Ecouri — scrise de nicole33; [p.1 /216]

nicole33, 10.02.19 14:00»@ionutdicu:

Ref reviewurile mele de tot felul, ma gasesti si pe tripadvisor.

Perceptia mea este ca pe siteul de fata prioritara este atentionarea conationalilor ref situatii exceptionale. Si asta fac!

Activitatea ta pe Tripadvisor nu mă interesează câtuşi de puţin, dar MĂ DERANJEAZĂ faptul că tu consideri AFA o "condică de reclamaţii". Şi, din păcate, nu eşti singurul.

Restul obrăzniciilor le poţi păstra pentru familia ta şi pentru cei care îţi permit. Eu, sigur, NU.

LA REVIEW Atentie mare [s-a furat din cameră]! - scris de în rubrica Vihren Palace Ski & Spa Resort
nicole33, 10.02.19 10:28»@ionutdicu:

Faptul ca nu ai auzit tu, nu te indreptateste sa dai verdicte!

Cat timp nu exista camere de securitate pe culoar, te asigur ca se poate fura orice.

In Bulgaria mai ales, nu exista jena in a se fura obiecte de orice fel, nu mai adaug masini pe care nu le mai gaseste nimeni niciodata.

Deci te rog sa te abtii.

Nu am dat verdicte, ci mi-am exprimat opinia personală. Este o ţară liberă în care dreptul la opinie este garantat

În vacanţe merg să mă relaxez nu să caut să identific prezenţa sau absenţa monitorizării video, chiar dacă, involuntar, nu pot să nu remarc camerele respectiv acolo unde acestea există.

Furturile de maşini în Bulgaria nu fac obiectul articolului de faţă. Se fură doar la pont şi doar maşini foarte scumpe, iar o asigurare serioasă te ajută să-ţi recuperezi eventuala pagubă suferită.

Nu am motive să mă abţin cât timp comentariul meu a fost pe subiectul discuţiei, iar tu ai fost informat de la bun început referitor la faptul că hotelul îşi declină orice răspundere în cazul dispariţiei bunurilor de valoare care nu au fost păstrate în seif. Această regulă este valabilă peste tot, indiferent de ţară sau de numărul de stele al hotelului.

În opinia mea, tu nu ai utilizat seiful pus la dispoziţie de hotel din simplul motiv că utilizarea acestuia nu era gratuită, ci contra cost. Ai refuzat să plăteşti, e dreptul tău, ţi-ai asumat un risc, ai fost furat şi acum ai desfiinţat hotelul invocând diverse pretexte.

Vad ca ai multa expertiza doar in povesti.

Nu mă consider expertă în seifuri, neavând preocupări în acest sens, dar am acumulat suficientă experienţă în multele vacanţe petrecute în Bulgaria doar la hoteluri de 4 şi 5 stele, fără incidente, pentru a-mi putea exprima o opinie avizată.

=

Doar de curiozitate: tu nu ai avut şi vacanţe reuşite la viaţa ta, pentru că pe AFA văd că scrii doar despre rateuri?

LA REVIEW Atentie mare [s-a furat din cameră]! - scris de în rubrica Vihren Palace Ski & Spa Resort
nicole33, 09.02.19 11:02»@adrianbogdan:

Am pus i-ul la"Dar la copiii cuminti odata si odata tot vine Mosu'. "

E clar. Ţi-a fost frică!

Stai linistita Nicole, poate nu iti dai seama cat am stat in cumpana sa scriu despre Fortareata din Gaziantep, ma tot gandeam sa nu sar calu' cu un alt treilea articol despre oras.

O abordare greşită! Sunt obiective despre care se scrie rar pe site, puţini fiind cei care se încumetă să le viziteze în contextul politic actual.

Tu ştii părerea mea. Vreau să ajung şi eu acolo, dar după ce se liniştesc lucrurile, oricând se va întâmpla acest lucru.

Eu merg în Turcia pentru relaxare maximă, mai şi vizitez una alta, dar fără stres, astfel că nu aş risca să petrec nici măcar două zile pe un "butoi de pulbere", pentru că aşa simt eu zona aceea. Din acest motiv citesc cu mare interes tot ce se scrie despre zonele care mă interesează, fără să mă plictisesc.

