Ecouri publicate pe sait - de nicole33

Pagina 1 [din 179]
[ 3579 ecouri ] - ORDONATE DUPĂ: DATA ÎNCĂRCĂRII (descrescător - cele mai recente primele)
pag: 1 . 2 . 3 . 4 - . . . - . 175 . 176 . 177 . 178 . 179
[24.04.18 19:09] - nicole33

@fredutza:

Așa că mă învârt pe punte și îl văd pe căpitan. Lângă cabina de comandă o masa liberă. Spun liberă pentru că nu avea niciun bilețel de rezervare pe el. Îl întreb pe căpitan, în românește, limba lui Shakespeare, dacă e liberă și îmi răspunde că suntem invitații lui. 4 adulți și un copil.

Nu oricine a avut onoarea de a fi invitat la masa căpitanului :).

Noi am reuşit să găsim locuri la o masă tocmai la pupă.

Pe lângă pozele cu bătrânul lup de mare... pardon, de Dunăre, pe lângă explicaţiile pe care noi nu le-am mai auzit acolo în spate, aţi avut şi ocazia de a face cele mai frumoase fotografii din croazieră şi pentru asta chiar te invidiez :))

Şi eu am luat tot ciorbă de peşte, dar nu m-a prea încântat, eu sperând la un borş de peşte.

Şi eu ştiam să-ţi răspund la întrebarea referitoare la bere, că numai din asta am băut timp de trei zile, dar mi-a luat-o înainte Tata123. Aş fi preferat să fi întrebat cât încă eram acolo în Serbia :))

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: AICI. ACUM. AȘA — sau Insula Șimian, AUTOR: nicole33 din DESTINATIA: Descoperă Kladovo, KLADOVO
[22.04.18 21:33] - nicole33

@alinafulg:

Ce pofta mi s-a facut vazand pozele.

Recunosc, cam ăsta a fost şi scopul postării pozelor cu mâncarea :). Să fiu cât mai convingătoare.

Imi pare rau ca nu am mai fost la Kladovo de un an.

Eşti atât de aproape de Kladovo, încât sunt sigură că nu va fi o problemă să dai o fugă într-un weekend. Pentru noi drumul este mult mai lung. A venit şi căldura, vor fi deschise mai multe restaurante şi terase şi, cu vizita românilor, mai prinde viaţă şi micul orăşel de pe malul Dunării.

Mulţumesc pentru vizită şi ecou! :*

[22.04.18 21:27] - nicole33

@roth:

Off, de cand am revenit in tara de la petrecerea de Paste si pana azi am avut program NON-STOP

Ştiu că ai fost foarte prinsă zilele/săptămânile astea, îmi pare tare rău că nu ai putut ajunge vineri la întâlnire, dar acum dacă ai terminat trebuie să te pregăteşti pentru minivacanţa de 1 Mai :).

Plimbarea ta a fost excelenta, imi place ce si cum ai descris si chiar m-ai facut curioasa: oare nu putem merge asa un week-and prelungit, eventual vineri-duminica?

Ba da, este o idee foarte bună şi îţi recomand cu încredere chiar hotelul Djerdap la care am fost noi cazaţi.

Au superoferte pentru toată vara, iar în weekend-uri au pachete cu croazieră inclusă, aşa cum am avut noi şi toţi s-au declarat mulţumiţi de plimbare.

Mulţumesc pentru vizită, aprecieri şi ecou! :*

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Hai hui prin Kladovo de Paști, AUTOR: nicole33 din DESTINATIA: Descoperă Kladovo, KLADOVO
[21.04.18 16:23] - nicole33

@Floria:

Adevărat a Înviat!

Felicitări pentru articol şi pentru minivacanţa reuşită avută!

Trecem peste veselia în miez de noapte a vecinilor de palier şi peste năravul unor părinţi care-şi lasă copilaşii nesupravegheaţi la ore total nepotrivite, pentru care administratorii hotelului n-au absolut nicio vină!

Poveste veche şi des întâlnită. Totuşi, nu cred că administratorii nu ar fi trebuit să se implice încercând să-i atenţioneze, cu tact, pe părinţii respectivi că au obligaţia să-şi supravegheze odraslele pentru a nu-i deranja pe ceilalţi turişti cazaţi în hotel.

La întoarcere am fost primiţi în restaurant, ca într-o casă de oameni gospodari, cu ouă roşii, brânzeturi de Moieciu, drob, ceapă verde, roşii, castraveţi, pască, prăjituri, cozonac şi vin roşu.

Superb!

