Ecouri publicate pe sait - de nicole33

Pagina 1 [din 200]
[ 3981 ecouri ] - ORDONATE DUPĂ: DATA ÎNCĂRCĂRII (descrescător - cele mai recente primele)
pag: 1 . 2 . 3 . 4 - . . . - . 196 . 197 . 198 . 199 . 200
[21.09.18 13:32] - nicole33

@Dumitrescu Ion:

Am discutat cu un barman roman si ne-a spus ca resortul gazduieste 5000 oameni pe sejur si este deservit de aproape 2000 angajati!

Respectivul cu siguranța a exagerat. Un hotel cu 823 camere este greu de crezut sa acomodeze 5000 de persoane simultan, dar totuși resortul este imens la 130000 mp.

Ce m-a uimit personal pe mine, daca se poate spune asa este ca dimineata unde era mancare foarte buna si diversificate, cel putin branzeturile erau delicioase, nu gaseai o feliuta de salam bun, repet, e pasarica mea!

Explicația este foarte simpla: lipsa cărnii de porc din compoziția salamurilor conduce la acel gust fad. Ani de zile am refuzat sa consum mezelurile turcesti, pana când am descoperit si mezeluri excelente ca gust, însă la hoteluri dintr-o categorie superioară de preț.

Sunt tot intr-o țara musulmană acum când îți scriu, mezelurile sunt la fel ca in Turcia, dar am avut norocul sa găsesc mereu la micul dejun un bacon de vita excelent. Nu seamănă cu cel din Bulgaria, Grecia sau România, dar este foarte ok pentru gustul meu.

[21.09.18 12:57] - nicole33

@Dan&Ema:

Un final romantic al unei vacante reușite. Mi-a plăcut mult melodia atașata :)

Sa va fie de bine și sa mai repetați! Ma refer la viitoarea vacanța pe tărâm turcesc, desigur =)) Deoarece pofta vine mâncând, iar Turcia provoacă dependentă. Asta ți-o spun din propria experiența :)

Iar înainte de a rezerva hotelul, strica un telefon, chiar si cu taxa inversa =)), ca e mai bine așa.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Am mancat in Bodrum la Artemis, AUTOR: nicole33 din DESTINATIA: Unde mâncăm în Bodrum?, BODRUM
[21.09.18 09:45] - nicole33

@Vasilachi:

A fost foarte bine. Cu ajutorul Dv. și a celorlalți care au fost acolo, am știut care sunt atuurile acestui resort.

Mă bucur că a fost bine şi că v-aţi întors mulţumiţi de sejur.

Personal, eram convinsă că aşa va fi.

Tot secretul este să pleci cu aşteptări realiste pentru banii daţi, să te informezi serios înainte de a rezerva, să nu ai pretenţii exagerate şi să fii convins că hotelul perfect NU există, dar sunt destule hoteluri absolut ok pentru oameni cu pretenţii normale.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Un resort bun, cu de toate!, AUTOR: nicole33 din DESTINATIA: Spice Hotel & Spa, BELEK
[21.09.18 09:39] - nicole33

@tm67bru:

Și, doi, @nicole33: eu nu am văzut până acum cameristă care să umble cu tip-box-ul după ea

Asta am încercat să subliniez şi eu precizând amplasarea tip-boxurilor în orice hotel. Îmi pare rău dacă s-a înţeles altceva, dar nu mă poţi face vinovată pe mine şi pe ceilalţi colegi care au comentat şi votat pentru erorile de exprimare ale autoarei.

Nemulțumirea referitoare la timpii de așteptare mari la baruri e în schimb deplin justificată și potențial foarte utilă, DE REȚINUT. E o posibilă MARE bilă neagră în serviciile acestui hotel

Este doar interpretarea ta, din text nereieşind cât de mari sunt timpii de aşteptare şi era vorba doar de barul restaurantului nu de toate barurile din complex. Autoarea dorea să fie servită la masă, perfect normal, cu foarte mare promptitudine, ceea ce este mai greu dacă restaurantul este plin de clienţi şi angajaţii sunt puţini.

De când am intrat in hotel și nu ne-a invitat nimeni să servim ceva de băut de la masa îmbelșugată ce așteaptă clienții la intrare, ne-am dat seama că hotelul are mari lipsuri.

