Ecouri — scrise de biancuta; [p.1 /114]

biancuta, 04.07.15 08:11»Salut, Minerva75! Sper că nu vin cu răspunsul prea târziu.

Da, sunt magazine, dar în oraș, nu acolo, lângă mare. Și noi mergeam frecvent să ne aprovizionăm.

Era un mini-market pe artera principală de unde puteam lua de toate; șuncă, cașcaval, verdețuri, iaurt, etc. Magazinul e aproape de Hotel Otdih & SPA, pe partea opusă.

Pâine luam de la un magazin de panificație poziționat chiar lângă aleea pietonală din centru.

Cu siguranță sunt mai multe, dar acestea le-am avut noi în drum și am oprit.

LA REVIEW Apartment Kompleks Kavarna Hills – cazare bună, raport bun calitate / preț - scris de în rubrica Kompleks Kavarna Hills Apartment
biancuta, 22.06.15 07:37»Da, e in regula.
LA REVIEW Cetatea Rupea – multa istorie - scris de în rubrica Cetatea Rupea
biancuta, 30.03.15 14:53»Așa e, e un spațiu deschis. Camerele nu sunt delimitate, doar spațiile sunt ”dedicate” unei anumite funcțiuni, astfel apărând ideea de altă zonă.

Nouă ne-a plăcut acolo.

Pentru luat masa, trebuie să coborâți panta, până la malul mării. Acolo sunt câteva terase/restaurante.

Pentru una din ele am primit un bon prin care primeam o reducere de 10 % pentru consumație, dar din câte-mi amintesc, doar pentru o masă. E cel mai ieftin, dar și serviciile mi s-au părut mai slabe, cu toate ca ospătărițele erau de treabă. Mâncarea a fost bună. Se pot mânca midii, vezi reclama la intrare. Pot fi simple, cu ceapă, etc. Au mai multe feluri.

Mai sunt două restaurante. Seara vedeam mașini de București venind la unul din ele.

Mie personal mi-a plăcut al treilea, are o terasă frumoasă și mâncarea era bună, dar nu știu cum se numește deoarece avea denumirea doar cu litere bulgărești. E chiar vis-a-vis de restaurantul de care-ți spun.

LA REVIEW Apartment Kompleks Kavarna Hills – cazare bună, raport bun calitate / preț - scris de în rubrica Kompleks Kavarna Hills Apartment
biancuta, 30.03.15 14:31»@FlorinAndrei, și noi am fost patru, dar cea mică a dormit cu noi, iar în cel de lângă măsuță, fata cea mare. Patul din bucătărie nu l-am utilizat.
LA REVIEW Apartment Kompleks Kavarna Hills – cazare bună, raport bun calitate / preț - scris de în rubrica Kompleks Kavarna Hills Apartment
biancuta, 30.03.15 14:21»@Florin Andrei, conform mobilierului, situația ar sta cam așa: în dormitor stau 2 persoane; patul din ”living” se poate desface și cred că ar încăpea două persoane, cu toate că ar micșora sensibil distanța dintre patul dublu al dormitorului și cel din living, iar măsuța dintre paturi ar trebui înlăturată pe timp de noapte. Chiar și cu patul nedesfăcut, era puțin dificil accesul la acest pat.

Ar mai fi canapeaua din bucătărie. Nu-mi amintesc dacă e extensibilă. Dacă se poate desface, atunci trebuie înlăturată masa deoarece s-ar deschide în față. Privește pozele.

Teoretic, în dormitor + living ar încăpea 4 adulți, doar că s-ar putea să fiți puțin înghesuiți.

Eu personal, pentru patru adulți aș opta pentru 2 camere, ținând cont și de intimitate, nu doar de spațiu.

Dar... cum crezi.

LA REVIEW Apartment Kompleks Kavarna Hills – cazare bună, raport bun calitate / preț - scris de în rubrica Kompleks Kavarna Hills Apartment
biancuta, 26.12.14 12:25»@Dabator, mă bucur că ți-am trezit interesul!

Sărbători fericite îți doresc!

LA REVIEW Obiceiuri, traditii, curiozitati grecesti - scris de în rubrica Grecia - bucătarie, obiceiuri, tradiții, curiozități
biancuta, 08.12.14 11:19»Da, e cam departe de mine, dar poate vom ajunge și în Bacău odată.

La noi (și cred că în majoritatea orașerelor) toate aceste tradiții s-au cam pierdut. Foarte rar se aud pe stradă grupuri care joacă, în special, ”Capra” sau ”Plugușorul”. Predomină concertele și colindele de Crăciun.

În acest an, bradul de Crăciun a fost deja amplasat, iar iluminatul festiv s-a inaugurat pe 5 decembrie cu un concert Loredana Groza.

