Ecouri publicate pe sait - de adri-nico

Pagina 1 [din 201]
[ 4007 ecouri ] - ORDONATE DUPĂ: DATA ÎNCĂRCĂRII (descrescător - cele mai recente primele)
pag: 1 . 2 . 3 . 4 - . . . - . 197 . 198 . 199 . 200 . 201
[06.05.18 22:18] - adri-nico

@adrianaglogo: Urmeaza multe altele. Multumesc!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Un vis implinit - De ce Nepal?, AUTOR: adri-nico din DESTINATIA: Descoperă Nepal, #CĂLĂTORII NEPAL
[06.05.18 18:04] - adri-nico

@adrianaglogo: :D.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Un vis implinit - De ce Nepal?, AUTOR: adri-nico din DESTINATIA: Descoperă Nepal, #CĂLĂTORII NEPAL
[29.04.18 09:45] - adri-nico

@krisstinna: Da, era foarte curat in toata casa. Si hainele lor erau curate... si ei miroseau a curat... nu a transpiratie sau alte mirosuri.

Doar patrunjelul ala mirosea ciudat. Am aflat de la o prietena ca se numeste Coriandru. :)

Cu chilotii am rezolvat. Hirtia igienica e una speciala... nu ca ar avea ceva pe ea... :D... dar e atit de fina... si cine vine pe la mine, dupa ce povestesc faza cu foile de caiet, scot hirtia igienica din vitrina si ii dau sa pipaie. WOW!!! Firma aia cu Z... de pe la noi, si care imi scapa... e la ani lumina distanta.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Invitatie la cina!, AUTOR: adri-nico din DESTINATIA: Descoperă Pokhara, POKHARA
[29.04.18 09:42] - adri-nico

@ghisor: A fost foarte deosebita aceasta invitatie si felul cum s-au purtat cu noi. Rami nu a fost doar un ghid care si-a primit banii si si-a facut treaba ce tinea doar de banii aia. Cind l-am intrebat ce as putea aduce copiilor mi-a zis ca o ciocolata e suficient. Nu va mai spun ca de cind am revenit din Nepal noi tot vorbim la fel de des ca si inainte si imi trimite poze cu baiatul lor imbracat cu hainutele aduse de la fiul meu. Le poarta cu mindrie si la fel de mindra sint si eu ca am asa prieteni la distante de zeci de mii de kilometri.

daca m-am eliberat de unele, afla ca vin altele in numar cit mai mare, dar, din respect pentru prietenii mei AFAisti, am sa continui povestirile intr-un ritm mai alert.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Invitatie la cina!, AUTOR: adri-nico din DESTINATIA: Descoperă Pokhara, POKHARA
[28.04.18 19:22] - adri-nico

@ANILU: Stiu ca ti s-au lungit... ma gindeam ca ma apuca amnezia si nu mai tin minte nimic... cu cita rapiditate se schimba lucrurile in viata mea.

Supa nu am mincat, doar orez cu cu pui si cite un mm de ridiche la fiecare inghtitura... si tot imi amortea limba. In unele castronele erau ardei iuti, iuti, taiati in doua, din care Rami infigea cu furculita cum infig eu in frunzele de salata verde. Baga in gura cite un buchet o data. :)

da, mi-am luat. O pereche a ramas cu eticheta, nefolositi, si ii tin de suvenirul cel mai de suflet. Si mai am si o rola de hirtie igienica pe care am pus-o in vitrina. Alaturi de alte bagatele. O sa va zic despre ea la momentul potrivit.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Invitatie la cina!, AUTOR: adri-nico din DESTINATIA: Descoperă Pokhara, POKHARA
[21.04.18 10:14] - adri-nico

@krisstinna: De ce nu ai in plan??? e asa frumos acolo...

@ Alex, bravo!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: 10 zile de distracție și aventuri, AUTOR: adri-nico din DESTINATIA: Descoperă Bayahibe, BAYAHIBE
[21.04.18 09:44] - adri-nico

Heeei!

Buna si bine te-am citit! Cred ca am discutat prin niste mesaje private despre Dominicana. Sper nu fac vreo confuzie.

1. am citit si ce ai scris despre Bayahibe. Cum noi ne ducem cu avionul, e cam departe de aeroport.

2. de trei ori in Punta Cana si tot m-as mai duce...

