Ecouri — scrise de mariusică; [p.1 /2]

mariusică, 14.10.18 12:31»Am anulat deja rezervările. Nu-mi place să mă complic și să risc. Toate postările de aici sunt defavorabile. Nu-mi dau seama cum de nu m-am uitat aici înainte de a rezerva.
LA REVIEW Nu recomand! Tineti cont de recenzii! - scris de în rubrica Cabana Cerbul [pârâul lacului Oașa]
mariusică, 14.10.18 11:38»Am rezervare făcută pt. ianuarie 2019 și am să renunț pt. că nu vreau să am surprize cu acel patron.

Eram curios să văd dacă cineva / ceva autoritate i-a făcut ceva. Mă nedumirește booking că nu a făcut nimic împotriva lui atâta timp cât nu respectă prețul rezervărilor. Am o rezervare pe 6 nopți la 1.026 lei / 3 persoane și sunt aproape sigur că-mi va cere mai mult pt. că pe booking acum, o rezervare ca a mea apare la 2.100 lei.

Deci sigur n-o să-i convină.

LA REVIEW Nu recomand! Tineti cont de recenzii! - scris de în rubrica Cabana Cerbul [pârâul lacului Oașa]
mariusică, 14.10.18 11:04»Bună Anca,

vreau să știu dacă ați făcut ceva împotriva acestui *** patron și ce s-a ales de demersurile dvs.

Mulțumesc frumos!

LA REVIEW Nu recomand! Tineti cont de recenzii! - scris de în rubrica Cabana Cerbul [pârâul lacului Oașa]
mariusică, 02.09.17 13:14»@maria55: Nu mă supăr, în schimb am o problemă cu persoanele care au impresia că toată lumea trebuie să fie de acord cu opiniilor.

Eu nu am nici o problemă cu persoanele cărora le-a plăcut acel hotel. Nu-i contrazic cu nimic, nu mă iau de coada lor. Opiniile fiecăruia sunt personale și nu trebuie acceptate de toată lumea. Corect??

LA REVIEW Royal Seginus - Casă de nebuni - scris de în rubrica Royal Seginus Hotel
mariusică, 02.09.17 12:54»Rentea: nu m-am supărat deloc pt. faptul că cineva-mi spune că nu am făcut bine cu șpaga.

Nici eu nu sunt de acord cu acest obicei, în serviciul meu nimeni nu-mi dă șpagă și nici nu dau aici acasă. Acolo este țara șpăgii, Tip Box oare pentru ce o fi peste tot??

Nici nu aveam convingerea că voi primi vedere la mare pt. că amplasarea hotelului nu prea permite acest lucru. Am făcut-o în ideea că poate or fi camere libere care nu sunt ocupate sau care nu urmează să fie ocupate pe acea perioadă. Eu așa știu că funcționează, dacă au îți dau, dacă nu au nu-ți dau. Nu a fost nici o problemă, dar în schimb am primit o cameră mare, ceea ce m-a mulțumit.

LA REVIEW Royal Seginus - Casă de nebuni - scris de în rubrica Royal Seginus Hotel
mariusică, 02.09.17 12:07»Nu face tu recomandări, dacă este cazul, le face altcineva. Nu primesc recomandări de la tine, să le faci celor apropiați ție.

Iar dacă nu-ți convine ce postez eu aici, poți să nu te deranjezi să mai citești.

LA REVIEW Royal Seginus - Casă de nebuni - scris de în rubrica Royal Seginus Hotel
mariusică, 02.09.17 10:57»N-am dezavantajat pe nimeni, dacă se putea îmi dădea, dacă nu a putut nu mi-a dat. Recepționerul a fost bine intenționat, pentru ciubucul dat mi-a dat o cameră mare. Camera a fost foarte în regulă.

Problem pentru tine ???

Vezi că vorbești prostii, m-am referit la educația turiștilor care erau în hotel la data la care am fost eu acolo și nu cum ți se pare ție.