Concerte de colinde vor avea loc în 18 decembrie La Centrul Cultural Mihai Eminesci și în 19, în Piața Teatrului, un concert Ștefan Hrușcă, de la ora 18,00. În deschidere, vor cânta corurile tradiționale ale cultelor din Tg. Mureș.

Tot în 18 și 19 vor avea loc și colindele la primărie, care cred că nu vor întrerupe tradiția și vor avea loc tot ”la balcon”.

La rândul meu, te invit la Tg. Mureș, poate ți se va părea interesant, orașul având un caracter multicultural. Sărbătorile sunt la fel, dar poate un pic ”altfel”.

Mulțumesc pentru urări, îți doresc și eu mult noroc și sărbători fericite dacă nu ne mai ”auzim” pe aici.

LA REVIEW Sărbătorile de iarnă - obiceiuri şi tradiţii româneşti - scris de în rubrica Descoperă România!
biancuta, 19.11.14 10:15»Bună, @Mixaela! Mie acest loc mi-a plăcut foarte mult. E un loc superb, iar tinovul e ceva aparte: un podeț pe o turbărie, o pătură burețoasă pe care atunci când pășești, simți cum se cufundă. Senzația e ciudată.

Nu cunosc programul, dar din ce am găsit pe internet, ar fi deschis zilnic și în orice perioadă. Cu toate acestea, în sezonul rece, mai ales dacă e și zăpadă sau terenul e înghețat, eu personal mă gândesc că e mai greu de remarcat specificul locului. Poate mă înșel și s-ar putea să fie chiar interesant.

Mulțumesc pentru aprecieri.

LA REVIEW Vizita in Mlastina cu muschi - scris de în rubrica Lacul Sfânta Ana
biancuta, 02.09.14 11:59»@zuftim, nu te-ai inscris de mult pe sait, cu toate astea, ai devenit rapid unul din acei oameni minunati despre care vorbesti in articolul tau! Cat despre frumoasele insule grecesti pe care le-ai vizitat si despre care ai avut bunavointa sa ne scrii... cum incep sa le citesc, incep sa vizeZ. UF. TIMpul le va rezolva pe toate! Cel putin asa sper!
LA REVIEW Locuri turistice frumoase si oameni minunati - scris de în rubrica Filozofări de suflet (mai puţin turistice)
biancuta, 01.09.14 08:47»@multumesc, @Marian Preda! Multumesc tuturor celor care au citit sau apreciat acest review!
LA REVIEW Apartment Kompleks Kavarna Hills – cazare bună, raport bun calitate / preț - scris de în rubrica Kompleks Kavarna Hills Apartment
biancuta, 31.08.14 17:36»da, e OK web 69!
LA REVIEW Apartment Kompleks Kavarna Hills – cazare bună, raport bun calitate / preț - scris de în rubrica Kompleks Kavarna Hills Apartment
biancuta, 31.08.14 17:21»Mulțumesc pentru cuvintele frumoase, @căpcă1! Da, Thassosul e o destinație frumoasă, ca de altfel tot litoralul grecesc! Sunt mulți care ajung în Grecia și apoi spun: ”Ce mare lucru, nimic deosebit! ” Pentru a ”simți” Grecia, trebuie să te plimbi, să o explorezi, să o cunoști...

Si mulți din cei care vin acasă dezamăgiți, după ce revăd pozele și-si amintesc diverse episoade, își dau seama că, defapt, și lor le-a plăcut... și se găndesc la următorul concediu în Grecia.

LA REVIEW Limenas, un orășel încântător - scris de în rubrica Descoperă Limenas și împrejurimile
biancuta, 05.08.14 18:10»Multumesc, @web22. Abia acum observ că am greșit. Sejurul a fost în 2012, nu in 2014. Imi cer scuze.

-

by webm: am corectat, în caseta tehnică

LA REVIEW Parthenonas, satul fantomă din Halkidiki, Sithonia - scris de în rubrica Descoperă Parthenonas
biancuta, 23.07.14 10:41»Interesant cum ați ajuns direct în carieră!

Noi am pornit din Limenas pe un drum care trecea pe lângă ruinele unui templu (cred că Posseidon) pe partea stângă, iar în dreapta era un supermarket unde am și oprit pentru aprovizionare. Am mers drept înainte până am ajuns la Makryammos Bungalows, dar nu am intrat ci am coborât în continuare (apx. 3 km) până am ajuns la Marble Beach.

Drumul e doar serpentine și pantă, iar în apropierea plajei e plin de praf.

Plaja mi-a plăcut, dar era foarte aglomerat.

