Ecouri — scrise de andreea_c; în 2019 SĂPT.7

andreea_c, 12.02.19 21:08»@alinafulg: foarte nasol. Noi din fericire am trecut usor peste. Cel putin adultii. Copiii insa au ramas marcati. Cand sunt intrebati despre cum a fost in Egipt, prima tendinta este sa povesteasca despre intamplarea cu cei de la agentie (era iar sa scriu numele si sa risc o noua sanctiune). Abia apoi incep sa povesteasca ce le-a placut si cat de incantati au fost sa conduca ATV-uri si buggiuri precum si sa calareasca camile sau sa faca scufundari printre pestitsori colorati.
LA REVIEW „Mafia” [...(unei agenții)] din Egipt - scris de în rubrica AVERTIZĂRI
andreea_c, 12.02.19 11:40»@balasa violeta: imi pare rau sa aud ca ati trecut si voi prin ceva similar. Pe mine insa m-a indignat faptul ca toata sandramaua nu a fost orchestrata de localnici pe care pana la urma i-as fi inteles ci de europeni in frunte cu o romanca...
LA REVIEW „Mafia” [...(unei agenții)] din Egipt - scris de în rubrica AVERTIZĂRI
andreea_c, 12.02.19 10:52»@adrianbogdan: Din fericire nu ne-a pierit cheful de plimbare. Suntem umblati prin multe locuri si nu am mai pomenit asa ceva. Ne-am mobilizat repede si am continuat distractia.

Poate daca nu eram cu cei mici nici nu faceam caz de aceasta intamplare. Problema e ca s-au speriat cei mici. Unii chiar foarte tare. Copilul unei prietene nu s-a dezlipit de mama pe parcursul intregii zile. Se vedea pe el ca nu reuseste sa isi revina.

@nrs: da cei de la agenție sunt probabil cel mai mare tour operator pentru Egipt. Tocmai de aceea i-am si ales. Cu cina nu aveau ce comenta pentru ca aveau late dinner pana pe la 12 si ne incadram in program. Fiind la all inclusive nu aveau cum sa te opreasca sa servesti masa. Nu ne-am incadrat in orarul de cina in excursia din Cairo, dar pentru ca avem prieteni faini care nu fusesera in acea excursie ne-au luat mancare la pachet si ne-au asteptat cu ea in camera.

in schimb problema a fost cu micul dejun la pachet care ne-a fost refuzat pe motiv ca nu puteam prezenta voucherele de excursie de la [***]. Cum nu suntem oameni certareti nu am insistat si am mers si ne-am luat la pachet cate ceva de la cina iar cei mai matinali au mers la early breakfast care se servea de pe la 4.30.

@robert: nici eu nu mi-as fi inchipuit ca putem pati asa ceva. Problema a fost ca ne-am cazat la Sunwings Waterworld Makadi Bay, hotel despre care am aflat ulterior ca este proprietatea aceleiasi agenții . Doar la hotelurile lor isi permit probabil sa faca asa ceva. In excursii cu noi au mai fost si persoane cazate la alte hoteluri din zona. La aceste hoteluri a fost permis accesul autobuselor si microbuselor companiei locale cu care am fost in excursii. Se pare ca doar in hotelurile lor nu sunt acceptate alte agentii.

LA REVIEW „Mafia” [...(unei agenții)] din Egipt - scris de în rubrica AVERTIZĂRI
pagină generată în 0.0102760791779 sec

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test