Ecouri publicate pe sait - de maryka

Pagina 1 [din 59]
[ 1179 ecouri ] - ORDONATE DUPĂ: DATA ÎNCĂRCĂRII (descrescător - cele mai recente primele)
pag: 1 . 2 . 3 . 4 - . . . - . 55 . 56 . 57 . 58 . 59
[21.06.18 17:57] - maryka

@bica adriana:

Sigur, foarte bine aţi făcut, viitorii turişti trebuie să cunoască atât aspectele pozitive cât şi cele negative!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Zakynthos - dragoste la prima vedere, AUTOR: maryka din DESTINATIA: Zakantha Beach Hotel, ARGASSI
[21.06.18 09:52] - maryka

Într-adevăr frumoase pozele, îmi pare rău și mie că nu au fost mai multe! :) Mi-a plăcut toată plimbarea, frumos!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Republica Macedonia (FYROM) - Chapeau (II), AUTOR: maryka din DESTINATIA: Descoperă Macedonia, diverse #
[21.06.18 09:43] - maryka

Într-adevăr o zonă foarte frumoasă care m-a impresionat, un loc mic și simplu, dar care ascunde o adevărată comoară. Pe lângă castel și coloane, sau lac, este și vulcanul stins, nu departe de lac. Este un peisaj desprins parcă din filmele sf, cu niște culori incredibile, parcă un peisaj selenar, așa cum am povestit în articolul scris de mine în 2016. Cu siguranță merită vizitat, promovat și cunoscut!

[21.06.18 09:19] - maryka

Mi-am început ziua citind acest articol, privind pozele minunate și numărând orele până să ajung în una din insulele Greciei. Frumos scris, locație plăcută, la malul mării, liniștită, soare, apus minunat, toate ingredientele unei vacanțe frumoase!

Curioasă chestia cu apa, dar dacă așa e „politica firmei” ce poți să faci? doar nu îți strici concediul pentru un motiv atât de mic! :) De ce să nu te bucuri de tot ceea ați văzut acolo în jur, nu?

Felicitări!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Zakynthos - dragoste la prima vedere, AUTOR: maryka din DESTINATIA: Zakantha Beach Hotel, ARGASSI
[20.06.18 17:01] - maryka

M-am amuzat copios cu americanul... și mi-am adus aminte de Santorini, unde, de asemenea stăteam la coadă pentru a putea face și noi câteva poze în punctele "fierbinți". Foarte mulţi asiatici, cu selfie-uri din toate unghiurile, peste tot, sau indieni cu șoferul, ghidul personal. Dar uite că la coate nu ne-am gândit, dar e bine de știut... frumos Londra de la înălțime! 🙂

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Londra văzută de sus, AUTOR: maryka din DESTINATIA: Descoperă Londra, LONDRA
[19.06.18 10:42] - maryka

@doinafil:

Mulțumesc frumos! Și eu am văzut târziu ecoul, am cam lipsit de pe net zilele astea, mă pregătesc de concediu!

O vară frumoasă!

[15.06.18 20:35] - maryka

O, am reușit să citesc tot, am văzut și pozele, dar parcă nu m-am săturat, m-aș mai uita... Foarte lung, dar frumos articolul și am citit cu mare plăcere. M-am transpus cumva și eu acolo, deși nu prea am fost în locurile pe care le-ai descris. Dar măcar am hotărât, sigur voi reveni la un moment dat în Creta, pentru regiunea de vest. Drumul spre Chania? o plăcere, din Hersonissos, la fel plin de leandrii pe toate dealurile. Mi-a plăcut mult vacanța voastră, să fiți fericiți, vă doresc o căsnicie cu multă dragoste! :)

Pozele super, mi-a plăcut capra la solar, terasa Sonio, super. Dacă mai mergeți, nu ratați Samaria, e minunat! Sunt sigură că v-ar place, să vedeți între stânci golașe, leandrii roz...

Felicitări! :)

[13.06.18 21:07] - maryka

@elviramvio:

:)

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Hotel Olympos, Komotini, AUTOR: maryka din DESTINATIA: Olympos Hotel, KOMOTINI
[13.06.18 20:51] - maryka

Rar reușesc așa ceva, dar spun start vot! 😍

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Hotel Olympos, Komotini, AUTOR: maryka din DESTINATIA: Olympos Hotel, KOMOTINI
[12.06.18 09:40] - maryka

@elviramvio:

Mulțumesc frumos!

[12.06.18 09:31] - maryka

Da, eu mi-am imaginat... am fost acolo, cu voi, în toate baloanele... am plutit pentru o clipă deasupra stâncilor, am văzut răsăritul... :)

Niciodată nu-i târziu să visezi, niciodată nu-i târziu să-ți îndeplinești visul! Este cel mai frumos lucru, un vis devenit realitate! :) Pentru asta și pentru multe altele, felicitări! Articolul, minunat! Pozele asemenea! :)

[11.06.18 22:09] - maryka

@Michi:

Mulțumesc mult!

Este o localitate frumoasă, care face cinste țării noastre, se vede că se poate! De mai e și o cetate renovată acolo, deja e bonus! Merită vizitată!

[11.06.18 21:47] - maryka

@irinad:

Mulțumesc, mă bucur că ți-a plăcut!

O seară frumoasă și ție!

[11.06.18 18:11] - maryka

Foarte frumos! Când găsești câte un obiectiv interesant, situat într-o zonă geografică favorabilă, cum am văzut și aici, treptele nu mai sunt decât o mică plimbare! Sus, privești în zare și ești perfect mulțumit, pentru că ai toată lumea la picioare! Îmi plac mult, mai ales astfel de obiective, unde mai e și puțină istorie, legende și mult mister!

[11.06.18 16:00] - maryka

@tata123:

Mulțumesc frumos!

De când am citit articolul despre cetate, am pândit momentul, dar uite că încă nu s-a inaugurat oficial. Așadar am sunat vineri la tel de pe net, iar de acolo, mi s-a dat nr de la CIT. Cred că am vorbit cu d-na amabilă. Ne-a spus că putem merge liniștiți, așa că nici nu am plătit bilet de intrare. Mi-a plăcut mult cetatea, s-a lucrat mult, având în vedere, ce ruine erau înainte. Dar nu în ultimul rând am fost surprinsă de localitate, am fost ce-i drept în urmă cu vreo 8 ani, dar schimbările sunt majore, iar asta m-a bucurat! Pentru că se poate! :)

[11.06.18 15:30] - maryka

Frumos, frumos, chiar și de e puțină ceață! Și eu sunt de părere, că mergând într-o țară, oarecare, trebuie vizitate și bisericile, pentru că fac parte din viața cotidiană... fie că ne place sau nu( mă gândesc la cultul religios)! De aceea și eu vizitez întotdeauna când pot, biserici sau catedrale, așa am scris despre bisericile din Samos, sau despre cele din Santorini, unde ce să vezi? am prins o zi, cu un soi de ceață, era ca o pâclă de aburi ce venea de pe mare! Și atunci zic, cum să nu le vizitezi pe acestea? mari catedrale, impunătoare, cu istorie și legende în spate? :)

Felicitări!

[11.06.18 07:25] - maryka

@webmasterX:

mulțumesc frumos!

[11.06.18 07:23] - maryka

@webmaster:

Mulțumesc frumos!

[10.06.18 23:17] - maryka

@webmaster

Se poate și melodia, vă rog?

[08.06.18 23:57] - maryka

@glcitizen:

Mulțumesc pentru răspuns, îmi face mare plăcere să ascult despre alte locuri, tradiţii și aspecte ale unei vieți total diferite de ceea ce trăim noi. Dacă par a fi fericiți în lumea lor simplă, e bine. Și noi ne complicăm uneori inutil viata crezând că astfel obținem fericirea absolută. 🙂 doar că puțini reușesc asta.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Din nou spre Inima Neagră a Lumii, AUTOR: maryka din DESTINATIA: Descoperă Tanzania, #CĂLĂTORII DIVERSE
[pg. 1 / 59]: ecourile 1-20 din total 1179
pag: 1 . 2 . 3 - . . . - . 56 . 57 . 58 . 59
FILTRE APLICATE
  • AUTOR (user)
  • DESTINAŢII
  • ANUL scrierii
  • TEXT CĂUTAT

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagina generata in 0.16693687439 sec /