LA REVIEW Cariera de marmura Thassos - scris de în rubrica Thassos - alte locuri 'must see'
biancuta, 17.07.14 13:07»Dacă faci click pe numele meu, deschizi USERCARD-ul meu. Vei găsi o opțiune: Trimite prin mesaj pers. Intri acolo și putem discuta fără să mai apară pe sait.
LA REVIEW Salina Praid – sanatate adevarata - scris de în rubrica Salina Praid
biancuta, 17.07.14 13:02»@tm67bru, foarte adevărat. Pe măsură ce cresc dacă au tratament adecvat și mai ales dacă le crește imunitatea, alergia dispare, astfel că pe la 6-7 ani e totul mai bine. Mă bucur că și la voi acum s-a rezolvat, cel puțin pentru cel mare.
LA REVIEW Salina Praid – sanatate adevarata - scris de în rubrica Salina Praid
biancuta, 17.07.14 12:47»@cudalbgeo2005, da, am avut probleme mari cu fata mea cea mare. Mulțumesc celor care m-au ajutat că acum probleme nu mai am. Fetei i-a ieșit alergie la 3 alergeni. La orice răceală banală făcea obstrucție și crize de astm. Am avut mai multe tratamente, dacă vrei îți pot spune mai multe pe privat.

Am umblat la d-na dr. Todea Csilla, era foarte bună, dar pe urmă nu știu ce s-a întâmplat că dintr-o dată nu am mai găsit-o. Era la Spitalul Județean dar consulta și la o clinică privată. Ulterior ne-am înscris la d-na dr. Moldovan, are cabinet la Spitalul Județean Mureș. De câteva luni i-am refăcut testele de alergie și nu i-a mai ieșit alergie la nimic. Tratamente nu mai face de câțiva ani. Recomandările pe care le-am primit de la doctori:

- dacă încă nu ai idee care e alergenul, atunci trebuie să ai grijă să înlături din casă tot ce e cu puf: jucării de pluș, păturile și orice articole de lână sunt foarte rele, ”criminale” chiar, eventual să-ți notezi pe un carnețel, momentele când are crize de alergie, împrejurările și tratamentul, iar când te duci la dr. să-ți duci notițele. Atenție la perne, să fie din materiale sintetice, la fel și pilota, deoarece noaptea crizele sunt mai mari.

În plus, cure saline, la Praid sau în altă parte, dar și curele marine sunt foarte bune. La noi s-au văzut îmbunătățiri din primul an. Recomand Marea Neagră pentru briza puternică, dimineața devreme, la 7,00, până nu se incălzește și seara, plimbare pe malul mării pentru inhalarea aerului. Chiar și eu am avut o sensibilitate, iar după cure la M. Neagră am fost mai bine.

Noi am avut și un aparat salin, care funcționa la curent. Se pune în aparat o placă de sare și toată noaptea, printr-un ventilator încorporat, eliberează în cameră un aer ușor sărat. Rezervele nu țin decât o perioadă, ulterior trebuie schimbate.

Și... trebuie prin orice mijloc să-i crești imunitatea.

Încearcă la d-na dr. Moldovan, la Spitalul Județean Mureș.

Noi am apelat la toate mijlocele și combinația lor a dat rezultate. Sper ca informațiile mele să-ți fie de folos. Dacă vrei alte informații despre tratamentele primite, îți pot spune pe privat.

P.S Nu știu dacă e permis să dau aici numele doctorilor. În cazul în care webii nu sunt acord și vor edita răspunsul meu, trimite-mi mesaj pe privat.

LA REVIEW Salina Praid – sanatate adevarata - scris de în rubrica Salina Praid
biancuta, 12.07.14 13:05»Deci P3 e Lacul Tivoli? Am citit că s-a reabilitat și chiar arată bine. Mă bucur că e din nou deschis, a fost mare dezamăgire printre mureșeni când a fost secat. În acest an încă nu am ajuns acolo.
LA REVIEW Lacul Tineretului din Sovata - scris de în rubrica Descoperă Sovata
biancuta, 04.07.14 14:30»Mulțumesc, web14, pentru indicații! Acesta e hotelul.
LA REVIEW Hotel Andaluzia – bun pentru tranzit - scris de în rubrica Andaluzia Hotel
biancuta, 04.07.14 13:45»@webmaster, nu văd clar dacă acesta e hotelul, dar după încadrarea la nivel de stradă așa pare. Am găsit și saitul hotelului, unde apar și coordonatele GPS: hotelrestaurantgiurgiu.ro ... giurgiu=contact
LA REVIEW Hotel Andaluzia – bun pentru tranzit - scris de în rubrica Andaluzia Hotel
pagină generată în 0.0666840076447 sec

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test