Ecouri — scrise de Tornado_air;

Tornado_air, 10.12.18 19:54»@Maria Camelia: stimată patroana, ai auzit de reclama mincinoasă? Mai cititi parerile si din secțiunea Unde mâncăm în Vatra Dornei si o sa vedeti ca viata nu e asa roz cu o vreti dvs. Am fost cel puțin 3 grupuri nemulțumite de asa zisele servicii. Cititi doar ce va place?
LA REVIEW Nu recomand!!! - scris de în rubrica Pensiunea Ruby'nN
Tornado_air, 08.12.18 14:54»Băutură la discreție... nici macar apa minerală nu a fost din partea casei. Fără alte comentarii!
LA REVIEW Superb - scris de în rubrica Pensiunea Ruby'nN
Tornado_air, 07.12.18 00:26»@nicole33 : Draga doamnă, s-a tăiat... live pe Facebook. Totul e marketing de prost gust. Ce sa faci cu un porcusor de câteva kg la 110 invitați??? Te hrănesc pozele🤣🤣🤣. Noi nu l-am văzut, pe porc, doar din întâmplare, urmele sacrificarii, înghețate, din fata usii de la intrarea 2 .
LA REVIEW Superb - scris de în rubrica Pensiunea Ruby'nN
Tornado_air, 06.12.18 23:00»Rusine de rușine... aveti promis vreun sejur gratis? Mai cititi si parerile din [rubrica] Unde mâncăm în Vatra Dornei / restaurant Rubyn si vedeti ca sunt diametral opuse de ceea ce spuneti d-vs.

Asa procedati si la scoala?

Surprize, da: căldură de afara si apa menajeră de la zăpadă.

De tombola știați? Daca nu...

LA REVIEW Superb - scris de în rubrica Pensiunea Ruby'nN
Tornado_air, 06.12.18 21:39»@Invatatoarea: ati locuit la această adresă stimată doamnă? Daca nu, atunci va invit sa petreceți o noapte aici... si v-a fi de neuitat. Mai păstrez niste poze surpriza cu medicamentele administrate copilului de 4 ani si alte capcane de prin camere. Am scris aceste ecouri ca sa nu mai tragă țeapă si altor turiști. pPoate până la Crăciun repara si căldură... Dacă ati avut bautura la discretie inseamna ca noi am luat teapa, din nou, întrucât am platit-o
LA REVIEW Superb - scris de în rubrica Pensiunea Ruby'nN
Tornado_air, 06.12.18 21:21»@webmasterX: buna seara, de ce nu scrieti ca ati fost sunata si rugată să scrieți de bine ca ii depuncteaza pensiunea? Din greseala a ajuns acest gen de mesaj si la cei care nu au scris nu tocmai de bine de aceasta locatie... Asa zișii patroni cad în derizoriu plângând dupa opinii pozitive. Penibil!!!
LA REVIEW Superb - scris de în rubrica Pensiunea Ruby'nN
Tornado_air, 04.12.18 10:13»@webmasterX: Buna ziua, locație exacta
LA REVIEW De evitat - scris de în rubrica Pensiunea Ruby'nN
Tornado_air, 03.12.18 23:21»Buna ziua, deși citisem despre asa zisa tentativă de pensiune, pot sa va spun ca in mod sigur in peșteră era mai cald decât în cele 5 camere rezervate de noi la această hai sa zicem, repet Pensiune.

Sejurul de 1 decembrie a fost unul de coșmar pornind de la condițiile de cazare si terminând cu mâncarea și mai ales asa zișii patroni.

Camere reci, calorifere înfundate, prize desprinse din pereți, aeroterme care nu funcționau, fără apă la camera 8 etc.

NU SE POATE VORBI DE CONDITII MINIME, DECENTE DE CAZARE, MAI AKES CAND AI SI COPIL MIC.

Am fost considerati niste sarantoci întrucât am platit cu vouchere de vacanta, care au fost înmânate începând cu luna august. Un dispret total si o atitudine dezastruoasă, jigniți de către cei care ar fi trebuit să fie gazde primitoare.

Nimic din oferta inițială publicată în vara nu a corespuns.

Dar repet, SI IN PESTERA ERA MSI CALD DECAT IN CAMERELE DE LA ACEASTA LOCATIE.

In afara de live-urile de pe Facebook si muzica f. buna restul este mult marketing jalnic.

Fără apă și căldură la temperaturile acelea... vorba patronului: se mai întâmplă, de parcă noi eram vinovati ca, caloriferele sunt înfundate, apa care daca curgea si la ibric aveai o presiune mai mare, etc.

In concluzie De EVITAT si imi pare rau ca nu am citit parerile predecesorilor care s-au plâns de aceleași condiții jalnice.

LA REVIEW Petrecere la 16 grade - scris de în rubrica Unde mâncăm în zona Vatra Dornei?
pagină generată în 0.0112829208374 sec

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test