zile am circulat în proporție de 99% pe jos în Manhattan și Brooklyn o singură dată am folosit și metroul între Midtown și Downtown, mai mult pentru a cunoaște această lume de sub pământ. În rest am dorit să experimentez cât mai multe deasupra pământului iar gălăgia trenurilor să aud doar prin grilajele de fier de pe trotuare.

Grand Central Terminal a fost cea mai faină experiență privind o gară-obiectiv turistic, dar coborând în subteran la una din cele două platforme aflate la nivele diferite am observat că nu găsim altceva decât niște galerii obișnuite de metrou. Nu contest vechimea metroului din NYC dimpotrivă o apreciez.

LA REVIEW Metroul din New York City - CEL MAI... Partea întâia - scris de în rubrica Descoperă New York-ul
AZE, 09.12.17 01:38»@elviramvio: Tocmai am mai dat un SB la cineva fără să urmăresc neapărat acest lucru.
LA REVIEW Orășelul Postojna - scris de în rubrica Alte locuri de văzut în Postojna
AZE, 09.12.17 01:20»@Trank: Mulțumim pentru această descriere.

Așa ajung și eu să cunosc interiorul unui hotel pe lângă care trec zilnic.

Vacanțe și cazări faine în continuare.

LA REVIEW Hotel Ramada Sibiu - scris de în rubrica Ramada Hotel
AZE, 09.12.17 01:17»@mishu: Așa cum am promis, revin cu un ecou.

Într-un timp relativ scurt ai reușit să vezi destul de multe, până la urmă Sibiu nu este un oraș mare.

Mulțumim pentru acest articol.

Iar în privința fotografiilor pe lângă faptul că sînt reușite și destule, nu este nici una fără vreo amintire de acolo, în unele locuri trec să zicem aproape zilnic.

Mai așteptăm și altele, o seară faină

LA REVIEW Sibiu si atat - scris de în rubrica Descoperă Sibiul şi împrejurimile
AZE, 08.12.17 20:39»@elviramvio: Un SB din SB.

A doua oara reusesc astăzi sa dau un sb, de regula nu caut dar asa s- a nimerit.

Util articol, fotografii frumoase

LA REVIEW Orășelul Postojna - scris de în rubrica Alte locuri de văzut în Postojna
AZE, 08.12.17 19:25»@mishu: Deocamdată un SB din SB (un superbonus din Sibiu) Revin cu un ecou mai târziu.
LA REVIEW Sibiu si atat - scris de în rubrica Descoperă Sibiul şi împrejurimile
AZE, 06.12.17 23:05»@mishu: Și eu sînt happy că ai scris despre un loc de cazare din orașul meu. Acesta nu se mai află atât de aproape de domiciliul meu ca celelalte descrise recent aici pe AFA (Palazzo și Sonne)

Cunosc strada unde ați stat dar nu prea am drumuri pe acolo. A fost o alegere bună, este aproape de centru iar prețul să zicem așa și așa. Dar în Sibiu se mai și exagerează cu prețurile mai ales în această perioadă, asta e adevărul.

Să zicem că voi ați avut un preț echilibrat/noapte.

(Spor la treabă acolo în Austria)

LA REVIEW Be happy la Pensiunea Happy House Sibiu - scris de în rubrica Happy House
AZE, 04.12.17 21:14»@Zoazore: Stiu, doar am citit atunci inclusiv ecouri (asa am aflat) Dar eu nu reuseam si sa calatoresc/scriu si sa detin o pensiune functionala (poate daca o tineam inchisa in low saison eventual)
LA REVIEW În lipsă de ploaie e bună şi piatra - scris de în rubrica Pensiunea Nicoleta [Săliște]
AZE, 04.12.17 20:53»@Safta Radu: Fain sejur ai petrecut acolo(Saliste) si aici (adică in Sibiu)

Sa sti ca fotografiile nu arata minusurile descrise de tine, poate la fata locului se vede altfel. Am văzut si eu pensiunea din exterior in acest an cu ocazia plimbarii pe acolo.

Am un singur regret, . Daca eram mai tânăr, deschideam o pensiune la Sibiu, nu cred ca duceam lipsa de clienti cel putin acum, mai ales ca cunoscandu-mi firea mai mult ca sigur aveam preturi accesibile. Dar din punct de vedere AFA nu mai aveam posibilitate sa călătoresc, sa scriu... eventual dreptul la replica in rubrica destinata hotelierilor

LA REVIEW În lipsă de ploaie e bună şi piatra - scris de în rubrica Pensiunea Nicoleta [Săliște]
AZE, 04.12.17 17:35»@coniss: Ce surpriză din nou pentru mine!

Dacă acum vreo 2 săptămâni s-a descris aici pe AFA pensiunea Palazzo aflata la vreo 150 m de domiciliul meu, acum aflu despre Sonne la dublu distanță să zicem cca 300m.

Ați ales bine, nu este departe de centrul istoric.

Să adaug și eu amintirile mele despre acest loc. Aici încă de pe vremea lui Ceaușescu a existat complexul 3 Stejari, iar restaurantul (acolo unde se află pensiunea acum) făcea parte din complex. Complexul era compus din alimentară (acolo luam pe cartelă alimentele pe vremea lui ceașcă) ceva magazine non-alimentare din spatele acestuia și acest restaurant pe nivelul căruia s-a construit etajul 1 pt. cazare acolo unde ați stat și Dvs. Tot pe vremea lui ceașcă dacă vroiam să cumpăr bere la acest restaurant automat trebuia să iau și pește (vânzare condiționată de pe vremea lui Ceaușescu)

Pensiunea s-a amenajat ceva mai recent câțiva ani de atunci de acolo și uzura observată de dvs. Dar câteodată trăgând cu ochiul prin fereastra văd mesele totdeauna aranjate frumos și cu gust. Evenimente organizate de genul nunți, botezuri, etc sînt destul de des organizate, posibil ca o cazare de weekend să nu fie atât de liniștită (de și n-am observat să se țină evenimentul și noaptea)

Lăngă pensiune se află supermarketul Profi de unde mă aprovizionez.

LA REVIEW Perfect raport calitate/pret - scris de în rubrica Sonne Hotel
pagină generată în 0.019364118576 sec

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test