Ecouri publicate pe sait - de nicole33

Pagina 1 [din 189]
[ 3762 ecouri ] - ORDONATE DUPĂ: DATA ÎNCĂRCĂRII (descrescător - cele mai recente primele)
pag: 1 . 2 . 3 . 4 - . . . - . 185 . 186 . 187 . 188 . 189
[18.07.18 06:52] - nicole33

@Zoazore:

Paradisul copiilor ȘI fiindc-aveau sonerii!

=))

Copiii de pretutindeni fac aceleaşi glume. Sunăm şi fugim. Parcă eu nu am făcut la fel la vârsta lor :)), dar la mine la bloc, nu la hotel. Oricum i-am "rezolvat": apăsam butonul roşu Do not Disturbe! şi dezactivam şi soneria.

Ce bine că știi să înoți! Eu n-aș fi îndraznit nici să-mi bag picioarele în apă, dar să-i mai și verific adâncimea!

Ştiu, pentru că am crescut în Bucureşti, nu pe malul Dunării ca alţii =))

Într-o astfel de situaţie, pentru a nu rămâne doar cu privitul cu jind la mare, există soluţii: colacele. Să ştii că sunt disponibile şi pe măsura noastră :))

Dar io tot la mojito bălesc!

Ştiu :), dar vezi că am mai adăugat ceva poze, în încercarea de a te ispiti şi cu un Campari Orange.

Mulţumesc pentru vizită, pentru ecou şi pentru performanţa de a citi măcar 10% :) ! :*

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Paradisul copiilor, AUTOR: nicole33 din DESTINATIA: Gural Premier Hotel [Tekirova], KEMER
[17.07.18 22:04] - nicole33

@fra:

Am fost acolo în septembrie anul trecut şi, da, recomand hotelul cu toată încrederea.

vă întreb aici: de ce preț ați beneficiat? (Știu deja că prețul e fără transport și achiziționat exact în momentul cel mai convenabil, dar care este?)

Preţul nu a fost cel mai bun posibil. M-am hotărât foarte târziu la sfârşit de iunie când reducerile de early booking erau pe terminate sau chiar terminate în cazul altor hoteluri. În ianuarie dacă rezervam ieşeam mult mai bine, dar şi aşa a fost ok. Am plătit 740 euro pentru o cameră dublă deluxe land view (cea mai ieftină) pentru 6 nopţi din 17 septembrie, apelând la agenţia site-ului AFA.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Nu recomand, AUTOR: nicole33 din DESTINATIA: Susesi DeLuxe & Spa Hotel, BELEK
[17.07.18 06:57] - nicole33

@fra:

Apreciez din review în special comparația cu un hotel din același lanț și mai ales asemănător la preț; asta mi se pare o comparație cu adevărat corectă.

Nu întâmplător am făcut permanent comparaţie cu celălalt hotel Gural. Am ezitat înainte de a rezerva dacă să revin la Gural Belek sau să descopăr ceva nou, respectiv Gural Tekirova, iar curiozitatea a fost mai mare.

Orice comparaţie este pertinentă, după mine, şi ajută în înţelegerea corectă a unei recomandări sau contrarecomandări.

Mulţumesc pentru vizită şi ecou!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Paradisul copiilor, AUTOR: nicole33 din DESTINATIA: Gural Premier Hotel [Tekirova], KEMER
[17.07.18 06:53] - nicole33

@nrs:

Aşa este. Nu am fost inspirată să-mi promovez serviciile =)).

De fapt, am fost cam egoistă. I-am instruit pe respectivii pentru a mă bucura de fiecare băutură preparată exact pe gustul meu. Am făcut-o cu plăcere, văzând la acei copii dorinţa sinceră de a învăţa, de a-i mulţumi pe clienţi. Turiştii care au ajuns acolo după plecarea mea mi-ar putea fi recunoscători. Sau nu :)

Mulţumesc pentru vizită şi ecou!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Paradisul copiilor, AUTOR: nicole33 din DESTINATIA: Gural Premier Hotel [Tekirova], KEMER
[16.07.18 22:53] - nicole33

@Zoazore:

Camera arată bine, spaţioasă, cu tot ce-i trebuie. Te-ai lăfăit în ditamai patul, doar tu şi buburuzele.