Este singurul lucru care mi-a lipsit cu ocazia sărbătorilor petrecute în Serbia, dar am pus acest minus pe seama lipsei de experienţă, hotelul la care am stat organizând pentru prima dată Paştele acolo, restul serviciilor fiind la înălţime, chiar peste aşteptări.

Mi-a părut rău pentru că nu am avut posibilitatea de a ciocni ouă roşii, de a mânca o felie de cozonac şi de a bea un pahar de vin la miezul nopţii după întoarcerea de la biserică, aşa cum făceam în Bulgaria când petreceam Paştele acolo.

[21.04.18 14:37] - nicole33

@doinafil:

Ecoul era pentru Zozo, nu știu de ce se adresează lui @nicole33 (?!?)

M-am prins că lui Zozo voiai să i te adresezi, dar a apărut către mine, deoarece ai apăsat butonul "Răspunde ecou" al ultimului ecou scris înainte, un comentariu al meu.

Sper să nu se supere nici una din ele.

Văd că între timp s-a rezolvat, dar nu aveam motive să mă supăr. Urările de bine sunt primite oricând, însă felicitările erau clar pentru autoarea articolului, nu pentru mine.

[21.04.18 14:23] - nicole33

@CristiSch:

"Scandalizat" de notele foarte mici pe care le-am gasit intamplator in legatura cu aceast colt de rai, am hotarat sa fac si eu un review pentru Hanul Oierului

Nu trebuie deloc să fii "scandalizat", ci trebuie doar să admiţi că trăim într-o ţară liberă în care fiecare are dreptul la propria opinie, că suntem diferiţi şi avem gusturi diferite, motiv pentru care este normal să respectăm şi opiniile diferite de ale noastre.

Opiniile considerate de tine ca fiind vechi şi exagerate, nici măcar nu sunt atât de vechi încât să nu poată fi luate în considerare.

Este uşor să scrii la superlativ despre o locaţie vizitată, să o notezi cu zece pe linie, deşi mie acest zece curat îmi trezeşte suspiciuni, dar nu ai postat nici măcar o fotografie în sprijinul afirmaţiilor tale. Păcat. Fotografiile dau mereu altă greutate textului şi sunt mult mai convingătoare decât simplele cuvinte.

[21.04.18 10:57] - nicole33

@elviramvio:

Mi-ai amintit câte bancnote am primit noi rest anul trecut, plătind prânzul în euro!

Ăsta este riscul când schimbi bani într-o ţară cu monedă slabă: te umpli de hârtii care nu valorează mare lucru şi îţi mai baţi şi capul să le numeri.

Am mai folosit de-a lungul anilor varianta plăţii cu o valută forte la comercianţi, când chiar doream să obţin restul în moneda ţării respective pentru a nu mai pierde timp preţios în căutarea unei bănci sau a unei case de schimb valutar, prima dată la Viena când am plătit în dolari americani la supermarket şi am primit restul în şilingi.

Mulţumesc pentru vizită şi sper că m-ai iertat pentru pozele ispititoare postate în Vinerea Mare :))

[21.04.18 10:48] - nicole33

@Zoazore:

Start vot!

Mishule, ai ratat startul :))

O ieşire plăcută, o seară veselă petrecută între prieteni, o terasă cu servicii bune şi mâncare în general foarte gustoasă, mai puţin ciorba de burtă care a fost sub aşteptările mele şi cartofii prăjiţi care au fost aduşi cam reci.

Grupul a fost destul numeros, gusturile şi comenzile extrem de variate, dar au reuşit să aducă în acelaşi timp toate felurile comandate, ceea ce este de apreciat.

Nici nota n-a fost ”de targă”, vorba unei bacteriuțe, coleg de sait: 487 lei noi, românești, cu două pizze luate la pachet. S-a rotunjit suma la 500, sau 510, nu mai știu exact, dar nici nu mai conta.

De fapt, s-a rotunjit la 539 :)), pentru că aşa a ieşit la numărătoare.

Să ne fie de bine şi să recidivăm! =))

[20.04.18 22:27] - nicole33

@iulian68:

Si zici ca era buna rau plescavita aia?

A fost bună rău. Parol!

Mulţumesc pentru vizită şi ecou! :*

[20.04.18 22:23] - nicole33

@fredutza:

Extraordinara mi s-a parut nota de plata si anume transformarea celor 15 euro in 1700 dinari, scazut din pretul consumatiei si dat rest.

