Ecouri — scrise de AZE; [p.1 /55]

AZE, 31.07.19 22:02»@alinafulg: Bună

Excursia descrisă în cele trei articole poate fi cumpărată oriunde în Alanya. Și poate fi mai ieftină decât a noastră (108 $)

Dar eu am considerat că așa este frumos măcar o excursie să cumpăr de la agenția care a organizat sejurul (probabil agenția parteneră AmFostAcolo Travel) chiar dacă este un pic mai scump, există ghid vorbitor în limba română, și se face transfer de la/la hotel (doar pentru noi s-a deplasat autocarul 3km dus și întors până la locul de întâlnire)

LA REVIEW Alanya Tour - Pirații - scris de în rubrica Descoperă Alanya
AZE, 14.07.19 23:13»@Dan&Ema: Acu... dacă tot ai spart gheața și mi-ai dat numele pe sait, te mai invit o dată la o pălincă ungurească (al dracu... că tot 60 de grade mi-a ieșit și anul acesta...)

În altă ordine de idei mă bucur că îți place la Sibiu (cu bune și cu rele că nu toată lumea laudă Sibiul...), noi (sibienii) ne străduim să-l păstrăm cât mai curat și atractiv (așa cum ne-au învățat sașii și pe urmă au plecat...)

Călătorii faine să ai!

LA REVIEW La Arhive – recomand! - scris de în rubrica Unde mâncăm în Sibiu și împrejurimi?
AZE, 14.07.19 10:52»@Dan&Ema: În calitate de sibian mulțumesc pentru acest articol. De fapt orice articol scris bine (și de bine) despre Sibiu mă bucură.

Trec săptămânal sau de fiecare dată când am treabă în centru pe lângă acest restaurant. Mie îmi place cum arată. Denumirea este dată de clădirea arhivelor statului de acolo și numele străzii.

Spre rușinea mea încă nu am mâncat acolo dar acum prin intermediul articolului tău am văzut și interiorul.

Și macheta ospătarului (lângă care ați făcut poză) îmi place.

O zi bună

LA REVIEW La Arhive – recomand! - scris de în rubrica Unde mâncăm în Sibiu și împrejurimi?
AZE, 30.06.19 23:12»@mprofeanu: Multumesc

Da, a fost o vacanță plăcută și da, prima impresie contează.

Așa cum zice colega noastră nicole33 Turcia dă dependență deja m-am înscris la miniîntâlnirea AFA din Turcia seria 22 noiembrie (mulțumesc angajatorului meu că mă lasă în concediu în perioada respectivă fiind de vârf la noi)

LA REVIEW Alanya Tour — Cetatea - scris de în rubrica Descoperă Alanya
AZE, 30.06.19 09:22»@Mitica49: Mulțumesc, excursia a fost faină chiar dacă am văzut doar esențialul. Un oraș așa mare trebuie explorat pe mai multe zile dar atunci nu mai poate fi vorba de odihnă în timpul sejurului deci ori... ori...

Cât despre Dorel mi-a fugit așa numele de sub stilou cum zici este un personaj universal, chiar eu pot fi un dorel mă pricep la multe dar la nimic ca lumea... deci sînt un dorel

LA REVIEW Alanya Tour — Cetatea - scris de în rubrica Descoperă Alanya
AZE, 29.06.19 17:27»@webmaster: multumesc
LA REVIEW Alanya Tour — Cetatea - scris de în rubrica Descoperă Alanya
AZE, 28.06.19 19:59»@scobai 2 senior: buna

Multumesc dar am specificat clar in ecou ca este vorba de partaj cu cu un doritor...

Plus ca Dna AZE mai citește pe aici...

LA REVIEW MiniÎntâlniri AFA în Cappadocia - scris de în rubrica PROPUNERI miniÎntâlniri - 'de la lume adunate'
AZE, 28.06.19 11:02»Bună ziua

M-am înscris și eu pentru seria 15-22 noiembrie.

Sînt dispus să împart camera dacă se va găsi un doritor.

O zi bună

LA REVIEW MiniÎntâlniri AFA în Cappadocia - scris de în rubrica PROPUNERI miniÎntâlniri - 'de la lume adunate'
AZE, 25.06.19 21:07»@vulpe mihaela: Bună idee de a descrie acest " obiectiv turistic "

Deoarece asta a devenit, un obiectiv turistic de văzut... și de băut o bere acolo la Bobiță...

Clar dacă aș fi în zonă m-aș duce. O să arăt articolul tău la prieteni cunoștințe de care știu că urmăresc serialul. Pe mine mă amuză serialul dar nu prea am timp să mă uit.

O seară fain...

LA REVIEW Barul lui Bobita din “Las Fierbinti” sau locul unde berea este mai ieftina ca apa! - scris de în rubrica O zi în (Las) Fierbinți
AZE, 13.06.19 23:58»@nicole33: Păi... dreptate v-am dat deja,

cât despre mâncare, sînt un gurmand și dacă îmi plac preparatele nu trebuie să fiu atât de atent din ce este făcut, punct

LA REVIEW Descriere Hotel Monte Carlo din Alanya - scris de în rubrica Monte Carlo Hotel
AZE, 13.06.19 23:39»@nicole33: La acest hotel având în vedere că un mare procent din turiști au fost turci i-am putut observa.

O parte din ei respectau tradiția, femeile purtau acele costume de baie din cap până în picioare, erau acoperite tot timpul (în P27 se observă un exemplu atunci când copii dansează, o fetiță era însoțită de mama ei)

Aproximativ 2/3 din turiștii de naționalitate turcă nu respectau nimic, femeile purtau costume de baie obișnuite din 2 piese (una avea chiar bikini tanga...)pe de altă parte i-am văzut la bar atunci când cereau băutură(mi s-a părut normal și acest lucru că am uitat pur și simplu că turcii n-au voie să bea)

Prin toate aceste observații plus ceea ce a povestit ghidul mi-am format o primă impresie/părere, care bineînțeles nu trebuie generalizat, după o experiență mai lungă acolo probabil o să îmi dau seama și o să îmi schimb această primă părere.

LA REVIEW Descriere Hotel Monte Carlo din Alanya - scris de în rubrica Monte Carlo Hotel
AZE, 13.06.19 23:30»Mulțumesc tuturor pentru precizări. Sînt informații utile pentru mine în viitor pentru că Turcia dă dependență (așa a scris nicole33) mai ales în cazuri în care prima experiență a fost pozitivă.

Sincer chiar am crezut 100 % că am mâncat carne de porc, și în tot timpul sejurului am uitat că aceasta este interzisă acolo. De asemenea numele preparatului scris acolo unde se expun felurile principale sugera că este din carne de porc (sau poate chiar a fost eu nu exclud această posibilitate).

Și acum mai în glumă, mai în serios aș putea deveni un turc fidel, acasă nu consum sau consum foarte rar carne de porc. Și nici de vită, miel sau pește. Mie îmi place carnea de pui.

O seară fain... tuturor

LA REVIEW Descriere Hotel Monte Carlo din Alanya - scris de în rubrica Monte Carlo Hotel
AZE, 13.06.19 10:43»@nicole33: multumesc pentru precizări

Pai atunci ce am mâncat?

Ce carne putea sa fie ceea ce eu am luat drept preparat din porc?

LA REVIEW Descriere Hotel Monte Carlo din Alanya - scris de în rubrica Monte Carlo Hotel
AZE, 11.06.19 22:35»@sebigeanina: Bună ziua

Din păcate trebuie să confirm, am mâncat porc în Turcia.

Înainte să mă cazez am citit despre bucătăria hotelului că oferă preparate atât turcești cât și internaționale.

Sincer tot timpul sejurului nu mi-am adus aminte că consumul cărnii de porc este interzisă. Acest lucru știam încă din copilărie din alte surse (romane, cărți documentare nu exista internet pe atunci)

Acum prin intermediul ecoului tău mi-am adus aminte, dar în moment ce ei promovează o bucătărie internațională și europeană există această posibilitate de a mânca porc acolo. De unde procură doar ei știu, bănuiesc import. Personal mănânc mai mult carne de pui, și renunț fără probleme la cea de porc.(deci aș putea deveni oricând un turc fidel tradițiilor)

Îmi pare rău acum că nu am făcut poze cu denumirile preparatelor astfel puteam să demonstrez acest lucru.

În altă ordine de idei atât prin ghid cât și prin observație mi-am dat seama că turcii nu prea mai respectă tradiția, mai ales cei tineri. Nu se mai respectă ramadamul iar din punct e vedere personal am observat că familiile din Turcia cazate la acest hotel într-o proporție de 2 treimi nu mai respectă tradiția. Nu i-am urmărit dar poate și ei au consumat carne de porc.

Chiar am felicitat bucătarul turc pentru preparatele gătite de el.

LA REVIEW Descriere Hotel Monte Carlo din Alanya - scris de în rubrica Monte Carlo Hotel
AZE, 11.06.19 10:04»@iulianic: buna ziua

Am numărat 19 pisici

Am mai multe poze intr-o poza am numărat 12

Acum s-ar putea sa fie mai multe se pare ca se înmulțesc

LA REVIEW În pensiunea celor 19 pisici - scris de în rubrica Pensiunea Bruky
AZE, 10.06.19 10:09»@webmaster: multumesc
LA REVIEW În pensiunea celor 19 pisici - scris de în rubrica Pensiunea Bruky
AZE, 10.06.19 10:06»@webmasterX: da este ok
LA REVIEW În pensiunea celor 19 pisici - scris de în rubrica Pensiunea Bruky
AZE, 03.06.19 22:55»@tata123: Mă bucur că ai putut asista la vizita Papei.

Adevărat este un moment istoric pentru România. De și Sibiul a fost folosit de Papa Francisc ca și localitate de tranzit mă bucur că a trecut pe acolo. Iar după decolare spre Roma a apărut și un curcubeu pe cer. Acuma referitor la curcubeu probabil meteorologii au o părere, credincioșii alta...

Ca și o ironie a sorții în acest moment mă aflu în Turcia și îmi consum vacanța. Sînt înconjurat de moschei iar în fiecare zi se aud rugăciunile lor în difuzoare (dimineața, amiaza și seara). Tocmai este ramadamul acum. Vizita papei am urmărit pe calculator...

AZE, 30.05.19 23:14»@webmaster: Mulțumesc
LA REVIEW Sântămăria-Orlea - scris de în rubrica Descoperă Țara Hațegului
AZE, 27.05.19 23:18»@pepsi70ro: Frumos articol dar mai ales fotografiile, felicitări.

Și referitor la fotografii doresc să mă adresez colegilor AFA:

De ce fotografii superbe cum sînt cele atașate prezentului articol sînt votate atât de puțin? Știu că tema principală pe AFA este descrierea unui loc turistic dar dacă pe sait se tot spune că o fotografie este cât o mie de cuvinte și s-a dat ocazia să apreciem o fotografie bună de ce nu o facem?

LA REVIEW Fortăreața lui Petru cel Mare (Petropavlovskaia) - scris de în rubrica Turist în zona St. Petersburg (ex Leningrad)
pagină generată în 0.0406641960144 sec

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test