Cred că-i fabulos să bei cafeaua dimineața, pe balcon! N-am probat!

De ce? Rămăseseşi fără ţigări sau fără cafea? =))

Are tăpșan în buza pădurii, cu iarbă bine întreținută, pe care sunt presărate foișoare cu mese și bănci din lemn masiv, leagăne, locuri de joacă pentru copii și-un hamac, pe care l-am remarcat târziu. Nu mi-a inspirat încredere. Dar să stai într-un balansoar la iarbă verde, lângă pădure, să citești sau doar să visezi ascultând ciripitul păsărilor…

Poziţia este excelentă, peisajul te lasă fără cuvinte, dar, dacă nu urci cu maşina până acolo, panta abruptă te lasă şi fără aer :D

[16.07.18 22:22] - nicole33

@webmaster:

Mulţumesc!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Paradisul copiilor, AUTOR: nicole33 din DESTINATIA: Gural Premier Hotel [Tekirova], KEMER
[16.07.18 22:06] - nicole33

@mid_dana:

Am citit cu destulă atenţie cele scrise de tine.

Nu am comentat aspectul curăţeniei, mirosurilor sau gustul mâncării.

pe mine nu m a nemulțumit plaja... nisipul... eu vb despre curățenia din camera... pe păianjenii din camera și gândacii ce ne au întâmpinat!

Am citit din nou... chiar de două ori :D şi tot nu pricep ce legătură are plaja cu păianjenii din cameră.

Nedumerirea mea era punctuală: ce defect ai găsit plajei din Albena pe care ai notat-o cu 6?

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Gergana, AUTOR: nicole33 din DESTINATIA: Gergana Hotel, ALBENA
[14.07.18 18:46] - nicole33

@mid_dana:

ajungem la ora 11 cu doi copii de trei ani... am așteptat ora două... că sa ne cazeze...

La marea majoritate a hotelurilor, ora oficială de check in este ora 14.00. Cine ajunge mai devreme îşi asumă riscul de a aştepta. Check out-ul se face la ora 12.00 după care urmează curăţenia în vederea primirii noilor turişti.

Dacă ar fi fost camere libere disponibile, probabil ai fi primit camera mai devreme de ora 14.

camera ff mică și neîncăpătoare ptr un volum de doi adulți și doi copii!

Este evident că o cameră de doar 15 mp este neîncăpătoare pentru o familie formată din doi adulţi şi doi copii. Alte hoteluri au camere mai spaţioase.

Dacă restul nemulţumirilor, mai mult sau mai puţin întemeiate, le-aş mai putea înţelege, nu pricep şi pace cu ce te-a nemulţumit frumoasa plajă din Albena, lată, cu nisip fin şi intrare lină în mare, perfectă mai ales pentru familiile cu copii mici, de i-ai acordat doar nota 6.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Gergana, AUTOR: nicole33 din DESTINATIA: Gergana Hotel, ALBENA
[14.07.18 17:30] - nicole33

@nrs:

in plus nu am gasit nicaieri sa spuna ca plaja este cu nisip fin iar pe AFA hotelul are un grad de recomandare de 40% prin urmare de ce l-ai ales?

Plaja din Bogazkent este cu nisip şi pietriş, intrarea în mare este cu pietricele şi abruptă.

Hotelul este înghesuit la propriu pe o fâşie foarte îngustă de teren. Te simţi ca în tren trecând dintr-un corp în altul ca din vagon în vagon :D.

Serviciile sunt modeste, ca la toate hotelurile Crystal :D.

Singurele avantaje ale acestui hotel sunt toboganele şi... preţul. Să nu te gândeşti cumva la el :)

[14.07.18 17:22] - nicole33

@claw1:

Am ales un hotel de 5 stele din Belek, Crystal Waterworld, care vazusem ca are plaja proprie si pana la mare sunt cateva minute.

Ai ales un hotel de cinci stele, dar mai low cost aşa, situat în Bogazkent, fără vreo legătură cu Belek-ul aflat la vreo 7 kilometri distanţă, însă cu o plajă mult diferită din toate punctele de vedere.