LA REVIEW Royal Seginus - Casă de nebuni - scris de în rubrica Royal Seginus Hotel
mariusică, 01.09.17 23:56»Hmm... parcă eram singurul nemulțumit și voi erați fericiții care mă puneau pe mine la zid... NP!!!

Fiind topicul meu am să postez în continuare, fără reținerea că poate nu-i place autorului ceea ce postez.

La sosirea mea în hotel, ca de altfel, ca la sosirea în toate celelalte hoteluri în care am fost în Turcia, am pus în pașaport 20 de dolari și i-am spus turcului să-mi dea o cameră cu vedere la mare (toată lumea înțelege că am plătit pe invers, nu??). Individul, totuși cu bun simț mi-a spus că nu primește așa ceva și mi-a arătat arhicunoscuta „Tip Box”. Am luat banii și i-am băgat acolo. Când mi-a dat pașapoartele înapoi mi-a spus că totul va fi minunat...

Am primit camera 1352, opusă aripei lungi, era în hol prima cameră pe stânga. Este una dintre cele mai mari camere pe nivele, la fel ca cea opusă, pe partea dreaptă.

Turcul a fost bine intenționat, camera era foarte mare față de celelalte camere și față de camerele din pozele de la acest hotel. Nu am poze cu alte locuri din hotel fără membrii familiei mele, pe care eu nu agreez să le postez.

Însă acestă cameră venea și cu un mare dezavantaj (repet, pentru persoane ca mine, cu așa ca voi). Era prea aproape de zona centrală, de scări, de lifturi.

Să fiu bine înțeles, problema era doar pentru persoane așa ca mine, sensibile la zgomotele din timpul somnului și nu pentru persoane care „dorm greu”, fără griji.

În primele 4-5 nopți la ora 24.00 și încă la ora 01.00 se auzeau urlete, râsete de copii, fugăreli pe holuri. Am ieșit din cameră și am mers să văd ce se întâmplă. Am ajuns la balustrada din mijloc, iar la etajul 4 am văzut un grup de copii care vorbeau în arabă, care fugeau pe holuri, țipând, urlând, au intrat în lift, stăteau în ușa liftului să nu se închidă ușile, să nu poată fi solicitat de turiștii care aveau nevoie. Am fluierat la ei, am încercat să-i atenționez spre mine, dar nu m-au auzit.

Am vrut să merg la recepție dar mi-a fost lene să mă îmbrac, eram în pijama și mi-am spus că poate ei toți sunt normali și că poate eu și familia mea suntem anormali. După ce probabil familiile respective, foarte educate și respectabile, au plecat din hotel nu au mai fost astfel de zgomote.

Din fericire pentru mine, familia din Republica din Moldova pe care am cunoscut-o acolo, mi-a spus că și ei sunt deranjați de aceleași aspecte. Atunci am realizat că nu sunt chiar EU cel nebun.

Suntem puțini cei care privim astfel lucrurile, dar existăm și noi și nu trebuie să acceptăm nesimțirea, lipsa de educație și ignoranța celor din jurul nostru... că vă convine, că nu vă convine ce spun eu aici, nici nu-mi pasă!!! Eu am categoria mea de persoane cărora mă adresez și sunt mulțumit că acele persoane apreciază acest topic, că sunt în asentimentul meu (chiar dacă doar votează și nu comentează, pt. mine este ok).

LA REVIEW Royal Seginus - Casă de nebuni - scris de în rubrica Royal Seginus Hotel
mariusică, 31.08.17 20:31»Nu mă interesează cine crede și cine nu, am spus-o de la bun început. Este liber fiecare să creadă ceea ce dorește la fel cum este liber fiecare să-și exprime opiniile prin percepțiile proprii. Iar acceptarea opiniilor altor persoane, chiar dacă nu sunt conforme cu ale noaste ține pe undeva și de alte... calități umane (nu vreau să le numesc pentru că nu am intenția de a jigni și nu vreau să-ți dau alt motiv de a comenta fără rost). Eu am înțeles că ție ți-a plăcut, nu mă deranjează și nu caut să te lămuresc că ai greșit sau să te contrazic. Să-ți fie de bine, nu am nimic împotrivă.