Eu aş fi scris şi despre restaurant, separat, cu detalii utile celor care vor ajunge în zonă, unde, negăsind all inclusive, trebuie să mai şi mănânce pe undeva.

LA REVIEW Gaziantep Kalesi - scris de în rubrica Descoperă Gaziantep
nicole33, 09.02.19 10:45»@Artemis Dia:

A fost o vacanța reușită... cu drag as mai merge încă o dara... dar vrem sa încercam si altceva... așa ca anul acesta optam între Susessi si Crystal Tat Beach... in funcție de buget vedem ce oferte vom găsit!!

Alege Susesi cu toată încrederea şi nu vei regreta! Sigur îţi va plăcea mai mult decât Belconti.

Chiar dacă mobilierul din camere este uşor învechit, singurul minus în opinia mea, serviciile oferite sunt foarte ok, mâncarea este foarte bună şi variată, multe băuturi de import sunt incluse în concept, spectacolele sunt interesante, piscinele frumoase, plaja este cu nisip fin, iar intrarea în mare este lină şi cu nisip fin.

LA REVIEW Hotel frumos - concediu plăcut! - scris de în rubrica Belconti Resort
nicole33, 09.02.19 10:34»@Artemis Dia:

Felicitări!

Având aşteptări pe măsura preţului plătit ai reuşit să te bucuri de o vacanţă plăcută cu familia la un hotel mai degrabă modest în comparaţie cu vecinii lui mult mai "cu ştaif".

Ştiu acest hotel de mai mulţi ani şi mi-am jurat că nu îl voi vizita vreodată, pentru un motiv mai degrabă subiectiv.

Ca fumătoare înrăită, mie mi s-a părut total aberantă interzicerea fumatului în aer liber pe plajă, pe şezlong, existând multe atenţionări în acest sens, dar şi loc special amenajat pentru fumat sub o copertină. Evident, mai nimeni nu respecta regula, oamenii fumau pe şezlong şi "ascundeau" chiştoacele în nisip. Oribil!

Mai era valabilă această interdicţie stupidă când aţi fost voi acolo?

LA REVIEW Hotel frumos - concediu plăcut! - scris de în rubrica Belconti Resort
nicole33, 09.02.19 10:10»@ionutdicu:

Precizez ca au seif in camera insa acesta nu este fixat in perete, zace in dulap si are cca 2 kg, deci este o gluma, se poate pleca usor cu el, astfel ca am refuzat sa il folosesc. In plus, hotelul nu are camere de supraveghere pe holurile etajelor, astfel incat acesta a fost un argument suplimentar ref seif.

Cât timp hotelul ţi-a pus la dispoziţie seif pentru păstrarea în siguranţă a banilor şi a altor bunuri de valoare iar tu ai refuzat să-l foloseşti, acesta nu poate fi făcut răspunzător pentru pierderea suferită.

Mai mereu am avut în cameră seiful în şifonier, dar niciodată nu am stat să studiez sistemul de fixare al acestuia. L-am folosit cu încredere şi nu am avut surprize.

Am tot citit păţanii ca a ta cu bani care au dispărut din cameră, dar niciodată nu am auzit să fi furat careva seiful cu totul

LA REVIEW Atentie mare [s-a furat din cameră]! - scris de în rubrica Vihren Palace Ski & Spa Resort
nicole33, 09.02.19 09:59»@adrianbogdan:

Start vot!

Aşteptam cu interes acest articol, recunosc. Felicitări!

Ca si taxa de vizitare noi am platit doua lire turcesti de caciula la caseria de la poalele fortaretei.

Ieftin ca braga, pentru a păstra contextul turcesc . Nu are sens să compar cu preţul biletelor de intrare, în euro, plătit pentru a vizita cetăţi oarecum similare din Malaga, de exemplu.

Pot sa spun ca despre fortareata Gaziantep am aflat dintr-un documentar gastronomic in urma cu vreo 13,14 ani. Va dati seama ca de atunci visez la o vizta aici!? Dar la copii cuminti odata si odata tot vine Mosu'.

WoW! Ştiam că îţi doreşti mult să ajungi acolo, dar nu bănuiam că visai de atâţia ani la Gaziantep. Credeam că numai eu am aşteptat 23 de ani până am ajuns să văd minunea roz de la Petra , aşa că ştiu ce înseamnă să-ţi împlineşti un vis.

LA REVIEW Gaziantep Kalesi - scris de în rubrica Descoperă Gaziantep
nicole33, 08.02.19 07:00»@Corina70:

S-a rezolvat.

LA REVIEW Romantic și sexy - scris de în rubrica Selectum Luxury Resort (ex Attaleia) [Kadriye]
nicole33, 08.02.19 06:59»@unchesu:

Felicitări pentru răbdarea de a-mi citi articolul!

M-aş bucura să aflu că informaţiile oferite ţi-au fost de folos.

Selectum poate fi o alegere foarte bună, având în vedere faptul că în perioada curentă hotelul încă beneficiază de reduceri semnificative de early booking.

Avand in vedere ca suntem 3 persoane (2 aduți si un copil de 12 ani) vreau sa va intreb in ce masura credeti ca in intr-unul din cele doua paturi separate pot incapea un adult si un copil... sau este nevoie de un pat suplimentar... ar putea fi o varianta mai buna pentru combinatia noastră un pat dublu?

Nu cred că într-unul din paturile single ar putea dormi un adult şi un copil de 12 ani. Din păcate, paturile single NU pot fi unite din cauza cadrului de lemn din jurul acestora. Mai mari şanse ar fi solicitând o cameră cu pat matrimonial.

Cea mai confortabilă variantă ar fi solicitarea unui pat suplimentar pentru copil sau folosirea acelei canapele extensibile cu care hotelul se laudă pe unele site-uri. Eu nu am avut canapea, ci doar un fotoliu care nu părea a fi extensibil.

Multumesc anticipat pentru informatii iar daca apreciati ca ar mai trebui sa tin cont si de alte aspecte decat cele descrise de dumneavoastră va rog sa mi le sugerati.

Am scris deja un review kilometric încercând să acopăr cât mai multe aspecte de interes pentru cei care vor alege acest hotel. Nu pot ghici ce anume te-ar putea interesa în plus faţă de cele deja prezentate, dar îţi pot răspunde la întrebări punctuale.

LA REVIEW Romantic și sexy - scris de în rubrica Selectum Luxury Resort (ex Attaleia) [Kadriye]
nicole33, 04.02.19 06:38»@iulian68:

Nu are de ce sa ma plateasca cineva, cum faceti dvs cu cei care va inchina ode si va promit d-le ca am sa petrec un sejur acolo chit ca-mi voi bate joc de bani si intr-un final voi lamuri povestea asta o data pentru totdeauna.

Nu crezi că poţi folosi banii mai bine oriunde în altă parte?

Insa e de la sine inteles ca nu veti sti cine sunt, altfel ce rost ar mai avea sa cheltuiesc banii de pomana?

Aici ar fi două variante dacă te "miroase" Cristinelul cine eşti: fie îţi dă o cameră mai de Doamne Ajută pentru a-ţi închide gura, fie te cazează în acele anexe de coşmar, în semn de "mulţumire" pentru toate comentariile tale acide referitoare la "minunata" pensiune.

LA REVIEW Pensiune infecta, patron cu tupeu maxim - scris de în rubrica Complex turistic Alpina-Casi
nicole33, 04.02.19 06:28»@antonelabutiu:

Bună ziua, am și eu o întrebare referitoare la acest hotel, cum e plaja și întrarea în mare... ?

Plaja de la Selectum este foarte ok, lată, dar cu destul de puţine rânduri de şezlonguri, cu nisip destul de fin şi nisip la intrarea în mare. Intrarea în mare este destul de lină, însă nu la fel de lină ca în Lara.

Te poţi convinge singură privind pozele P36-P41 ataşate articolului.

Hotelul în sine este potrivit pt. familii cu copii? Îl iau în considerare pt. anul 2019, dar am anumite retineri legate de acest aspect.