Prima parte urata a fost ca am aterizat pe aeroportul din Alanya si pana in Belek se fac cam 2 ore. Noi am facut 3 pentru ca la un moment dat soferul turc a oprit sa... manance!!

Asta cred că a fost a doua greşeală. Când aeroportul din Antalya se află la nici 40 kilometri distanţă de hotel, iar transferul nu ar fi durat mai mult de 40 minute, este aberant să alegi să zbori pe un aeroport aflat muuult mai departe. Aeroportul GaziPaşa din Alanya se află dincolo de oraş cum vii dinspre Antalya, ceea ce nu-l face prea atractiv nici pentru cei care aleg hoteluri din zona Alanya.

Cum ai reuşit să găseşti charter pe Alanya la 8 nopţi sau durata specificată a sejurului este greşită?

Sincer, a fost primul dar cred ca si ultimul in aceasta tara!

Ar fi păcat să renunţi la Turcia după o primă alegere total neinspirată. Crede-mă, alegând informat un hotel pe gustul tău, poţi avea vacanţe de vis în această ţară.

[14.07.18 14:09] - nicole33

@krisstinna:

Prețul era uriaș, așa e și acum, nu-și merită banii.

Corect.

Scump, domnule, dincolo era mai ieftin =)). Dincolo, în Serbia :D

Din poze mi-a plăcut camera 8, cea refuzată de tine. Însă nici eu nu aş putea trece cu vederea mirosul de hazna.

N-am avut probleme cu zgomotul de pe șosea, ne-au deranjat doar copiii care băteau în ușă, apăsau clanța și fugeau, țipau pe holuri târziu în noapte.

Am păţit-o şi eu în cea mai recentă vacanţă în Turcia cu copiii ruşilor care sunau la sonerie şi apoi fugeau ţipând pe holurile vilei. Până nu am dezactivat soneria nu am avut linişte dupăamiaza:(.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Edenul care miroase, AUTOR: nicole33 din DESTINATIA: Eden Hotel [Șimian, MH], DROBETA TR SEVERIN
[14.07.18 10:04] - nicole33

@ghisor:

Ma uitam la pretul sejurului si mi se pare ca ai primit mai mult decat ai fi primit pe litoralul romanesc la aceiasi bani. Asta inseamna ca inca mai avem de invatat de la vecinii nostri.

De mulţi ani la vecinii bulgari raportul calitate preţ este mult mai bun decât pe litoralul românesc. Chiar dacă şi bulgarii au mai scăzut nivelul serviciilor concomitent cu o creştere constantă a preţurilor practicate :D, noi tot mai avem destul de mult până să-i ajungem din urmă.

De învăţat mai avem, unii paşi timizi deja s-au făcut, dar îmi pare că lipseşte dorinţa reală de a oferi servicii de calitate la un preţ decent.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Descriere Hotel Laguna Garden Albena, AUTOR: nicole33 din DESTINATIA: Laguna Garden Hotel, ALBENA
[12.07.18 18:52] - nicole33

@Zoazore:

Cat despre ciorba de burta, am eu doua foarte bune si auguste prietene pe-aici, la care m-am gandit intens si mi-as fi dorit sa fie acolo, cu mine. Pentru voi doua am si pus poza!

Poza cu ciorba de burtă am văzut-o încă de azi noapte şi m-am enervat, dar ce puteam să mai fac la ora aia decât să-mi pun pofta-n cui şi să mă culc cu gândul la ea. Păstrăvul în schimb nu m-a impresionat, peştele nefiind printre pasiunile mele.

Să-ţi fie de bine! Toată mâncarea pare să fi fost excelentă.

[12.07.18 18:38] - nicole33

@florake:

La pranz doar doua feluri de supa crema... nici macar o ciorba... tinand cont de faptul ca in acest resort 80% din cazati erau ROMANI.

Procentul majoritar de turişti români în acest hotel turcesc este nerelevant şi aşa va fi mereu nu doar la Palm Wings.