Uite un alt exemplu de presupuneri nefondate. Nu poţi concluziona că un hotel are "mari lipsuri" doar pentru că în momentul check in-ului nu au sărit hostesele pe tine îmbiindu-te cu băuturi de bun venit. Este suficient faptul că acestea îţi erau puse la dispoziţie şi nimeni nu te împiedica să te serveşti.

Eu am înţeles că nemulţumirea era legată strict de serviciul de aducere a băuturilor la masă vs servirea personală de la bar. Apoi coadă poate însemna şi faptul că mai există 2-3-4 persoane înaintea ta, ceea ce nu este totuşi o tragedie.

Nu am fost la Selin, dar am fost la multe alte hoteluri şi nu m-a deranjat să-mi trimit soţul la bar să aducă băuturi dacă vedeam că ospătarii sunt prea ocupaţi cu alţi clienţi, tocmai pentru a nu muri de sete. :))

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Nu recomand, AUTOR: nicole33 din DESTINATIA: Kamelya Selin Hotel [Evrenseki], SIDE
[21.09.18 01:06] - nicole33

@Valentina B:

Șpaga d-le Nu stiu Cum Va Numiți, e absolut normală "pe acolo". Te lovești la tot pasul de Tip-Box-uri, ...

Şpaga NU este normală nici în Turcia şi nici în altă parte, însă Bacşişul da. Oricum din cele scrise mai sus nu reiese nicidecum că ai folosit acele cutii pentru tips, acestea fiind prezente în recepţie şi în zona barurilor şi restaurantelor, nu în camere :D.

Un hotel pe plajă, bn cotat, prețuri astronomice, trebuia sa fie wow.

Hotelul este într-adevăr pe o plajă excelentă, care poate merita mai mult de nota 8 cât i-ai acordat tu fără însă a preciza ce anume te-a nemulţumit la acest capitol, dar preţurile nu mi se par deloc "astronomice", ci unele normale pentru un hotel mediu de cinci stele în plin sezon, pentru că Selin este doar un hotel mediu, nicidecum WOW! , cu preţuri corecte pentru serviciile oferite şi oricum peste Fame Residence Lara care văd că te-a încântat, deşi personal nu înţeleg de ce.

Nu te baga nimeni in seamă:ajungi la masă, te invarti ca nebunul cu farfuria în mână ptr că nimeni nu se obosește să debaraseze;

Mai normal mi se pare ca întâi să găseşti o masă, să pui un angajat să o debaraseze şi să o cureţe şi abia apoi să-ţi pui mâncare în farfurie, tocmai pentru a evita penibilul plimbării aiurea cu farfuria plină în mână în căutarea unei mese până ţi se răceşte şi mâncarea.

de băut ce să mai zic, ori stai la coadă la barul restaurantului, ceea ce e absolut anormal, ori mori de sete.

Dacă personalul este insuficient, mai bine stai la coadă la bar şi îţi iei ce doreşti decât să "mori de sete" aşteptând să fii servită cu băutură la masă. Timpul pierdut la coadă poate fi chiar mai scurt.

Restaurant alla carte, cu self-service!!???

Da, de ce nu?

De fapt, aceste restaurante a la carte sunt restaurante cu un anumit specific al mâncării oferite, nişte restaurante tematice.

Am întâlnit acest sistem self service la restaurantele cu specific la alte hoteluri mai scumpe şi mai cu ştaif decât acest Selin şi nu mi s-a părut un capăt de ţară. Prima dată am fost puţin mirată, dar ulterior am realizat şi avantajele acestui sistem.

Defapt mă întreb dacă vreunul dintre d-stră; repet d-stră, că nu ne tragem de șireturi; a fost vreodată în concediu peste hotare.

Impresia ta că eşti singura utilizatoare de pe acest site care îşi petrece concediile peste hotare este TOTAL ERONATĂ. Puţină modestie nu ar strica şi nici mai mult respect arătat celorlalţi membri.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Nu recomand, AUTOR: nicole33 din DESTINATIA: Kamelya Selin Hotel [Evrenseki], SIDE
[20.09.18 12:53] - nicole33

@Clientu:

Turnătorii sunt încă printre noi!

Vecinii tai fumători au plătit la fel ca și tine și au tot dreptul sa-și folosească după bunul plac propriul spațiu privat. Camera și balconul reprezintă spațiu privat pe durata sejurului.

Reclamarea vecinilor nu este decât o reminiscență securisto comunista de care unii nu se pot dezbăra nici după aproape treizeci de ani:(

Văd ca nu ai notat deloc capitolul mâncare, deși mi-e greu sa cred ca ai supraviețuit doua săptămâni fără hrana :D

Văd ca nici plaja nu s-a ridicat la nivelul exigentelor tale, chiar dacă este una chiar frumoasa.

Cam multe pretenții pentru banii dați

[19.09.18 00:48] - nicole33

@Nasshu:

Minunea s-a dărâmat de mult!

Mare dreptate ai în acest caz!

Mi-am dorit şi eu să văd "minunea" cu ocazia primei mele vizite în Turcia în urmă cu mulţi ani. Am fost dezamăgită când chiar ghidul turc mi-a zis că NU merită să pierd timpul degeaba, în locul Mausoleului din Halikarnas nemairămânând mare lucru de văzut. A completat apoi, cu tristeţe în glas, că tot ce a fost mai important ar fi fost furat de englezi, bucată cu bucată, iar dacă mai am curiozităţi mai bine să mă duc la Londra la British Museum :D. Apoi a oprit autocarul special pentru ca eu să pot face câteva poze anemice din şosea.

Dacă această minune pentru mine a fost oarecum o dezamăgire, ieri m-am bucurat din plin de o altă minune a lumii antice, în Egipt de această dată :)

[19.09.18 00:30] - nicole33

@Bolle:

Am fost 4 cupluri, fiecare platind pentru camera cu vedere la mare. Din start prima problema a fost tocmai cu aceasta specificatie, "camera cu vedere la mare" sau sea side view cum era trecuta in contract.

De fapt, ai primit exact ce ai plătit, conform menţiunii de pe voucher&contract. SIDE sea view exact asta înseamnă: vedere LATERALĂ la mare. :))

La acest resort, cladirile sunt pozitionate in diagonala fata de mare, astfel ca nu trebuie sa va asteptati sa vedeti marea asa cum probabil si eu mi-am imaginat ca o voi vedea, din plin, din camera..... Vederea marii, era mica, asa, putin printre niste palmieri, dezamagitor de altfel.

Aşteptările tale au fost puţin nerealiste.

Poziţionarea hotelului oferă vedere laterală/parţială la mare. Unghiul poate să difere de la o cameră la alta, aşa cum un etaj superior îţi poate oferi o vedere mai bună.

Sunt convinsă că ai putut admira marea în toată splendoarea ei de pe plajă.

Dupa apusul soarelui nu mai puteai face baie nicaieri, nici in mare, nici in piscina. Ne-a uimit acest lucru, dar ne-am conformat regulilor.

Majoritatea hotelurilor din Egipt impun această regulă, cel mai probabil pentru protecţia turiştilor. Nu-mi imaginez un salvamar care să te vadă şi să poată interveni eficient pe întuneric. Inclusiv programul barurilor de la plajă şi de la piscină fiind tot până la apusul soarelui, iar soarele apune înainte de ora 18.00.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Desert Rose Resort, AUTOR: nicole33 din DESTINATIA: Desert Rose Hotel, HURGHADA (orașul)
[19.09.18 00:04] - nicole33

@viki68r:

la intoacere dintr-un superb sejur in Republica Dominicana, avand nevoie de un loc de odihna in cele 12 ore de escala pe Aeroportul Madrid Barajas dupa 9 ore de zbor de noapte+acomodarea cu fusul orar al Europei.

Dar despre sejurul de vis din Republica Dominicană nu vrei să ne povesteşti?

. Seara la 19.15 s-a incheiat scurta noastra sedere cu o surpriza placuta:ambele camere+transportul au costat doar 175 euro, mic dejun inclus pt 7 persoane. transportul a costat doar 10 euro dus intors, desi de la hotel la aeroport sunt cam 15 km nu 5 cum se spune in prezentari, iar un taximetrist pt aceeasi distanta a cerut 150 euro.

Preţul final a fost unul destul de convenabil pentru 7 persoane, dar pe viitor este util de ştiut faptul că multe hoteluri situate în zona aeroportului Barajas din Madrid oferă transferul gratuit cu busurile proprii.

Distanţa faţă de aeroport diferă şi în funcţie de terminal, T4 fiind în opinia mea cel mai îndepărtat, iar drumul destul de ocolitor.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: O alegere inspirata, AUTOR: nicole33 din DESTINATIA: Hostal T4 [Paracuellos de Jaram], MADRID
[18.09.18 23:54] - nicole33

@Claudia-Cris:

Surpriza camera nu avea vedere la gradina ci vedere la o terasa, un fel de acoperiș. La cealaltă camera se vedea gunoiul.

Pe viitor pentru a evita riscul de a primi o cameră cu o astfel de vedere, plăteşte suplimentul de sea view şi gata.

Formulări de genul land view sau garden view nu trebuie luate ad literam, ele semnificând doar faptul că vei primi o cameră cu vedere la orice altceva decât la mare. Uneori acel "orice" poate fi o grădină frumoasă, alteori nu.

Plaja era aproape, puțin mai lata și mai îngustă ca la Belvil.

O exprimare destul de confuză. Noroc că ştiu exact cum este plaja de la Belvil, dar şi cea de la Ayscha, pentru că altfel nu pricepeam nimic :D

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Se putea și mai bine, AUTOR: nicole33 din DESTINATIA: Papillon Ayscha Hotel, BELEK
[18.09.18 23:41] - nicole33

@Ionut Petre:

Nu ne spui şi nouă cât a costat sejurul petrecut la minunata pensiune?

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Sejur la Complex turistic Alpina-Casi, AUTOR: nicole33 din DESTINATIA: Complex turistic Alpina-Casi, PĂLTINIŞ [SB]
[18.09.18 23:18] - nicole33

@nrs:

Acum urma sa cumpar HGS-ul (sa nu ma mai certe Nicole).

Nu cred că de frica mea ai căutat să cumperi HGS, ci pentru că eşti un cetăţean responsabil, recunoscător pentru drumurile perfecte pe care turcii ţi le pun la dispoziţie şi pentru că doreşti să revii în Turcia şi anul viitor şi tot aşa =))

Mi-a plăcut varianta aleasă de tine anul acesta, chiar dacă folosim variante diferite de traseu şi le abordăm în mod diferit.

Te invidiez cel mai mult pentru excursia în Cappadocia, un plan mai vechi al meu din 2013 pe care l-am anulat atunci şi l-am tot amânat, tot o abordare individuală a traseelor de interes având şi eu în minte.

Pentru că nu pot încheia ecoul fără o cârcoteală cât de mică, ţi-aş sugera să verifici totuşi pe site-ul HGS numărul maşinii tale :))

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Turcia fara HGS si fara GPS, AUTOR: nicole33 din DESTINATIA: Drumul spre Antalya, Cu mașina la Mediterana
[14.09.18 23:58] - nicole33

@mihaelavoicu:

Numai cât aud cuvântul ”turc”, nu-mi pot reprima o aversiune. Și nicio explicați nu am, niciun motiv.

Idei preconcepute, mai mult ca sigur. Poate şi o anumită doză de ignoranţă.

[14.09.18 23:51] - nicole33

@nrs:

Felicitări!

Dacă la primul articol despre Cappadocia am dat start vot, acum am citit mai târziu, dar am avut norocul să văd şi nişte poze deosebite.

Tare secretos mai eşti, nelăsând să se înţeleagă că aţi avut parte şi de cea mai tare experienţă din Cappadocia: zborul cu balonul, un adevărat must. Dar eu am avut răbdare şi am în continuare aşteptând şi restul poveştilor turceşti de anul acesta.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: A lifetime's experience, AUTOR: nicole33 din DESTINATIA: Cappadocia văzută din balon, CAPPADOCIA [zona]
[11.09.18 21:29] - nicole33

@nrs:

voiai sa mananci o bere?

Normal. Nu ştiai că berea este aliment???

Eu am învăţat asta demult de la fostul meu şef care spunea că pleacă la masă... şi rădea vreo trei beri =))

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Dezamagire totala, AUTOR: nicole33 din DESTINATIA: Decebal Hotel [Neptun], NEPTUN / OLIMP
[11.09.18 18:05] - nicole33

@vulpe mihaela:

As face drumul cu trenul si doar pentru turnul ala de halvita!!!

Într-adevăr, pentru acele deserturi chiar ar merita un drum până la Ploiești :)). Cu trenul, cu maşina sau cu Naşu, fiecare cu ce poate =))

Totul arată senzaţional, iar gustul sunt convinsă că a fost unul pe măsura prezentării.

Să vă fie de bine, felicitări pentru "întâlneală" şi să mai repetaţi!

Eu am citit articolul la momentul oportun, astfel că nu am suferit prea tare. Nu, nu ai fost prea sadică :))

[10.09.18 23:21] - nicole33

@crp1972:

Pe 09 septembrie m-am intors din Turcia si pentru ca mie mi-au fost de ajutor informatiile pe care le-am gasit pe acest site m-am gandit sa va scriu si eu impresiile mele.

Este foarte bine ca ți-ai făcut timp pentru a împărtăși cu ceilalți membri ai comunității impresiile din sejurul recent încheiat, aducând informații proaspete, dar poate ca mai multă acuratețe a informațiilor oferite ar fi fost binevenita, evitând confuziile și ambiguitățile.

Înțeleg ca ai avut o camera mai specială decât majoritatea, deci ar fi cu atât mai util sa postezi și ceva fotografii de acolo.

Poate scrii și un articol despre cazarea avuta la Istanbul. Ce zici?

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Ephesia, AUTOR: nicole33 din DESTINATIA: Ephesia Holiday Beach Club [Long Beach], KUSADASI
[10.09.18 23:10] - nicole33

@nrs:

Absolut corecte Observațiile tale, la care eu as Adauga și faptul ca NU exista vigneta bulgărească pentru 15 zile, ci doar pentru șapte zile, treizeci zile sau anuală.

Referitor la costul combustibilului in Turcia, explicația ar fi ca userul are mașina pe motorina, care mereu a fost mai ieftină decât benzina, dar ar fi fost util sa precizeze clar ce a alimentat, sau a avut curajul maxim de a alimenta pe la cine știe ce stații no name la preț mai mic, dar și la o calitate mai mult decât îndoielnică.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Ephesia, AUTOR: nicole33 din DESTINATIA: Ephesia Holiday Beach Club [Long Beach], KUSADASI
[10.09.18 23:02] - nicole33

@adrianbogdan:

Greu de crezut că in Bulgaria a-ti avut un drum groaznic?! Cred ca nu a-ti mers pe ele acum 15 sau 16 ani sa vedeti atunci cum erau.

Eu îl cred.

A făcut greșeala sa circule noaptea in Bulgaria și de aici nemulțumirea. Semnalizarea rutieră este la pământ, asta este realitatea, chiar dacă drumurile sunt incomparabil mai bune decât erau in urma cu niște ani, dpdv al calității asfaltului.

Pe voi nu v-a deranjat pentru ca Știați bine drumul și vedeți bine noaptea, altfel mergi cam in orb.

Nici eu nu am înțeles de ce după experiența de la dus oamenii s-au ambiționat sa facă Bulgaria pe noapte și la întoarcere

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Ephesia, AUTOR: nicole33 din DESTINATIA: Ephesia Holiday Beach Club [Long Beach], KUSADASI
[10.09.18 22:51] - nicole33

@Djbobo:

Mulțumesc pentru răspuns.

Între timp m-am cam lămurit singura cum este cu all inclusive-ul de România de care beneficiezi la minunatul resort Mera.

Băuturile sunt o porcărie, doar cafeaua este cât de cât baubila.

Îmi doresc sa supraviețuiesc fără incidente nedorite pana la sfârșitul săptămânii când îmi voi lua zborul spre alte mari mai calde.

Singurele aspecte pozitive constatate deocamdată ar lipsa aglomerației și personalul politicos și amabil.

[pg. 1 / 200]: ecourile 1-20 din total 3981
pag: 1 . 2 . 3 - . . . - . 197 . 198 . 199 . 200
FILTRE APLICATE
  • AUTOR (user)
  • DESTINAŢII
  • ANUL scrierii
  • TEXT CĂUTAT

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagina generata in 0.35597205162 sec /