Eu am scris review-ul din punctul de vedere al unui cuplu fără copii, dar hotelul oferă foarte multe facilităţi şi pentru familiile cu copii, dintre acestea menţionând restaurantul pentru copii din zona vilelor, aquaparkul pentru copii, nou nouţ şi foarte atractiv şi noul Luna Park, acestea aflându-se în construcţie la data sejurului meu.

Pentru o familie cu doi copii o cazare la vilele nou construite mi se pare varianta perfectă, majoritatea facilităţilor pentru copii fiind extrem de aproape.

Alegere inspirată!

LA REVIEW Romantic și sexy - scris de în rubrica Selectum Luxury Resort (ex Attaleia) [Kadriye]
nicole33, 04.02.19 06:12»@antonelabutiu:

Salutare, as dori sa intreb daca sunt halate in bai... si ce contine barul...

Am fost şi eu cazată la Delphin Palace în iunie 2017 şi pot să-ţi confirm că există halate de baie. Noi le-am găsit în cameră, frumos împăturite şi aşezate pe patul de o singură persoană.

Minibarul conţinea bere Efes Malt la sticle mici de 250 ml, Pepsi, Pepsi Max, Mirinda turcească, Ice Tea, apă plată, apă minerală, două sucuri de fructe la cutie cu pai, o napolitană trasă în ciocolată, o punguţă de chipsuri şi una de sticksuri. Zilnic se competa, gratuit, ceea ce se consumase.

LA REVIEW Vacanță fără griji - scris de în rubrica Delphin Palace DeLuxe Collection
nicole33, 31.01.19 23:54»@iuliana2019:

Am fost impresionata de cat de multe camere au renovate si curate.

Dacă tot ai vizionat mai multe camere din această "minunată" pensiune, nu ştii cumva şi câte camere are în total?

Întreb nu pentru că mi-aş dori să trec pe acolo, fiind departe de gustul meu, dar să ştiu câte asemenea caricaturi de impresii vor mai apărea precum ciupercile după ploaie, lipsite de o minimă credibilitate.

LA REVIEW Cazare superba - scris de în rubrica Complex turistic Alpina-Casi
nicole33, 31.01.19 23:42»@rolandgabriel:

Hotelul are 4, pretul a fost mult mai mare, în articol am spus prețul meritat.

Clasificarea hotelului este stabilită de autorităţile de resort din Egipt, după criterii proprii, dar fără vreo legătură cu clasificarea hotelurilor din alte ţări de pe alte continente. Faptul că tu apreciezi un număr de stele diferit de cel oficial nu are nicio relevanţă.

La fel de lipsit de orice relevanţă este şi comentariul referitor la alte hoteluri, pentru tine fiind prima vacanţă în Egipt, deci neavând vreun termen de comparaţie în această ţară.

Despre preţul meritat, este discutabil. Plăteşti puţin, primeşti puţin - este o regulă care se aplică peste tot, iar aşteptările trebuie să fie proporţionale.

LA REVIEW O plajă draguta - scris de în rubrica King Tut Aqua Park Beach Resort
nicole33, 31.01.19 06:31»@rolandgabriel:

Un hotel de 3stele cu multe lipsuri.

Previzibil, cât timp tu ai ales un hotel de TREI patru stele cu servicii modeste, cel mai probabil pe măsura preţului plătit.

Se merita acest hotel dacă ai luat biletul cu maxim350 e., daca nu căutați altceva, cu toate ca și cele mai scumpe nu sunt prea ok.

Doar de curiozitate: cum ai ajuns la concluzia că nici hotelurile mai scumpe "nu ar fi prea ok"?

Eu am ales un hotel de cinci stele, evident, mai scump, dar care a fost mai mult decât ok, peste aşteptări

LA REVIEW O plajă draguta - scris de în rubrica King Tut Aqua Park Beach Resort
nicole33, 28.01.19 23:55»@adrianbogdan:

Totusi ma gandesc ca a-ti putea incerca si voi Podul de piatra, am vazut ca va plac relicvele antice... si alte dormitoare din piatra.

Slabe speranţe să-l conving să mă ducă/ să conducă până la Adana, cât timp ştie exact în ce zonă se află.