Dacă nimereai într-un resort unde ruşii să fie majoritari aveai şanse măcar la două trei zile să prinzi un borş rusesc. Nu era el chiar ciorbă, dar măcar era acru :)

Cu puţină inspiraţie, zeamă de lămâie şi ceva verdeaţă, puteai face şi supa cremă să semene cât de cât cu o ciorbă.

[12.07.18 06:54] - nicole33

@Yersinia pestis:

Pentru cei care cunoașteți Stațiunea Jupiter, aflați că, pe vremurile alea, mai vechi, acest hotel se intitula ”Cozia”, ceea ce mi se pare un nume la fel de bun.

Eu fac parte dintre aceia care au vizitat hotelul cu ani în urmă, muuulţi, pe vremea când se numea Cozia. Deh... am şi eu o vârstă :)). Păstrez încă amintiri plăcute de acolo, dar nu cred că-mi doresc să revin, camerele fiind mult prea mici pentru gustul meu.

Încă mai râd, aşa de una singură, amintindu-mi cum am tot încercat în fel şi chip să unesc cele două paturi single cu noptieră ataşată din camera cu care mă cadorisise recepţionera, însă s-a dovedit a fi o misiune imposibilă.

[12.07.18 06:36] - nicole33

@Cacaoculapte:

Ma leg de experiența de anul trecut intrucat resorturile au același concept.

Tocmai că resorturile NU AU acelaşi concept. Indiferent de denumire, conceptele diferă, uneori fundamental, de la un hotel la altul. Concepte foarte asemănătoare găseşti doar în cazul hotelurilor aparţinând aceluiaşi lanţ, dar nici măcar acolo nu sunt absolut identice. Din acest motiv este important de citit conceptul hotelului care te interesează, valabil pentru anul respectiv, înainte de a rezerva. Astfel poţi decide, informat, dacă acesta întruneşte sau nu propriile aşteptări şi preferinţe.

esti sigura ca nu spi confundat mormanele de creveți cu mormanele de inele de ceapa pane prăjite?

Creveţii nu pot fi confundaţi cu inelele de ceapă prăjită. Calamarii pane însă da, dacă nu ar fi mirosul pregnant de ceapă :)).

Faptul ca v-a plăcut si ca ați avut un concediu minunat este perfect.

Chiar am avut un concediu minunat în care m-am simţit extraordinar. Dar nu la Lonicera =))

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Hotel Lonicera, AUTOR: nicole33 din DESTINATIA: Lonicera Resort & Spa [Avasalar], ALANYA
[12.07.18 00:30] - nicole33

@nrs:

dar vad ca te-a suparat cineva si ai inchis mesageria

=))

Nu m-a supărat nimeni, dar cred că eu i-am supărat pe alţii :D. Din motive "tehnice" am avut mesageria privată blocată. Era o situaţie absurdă şi jenantă în acelaşi timp: puteam primi mesaje, dar nu puteam răspunde la acestea. Din acest motiv am dezactivat-o. Nu am verificat dacă problema s-a rezolvat între timp.

ce crezi ca mi se potriveste:Aria Claros Ozdere sau Crystal Tat Beach Belek?

Sincer? Niciunul.

Dacă mă întrebai după ce ai fost la Princess, ţi-aş fi recomandat Aria Claros pentru Miniparadise, dar şi pentru Aquaparkul pentru adulţi, însă sub rezerva că nu am informaţii recente despre serviciile de acolo după schimbarea managementului.

După Spice, răspunsul este negativ, hotelul fiind sub acesta la toate capitolele.

Nu voi recomanda niciodată niciun hotel Crystal, un lanţ cu servicii mediocre, cât timp eu nu voi alege pentru mine un astfel de hotel. Nici măcar pe cele mai noi şi mai sclipitoare, cu condiţii bune de cazare, dar cam atât. Conceptul lor, numit pompos ultimate all inclusive, este prea slab pentru gustul meu. Culmea ironiei este că anul acesta am primit două recomandări foarte avizate şi de încredere pentru acelaşi hotel Crystal, unul din Kemer, cel mai "tare" hotel al acestui lanţ. L-am studiat, m-am documentat temeinic ca de obicei, dar am ales altceva nedorind să-mi asum niciun risc şi a fost foarte bine. Tot eu ştiu cel mai bine ce mi se potriveşte :D.

