Cele mai recente 8163 ecouri scrise pe sait

Pagina 407 [din 409]
[ 8163 ecouri ] - ORDONATE DUPĂ: DATA ÎNCĂRCĂRII (descrescător - cele mai recente primele)
pag: 1 . 2 . 3 . 4 - . . . - . 404 . 405 . 406 . 407 . 408 . 409
[30.09.17 17:42] - webmaster

Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” (interes crescut din pdv al politicii saitului!)

— e fie (1) dintr-o destinaţie apreciată ca „inedită”, fie (2) despre un obiectiv/destinație la care, la momentul publicării, nu existau impresii recente.

Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Interlaken - Eiger, AUTOR: webmaster din DESTINATIA: Descoperă Jungfrau-Monch-Eiger, [ALTE ZONE]
[30.09.17 17:38] - mishu

@glcitizen: Un prim vot care chiar dacă pare simbolic este oferit cu mare drag și cu felicitarile de rigoare pentru text dar și pentru minunatele poze.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Un eschimos în România, AUTOR: mishu din DESTINATIA: Experiențe turistice în Alaska, ALASKA [statul]
[30.09.17 17:34] - Dan&Ema

@mishu:

Oricum plecau franti de la balaceala si eu mai vroiam sa ini fac si damblaua mea: orasul, cetatea, primaria, zoo, ...

Ca dovada cat le-a placut, am taiat timpul alicat vizitarii gradinii zoologice transformandu-l in bonus de dat pe tobogane.

Daca mai stateam 1 zi poate prindeam si eu curaj sa ma dau pe toboganul mare. Asa voi spune ca nu am coborit la minteacopiilor!

😄

[30.09.17 17:28] - webmasterX

Ca urmare probabil a celor scrise de autoare aici, văd că între timp review-ul a fost mutat, la reorganizare, în rubrica "Complex Turistic Delta, SF. GHEORGHE"

[30.09.17 17:24] - Dan&Ema

@Zoazore:

Ma bucur ca ai citit acest articol la cateva zile dupa publicare, ca sa imi faci din nou pofta.

Sa iti mai spun ca se nimereste intr-o zi cu 2 serbari majore in viata mea. Dar cum la niciuna nu am mancat ciorba, o sorb din priviri din nou pe cea din Padurea Bogatii.

Cu smantana, of cors!

Acum bag un must!

La multi ani si pofta buna!

🍜🌯

[30.09.17 17:20] - arcrom

@Costi: Multumesc mult pentru comentarii. Banuiam eu ca sunt destui care isi fac planificari minutioase. numai daca numar sutele de studenti pe care i-am invatat graficul Gantt sau drumul critic si tot sunt destui! Eu am ajuns sa imi fac in gand "drumul critic" ori de cate ori am o perioada foarte aglomerata pentru a-mi optimiza timpul si efortul.

E bine sa te gandesti dinainte ce activitati poti face simultan, sau pe care nu le poti incepe pana nu termini altele de care depind. Suna drastic, dar viata iti e mult mai usoara si mai plina daca balansezi in permanenta eficienta cu eficacitatea!

In ceea ce priveste tunelul Mont Blanc, inca nu m-am decis daca sa merg prin Elvetia, dar totusi sa fac un dus intors prin tunel (nu vreau sa il ratez!), sau sa fac asa cum ar face orice om normal la cap, drumul prin nordul Italiei.

Ca timp, prin Italia drumul este cu o ora mai lung, dar oricum daca vreau sa trec prin tunel si sa revin pe drumul prin Elvetia "pierd" acea ora.

Ca pret, drumul prin Italia e mai scump cu 80 Euro, dar oricum eu platesc tunelul dus intors vreo 54 Euro, deci economia nu este asa mare! In plus, prin Italia drumul e mai spectaculos, cu multe tunele, deci... vom mai vedea! Avem atatea ore si zile de mers incat vom avea timp sa intoarcem acest subiect pe toate fetele si sa luam o decizie.