Ție ți-a plăcut, ai exprimat în topicul tău, nu te-am contrazis acolo legat de ceea ce ți-a plăcut ție, acuma văd că insiști și aici, foarte bine să fii sănătoasă, dar lasă-mă și pe mine să exprim cum am perceput eu acest hotel.

Păcat că nu am avut un astfel de comentariu ca al meu înainte de cumpărarea biletelor că nu mergeam acolo. Ei, eu mă adresez unor categorii de persoane care pe undeva sunt cam ca mine (nu dorm așa de greu ca tine și au un somn mai fragil, poate au și ei un serviciu la fel de stresant ca al meu) și nicidecum persoanelor ca tine, cărora le doresc să meargă liniștiți acolo, că pentru ei va fi ok.

Poza despre care vorbești este făcută la ora 07.00 dimineața, ca dovadă că nu am vânat greșeli. Din păcate, chiar dacă șezlongurile erau aliniate, nu erau curățate de nisip, măsuțele la fel. În fiecare dimineață eu îmi curățam măsuța unde mă așezam. Bech boy nu venea în cursul zilei (ca la alte hoteluri prin care am fost), să adune mizeriile aruncate alandala de către turiștii minunat de educați, care aruncau mizeriile pe unde le venea. Turiști educați care la plecarea de pe plajă nu știau să-și așeze șezlongurile cum le-au gășit la venire și care nu știau să-și facă curat în locul în care au stat în cursul zilei.

LA REVIEW Royal Seginus - Casă de nebuni - scris de în rubrica Royal Seginus Hotel
mariusică, 31.08.17 12:13»După toate acele bile negre, ca să spun așa, cred că ai dat un punctaj cam mare hotelului.
LA REVIEW Trendy... se poate şi mai bine - scris de în rubrica Trendy Lara Hotel
mariusică, 31.08.17 10:04»Nicolae33: legat de sistemul de la intrare, pot să-ți spun că mai sunt și alte sisteme de închidere dar care la o distanță de câțiva cm de închidere, acestea încetinesc și nu lasă ușa să se trântească. Poate tu nu ai văzut așa ceva. Și nu ai nevoie de forță chiar dacă o fi așa cum spui, părinții (presupunând că sunt educați) ar fi trebuit să se gândească că poate deranjeanză vecinii și ar fi putut să închidă ei frumos ușa fără trânteli, așa cum am făcut eu și soția mea.

Greșești, nu eu clientul trebuie să am grijă ce-mi pun în farfurie, ci la 3.000 de euro plătiți, bucătarul trebuie să aibă grijă ce-mi pune pe masă. Iar ca dovadă stă faptul că soția și copilul meu au ajuns la spital cu gastroenterocolită, care nu se ia din apa de mare și nici din aer. N-am plătit vacanța ca să stau cu soția și copilul meu prin spital. Așa ceva nu am pățit pe nicăieri pe unde am umblat și am 46 de ani.

Având în vedere faptul că am fost în Royal Holiday Palace (cu care nici nu se compară) am știut că distanța de la hotel va fi mai mare, dar trebuia să spun că mi-a plăcut să mă plimb???

Sau trebuia să vă spun doar lucruri de bine că așa vă place vouă să citiți??? Poate pentru unii ca mine aceste opinii vor fi folositoare, dacă nu, sunt toate celelalte opinii favorabile care vor fi apreciate mai mult. Nu e nici o problemă pentru mine

Așa am perceput eu acest hotel așa cum tu și alții l-ați perceput ca fiind minunat. Fiecare avem percepții și pretenții diferite. Tu te mulțumești cu ce oferă Seginus, eu în schimb nu.