Aritmetica a fost colosală. Rezultatul era eronat. Am văzut şi am zâmbit. Eram atât de bine dispusă încât nici nu a mai contat. Eu calculasem pe baza cursului oficial şi mă aşteptam la o paritate uşor diferită.

Ziceai de POS - dar sunt inca locuri unde esti intrebat: Aveti nevoie de bon fiscal?

Alte restaurante pe lângă care trecusem aveau abţibilduri lipite pe geam cu siglele Visa şi Mastercard, dar fie erau închise, fie erau cu profil pescăresc, fie erau pizzerii. La supermarket am plătit cu card.

Şi aici aveau casă electronică de marcat, deci puteau să scoată bon fiscal. Se vede în poza P09. Însă nota de plată scrisă cu pixul a fost mult mai amuzantă. Sunt ani de când nu am mai primit aşa ceva :)).

Şi soţul meu a fost încântat de ardeii copţi. Eu i-am comandat pentru el ştiind cât de mult îi plac.

Mulţumesc pentru vizită şi ecou! :*

[20.04.18 22:03] - nicole33

@krisstinna:

Să știi că nu arată rău locul, e rural, parcă încremenit in timp și spațiu. Chiar mi-a plăcut, ...

Cam asta a fost şi impresia mea, de întoarcere în timp cu vreo douăzeci de ani. Şi mie mi-a plăcut. Mi-au plăcut şi oamenii deschişi şi amabili.

O să îl am in vedere dacă o dori domnul C vreo chiftea, știu că îi place deoarece a mai mâncat.

Nu doar pleşcaviţa a fost extraordinară, ci şi cârnaţii lor şi micii sunt buni şi puţin diferiţi de ai noştri.

În drum spre Croaţia puteţi opri şi în Serbia cel puţin pentru a mânca la restaurante micuţe şi rustice :) de genul acesta.

Atât cât am mâncat în cele câteva zile petrecute acolo, am ajuns la concluzia că bucătăria sârbească chiar este pe gustul meu. Mi-a plăcut tot ce am mâncat.

Minivacanţa a fost o reuşită din toate punctele de vedere, însă s-a terminat prea repede.

Mulţumesc pentru vizită şi ecou! :*

[20.04.18 21:46] - nicole33

@ANILU:

Salata de ardei era cu usturoii?

Răspuns corect: Da. M-am informat şi am aflat că avea mult usturoi, care se vede şi în poze. Eu nu mănânc niciodată ardei copţi şi nici măcar nu am gustat-o.

Nu am reuşit să mănânc până acum chifteaua sârbească, cu toate că am avut ocazia...

Nu ştii ce ai pierdut, mai ales că ocazii au tot fost.

Acum se trece foarte lejer în Serbia doar cu cartea de identitate, fără nicio taxă, nimic.

Mâncarea este multă, bună şi ieftină la vecini.

Peisajul este mai frumos, malul fiind mai înalt.

Poţi împuşca doi iepuri dintr-un foc: şi vizita la neamuri şi o plimbare cu folos :)) la vecini.

Mulţumesc pentru vizită şi ecou! :*

[20.04.18 21:39] - nicole33

@Zoazore:

Plescavita n-are nici o legatura cu ACEA CHIFTEA

CORECT!

În primul rând, gustul este cu totul altul şi chiar şi compoziţia şi condimentele diferă.

În al doilea rând, este mai sănătoasă, fiind făcută pe loc din carne proaspătă, nu congelată.

In aceste "crunte momente" beau un ceai si mananc un covrig, privesc pozele ca pe o auto-flagelare!

Dacă ţi-aş fi răspuns mai devreme, te-aş fi compătimit şi ţi-aş fi recomandat şi nişte iaurt care mai taie senzaţia de foame, dar acum, după o ciorbă de burtă şi un ditamai "platoul românesc", te poţi considera răzbunată =))

Iar cat despre fumatul oriunde-LIKE! LIKE! LIKE!

Subscriu în totalitate. Îţi dai seama cât de încântată am fost eu de acest avantaj :D

Mulţumesc pentru vizită şi ecou! :*

[18.04.18 17:57] - nicole33

@Dumitrescu Ion:

Nu stiu daca o sa trimit recenzie pana plecati! Dar daca e cum a spus doamna, adica dezastru, promit sa scriu in momentul in care ma supar! Daca nu trimit nimic sa stiti ca e ok!

Amuzantă chestie :))

Stai liniştit că nu ţi se va părea deloc un dezastru, cât timp pleci cu aşteptări realiste, în concordanţă cu preţul plătit.

Hotelul are un raport calitate preţ bun spre foarte bun şi vor fi mulţi compatrioţi pe acolo.

Dacă te aştepţi să primeşti caviar îţi garantez eu că nu se va întâmpla acest lucru, aşa că, dacă nu-ţi convine, poţi scoate de pe acum biletul la licitaţie, cererea este mare =))

Noi plecam pe 22 dimineata, dormim in Esikeshir si intram pe 23 august!

De ce ai ales Eskişehir pentru oprirea intermediară? Ştiu că oferta este una foarte bogată, dar mi se pare că deviezi destul de mult de la traseu.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Hotel Lonicera, AUTOR: nicole33 din DESTINATIA: Lonicera Resort & Spa [Avasalar], ALANYA
[17.04.18 23:19] - nicole33

@RoxanaGRS:

Culmea e că pensiunea pare nouă și frumoasă. Eu nu înțeleg: dacă îți faci așa o pensiune frumoasă de ce oare nu faci și băi?

Pensiunea doar PARE nouă. Eu cred că are 10-15 ani vechime şi a fost recent doar renovată şi introdusă în circuitul turistic, gen camere de închiriat.

În plus, la momentul construirii acesteia, a fost gândită ca şi casă de locuit pentru proprietar şi familia acestuia. De aici şi consecinţa: doar DOUĂ băi comune.

Cei care construiesc vile cu scop clar turistic sigur fac fiecare cameră cu baia proprie :D.

Mă bucur că nu sunt singura care consideră că existenţa unei băi proprii este o necesitate şi nu un moft.

[17.04.18 23:05] - nicole33

@StefanescuB:

Eu nu am firma, pensiune acreditata sau alta forma juridica, ci functionez cf. legii 227/2015, art. 83. pct 4, pe persoana fizica neautorizata, prin care por inchiria pana la 5 camere in scop turistic.

Adevărul începe să iasă încet încet la lumină.

În realitate, Doina Ecotur este doar o locuinţă construită în urmă cu vreo 15 ani pentru uz personal, probabil recent renovată pentru a fi introdusă în circuitul turistic.

Nici vorbă de hoStel sau vilă sau pensiune.

Nici vorbă de vreo acreditare, autorizaţie de funcţionare etc.

Oricum pentru băile comune, nu ar putea primi niciodată mai mult de 2 margarete.

Condiţiile actuale sunt perfecte: exact cinci camere, maximul permis de lege, cu cele mai puţine obligaţii declarative şi fiscale :))

Depăşirea numărului de cinci camere de închiriat implică o încadrare diferită din punct de vedere fiscal, legislaţia privind impunerea veniturilor din activităţi independente înăsprindu-se an de an, mai multe contribuţii şi taxe de plătit, mai multe obligaţii declarative şi mai stufoase, conducerea unei contabilităţi proprii, mai multă bătaie de cap, în final toate acestea putând duce la o nouă creştere a tarifelor de cazare, care oricum nu erau tocmai mici :D

=====

Eu înţeleg perfect dorinţa de a promova această zonă ocolită încă de turişti, deşi destul de apropiată de Bucureşti, dar va mai trece multă vreme până când Moroenii ar putea deveni cât de cât o alternativă la mult prea aglomerata Valea Prahovei. Sunt multe de făcut, începând cu drumurile de acces.

=====

Pledoaria exagerat laudativă a userului Aiolina, cu omisiuni importante şi cu poze preluate de pe net, cu greu ar putea convinge potenţialii turişti să vină şi să-şi cheltuiască banii în această casă eco.

Au fost cazati aici ambasadori si alte personalitati, cu toate ca si in aceasta vila sunt unele camere cu bai comune.

Lacrimile de emoţie deja mă copleşesc =))

No comment!

[17.04.18 22:18] - nicole33

@Aiolina:

Dna, eu nu vreau sa ma cert cu nimeni, fiecare vede cum vrea problema cu confortul.

Fiecare vede cum vrea problema confortului, cu condiţia să fie corect informat, ceea ce nu a fost cazul aici.

Omiterea, cel mai probabil cu intenţie, a unui aspect important cum este cel al băilor comune mie îmi ridică semne de întrebare referitor la obiectivitatea întregii postări.

Noi nu mergem la o pensiune, hostel sau cum vreti sa ii spuneti ca sa ne lafaim 8-9 ore pe zi in camere.

Nici eu nu mă lăfăi în camere, dar încerc să dorm 8-9 ore pe zi :D, evident în condiţii cât mai bune.

Notele sunt date de mine, sunt o impresie personala si da in continuare le sustin.

Sunt convinsă că notele sunt personale, poate şi impresiile :D, dar nu am înţeles de ce ai postat majoritatea fotografiilor "împrumutate" de pe internet.

Pe acest site, utilizatorii respectă Regulamentul şi postează fotografii PROPRII, făcute cu propriile lor telefoane/aparate foto, că doar au fost acolo :D

mie una imi convine sa ramana o zona mai putin frecventata de acest tip de turisti.

Din partea mea poţi sta liniştită. =))

Zona Moroeni nu mă pasionează din multe motive, din care aş aminti doar: drumurile proaste şi aproape impracticabile, denivelările, gropile şi craterele fiind perene, distanţa prea mare faţă principalele obiective de interes, imposibil de parcurs fără maşină decât de cei care se antrenează pentru vreun maraton :)) sau vecinătatea cu un sat mult prea celebru şi pitoresc, dar de evitat :D.

Mergeti dvs unde doriti si lasati saracii ca noi care accepta conditii "vitrege" sa mearga in locuri de genul asta.

Povestea cu "săracii" probabil s-a dorit o glumă, cât timp preţul plătit pentru condiţii cel puţin discutabile este oricum unul prea mare.

pot trece partea cu o baie la 3 camere la categoria insignifiant. Chiar nu sunt genul ala de turist pentru care sa conteze asta.

Foarte bine.

Mâine-poimâine poate voi ajunge să citesc şi de vreo altă "minunăţie" de pensiune, care oferă cazare cu buda în fundul curţii şi voi fi acuzată că am pretenţii exagerate dacă doresc să am măcar apă curentă :D sau că nu înţeleg comuniunea cu natura, eco, bio şi alte aiureli de genul ăsta.

[17.04.18 10:12] - nicole33

@StefanescuB:

WOW!

Ce onoare! Sa-mi răspundă tocmai proprietarul locației chiar nu ma așteptam :D.

Hostel Doina Moroeni nu este pensiune ci Hostel!

O fi hostel, nu contest, dar pe clădire nu scrie decât “villa”, chiar cu doi de L :D.

Sunt convinsă ca diferențele dintre o vila/pensiune și un hostel sunt foarte mari, de aceea este bine ca oamenii sa fie informați corect de la început.

INTR-adevăr hostelurile nu sunt genul meu de cazare, dar in secolul in care trăim, dorința de a avea o camera cu baie proprie nu constituie o pretenții exagerata, nefiind nicidecum vorba de gusturi rafinate, ci doar de o minima decenta.

[17.04.18 05:57] - nicole33

@Aiolina:

Camerele sunt curate, bucataria si baile la fel. Chiar daca sunt mobilate simplu, ... O spun pentru cei care carcotesc daca nu au conditii de lux.

Hai să fim serioşi.

Una este să doreşti condiţii de lux, puţin probabil în cazul unei pensiuni de genul acesta, şi cu totul altceva este să doreşti condiţii decente. Ori o pensiune care-ţi oferă camere FĂRĂ baie proprie nu prea întruneşte condiţiile de minime de confort, în opinia mea.

Este cel puţin jenant şi penibil să oferi doar două băi comune la toată pensiunea şi ar fi fost util să fi amintit şi acest aspect important pentru mulţi înainte de a recomanda cu zece pe linie minunata pensiune :D

[15.04.18 22:16] - nicole33

@alunelu69:

Dar gratar cu mici si ceafa de porc pe plaja Marble Beach din Thassos, acompaniate de manele la maxim, ati mai pomenit?

Probabil am avut mult noroc până acum să nu întâlnesc în vacanţele mele asemenea specimene cu asemenea comportamente.

Nici nu stiti cat de bine este primita o slujba la 3 dimineata, glasuita cat sa te auda nu doar vecinii de cort ci si toata tabara...

Am fost şi eu trezită uneori de chemarea la rugăciune a muezinului atunci când hotelul se afla în apropierea unei moschei, dar cred că era pe la 5 dimineaţa. Mă dădeam jos din pat cu gând să închid geamul pentru a-mi continua somnul în linişte, dar fereastra era deja închisă :D.

Am râs citind experienţa ta şi, sincer, nu ştiu cum aş fi reacţionat într-o situaţie similară.

[pg. 1 / 179]: ecourile 1-20 din total 3579
pag: 1 . 2 . 3 - . . . - . 176 . 177 . 178 . 179
FILTRE APLICATE
  • AUTOR (user)
  • DESTINAŢII
  • ANUL scrierii
  • TEXT CĂUTAT

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagina generata in 0.345453023911 sec /