Ecouri — scrise de nicole33; în 2019 SĂPT.20

nicole33, 19.05.19 18:46»@nana:

Recomandarea mea este sa nu respundeti la intrebarea "where are you from? " cu Romania, daca doriti sa cumparati ceva. Fiindca din start veti avea preturi mai mari iar vanzatorii vor fi foarte insistenti. Daca raspundeti Transilvania, Moldova, etc, o zona despre care ei nu au auzit, va lasa in pace imediat.

Interesantă recomandarea. O voi aplica la viitoarea vacanță în Egipt De mult timp căutam o soluție să scap de insistența vânzătorilor.

Multe persoane compara Egiptul cu Turcia, ceea ce din punctul meu de vedere, mi se pare complet eronat... Si totul la jumatate de pret fata de Turcia.

Și eu am făcut această comparație, dar fiecare destinație are plusurile și minusurile ei. Serviciile și luxul din Turcia mi-au cam lipsit în Egipt, deși nu erau neapărat indispensabile, dar așa eram obișnuită, însă Egiptul m-a încântat cu superba Mare Roșie, cu snorkelingul de care nu m-am plictisit.

Prețul nu este chiar la jumătate față de Turcia, eu aș spune că Turcia este cam cu 50% mai scumpă decât Egiptul, dar în lunile aprilie-mai Marea Roșie este caldă și numai bună de baie, în timp ce Mediterana este clar mai rece, motiv pentru care și eu am ales Egiptul

LA REVIEW Peste asteptarile noastre - scris de în rubrica Desert Rose Hotel
nicole33, 18.05.19 20:52»@cosminap:

Am vizitat Grădina botanică tot într-o minivacanță de Paște, petrecută la Constantin și Elena

Sunt absolut convinsă că majoritatea turiştilor care ajung să o viziteze o pot face mult mai uşor fiind cazaţi la oricare din hotelurile din staţiunea Sfinţii Constantin şi Elena, efortul de a parcurge câteva sute de metri pe jos într-o plimbare lejerăfiindu-le răsplătit cu prisosinţă de cele oferite de această grădină botanică.

cred că Paștele a fost mai timpuriu pentru că nu era așa o minunăție de flori

Eu am ajuns să o vizitez chiar în ziua de 1 Mai.

Pentru lalele a fost puţin cam târziu, iar pentru trandafiri a fost prea devreme. Dacă ajungeam cu o săptămână mai devreme sigur le găseam şi mai frumoase, dar şi aşa lalelele m-au încântat.

Turişti erau puţini, dar am văzut multe familii de bulgari care profitau de ziua liberă

=

Mulţumesc pentru vizită şi ecou!

LA REVIEW Simfonia lalelelor în varianta bulgărească - scris de în rubrica Descoperă Sf. Constantin și Elena
nicole33, 18.05.19 20:32»@traian. leuca:

Mulţumesc mult pentru vizită!

de când am început să le plantez în propria grădină (trandafiri în mod special), am constatat că florile sunt poeziile pământului. Fiecare floare are o poveste, deşi în conştienţa ei nu realizează cât este de frumoasă.

Ecoul tău m-a emoţionat

Am cunoscut puţini bărbaţi pasionaţi de plantarea şi îngrijirea florilor, această activitate căzând cel mai adesea în sarcina soţiilor.

În opinia mea, contează să le iubeşti cu adevărat, să laşi o părticică din sufletul tău atunci când le plantezi şi îngrijeşti şi atunci şi ele te vor răsplăti prin frumuseţea lor.

LA REVIEW Simfonia lalelelor în varianta bulgărească - scris de în rubrica Descoperă Sf. Constantin și Elena
nicole33, 18.05.19 20:24»@webmasterX:

Mulțumesc!

=

@webmaster:

Mulţumesc!

LA REVIEW Simfonia lalelelor în varianta bulgărească - scris de în rubrica Descoperă Sf. Constantin și Elena
nicole33, 18.05.19 14:52»@TEOANCA:

Felicitări pentru răspunsul extrem de elegant şi foarte bine argumentat dat autorului acestui review, în fapt o simplă reclamaţie, prin care a încercat să desfiinţeze un hotel care, departe de a fi perfect, nu este nicidecum la nivelul de 2*.

Eu am fost mult mai directă în intervenţiile mele, aşa sunt eu , şi nu-mi plac exagerările de niciun fel.

Este trist faptul că în era internetului, cu atâta informaţie la îndemână, unii NU se informează unde merg şi pe ce dau banii, au aşteptări complet nerealiste, preferând apoi să jignească şi să se răzbune pe cei care îndrăznesc să-i contrazică, indiferent de soliditatea argumentelor aduse de aceştia.

LA REVIEW Nu recomand. Nu are nici o legatura cu 5* - scris de în rubrica Astor Garden Hotel
nicole33, 17.05.19 06:57»@Yoda:

Sa stii ca reviewul tau m-a convins sa fac si eu o rezervare de o noapte la hotelul asta cand ma intorc din Antalya.

Poziţionarea hotelului este avantajoasă doar dacă îl foloseşti strict ca şi hotel de tranzit, a doua zi dimineaţa putând traversa lejer Istanbulul, evitând aglomeraţia.

Pentru vizitarea Istanbului este mult prea departe şi nu merită să pierzi foarte mult timp pe drum până în partea europeană unde se află mai toate obiectivele de interes.

LA REVIEW Odihna si relaxare in Istanbul - scris de în rubrica The Green Park Pendik Hotel & Convention Center
nicole33, 16.05.19 22:05»@manu1978:

la întoarcere as vrea să rămânem 2 nopți în Istanbul, aveți idee de hoteluri pentru un buget mai mic, să fie pe lângă obiective (Bazar în special)

Sunt prea mulţi ani de când nu m-am mai cazat în Istanbul pentru a risca vreo recomandare, lucrurile evoluând permanent.

Eu am ales o cazare în zona Sirkeci, beneficiind de o vedere superbă asupra Cornului de Aur, vedeam podul Galata din pat , la un hotel aflat la mică distanţă de Aya Sophia şi Moscheea Albastră, iar pentru Grand Bazaar foloseam tramvaiul T1. Hotelul a fost însă renovat de atunci, a mai primit o stea, arată extraordinar de bine, dar preţul s-a triplat. Strada a devenit exclusiv pietonală, astfel că parcarea subterană gratuită a hotelului a rămas doar o amintire.

=

Pentru vizitarea cât mai facilă a Istanbului alege o cazare în Sultanahmet şi foloseşte transportul în comun.

LA REVIEW Paradisul copiilor (2) - scris de în rubrica Gural Premier Hotel [Tekirova]
nicole33, 16.05.19 21:50»@manu1978:

Aveți idee cum pot face rezervarea la hotel Grand Cinar din Kutahya?

Rezervările din ultimii ani la Grand Cinar Kutahya au fost făcute pe booking la cel mai bun preţ, cu anulare gratuită până cu o zi înainte şi cu plata la recepţie, cu card bancar în cazul meu, dar se putea plăti şi cash.

Hotelul acesta este puţin mai ciudat. Eu suspectez că ar fi cumva al armatei sau ceva de genul acesta, după aspectul şi conduita majorităţii turcilor cazaţi acolo, chiar dacă este cu circuit deschis.

Din păcate, nivelul serviciilor a tot scăzut de la an la an, rămânând doar avantajul camerelor curate şi destul de spaţioase, al parcării gratuite în curte şi al poziţionării foarte convenabile la doi paşi de D650 spre Antalya.

Şi în alţi ani hotelul când apărea când dispărea pe booking, îl urmăream cu consecvenţă şi, în final, tot reuşeam să-l prind disponibil încă din februarie-martie. Anul acesta nu l-am găsit deloc pe booking, dar este disponibil pe alte site-uri de rezervări online.

Am făcut o simulare acum înainte de a-ţi răspunde şi l-am găsit la 32 euro camera dublă pentru doi adulţi cu mic dejun inclus, plata la recepţie şi anulare gratuită până cu o zi înainte.

