Ecouri — scrise de Eugenia55*; [p.1 /25]

Eugenia55*, 25.04.17 19:31»Multumesc pt lamuriri, oi stau eu in Militari dar asta mi se pare la dreaq in praznic
LA REVIEW Gyros Thessalonikis - Iuliu Maniu - scris de în rubrica Unde mâncăm în București?
Eugenia55*, 22.04.17 18:29»cam pe unde pe iliu maniu, un reper? merci
LA REVIEW Gyros Thessalonikis - Iuliu Maniu - scris de în rubrica Unde mâncăm în București?
Eugenia55*, 26.02.17 16:08»Eu cand citesc ceva legat de Gara de Nord ma furnica si acumm, dupa 40 de ani. Cum sa nu tii minte drumul zilnic la gara pentru a ajunge la Urziceni, cu personalul (doar la asta puteai lua abonament) de ora 6, faceam 2 ore, 70 de km si 14 halte, totdeauna intarziam la prima ora dar "cadrele locale: stiau mersul trenurilor si ne pasuiau. Si ce trenuri, bou-vagon, pline de de muncitori iesiti din schimbul 3, scoteau sticla cu trascau si o Maraseasca sau o Nationala... restul eram profesori, majoritatea, cativa economisti, doctori si un avocat bisnitar un lucru bun, fiind atat de devreeme, in fiecare saptamana gaseam revista Flacara si, cand era sezon, "almanahe", era bataie pe ele
LA REVIEW Pe peronul Gării de Nord - scris de în rubrica La pas prin Bucureşti
Eugenia55*, 22.02.17 16:09»Eu nu sunt consumatoare de dulciuri dar cand am fost la Porto am descoperit pasteis de nata (ni le dadeau la pauza de cafea, la stagiu) si m-am indragostit iremediabil, stateam cu fata la colegi si cu dreapta mai furam cate unul si balotam gratios

in schimb, mi-a cam displacut micul dejun la hotel, multa patiserie dulce, un singur fel de mezel si unul de cascaval.

LA REVIEW Cafenele și pastelarii istorice în Lisabona - scris de în rubrica Descoperă Lisabona și împrejurimile
Eugenia55*, 11.02.17 11:52»Am descoperit, la batranete , Marginimea Sibiului, vara trecuta, multumita colegului @Safta Radu, si am fost foarte incantati de zona, peisaj, atmosfera, gazde si, nu in ultimul rand, de mancarea simpla dar gustoasa si in portii pantagruelice!

Cand e prea cald in sat, se ajunge repede sus, la Paltinis, unde iti iei o portie de aer rece de nu te vezi

Pozele cu peisaje de iarna sunt mirifice!

Bine ai revenit, draga mea Diana!

LA REVIEW O pensiune frumoasă, primitoare, cu mult bun gust - scris de în rubrica Pensiunea Sibiel [Sibiel]
Eugenia55*, 20.12.16 11:27»Exceptional! Ce mai, ciné-vérité!

Merci de pont, trebuie sa-i pun si eu pe ai mei sa ne duca acolo, chiar seamana izbitor cu Giethoorn-ul!

Acuma, sincer, eu sunt satula de hortensiile lor si, mai ales, de puturoseniile alea de vaci bine hranite care zac pe peticele de pamant pline de iarba mustoasa dintre canale. Si da, olfactiv, mirosul de balegar neaos e la mare cinste Noi tocmai ce-am vandut vaca de la tara (lipsa personal), ce sa facem, o dam pe Gouda si Edam!

LA REVIEW Belt-Schutsloot, un Mini-Giethoorn autentic, o nouă Veneție verde - sat olandez pe ape cu gondole - scris de în rubrica Descoperă Giethoorn și împrejurimile
Eugenia55*, 01.12.16 18:42»" Anton Hadar, in studio, lacrima. "

Cine e?

LA REVIEW La mulţi ani, România, la mulţi ani, români! - scris de în rubrica La Mulți Ani România!
Eugenia55*, 07.11.16 12:34»Eu ii taxez pe baieti, in P03, la rubrica "fripturi de porc", pozitia 4 scrie "Coaste de pui milaneze".

