Cele mai recente 8132 ecouri scrise pe sait

Pagina 403 [din 407]
[ 8132 ecouri ] - ORDONATE DUPĂ: DATA ÎNCĂRCĂRII (descrescător - cele mai recente primele)
pag: 1 . 2 . 3 . 4 - . . . - . 400 . 401 . 402 . 403 . 404 . 405 . 406 . 407
[07.10.18 15:31] - mogly

@robert: Multumesc! Astept noile impresii de la tine... cele din aventura vietii!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Capitala soarelui si a bunei dispozitii, AUTOR: mogly din DESTINATIA: La pas prin Rhodos Town, RHODOS TOWN
[07.10.18 15:28] - mogly

@irinad: Motto-ul meu este ca intinerim cel putin cu un an pentru fiecare insula greceasca pe care o vizitam si apoi macar inca unul atunci cand povestim despre ea!

Erau cativa fluturi pe copaci, nu foarte multi, daca deschizi ultima poza se observa acolo pe trunchiul unui copac. Noi am fost pe 22 septembrie si tu spui ceva de 20 septembrie. Pe urma ce fac fluturii, se ascund undeva, hiberneaza, banuiesc ca nu au unde pleca si sper ca nu mor?

Multumesc pentru vizita si multe calatorii frumoase!

Webmaster: din eroare vad ca am scris la durata 7 zile, poti te rog sa corectezi sa fie 2 zile, suma celor doua excursii? Multumesc!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Vacanta minunata in Rodos, AUTOR: mogly din DESTINATIA: Excursii opţionale prin/din Rhodos, #EXCURSII și CĂLĂTORII
[07.10.18 15:13] - Dan&Ema

@Aurici:

Ai adaugat practic inca cel putin 2 pareri despre hotel. Se adevereste ca este focusat pe organizate de evenimente, vezi reveliianele amintite. Daca ati fost si de doua ori la rand inseamna ca cel putin prima data v-a placut! 😃

Iar completarea cu masajul este valoroasa. Sincer dupa o zi pe santier mi-ar fi prins bine un masaj.

N-am avut puterea insa sa gandesc la asemenea binefacere!

Multumesc de lectura, ecou, completari.

Numai de bine! 😁

[07.10.18 15:09] - webmaster26

@salbatica: Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 62&ridAnt=90308

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Crystal Aura, AUTOR: webmaster26 din DESTINATIA: Villa Crystal Aura, PARALIA KATERINI
[07.10.18 14:50] - irinad

Frumoase locurile prin care aţi trecut la Turul Insulei, ca şi plajele şi cele observate de pe mare, pe când eraţi în croazieră.

Cel mai mare regret al meu este că nu am vizitat şi noi un sat de munte, aşa cum am văzut că era Apollona. Am trecut doar prin Koskinou, o aşezare lângă capitală, vestită pentru casele sale colorate, construite în stil neoclasic. Mi-a plăcut, nu zic nu, dar un sat grecesc, autentic de munte, mi-a lipsit.

Am văzut că ai fost tot în septembrie şi m-am mirat că la Petaluodes (Valea Fluturilor) nu erau... fluturi. Scrie acolo pe panouri că ar fi prezenţi până pe la 20 septembrie.

La Epta Piges, faptul că nu ai trecut prin tunel nu înseamnă decât că ai pierdut o experienţă plină de adrenalină, treaba cu întineritul rămâne de văzut... :)

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Vacanta minunata in Rodos, AUTOR: irinad din DESTINATIA: Excursii opţionale prin/din Rhodos, #EXCURSII și CĂLĂTORII
[07.10.18 13:47] - mishu

@Aurici: "Barometrul" meu in aceasta vacanta a baietilor a fost reprezentat si de gradul lor de satisfactie fata de locurile vizitate si aici au experimentat tot ce se putea, precum copiii mici... si eu la fel. Dar cum nu au intrat insa zilele in sac poate vei mai ajunge pe acolo.

Multumesc pentru vizita si aprecieri.

[07.10.18 13:44] - mishu

@webmaster: Multumesc frumos, o zi minunata.

[07.10.18 13:42] - mishu

@elviramvio: Nu pot decat sa ma bucur si sa astept cu interes.

Multumesc pentru vizita si aprecieri, o zi frumoasa.

[07.10.18 13:38] - mishu

@Aurici: Cred ca avand in vedere ca exista si cel de-al doilea palat de vizitat ne-am gandit ca vom pierde ceva timp si pe acolo, dar cei ce vor merge in urma noastra poate ca vor zabovi mai mult in Sala de curiozitati si asta deoarece aceste exponate care au sute te ani in spate te impresioneaza cu adevarat (nu chiar toate dar multe da).

Multumesc pentru vizita si aprecieri si astept sa te pornesti cu povestile din zona, poate mai imi dai idei, nu ca as fi in lipsa, dar parerea ta care ai fost in zona conteaza mult pentru mine.

Te imbratisez cu mare drag si o zi frumoasa.

[07.10.18 13:28] - Aurici

@mishu: Ne-a plăcut tot Ambras-ul dar cel mai mult ne-a plăcut la sala de curiozități.

Iar cu scaunul bețivanului ne-am amuzat teribil. Ce idei aveau și oamenii ăia pe vremuri! Scaunul era unul metalic, pliabil și îl foloseau la chefuri. Așezau împricinatul pe el, îl fixau cu niște bare metalice și scăpa de acolo doar după ce consuma o anumită cantitate de vin. Ni s-a părut super haios.

Și mi-a părut rău că am stat atât de puțin la Ambras. Este un palat care merită cel puțin o jumătate de zi. Am trecut prin el mai repede decât ne place iar la curiozități chiar ne-ar fi plăcut să stăm mai mult.

:*

[07.10.18 13:13] - webmaster26

@adrian949: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.

Mulţumim pentru impresii, te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Gloria Jean's Coffees, AUTOR: webmaster26 din DESTINATIA: Unde mâncăm în București?, BUCUREȘTI
[07.10.18 13:06] - webmaster

Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut”

— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);

— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.

Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

[07.10.18 12:48] - irinad

@elviramvio: Ştiu, Thassos este una dintre insulele care a intrat la inima multor români, aşa se explică aglomeraţia de conaţionali de pe-acolo! Theologos mi-a plăcut şi mie mult, la fel şi Panagia, dar în Panagia mai fuseserăm, o mai ştiam. Theologos m-a impresionat şi pe mine cu istoria sa, dar şi cu aspectul său vetust.

Îmi pare rău că nu am mai ajuns la Kastro, dar reportăm pe altă dată, vacanţe (sănătate şi bani) să tot fie, că locuri, slavă Domnului, sunt destule de văzut.

Mulţumesc că mi-ai trecut pragul, te pup!:*

[07.10.18 12:41] - irinad

@ANILU: Când eram în Thassos, m-am gândit tot timpul la tine, reviewurile tale despre Thassos le-am recitit, inclusiv acolo, mi-au prins tare bine. Aşa mi-am dat seama de insula Samotraki pe care o vedeam dimineaţa devreme şi despre care credeam că e doar un nor, aşa mi-am dat seama că am avut cazare cât de cât apropiată de aceea pe care ai avut-o tu.

În Thassos ne vom mai întoarce, cu siguranţă!

Bineînţeles că am intrat tot prin gard (avea sârma depărtată binişor şi se putea intra fără prea mare efort) ! :) Am văzut mai mulţi turişti care o luaseră pe potecă şi ne-am luat şi noi după ei. Pe la bisericuţa Profitis Ilias, au renunţat, noi am ţinut-o până sus.

Amfiteatrul era tot în curs de restaurare, tot cu macaraua în centru.

Mulţumesc pentru cuvintele frumoase, pentru ecou, vizită!

Te pup, toate cele bune!:*

[07.10.18 12:39] - ungureanica

@robert: Da e o idee bună. Și dacă mergi cu mașina cred că tot atâta timp faci. Că merg aia de zici ca trăiesc în mașină. Vă salutăm cu drag!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Ksamil sau Bora Bora de Albania, AUTOR: ungureanica din DESTINATIA: Descoperă zona Ksamil, KSAMIL
[07.10.18 12:35] - ungureanica

@krisstinna: Multumesc. Vă salutăm cu drag și noi!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Ksamil sau Bora Bora de Albania, AUTOR: ungureanica din DESTINATIA: Descoperă zona Ksamil, KSAMIL
[07.10.18 12:31] - irinad

@DOINITA: Şi mie îmi face mare plăcere când îmi scrii ecouri, ştii tu de ce. Thassos este "un factor comun" pentru mulţi dintre noi, cei ce iubim Grecia. Este accesibilă, nepretenţioasă şi nefiţoasă în general, are de toate şi merită vizitată.

La Giola, eu am fost doar observator şi fotograf, fiindcă nu înot, dat mă compensează soţul meu care a sărit din toate unghiurile (i-am şi postat o fotografie când era în aer), în picioare, în cap, după dorinţă. Nu-l mai luam de acolo, aşa era de încântat. ;)

Te pup!:*

[07.10.18 12:28] - elviramvio

@irinad:

Frumoasă plimbarea. Thasos merită povestită, este accesibilă pentru mulţi şi, dacă ştii unde să cauţi, oferă încă locuri şi momente plăcute. În Theologos chiar m-aş întoarce cu drag, mi-a plăcut satul cu poveştile lui.

[07.10.18 12:23] - irinad

@Dan&Ema: Da, aşa este, Thassosul este drag multora, pentru mulţi reprezintă descoperirea Greciei. Eu am prieteni care, deşi vizitează multe locuri din lumea asta mare, rămân fideli acestei insule pentru măcar câteva zile pe an când vor relaxare şi leneveală într-un cadru natural fabulos. N-am ajuns încă pe Ypsarion, probabil că o vom face într-o zi, dar sunt convinsă că mai avem încă multe de descoperit, de exemplu, nu am fost deloc acum pe partea vestică.

Mulţumesc frumos pentru aprecieri, ecou, vizită!

[07.10.18 12:20] - Aurici

@Dan&Ema: Ultimile două revelioane le-am făcut la Zenith și nouă ne-a plăcut foarte mult. Cârcotelile cred că vin din cauza camerelor care sunt cam mici pentru un hotel de 4* dar pe noi nu ne-a deranjat atâta vreme cât am avut atâtea spații de socializare.

Pentru noi, camera de hotel este doar ca să dormim dar avem niște cunoștințe care nu ies zile întregi din cameră când sunt în concediu. Le place să citească, să se odihnească... așa că pentru ei așteptările pentru o cameră de 4* sunt altele.

Ne-am întors al doilea an pentru revelion din cauza prețului care rămăsese cât de cât rezonabil față de altele, a serviciilor și a petrecerilor, dar și pentru fetele de la masaj, care au niște mâini de aur. Așa că dacă ajungeți la Zenith răsfățați-vă cu un masaj pentru că merită din plin.

[pg. 403 / 407]: ecourile 8041-8060 din total 8132
pag: 1 . 2 . 3 - . . . - . 401 . 402 . 403 . 404 . 405 . 406 . 407
FILTRE posibil de aplicat
  • AUTOR (user)
  • DESTINAŢII
  • ANUL scrierii
  • TEXT CĂUTAT

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagina generata in 0.47451710701 sec /