Iar așa cum a ieșit puntajul, un 5, după mine este încă prea mare.

LA REVIEW Royal Seginus - Casă de nebuni - scris de în rubrica Royal Seginus Hotel
mariusică, 08.06.13 08:20»Vă mulţumesc frumos tuturor!
LA REVIEW Frumoasele plaje grecesti - scris de în rubrica Insulele Greciei
mariusică, 06.06.13 22:48»Bună seara,

Vă mulţumesc frumos pentru răspunsuri şi pentru încurajări.

M-am mai liniştit pentru că azi dimineaţă am sunat la hotelul Enavlion pe numerele afişate pe site, l-am cerut la telefon pe manager - Nikos Batagiannis, care şi-a dat seama imediat cu cine vorbeşte, confirmându-mi că corespondenţa am purtat-o cu el. Am mers la bancă şi am făcut transferul bancar. I-am trimis ordinul de plată şi swift-ul şi mi-a răspuns că totul este în regulă şi că mă aşteaptă din 8 august la hotel.

Proforma primită era tot ca prima doar că la pre-plată apărea suma avansului şi apoi suma restantă.

Se pare că totul ar fi în regulă.

Voi posta comentarii despre Hotel Enavlion pentru că am văzut că nu sunt comentarii legate de cazarea la acest hotel.

Vă mulţumesc frumos tuturor şi vă doresc vacanţe cât mai plăcute şi cât mai minunate!

PS: pentru că a fost aşa amabil, parcă i-aş duce grecului o sticlă de pălincă de la mine din bihor. Voi ce credeţi aş avea cumva probleme la vamă ? Este permis ?

LA REVIEW Frumoasele plaje grecesti - scris de în rubrica Insulele Greciei
mariusică, 06.06.13 08:20»Am nevoie de ajutorul dumneavoastră!

Am intrat pe site-ul recomandat de ,,mirmicu", unde am făcut pe configurator o rezervare. Am primit răspuns că nu mai sunt camere ,,suite junior" libere, am întrebat dacă au camere ,,duble" libere şi mi-au răspuns că mai au o singură cameră. Toată conversaţia pe mail cu un domn care spune că este managerul hotelului, care este foarte amabil în cuvinte. Acesta mi-a cerut să achit 30% din valoarea sejurului şi mi-a indicat un cont bancar sau să-i transmit numerele cardului (ceea ce nu am). I-am cerut să-mi trimită o factură proformă şi mi-a trimis o hârtie, care după mine nu prea pare a fi o factură proformă. Mi-a spus că alte acte nu poate să-mi trimită până nu achit avansul. Oare factura proformă nu trebuia să fie emisă doar cu suma de avans şi să conţină contul în care să se facă viramentul? În toţi anii trecuţi am folosit agenţii pentru concedii, doar acum am procedat aşa. Sunt nelămurit şi nesigur. Aşa se procedează la greci când rezervi pe cont propriu??? Numerele de telefon pe care Nikos le indică pe mail corespund cu cele de pe site-ul lor. Toată conversaţia pe mail a pornit de la comanda făcută pe configurator, cu aceeaşi adresă tot timpul. Întrebarea mea este dacă pot avea încredere şi să achit avansul?

Vă mulţumesc frumos!

LA REVIEW Frumoasele plaje grecesti - scris de în rubrica Insulele Greciei
mariusică, 28.05.13 20:30»mirmicu: mulţumesc frumos!!! Felicitări, m-ai încuiat, totul este perfect!! Ai dreptate, trebuie să mă hotărăsc cât mai repede, pentru că după câte văd, ce-i bun dacă încă nu este ocupat se va ocupa în curând!

Foarte bune recomandări!!!

Mulţumesc frumos!!

LA REVIEW Frumoasele plaje grecesti - scris de în rubrica Insulele Greciei
mariusică, 28.05.13 20:03»ionescunic: mulţumesc frumos, şi Makryamos bungalows este ocupat!