3. Cum sa zici asa despre Santo Domingo? E adevarat ca n-am fost acolo decit o singura data si cu grup organizat. Dar am prieteni printre ghizii de pe plaja Bavaro si daca ar fi fost ceva periculos macar ar fi amintit in treacat. Asa ceva am patitt cind am plecat din Singapore spre Malaezia. Cind auzeau soferii de pe taxiuri ca vrem sa vizitam si Malaezia, faceau niste ochi... Dar am riscat si am plecat. Am patit ca voi cu ghetourile si comparatia cu tigania noastra. La noi era parfum! Nu ne-a mincat nimeni, nu ne-a atacat nimeni, am facut poze pe unde am vrut fara teama ca ne va smulge cineva aparatul din mina.

La fel si in Santo Domingo. Cam acolo m-am oprit cu scrisul anul trecut... dar o sa revin. Sper, in viata asta...

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Aventura dominicana, AUTOR: adri-nico din DESTINATIA: Descoperă Santo Domingo, SANTO DOMINGO
[05.04.18 18:38] - adri-nico

si eu am cadoul. o agenda superba!!! , un iepuras duuuulce, oua duuulci si un ceva de pus pixuri. sarumina Ioana74!!!

aurici si indiralisa, sper ca va vin rochiile. :D

Sarba[ori Ferici[e~! (Nu mai merge o l[iera)

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Secret Bunny 2018, AUTOR: adri-nico din DESTINATIA: Inițiative de suflet AmFostAcolo, INIȚIATIVE AFA
[30.03.18 21:20] - adri-nico

@krisstinna: Ma bucura ecoul tau! Si imi da un imbold sa scriu si continuarea. Multumesc! Chiar acum ma iau de scris!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Seti River si vizita la localnici, AUTOR: adri-nico din DESTINATIA: Descoperă Pokhara, POKHARA
[28.03.18 12:32] - adri-nico

@ungureanica: Multumesc de ecou. Dupa interesul pe care l-a avut acest articol... in ceea ce priveste ecourile, caci astea ma intereseaza cel mai mult, ma gindeam daca nu cumva am luat-o pe aratura si ca trebuie sa ma bag mai adinc in masina de cusut si nu in tastatura laptopului.

V-am zis ca eu nu scriu articole standard... despre coordonate geografice sau date istorice. Eu m-am dus acolo sa "traiesc " pe pielea mea viata si cultura lor. Si asta vreau eu sa va povestesc si. Sa vedeti Nepalul si cu alti ochi, nu doar din punct de vedere turistic si atit!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Seti River si vizita la localnici, AUTOR: adri-nico din DESTINATIA: Descoperă Pokhara, POKHARA
[27.03.18 18:51] - adri-nico

@ARA: Parintii erau la loc de vaza! in parul ce sprijinea sopronul. Ala era tot avutul lor. Ei cred ca nu sint invidiosi pentru ca nu stiu cum e sa ai mai mult.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Seti River si vizita la localnici, AUTOR: adri-nico din DESTINATIA: Descoperă Pokhara, POKHARA
[27.03.18 16:50] - adri-nico

@webmaster26: multumesc! ma uit acum. / sper ca nu ai pus vreo cintare peste vorbele nepalezului. :)

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Seti River si vizita la localnici, AUTOR: adri-nico din DESTINATIA: Descoperă Pokhara, POKHARA
[26.03.18 20:54] - adri-nico

Dragii mei;

@Ghisor, multumesc de ecou. ce urmeaza e de departe cu mult mai aventuroasa si mai comica, povestea, decit a fost la inceput. de la episodul 4 intram in piine. astea au fost de incalzire. mergeti la toaleta inainte, goliti vezica... apoi va luati de citit. urmeaza un articol de... supravietuire! :D

in toamna vrem inapoi in Dominicana, sa ne luam ADIO iar de la anul prima pe lista va fi Nepalul. pina stringem bani de Peru... cred ca o sa se darame Macchu Picchu!!!

@iulica, daca tot te intereseaza de chilotii mei, afla ca erau in sacul cu iile Munteniei, saracul sot, incurcase bagajele. :))

si daca ti se pare ca mori de ris, sa stii ca nu e rau daca mai pui un kil pe tine. daca risul o ingrasa... acum ai unde sa pui!

@lenti, multumesc de ecou. cind am timp? nu stiu. Incerc sa il folosesc pe asta de il am cit mai eficient posibil... mai intru in noapte... apoi in dimineata... mai dorm pe apucate... sper ca m=oi reincarca si eu intr=un Lenes, o maimuta din aia care sta picior peste picior prin copaci!

mai am 1/3 din articol. sper sa apuc sa ii dau drumu in seara asta.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Rasarit de soare la Sarangkot, AUTOR: adri-nico din DESTINATIA: Descoperă Pokhara, POKHARA
[26.03.18 15:05] - adri-nico

@Soso42: Ai bagat textul asta ca sa ma imbunezi cu pozele? Acum nu gasesc nici filmul pentru urmatorul articol... Trebuie sa ma mai duc la Dintos ca sa ma mai rog o data! Fii cu ochii pe bilete!

@Butterfly, stii vorba aia " tusea si cu junghiul? Noi sintem aia!

@Anilu, stiu ca am facut poze si din fata portii une e vedea ca scrie ceva de Heaven. Chiar daca abia urcam tinindu-ma de balustrada aia... Nu stiu ce au cardurile astea ca in fiecare zi constat ca au mai disparut niste poze. :((

Da, sint fantastica atunci cind povestesc... imi place de mor sa relatez cum si ce am trait eu acolo. Imi pare rau ca templul are un nume incilcit si nu stiu cum se cheama... doar sa il mai claxonez pe Rami sa imi mai repete a n'spea oara! Ca oricum tot nu o sa retin. Ca si numele din titlul acestui review! La a cita citire poti sa il reproduci?

Da, in poza 18 a disparut pamintul de sub balustrada!

@Kristina - aia nu au precizat albeala cocoseilor. Cred ca primesc si mai pestriti. Crezi ca nu as fi venit mai pe seara sa vad ritualul? Dar am avut program incarcat, soro. Cina in casa nepalezilor. Sa vezi aici povesteala!

 

Multumesc tuturor de ecouri. Cu astea ma hranesc!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Rasarit de soare la Sarangkot, AUTOR: adri-nico din DESTINATIA: Descoperă Pokhara, POKHARA
[26.03.18 11:57] - adri-nico

@buterfly: ai ris, a? lasa ca am dormit si cu muntele in coaste... asta e intimplarea cu covrigii!!!

tu ti-ai dat seama ce prosti eram noi in mijlocul drumului vazint Muntele Sfint in spate, obturat de colina pe care coboriseram?

acum scriu de Seti River. sint pe la jumate.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Rasarit de soare la Sarangkot, AUTOR: adri-nico din DESTINATIA: Descoperă Pokhara, POKHARA
[25.03.18 21:34] - adri-nico

@Sejurica: Nu s-a pierdut nimic! doar ca unele nu au calatorit cu noi in Nepal! Ce s-a pierdut sint pozele... din asta nu imi revin pina nu vad alte doua bilete spre Nepal!

[24.03.18 15:02] - adri-nico

@ungureanica: Pai el vrea sa "Zboare". Multumesc, toti copiii sint frumosi! Stii vorba cu cioara!

O sa ma apuc acum de urmatorul episod. Am facut si eu o ciorba ca de pe 1 martie plingeau matele mele... Nepalezii nu au asta in meniu!

[22.03.18 22:56] - adri-nico

@roth: Ma bucur ca nu v-am plictisit.

Da, am mincat portocale la Chitwan. Un resort bengos de 4 stele... ca doar nu credeti ca am stat doar la prafarie in periferie... ;)

[22.03.18 20:44] - adri-nico

@nrs: Am venit de la piscina... sint frinta. miine plecam spre buzau. Va promit ca simbata si duminica bag 2 episoade.

[21.03.18 23:20] - adri-nico

hahaha, de ce nu spui, bre, adevarul? ca n-am mai avut timp si de pantaloni? ca daca faceam, renuntai ca sa o scoti pe Nina in fata?

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: "Aici a răsărit soarele Românilor", AUTOR: adri-nico din DESTINATIA: O zi în Blaj, AIUD & TEIUȘ
[pg. 1 / 201]: ecourile 1-20 din total 4007
pag: 1 . 2 . 3 - . . . - . 198 . 199 . 200 . 201
FILTRE APLICATE
  • AUTOR (user)
  • DESTINAŢII
  • ANUL scrierii
  • TEXT CĂUTAT

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagina generata in 0.264299869537 sec /