Crystal Tat este un hotel vechi de prin 92-93, renovat în 2012, cu camere mici de 23 mp, în duble copilul doarme pe o canapea micuţă, intrarea în mare este abruptă şi cu pietricele, îngheţată găseşti doar între 14-18, când copiii dorm :D, băuturi de import găseşti (dacă găseşti) doar la două baruri şi doar până la ora 23, nu primeşti bere în minibar şi exemplele ar putea continua. Deci, NU.

[11.07.18 23:45] - nicole33

@webber:

mi se pare super pretul.

Mie preţul nu mi s-a părut deloc super. A fost un preţ corect pentru cele oferite.

Atenţie! Preţul este pentru un sejur de doar CINCI nopţi, nu şapte.

Stiu ca nu avem voie sa recomandam agentii, insa iti multumesc anticipat daca mi-ai da un nr de tel sau ceva.

Am avut o problemă cu mesageria privată care nu mi-a permis să trimit PM-uri. Dacă între timp s-a rezolvat, îţi voi trimite numele agenţiei de la care am cumpărat sejurul la Selectum.

[11.07.18 23:14] - nicole33

@Otilia 76:

Stim foarte bine ca nu este de 5 stele chiar si in contract scrie ca este catalogat de catre agentie, de 4 stele.

Numărul de stele este exact ăla afişat pe firmă, cinci în acest caz. Clasificarea hotelurilor din Turcia este atributul autorităţilor de resort din această ţară. În niciun caz o agenţie din România nu are competenţa de a cataloga un hotel sau altul, nici măcar pe cele din România. Corect ar fi fost să-ţi spună că Lonicera este un hotel de cinci stele, mai ieftin, dar cu un bun raport calitate preţ.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Hotel Lonicera, AUTOR: nicole33 din DESTINATIA: Lonicera Resort & Spa [Avasalar], ALANYA
[11.07.18 23:07] - nicole33

@Cacaoculapte:

Spre deosebire de Lonicera, la Mirada del mar... aveau, pe langa băuturile autohtone, si băuturi alcoolice internationale (Jack Daniels, Havana club), te puteai bucura de un mojito delicios preparat cu lime, havana si gheata mărunțită (spre deosebire de Lonicera unde Mojito se numea o amestecatura de rom no name cu un fel de sprite de la dozator)

Nemulţumirea ta legată de băuturi mi se pare neintemeiată.

Ai ştiut sau ar fi trebuit să ştii încă dinainte de a rezerva faptul că Lonicera are un concept all inclusive care NU include decât băuturi locale (turceşti) şi ţi-ai asumat acest lucru, implicit şi faptul că orice cocktail va avea un alt gust decât unul preparat cu băuturi de import. Nu este corect să reproşezi acum hotelului că nu ţi-a oferit Jack, Havana etc.

Este foarte probabil ca același cartof congelat prajit si imbibat in ulei tie sa ti se para delicios, iar mie scarbos.

Aş fi tare curioasă la ce hotel de minim trei sute de camere ai găsit tu cartofi prăjiţi altfel decât din cei congelaţi, pentru că nu îmi imaginez la Lonicera o armată de angajaţi curăţând din greu la cartofi pentru a satisface cerinţele a vreo mie şase sute de turişti.

In alta ordine de idei, in sejururi de 3000 de euro sau mai mult voi merge oriunde altundeva, dar nu in Antalya.

Nu este o idee rea, dar s-ar putea să ai surpriza ca în nu ştiu ce destinaţie exotică să primeşti mai puţin decât ai fi primit în Antalya într-un sejur la acelaşi preţ.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Hotel Lonicera, AUTOR: nicole33 din DESTINATIA: Lonicera Resort & Spa [Avasalar], ALANYA
[pg. 1 / 189]: ecourile 1-20 din total 3762
pag: 1 . 2 . 3 - . . . - . 186 . 187 . 188 . 189
FILTRE APLICATE
  • AUTOR (user)
  • DESTINAŢII
  • ANUL scrierii
  • TEXT CĂUTAT

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagina generata in 0.407375097275 sec /