In planificarea mea, daca ati observat, este si vizita la Eagles' Nest (= Kehlsteinhaus, in germana) si de-abia astept s-o vad!

S-auzim de bine!

[30.09.17 17:15] - Dan&Ema

@Zoazore:

Uite! Nu m-am gandit niciodata pana acum daca repartizarea pe care o primesc de la receptionere este facuta dupa un criteriu legat de inaltimea mea (am scris cu i mic). Sau dupa mustata mea.

Mi-e greu sa imi imaginez cum s-ar ajusta axa OZ caci camera nu poate fi inaltata iar eu nu mai am de gand sa scad in inaltime mai mult de 1-2 cm si asta nu prea curand.

Includ aceasta problema de crestere descrestere in manualele alternative interzise.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Hotel Krone - modest, AUTOR: Dan&Ema din DESTINATIA: Krone Hotel, BISTRIȚA
[30.09.17 17:00] - Zoazore

@Dan&Ema: Acuma, na si cu tine! Le mai gresesti, ca nu pot fi toate superbe!

Am glumit, dar tu deja stii asta!

Doar nu stiu cum faci ca de la o vreme tot la mansarda nimeresti! Cam... aiurea pentru inaltimea ta! Sper doar sa nu fi avit si alte "zapacenii".

La pretul ala, de 110 cu md este, cat de cat OK! Dar nu-i OK sa fie asa. Mai ales cu ce-au expus la receptie (vitrina cu casa regala). Pentru asta trebuia un standard mult mai inalt!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Hotel Krone - modest, AUTOR: Zoazore din DESTINATIA: Krone Hotel, BISTRIȚA
[30.09.17 16:38] - Zoazore

@Dan&Ema: O alegere fireasca, asa cum meriti! Decenta, curata, cu bun-gust, si cu gust bun, cum ai spus tu!

Dealtfel, ciorba aia arata de zici ca... urmeaza sa mananc si eu! Bine, mie nu-mi place sa-mi cojeasca limba, imi place s-o savurez!

Sa-ti fie de bine!

[30.09.17 15:37] - Zoazore

@Dan&Ema: Eu zic s-asteptam vara si s-o cotropim pe Dunare, la Varsator.

vezi impresii

Ei? n-am dreprate?

Si-apoi, la-ntoarcere, la Braila, ca si noi avem crasme pe apa, de nu stii de-i apa leganatoare sau tuica prea tare.

[30.09.17 15:32] - webmasterX

Mutat, la reorganizare, în rubrica "Circuite Moldova - Ucraina, EUROPA" (deja existentă pe sait)

[30.09.17 15:31] - webmasterX

Mutat, la reorganizare, în rubrica "Circuite Moldova - Ucraina, EUROPA" (deja existentă pe sait)

[30.09.17 15:08] - webmaster87

Mutat, la reorganizare, în rubrica "Circuite Moldova - Ucraina, EUROPA" (deja existentă pe sait)

[30.09.17 15:06] - webmaster87

Mutat, la reorganizare, în rubrica "Circuite Moldova - Ucraina, EUROPA" (deja existentă pe sait)

[30.09.17 14:57] - mprofeanu

@ungureanica: Interesant și inedit acest muzeu din Belgrad!

Cred că merită văzut atât de cei ce iubesc mașinile dar și de cei ce vor să cunoască și altceva, un alt tip de muzeu...

Frumoase și pozele!

[30.09.17 14:39] - irinad

@DOINITA: Da, comunicarea cu persoane în vârstă uneori face tot deliciul unei vacanţe, de multe ori soţul se opreşte de la volan şi chiar dacă ştie pe unde să o ia, nu se abţine să nu socializeze cu oamenii locului numai de dragul dialogului cu aceştia, uneori mai fluent, alteori mai "înţepenit".

Bunica din Kymi era foarte vorbăreaţă, dar nu aveam noi timp de sporovăială şi de dat din mâini pe cât ar fi vrut ea, însă era simpatică şi de ajutor: se oferea mereu la tot felul de treburi şi să o apeleze la telefon pe nepoată dacă am fi avut ceva mai important.