La cea mai recentă vacanţă în Turcia, cea din 2018, am ales un alt hotel, puţin mai scump, dar care mi-a oferit mai mult decât Grand Cinar. Este vorba de Hilton Garden Inn 4* Kutahya, un hotel foarte bun, la care mă mai cazasem şi cu doi ani înainte şi fusesem foarte mulţumită. Odată cu deprecierea lirei turceşti, toate aceste cazări de tranzit au devenit tot mai accesibile pentru noi şi este păcat să nu profităm de actuala conjunctură.

O simulare pentru Hilton Garden Inn Kutahya pe mai multe site-uri, inclusiv cel al hotelului, mi-a dat un preţ de 43 euro camera dublă pe noapte cu mic dejun inclus şi 53 euro cu demipensiune, ambele variante fiind avantajoase.

LA REVIEW Paradisul copiilor (2) - scris de în rubrica Gural Premier Hotel [Tekirova]
nicole33, 16.05.19 06:57»@olteanul2010:

Răspunsul meu este corect pentru că am fost acolo , ştiu ce am văzut şi ce am fotografiat.

Eu cred ca lucrările se vor termina pana la 1.07.2019 pentru că se lucra susținut iar distanta va scădea.

Amenajarea plajei va fi finalizată până la debutul sezonului 2019, dar lucrările de pe şantier este foarte puţin probabil să se încheie aşa curând.

Ieşirea spre plajă va fi cel mai probabil tot blocată, singura variantă de acces fiind pe la intrarea în resort, apoi dreapta, iar dreapta, apoi stânga, ocolit prin spatele supermarketului Aldo şi apoi pe scări în jos, aşa cum am precizat mai sus.

Pe 4 mai au deschis barul de la piscina exterioara care este foarte lung și elegant

Bine că l-au deschis când hotelul aproape că s-a golit

Pe perioada minisejurului meu singurul bar deschis era cel din lobby, doar în ziua plecării începând timid să "mişte" şi barul de la parter.

LA REVIEW Un lux rece între aristocrat și modern - scris de în rubrica Astor Garden Hotel
nicole33, 16.05.19 06:43»@pepe64:

Doar am scris realitatea.

Da, realitatea aşa cum ai perceput-o tu.

Am comentat şi eu pentru că am fost acolo în aceeaşi perioadă cu tine şi am beneficiat de aceleaşi servicii.

Se pare ca exista si aici o poliție.

Nu ştiu cum ai ajuns la această concluzie. Părerea mea este că pe AFA fiecare este liber să-şi exprime opiniile şi să-şi povestească experienţele de vacanţă fără restricţii de niciun fel.

daca te limitezi la ultra all inclusive plus la a gasi ceva de mancat, este chiar mai rau decat ce am gasit acolo.

Nu ştiu de unde ai scos chestia cu "ultra all inclusive PLUS". Pe voucherul primit de mine de la agenţie scrie doar ultra all inclusive, iar pe conceptul primit de la Recepție scrie doar "all inclusive Easter", fiind vorba de conceptul valabil în perioada sărbătorilor pascale.

Din foaia respectivă am aflat exact ceea ce este inclus şi ce nu, astfel evitând nervii şi discuţiile aiurea. Confirm faptul că este un concept foarte slab, sub aşteptări.

Tocmai datorita voua, asemenea turisti care accepta orice cu seninatate, isi permit hotelurile sa ofere servicii sub standardele din oferte. Trebuie aratata situatia reala, si nu ce accepta unul sau altul. Unii poate se multumesc doar cu paine si apa.

Atât timp cât conceptul a fost respectat, nu se pune problema de a "accepta" sau nu cele oferite. Cei dezamăgiţi au deplina libertate de a NU reveni şi de a NU recomanda acest hotel.

Sunt departe de a fi genul care se mulţumeşte doar cu pâine şi apă, iar impresiile publicate de mine pe acest site de la hotelurile pe care le-am frecventat îmi susţin afirmaţia.

renunt sa mai postez si sa mai am vreo legatura cu acest site.

Păcat.

Eu aşteptam să citesc şi impresii POZITIVE ale tale de prin locurile pe unde ţi-ai petrecut vacanţele, nu doar "reclamaţii".

LA REVIEW Nu recomand. Nu are nici o legatura cu 5* - scris de în rubrica Astor Garden Hotel
nicole33, 14.05.19 22:12»@m liviu:

La ce distanta de acest hotel se află plaja?

Plaja hotelului se află în partea stângă a acestuia cum priveşti spre mare, în vecinătatea plajei hotelului Sirius Beach. Distanţa este de câteva sute de metri, deoarece ieşirea din curtea hotelului spre plajă este temporar blocată din motive de "şantier". Se coboară câteva trepte şi ajungi pe nisip.

Bar pe plaja au?

Ei promit că vor avea la vară.

De 1 Mai plaja nu era deloc amenajată şi nici disponibilă. Un buldozer se plimba agale într-un nor de praf pe plaja lui Astor nivelând nisipul.

LA REVIEW Un lux rece între aristocrat și modern - scris de în rubrica Astor Garden Hotel
nicole33, 14.05.19 21:59»@Kavarnap:

Nu vreau să apăr pe cei ce parchează în zone interzise sau stânjenind circulația dar nici nu sunt de acord cu modul cam abuziv în care se face acolo ridicarea mașinilor.

Staţionarea este interzisă pe mai toate străzile din staţiune, chiar dacă ei nu plantează indicatoare la fiecare zece metri.

În urmă cu nişte ani am fost contrariată privind cum unele maşini erau ridicate, iar altele nu, aşa mai pe sărite şi am observat că TOATE cele "iertate" aveau la vedere pe bord o chitanţă de plată emisă de un hotel sau altul şi atunci am înţeles cum funcţionează sistemul. Nici cele ridicate nu stânjeneau în vreun fel circulaţia. Toate erau parcate la bordură, iar strada era luminată.

Chestia cu parcarea păzită este bună mai mult pentru autosugestie şi oricum numărul maşinilor furate din Bulgaria este insignifiant în comparaţie cu numărul maşinilor ridicate pentru parcare neregulamentară.

LA REVIEW Sunrise cu dinți pe 1 mai - scris de în rubrica Primasol Sunrise Hotel
nicole33, 14.05.19 21:29»@pepe64:

Am avut ultra all inclusive. Este o pacaleala maxima. Am intrebat la receptie si mi-a spus ca nu e nici o diferenta intre a. i. si ultra a. i. Intr-un cuvant o porcarie. In afara de vreo doua feluri de whisky straine, restul de bauturi se plateau la bar.

Probabil ne-am intersectat pe la Astor Garden

Recunosc că şi pe mine conceptul ultra all inclusive m-a dezamăgit mult.

Totuşi, corect ar fi de menţionat faptul că în concept erau incluse ca băuturi de import trei mărci de whisky, trei mărci de vodcă, una de gin, una de ouzo şi una de vermut.

La restaurant, mancarea mizerabila.

Mâncarea a fost sub aşteptări, în primul rând ca varietate sortimentală foarte redusă. Nu am fost încântată de cele oferite, mai ales că veneam de la un hotel cu un restaurant excelent, dar am găsit ce să mănânc fără a mă îmbolnăvi.

De fiecare data cand intrai la masa erai intrebat numarul camerei, cu toate ca aveam brațari pe mana. Am intrebat de ce, au zis ca asta e politica. Securistă, mi se pare mie. Nu am mai intalnit asa porcarie nicaieri.

Într-adevăr, această chestionare permanentă este uşor neplăcută şi nepotrivită la un hotel cu pretenţii.

Eu am mai întâlnit această politică şi la alte hoteluri, aşa că nu am fost chiar surprinsă. Cu ani în urmă am întrebat care este rostul acestei chestionări urmate de bifarea pe o listă şi mi s-a explicat că în funcţie de numărul celor care nu au intrat încă la masă se gestionează fluxul mâncării la bucătărie.

LA REVIEW Nu recomand. Nu are nici o legatura cu 5* - scris de în rubrica Astor Garden Hotel
nicole33, 14.05.19 20:43»@Kavarnap:

Despre parcare cine nu e avizat să ia aminte, la Nisipuri se practică hinghereala de mașini la drumul mare.

Eu aş fi formulat această atenţionare într-un mod puţin diferit, atrăgând atenţia asupra faptului că în marea majoritate a cazurilor parcarea în Nisipurile de Aur este contra cost şi TREBUIE plătită!

Hotelurile care oferă parcare gratuită sunt extrem de puţine.

Victime ale hingherilor de maşini sunt cei care NU au plătit, motivaţiile acestora fiind din cele mai diverse de la dezamăgirea că nu au găsit loc de parcare fix în faţa hotelului la care s-au cazat până la naivitatea de a crede că lor nu li se poate întâmpla aşa ceva.

Am înghițit cu noduri tariful de 10 leva pe zi pentru a sta liniștit, mai ales că am tot auzit vorbindu-se despre faptul că se ridică fără prea multe discuții mașinile parcate.

Până la urmă este şi o chestie de echitate. Deşi ţi s-a părut destul de scump, totuşi ai plătit pentru a sta liniştit. Ar fi corect ca altul să nu plătească şi să scape nesancţionat?

LA REVIEW Sunrise cu dinți pe 1 mai - scris de în rubrica Primasol Sunrise Hotel
nicole33, 14.05.19 14:33»@Ramonik_tec:

Per total a fost bine dar și prețul pe măsura

Ai acordat hotelului nota 9,20 şi cu toate acestea nu îl recomanzi? De ce?

Am fost lăsați la hotel in jur de 10:30 eram foarte obosiți de pe drum și la recomandarea cuiva ne-am hotărât sa băgăm in pașaport 10 euro poate ne da camere mai repede de ora 14 și poate și cu vedere la mare.

O recomandare neinspirată şi ineficientă .

Suplimentul de vedere la mare se plăteşte în agenţie la momentul rezervării. Aşa este corect!

la 11:30 ne-au dat prima camera și la 12:30 pe a doua, ambele cu vedere la piscina vecinilor

De fapt, ai primit EXACT ceea ce ai plătit, nimic în plus, nimic în minus, deci nu văd vreun motiv de nemulţumire. Ca semn de ospitalitate, ambele camere au fost oferite înainte de ora oficială de check in, 14.00.

Apa in piscine era foarte rece nu am intrat deloc in apa, nici cea pt copii nu era mai calda așa ca am intrat in hotel sa căutam piscina interioară și cea de copii care citisem ca e încălzită dar erau închise amândouă. Am întrebat la Recepție și au spus ca e închisă momentan dar omul care era la sala de sport mi-a spus ca niciodată nu se deschid.

O informare prealabilă corespunzătoare te-ar fi scutit de un drum în plus şi de o dezamăgire.

În conceptul hotelului este precizat explicit faptul că piscina interioară încălzită este disponibilă DOAR în lunile de iarnă, respectiv din noiembrie până în martie inclusiv.

Au și un mini parc de distracții care are program între 15-17 sau 19-21 și e gratuit, in schimb dacă vrei sa joci tenis era 35 de euro pe ora.

Lunaparkul gratuit este un mare avantaj mai ales pentru familiile cu copii.

În ceea ce priveşte tenisul, este un adevăr spus doar pe jumătate. Pentru corecta informare a cititorilor, precizez faptul că utilizarea terenurilor de tenis pe timpul zilei este complet gratuită, necesitând doar o rezervare prealabilă, gratuit este şi echipamentul de tenis. De plătit se plăteşte doar nocturna, curentul electric costă peste tot, precum şi lecţiile de tenis pentru cine doreşte.

=

Cât de caldă a fost apa mării în această perioadă?

Se putea intra în mare?

LA REVIEW Royal Holyday Palace - scris de în rubrica Royal Holiday Palace
pagină generată în 0.0275168418884 sec

[C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test