Ai dreptate, fiecare are gusturile lui, dar ceea ce presupui tu despre Antalya nu este aşa.

Mulţumesc frumos!

LA REVIEW Frumoasele plaje grecesti - scris de în rubrica Insulele Greciei
mariusică, 28.05.13 18:38»Lyssys: mulţumesc frumos!! Este foarte frumos, foarte în regulă, exact aşa cum mi-aş fi dorit!! M-aţi nimerit!! Doar că, ghinion! Este ocupat deja (la începutul lui august) !

Mulţumesc frumos!!

La rândul meu, vă doresc şi eu vacanţe de vis!!!

LA REVIEW Frumoasele plaje grecesti - scris de în rubrica Insulele Greciei
mariusică, 27.05.13 22:12»Impresionant review, domnule ,,ionescunic", felicitari!!!

Te rog frumos sa ma ajuti cu niste recomandări, pentru că nu am fost nici o dată în Grecia şi nu ştiu unde să mă duc.

In anii trecuti am avut sansa si norocul sa ne petrecem concediile în Antalya, doar ca acum nu mai e, cum era si am ajuns la concluzia ca 2-3. ooo de euro pentru 7 nopti la mare este prea mult, iar timpul petrecut prea putin. Ne-am gandit sa mergem în Grecia si ne-am gandit ca am putea sa iesim si mai ieftin si cu mai multe zile de vacanta. Tu ce zici?

Uite cam cu ce ne-am dori sa ne ajuti:

- o localitate în care sa putem ajunge cu masina; O localitate curata şi nu o mica ,,romanie".

- un hotel (sau ce o fi) frumos, curat şi îngrijit, care dacă se poate să aiba plaja lui, sau să fie în apropierea plajei; Eu si sotia mea avem un serviciu foarte stresant si epuizant si nu mai vreau ca in concediu sa-mi petrec mult timp la / şi de la plaja. Vreau să ma bucur de apa, de plaja, de peisaj fara prea mult efort.

- as vrea ca plaja să fie cu nisip fin si nu cu pietricele, cu intrare lina in apa;

Parerea ta, a unui om care a fost acolo în multe locuri, conteaza pentru mine mai mult decat sfaturile celor de la agentie. De aceea, te rog frumos sa-mi spui care este opinia ta.

Sa iau bilete prin agentie sau sa merg la plesneala??

Multumesc frumos!!

LA REVIEW Frumoasele plaje grecesti - scris de în rubrica Insulele Greciei
mariusică, 09.10.12 19:41»Felicitări!!! Frumos review, bine scris!!! Ahhhhhhhhh, cunosc "delfinii", mi-ai lăsat gura apă şi sufletul plângând! Anul acesta mi-am dorit să ajung la "Imperial" dar, n-a fost să fie aşa, ceva nu mi-a mers bine. Sper ca anul viitor să ajung acolo. Dar până atunci, nu pot decât să te invidiez şi să visez!!! Sănătate, numai bine!!!

P.S.: după 8 ani, am ajuns la noi !!! bleachhhhhhhhh mizerabil, nu s-a schimbat nimic în bine !!!!

LA REVIEW Cum e posibil? - scris de în rubrica Delphin Imperial Hotel
mariusică, 28.07.11 16:39»Da, mulţumesc frumos.

Eu am fost în Lara, la Delphin Palace şi la Delphin Diva. Din lanţul Delphin am mai fost la Delphin de Lux.

Am fost foarte mulţumit de "delphini" (fiecare cu +ul şi -ul său) şi sper să nu fiu dezamăgit.

Dacă ai fost la Delphin Palace şi spui că RHP este mai grozav, atunci mă bucur, sper să vin şi eu de acolo cu o impresie asemănătoare cu a ta.

LA REVIEW Royal Holiday Palace - un hotel ideal pentru mare - scris de în rubrica Royal Holiday Palace
pagină generată în 0.0255010128021 sec

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test