C-or fi gresit porc cu pui din cauza aburului palincii, e posibil spre probabil, dar descrierea continutului iti da fiori: spaghete milaneze (care contin sunca, ciuperci, parmezan/cascaval), plus coaste pane, plus cascaval, asa talmes-balmes, poate de Halloween

LA REVIEW Festin culinar la Csalánosi Csárda - scris de în rubrica Restaurante pe autostrada M5 (Mako-Budapesta)
Eugenia55*, 24.10.16 19:35»platou cald - pentru 2 persoane - (compus din chifteluţe, caşcaval pane, ficăţei de pui, cârnăciori, gujoane de pui, murături asortate, fudulii de curcan) şi un platou cu carne - tot pentru 2 persoane - (alcătuit din cârnaţi proaspeţi, ceafă de porc, mici, pastramă de berbecuţ, pulpe de pui, cartofi prăjiţi şi muştar

Ce le mai place astora din restaurante sa se joace cu, virgula, cuvintele, pai platou cald era si felul doi, ca doar n-or fi adus la masa carne fripta rece, dupa cum cum platoul cald de la primul fel din meniu are carne cat cuprinde ,,chiftele, ficatei, carnaciori, gujon pui... lipsa de imaginatie, dar, e simplu si convenabil!

LA REVIEW La Crama Domnească - scris de în rubrica Unde mâncăm în București?
Eugenia55*, 24.10.16 18:59»Eiii, daca stiam ca o sa am pile la consulat (felicitari , opream scara rulanta la Cora Militari, sambata dimineata pe la ora 11, cand trei figuri, deja cunoscute, urcau, tata cu fetita de mana, cavalerul, treapta urmatoare...

Acu ce era sa fac, eu eram pe rulanta descarcatoare, ma temeam sa nu-mi prind picioarele

N-am ooprit niciodata la Sf. Gheorghe, am trecut ca glontul (ala din razboiul de independenta) ceva interesant cu limba ungureasca?

LA REVIEW O cina de exceptie la Hunyadi Csarda! - scris de în rubrica Unde mâncăm în zona Sf. Gheorghe?
Eugenia55*, 20.10.16 12:32»
"În restaurant nu se consumă băuturi alcoolice. "

De ce, dauneaza sarii?

LA REVIEW Sare bună! - scris de în rubrica Apollo Wellness Club [Sângeorgiu de Mureș]
Eugenia55*, 19.10.16 12:21»Atacul pescarusilor il am si acum in minte, desi au trecut doi ani, la Volendam, in Olanda, cand s-au napustit pe o amarata de caserola cu Kiiebeling dar nu asta a fost problema cat faptul ca masculul alfa s-a gainatat pe fix sosul meu...

Imi place foarte mult stilul de fatada, casa nr. 2. din P16, prima data l-am intalnit la Rouen, Normandia, deh, tot nord...

LA REVIEW Travemunde, fiica cea frumoasă a orașului Lubeck - scris de în rubrica Descoperă Travemunde și împrejurimile
Eugenia55*, 01.10.16 18:48»Acum nu pot sa ma concentrez pe scoici si nisip, am in fata o poala de padure, mai mult brazi si ceva foioase care incep sa cada prada unui galben subversiv care ataca verdele obosit de-o vara lunga, acusi se-asterne inserarea si Crucea Caraimanului va straluci numai pentru mine...

Marinari si pescari versus scoici,nisip si valuri...

Ai fost, ai trait, ai rabufnit...

LA REVIEW Călător la Marea Baltică, în nordul Germaniei - sejur individual - scris de în rubrica Descoperă Marea Baltică
Eugenia55*, 21.09.16 19:06»Superba trecere in revista a celor mai “suculente” obiective, administrative, istorice, elemente geo-politice, la care turistul de rand poate accede.

Personal, nu am vreun var pe-acolo, asa ca am un bon de ordine cam in spate

Apreciez decenta portiei de amanunte care, uneori, astenizeaza pe bietul cititor, iata un exemplu, cu majuscule, de review stenic

LA REVIEW Copenhaga - orașul fericirii din țara basmelor (... lui Andersen) - scris de în rubrica Descoperă Copenhaga
Eugenia55*, 20.09.16 19:17»Imi place teribil acest gen de articole unde amprenta personala e... cat sectia de politie unde te duci sa-ti scoti cazierul

Desi lung (nu chiar cat o zi de post), nu m-am plictisit o clipa pentru simplul fapt ca n-am fost "asasinata" cu date, datisoare si datulete istorico-geografice, este una vera storia del viaggio!

Felicitari, asteptam continuarea!

LA REVIEW Italia clasică - scris de în rubrica Circuit 'Italia clasică'
Eugenia55*, 05.09.16 10:08»Fetili, cochetili si domnu' cavaler, multumesc ca "v-ati impiedicat" pe la mine prin ograda!

Sa fiti iubiti, pe la Lepsa sa poftiti!

LA REVIEW Casa Santa Maria - Tihnă şi Odihnă - scris de în rubrica Casa Santa Maria
Eugenia55*, 02.09.16 09:51»Un vot sentimental, sunt indragostita de Lituania pe care am avut sansa s-o calc acum doi ani, marturie stau 3 articole...

O tara minunata, cu oameni integri si dornici de schimbari adevarate.

Dupa cum reiese din articolul tau cred ca ati fost in excursie organizata cu autocarul. Ati ajuns si la Vilnius? Dar la castelul Trakai?

Ai putea incerca sa faci si un articol cu impresii de calatorie revazand fotografiile, cred ca merita o incercare

LA REVIEW Kaunas City - interesant și primitor - scris de în rubrica Kaunas City Hotel
Eugenia55*, 30.08.16 19:21»Probabil ca n-ai ajuns pe la resturantul Nicoresti (Rosseti colt cu Toamnei, sau invers) unde elemenul "pizdulice" este prezent, in toata splendoarea lui/ei, in meniu, de muuuulti ani, brigada moravuri multumindu-se cu fruptul delicios, arestari ioc

N-am mai fost de peste trei ani la Lacrimi si Sfinti, ultima data jos, in hruba, desi foarte inalta, putin cam apasator pentru mine, mancare cinstita, cam scumpisoara si cam mult orange juice peste cam orice, damblaua lu' Dinescu

Sa va fie de bine!

LA REVIEW «Lacrimi si Sfinti» sau cum am ajuns la Brigada Moravuri - scris de în rubrica Unde mâncăm în București?
Eugenia55*, 14.08.16 19:17»Confirm bunatatea preparatelor de la "Victorita Pescarita".

Pe sos. Andronache n-am ajuns dar la Agronomie, da, macar la doua saptamani. Au un stand acolo, gratare (se pregatesc pe loc) si spatiu de servit (si acoperit si ne) un bors de peste sau ceva gatit cu peste la... botul calului!

Pe loc n-am mancat niciodata dar am luat acasa diversi pesti la gratar, mai ales scrumbie, singurul cu care m-am pacalit oleaca a fost tonul rosu, era medium facut si eu, mancand vita medium rare si tonul il doresc la fel.

Am mai incercat icrele cu ceapa si, febletea mea, midiile si rapanele in sos de vin cu usturoi si patrunjel. La pestele la gratar am luat mereu si mamaliguta si mujdei.

Foarte bune toate, recomand!

P. S. : daca ajungeti acolo, opriti-va si la maramuresence, fac niste sarmalute (inclusiv de post)... o nebunie, 10 lei 3 bucati cu mamaliguta si ardei iute.

Sa va fie de bine!

LA REVIEW Cherhanaua Victoriţa Pescăriţa, nota 10+ - scris de în rubrica Unde mâncăm în București?
Eugenia55*, 05.08.16 19:15»@nikki arb -

Sper ca nu miroase prea tare a naftalina, dupa mai bine de doi ani

Multumesc mult!

LA REVIEW Trakai, tinutul lacurilor si-un castel de turta dulce - scris de în rubrica Castelul Trakai
pagină generată în 0.0310871601105 sec

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test