La momentul plecării, era numai ea acasă, ne-a îmbrăţişat şi ne-a pupat cu foc, ne-a urat toate cele bune şi mi-a oferit un bucheţel de flori din grădiniţa lor!

Şi eu îţi doresc să ai vacanţe frumoase şi de acum încolo, cel puţin pe cât le-ai avut până acum!

[30.09.17 14:37] - Mihai18

@Costi:

Citesc de mult timp reviewurile dv. și în linii mari am aflat pe unde ați călătorit.

Măsurile pe precauție, prevedere, în pregătirea unei excursii, sunt importante.

- despre parcări la hoteluri cu parcare proprie. Se știe că la sosirea la un asemenea hotel, mai întâi se face chek-inn și după aceea parcarea. Pentru acest interval scurt de timp, majoritatea hotelurilor au în fața lor o alveolă cu capaciate de 3-4 mașini, dar ce faci dacă o găsești ocupată. De aceea, este bine să cunoști de acasă, care este cea mai apropiată parcare și duci mașina acolo până faci chek-inn. Așa mi s-a întîmplat la hotelul NH Atlanta Brussels, unde știam că la cca. 200 m. este o parcare subterană și acolo am dus mașina. Este drept, prețul a fost piperat - 2,80 euro/oră.

- în orașul Debrecen am parcat mașina urmare recomandării dv. Incă odată, mulțumesc.

- Subsrciu la recomandarea dv. să fie vizitat Gyor. Eu am făcut-o și am avut de câștigat.

[30.09.17 14:23] - mishu

@iulianic: Asta inseamna ca daca merg la Dunare si cer un produs care nu este din zona sa ma astept la portii mici? Cred ca e vorba pana la urma de respect. Iar pastravul este un peste mai de la munte, dar in fine, portia a fost 27 de lei, am mentionat intr-un ecou preturile produselor.

Si daca doar pestele ar fi fost rateu as mai intelege, insa venind de la cimitirul vesel am mai facut niste glume intre noi sa ne mai treaca nervii 😉.

Multumesc de vizita si vot, o zi frumoasa.

[30.09.17 14:06] - DOINITA

"Discutia"ta cu bunica mi-a amintit de acelasi tip de discutie avuta de mine cu bunica din Creta (mama prietenului nostru). Ea vorbea greceste, eu romaneste si ne intelegeam perfect. Adevarul este ca bunica mai intelegea ceva cuvinte in limba romana si eu cate ceva in greaca, dar intre noi era si o altfel de comunicare, mie imi e foarte draga bunic si cred ca sentimentul e reciproc. Defiecare data am plecat cu ceva care sa-mi amintesca de ea si de Creta, o data mi-a dat un vas mare in care tineau pe vremuri alimente, altadata un pui de maslin pe care-l am si acum si care imi fece 3-4 masline in fiecare an.

Scuze, m-am pierdut in amintiri... Mi-a placut ce ne-ai povestit si ce ati trait in Kymi si pentru asta votez cu drag si iti urez vacante frumoase, in Grecia sau oriunde or fi!

[30.09.17 14:00] - webmaster26

@ungureanica: Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici. Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

===

Mutat în rubrica "Muzeul Militar Belgrad / Kalemegdan Park, BELGRAD [BEOGRAD]" (nou-creată pe sait)

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Muzeul militar Beograd, AUTOR: webmaster26 din DESTINATIA: Muzeul Militar Belgrad / Kalemegdan Park, BELGRAD [BEOGRAD]
[pg. 407 / 409]: ecourile 8121-8140 din total 8163
pag: 1 . 2 . 3 - . . . - . 405 . 406 . 407 . 408 . 409
FILTRE posibil de aplicat
  • AUTOR (user)
  • DESTINAŢII
  • ANUL scrierii
  • TEXT CĂUTAT

[C] Copyright 2008-2017 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagina generata in 0.835917949677 sec /