Dormitorul ăla vouă v-a plăcut mai mult, cu dorinţe împlinite (?!), cu bănuţi etc... Dacă nu eraţi voi nu ajungeam nici acolo . Stătusem în 2010 vreo 12 zile la doi paşi în apropiere şi nici gând să-l vedem.

Îţi urmăresc cu mult interes periplul de anul trecut, notez, memorez şi aştept vremuri mai calme.

Aaa şi mi-a plăcut moscheea.

LA REVIEW Ce poti face cateva ore in Adana - scris de în rubrica O zi în Adana
nicole33, 28.01.19 23:15»@adrianbogdan:

Raul are si cateva portiuni de promenada amenajate in asa fel incat poti face poze cu podul de piatra dar si cu tasnitoarea din mijlocul raului. Toata combinatia; liniste, rau, rate salbatice, vegetatie, alee pietruita, etc iti da o stare de bine si de... indragosteala.

Şi??? A funcţionat şi la voi???

Binenteles sa incerci Adana Kebap e, bine, am facut-o si pe asta mancand un Adana Kebap la un local aflat in apropierea parcului.

Chiar dacă Adana Kebap nu se numără printre preferatele mele, fiind prea picant pentru gustul meu, recunosc că totuşi mi-ar plăcea să-l mănânc şi "la mama lui"

LA REVIEW Ce poti face cateva ore in Adana - scris de în rubrica O zi în Adana
nicole33, 28.01.19 22:41»@radu c:

Felicitări pentru articol!

Am apreciat în mod deosebit echilibrul de care ai dat dovadă în notarea hotelului, în condiţiile în care vacanţa v-a fost umbrită de îmbolnăvirea copiilor.

Am petrecut şi eu o vacanţă foarte reuşită la acest hotel în urmă cu trei ani, chiar imediat după renovare, şi totul a fost la superlativ. Am fost uimită de numărul foarte mare de copii mici şi foarte mici, însă nu am auzit / văzut cazuri de copii bolnavi. Mâncarea era impecabil gătită, complet necondimentată, perfectă pentru cei mici.

Anul trecut am testat şi celălalt hotel Gural, cel din Tekirova, unde, la fel, serviciile au fost foarte bune, facilităţile pentru copii au fost numeroase, iar copiii în număr foarte mare.

LA REVIEW Gural Premier Belek - o vacanță cu sentimente amestecate - scris de în rubrica Gural Premier Belek (ex Ali Bey) [HV1]
nicole33, 28.01.19 21:39»@kosmin_d:

Cu scuzele de rigoare (lipsă timp), dacă doriți să citiți review-ul meu LIBER de pe TripAdvisor

Ciorba reîncălzită nu este tocmai pe gustul meu .

Un minim de respect faţă de cititorii acestui site te-ar fi determinat măcar să-l traduci în limba română şi să-l repostezi aici.

Nu-ţi înţeleg deloc nemulţumirea, cât timp conceptul all inclusive al hotelului a fost respectat.

LA REVIEW Super plajă - scris de în rubrica Sunwing Waterworld Makadi Hotel
nicole33, 26.01.19 15:56»@tinerica:

Sa ingenunchezi si sa pui pumnul in gura numai ca a luat un bilet mai modest nu va face cinste!

Nici vorbă de aşa ceva.

Regret faptul că nu ai înţeles nimic din tot ceea ce au încercat să-ţi explice mai mulţi colegi, fiecare în felul şi cu cuvintele lui.

Două idei trebuia să reţii, atât:

1. să te documentezi şi să pui întrebări întotdeauna ÎNAINTE de a rezerva, după fiind adesea tardiv.

2. să nu crezi în oferte supermeganemaipomenite şi nici în agenţiile care îţi promit marea cu sarea, să alegi hoteluri nu doar ieftine, ci cu un bun raport calitate preţ şi să îţi acordezi mereu aşteptările cu preţul plătit, astfel evitând dezamăgirile.

=

P. S.

Te rog şi să nu mă mai abordezi prin mesaj privat. Nu te-aş putea ajuta, eu recomandând doar hoteluri de lux

LA REVIEW O vacanta cu gust amar! - scris de în rubrica White City Beach Hotel
pagină generată în 0.113926887512 sec

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată