Ecouri — scrise de Mihaela 27;

Mihaela 27, 25.02.19 09:33»@crisa39: Din pacate nu am mai avut timp si de croaziera, plus ca vremea nu era cea mai placuta pentru plimbare. Nu iti pot recomanda nimic pentru plimbare pe Sena.
LA REVIEW Paris - minivacanta de iarna - scris de în rubrica Vacanța / city-break la Paris
Mihaela 27, 12.02.19 20:38»@mbrandusa: Noi am cumparat-o din statia Potre Maillot cand am coborat din autocar. E statie de RER acolo si au ghiseu de unde poti cumpara bilete. Am spus ca vrem un abonament pe 3 zile valabil pe toate mijloacele de transport in comun.

Cand cobori din autocar si iesi din statie esti chiar intr-un sens giratoriu. Statia de RER se afla pe partea opusa si trebuie sa ocolesti sensul.

LA REVIEW Paris - minivacanta de iarna - scris de în rubrica Vacanța / city-break la Paris
Mihaela 27, 11.02.19 15:30»@r-Uca: Din fericire lucrurile stau destul de bine. Protestele sunt organizate doar sambata pe anumite trasee prestabilite. Protestatarii sunt pasnici din ceea ce am vazut noi.

Am iesit de la metrou si cautam un loc unde sa mancam. Intrand in restaurant am vazut ca patronii restaurantului au luat masutele de afara, le-au bagat inauntru si au inchis usile. Ne-au spus ca in 10 min va trece coloana de protestatari si acolo suntem in siguranta. Oamenii defilau cu pancarde si mesaje, dar fara nimic violent. Dupa ce au trecut de restaurant, au deschis din nou usile si am putut iesi.

Daca vrei sa eviti orice neplacere, nu alege sa mergi in weekend. Chiar si in situatia noastra, noi ne-am simtit in siguranta si nu s-a creat panica in jurul nostru.

Nu am vazut prea muti politisti in zonele obiectivelor turistice. Probabil ca erau acolo unde are loc manifestarea.

LA REVIEW Paris - minivacanta de iarna - scris de în rubrica Vacanța / city-break la Paris
pagină generată în 0.0072340965271 sec

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test