Ecouri — scrise de Crazy_Mouse; în 2017 SĂPT.49

Crazy_Mouse, 10.12.17 22:46»@Michi: Merită un popas la Stâna Ștefanu, chiar dacă nu ești mare amator de mâncăruri preparate pe bază de oaie. Tocănița aceea mi s-a părut extrem de gustoasă (și asta o spune unul care nu prea se dă în vânt după oaie). Acolo vezi lucruri folosite la stână și totodată -cât stai și aștepți mâncarea- te poți bucura de peisajele din jur și poți trage în piept aerul tare și curat al muntelui. Nouă niște prieteni ne-au povestit înainte de această stână și ne recomandaseră să oprim și să mâncăm acolo câte ceva.

În altă ordine de idei, vă admir pentru călătoriile pe care le-ați făcut în ultimii ani și pe care ni le-ați prezentat aici pe AFA! Iar Transalpina nu poate lipsi din ”portofoliul” niciunui român pasionat de călătorii!

Vă doresc să fiți sănătoși, să vă plimbați la fel de mult în continuare și să ne încântați cu alte și alte articole pe AFA!

Numai bine!

LA REVIEW Prima noastră plimbare pe Transalpina - scris de în rubrica Transalpina - cel mai înalt drum din România
Crazy_Mouse, 10.12.17 22:33»@doinafil: Mulțumesc pentru lectură, ecou și aprecieri! Sunt convins că veți ajunge cândva pe Transalpina, iar drumul vă va încânta -cu siguranță- prin priveliștile pe care le poate oferi! Cred că Transalpina și Transfăgărășanul sunt locuri unde nu te plictisești indiferent de câte ori mergi acolo pentru că natura este mereu surprinzătoare. Noi am avut șansa să le vizităm anul acesta pe amândouă și ne dorim să le parcurgem și cu alte ocazii.

Numai bine! Sărbători fericite!

LA REVIEW Prima noastră plimbare pe Transalpina - scris de în rubrica Transalpina - cel mai înalt drum din România
Crazy_Mouse, 10.12.17 22:25»@mprofeanu: Și noi ne propusesem de câțiva ani să mergem pe Transalpina, însă de fiecare dată am tot amânat. Distanța de la noi de acasă până acolo este mare, așa că am așteptat momentul potrivit să facem această plimbare. Și când s-a ivit momentul, am avut și noroc de vreme frumoasă, astfel că -într-adevăr- munții se vedeau până departe! Cea mai spectaculoasă porțiune a drumului este cea dintre Obârșia Lotrului și Rânca (aproximativ 30 de kilometri).

Mulțumesc frumos pentru lectură și ecou! Numai bine!

LA REVIEW Prima noastră plimbare pe Transalpina - scris de în rubrica Transalpina - cel mai înalt drum din România
Crazy_Mouse, 09.12.17 20:08»@Mitica49: Să vă fie de bine! Acele pizza arată foarte bine! Și da, îmi place atitudinea, o pizza gustoasă trebuie musai dovedită!
LA REVIEW Unde și ce mai mâncăm prin Brăila - scris de în rubrica Unde mâncăm în Brăila și împrejurimi
pagină generată în 0.0147778987885 sec

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată