Ecouri scrise pe AFA [p.4 /2715]

[doar cele încărcate în anul crt și anul trecut]

dianamea, 17.02.19 12:14»@Admin: Parerea mea e ca cei care nu au platit avans pana acum ar fi trebuit sa comunice motivul si sa solicite amanare. Altfel, inseamna ca s-au inscris de forma si nu au de gand sa mai plateasca vreodata. Nici alti membri AFA, care pana acum nu s-au inscris, nu se vor mai inscrie nici in viitoarele 2 saptamani.

Solutia pe care o propun tuturor celor inscrisi, care au platit deja, este sa convinga si cativa prieteni, chiar daca nu sunt membri AFA, sa mearga impreuna, si eventual, cu aceasta ocazie sa se si inscrie ca membri.

LA REVIEW Întâlnirea anuală AFA 2019 Herculane - PROLOG: alegerea, detalii, discuții preliminare - scris de în rubrica 2019 - Întâlnirea AFA la Herculane
ceasornicarul, 17.02.19 12:10»Asa cum am spus si in review amabilitatea si ospitalitatea gazdelor este maxima si aici ma refer la tot personalul hotelului, esti mereu intrebat daca mai este nevoie de ceva in camera, la masa, daca vrei sa vizitezi zona iti stau la dispozitie cu foarte multe informatii.

Deasemenea esti surprins placut de surprizele facute de gazde, bautura de bun venit din prima zi, prajitura (o imensa clatita cu ciocolata, banana si biscuite, foarte delicioasa) din partea casei servita la un mic dejun singurul de altfel care nu a fost bufet fiind singuri in dimineata respectiva in hotel, jucariile oferite fetitei la plecare.

Chiar daca era februarie cu exceptia unei singure nopti hotelul era cam un sfert ocupat.

LA REVIEW Un sejur perfect - scris de în rubrica Agnantio Hotel
webmasterX, 17.02.19 11:11»@dinugaber: Pe AmFostAcolo nu acceptăm postarea în clar a informaţiilor cu caracter personal (nume, numere de telefon, adrese de mail, etc). Aceste info se pot trimite/primi însă prin mesaje private, destinatarul primind aceste mesaje în aceeaşi căsuţă de mail în care primeşte şi înştinţările despre ecouri.

Pentru a transmite un mesaj personal: click pe linkul "mesaj pers" afişat la fiecare ecou, lângă username (ori click pe username, apoi - în fereastra nou-deschisă - pe linkul "trimite mesaj pers").

Notă: Este necesar ca destinatarul să aibă bifată opţiunea ACCEPT PRIMIRE MESAJE DE LA CEILALŢI UTILIZATORI. Opțiunea se poate seta/deseta din secțiunea CONTUL MEU.

LA REVIEW Conacul Domniței Ralu - scris de în rubrica Conacul Domniţei Ralu [Chitorani, Bucov, PH]
mihaelagroza, 17.02.19 11:06»buna,

ati fost preluati de la aeroport de catre cei de la hotel sau cum s-a procedat cu transportul?

Multumesc.

LA REVIEW Vacanta de familie... - scris de în rubrica Diamond Premium Hotel & Spa [Titreyengol]
irinad, 17.02.19 10:53»@webmasterX: Mulţumesc!
LA REVIEW Paphos, la a doua vizită, o incursiune mai amplă spre inima orașului - scris de în rubrica Descoperă zona Paphos
dinugaber, 17.02.19 10:41»@iulianic: Eu am ajuns la biserica de care vorbim duminica dupa incheierea slujbei si am gasit un om foarte binevoitor care mi-a inmanat un fel de prospect cu istoria acestui locas de cult.

Bibliografie: Dictionarul Geografic al Judetului Prahova tiparit la 1879 pagina 80, Ghidul manastirilor din Romania, editura Sophia 2016, pagina 23. Staret: protos Casian C.; Contact: [...] . Acesta locuieste in incinta manastirii.

Se fac demersuri pe langa autoritatile locale pentru inaltarea unui corp de chilii.

LA REVIEW Conacul Domniței Ralu - scris de în rubrica Conacul Domniţei Ralu [Chitorani, Bucov, PH]
robocapady, 17.02.19 10:35»@roth: intradevar am gresit anul e corect, anul e 2018
LA REVIEW Minunatul Egipt - scris de în rubrica Sea Star Beau Rivage Hotel
Marius Mihet, 17.02.19 10:25»@webmasterX: Locația e aproximativ setată, punctul indicat este chiar peste drum de locație.
LA REVIEW Aqua Luxury Villas, Nea Potideia - scris de în rubrica Aqua Luxury Villas
webmasterX, 17.02.19 10:14»Bună recomandarea

@Marius Mihet: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.

Mulţumim pentru impresii, te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.

--

Mutat în rubrica "Aqua Luxury Villas, POTIDEA [Kassandra]" (nou-creată pe sait)

--

Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

LA REVIEW Aqua Luxury Villas, Nea Potideia - scris de în rubrica Aqua Luxury Villas
iulianic, 17.02.19 10:12»@dinugaber: NU vreau să te contrazic, dar – dacă ești atât de documentat – de ce nu ne spui mai multe despre Biserica de lemn "Sfântul Nicolae" din Valea Orlei? Crezi că o biserică din lemn înălțată în anul 1396 ar fi putut dăinui până în zilele noastre? Pare că lăcașul pe care îl vedem astăzi este construit mult mai târziu, poate pe locul altuia mai vechi. În orice caz, pentru noi – ca simpli vizitatori – Biserica de lemn "Sfântul Nicolae" din Valea Orlei NU a fost un obiectiv de interes. De ce? Am spus în articol și citez: "Indicatoarele plasate la șosea făceau referire la Mănăstirea Sf. Nicolae, dar localnicii - și așa greu de găsit pentru a putea fi interpelați - nu aveau cunoștință de o mănăstire în zonă. Ne-au îndreptat spre Biserica Sf. Nicolae pe care am găsit-o pe un deal, înconjurată de un cimitir și cu toate porțile încuiate. Într-adevăr, este o simplă biserică având lângă ea doar o clopotniță și nici un fel de altă construcție adiacentă, specifică așezămintelor mănăstirești. "

REPET și eu: Convinge-ne! Spune-ne mai multe despre Mănăstirea "Sfântul Nicolae" care figurează pe indicatoarele ce conduc la Biserica de lemn "Sfântul Nicolae", o biserică de cimitir, cu porți ferecate, fără nici o informație plasată la vedere întru iluminarea turistului dezorientat și fără nici o suflare omenească în stare să furnizeze o informație cât de cât semnificativă. Lăcașul este înconjurat de vii, la distanță de casele din localitate. Vorbim, oare, despre același lăcaș? Ai văzut și P26 - poza cu împricinata biserică?

LA REVIEW Conacul Domniței Ralu - scris de în rubrica Conacul Domniţei Ralu [Chitorani, Bucov, PH]
webmasterX, 17.02.19 10:02»Excepțională recomandarea

Mutat în rubrica "Turul mănăstirilor timocene, NEGOTIN" (nou-creată pe sait)

--

Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

LA REVIEW Bisericile ctitorite de romani in Timoc - scris de în rubrica Turul mănăstirilor timocene
webmasterX, 17.02.19 09:51»Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).
LA REVIEW Paphos, la a doua vizită, o incursiune mai amplă spre inima orașului - scris de în rubrica Descoperă zona Paphos
adrianbogdan, 17.02.19 09:50»@crismis: cu sau fara renovare, se viziteaza cumva
LA REVIEW Mamure si atat - scris de în rubrica Mamure Castle
Kara2007, 17.02.19 09:49»@parvur22: este cladirea situata la 10 (zece) metri de cladirea principala, chiar inainte de snack-bar si vis-a-vis de piscina principala.
LA REVIEW Concediu reusit - scris de în rubrica Primasol Ralitsa Superior Garden Hotel (ex corpul K)
adrianbogdan, 17.02.19 09:42»@krisstinna: Buna!

Cristina stiu fortareata asta de vreo 15 ani, o aveam in planul de vizitare de cand am avut un ALL inclusive prin Alanya, dar am prins o vreme pacatoasa rau, din cauza umezelii nu puteam sa respiram asa ca jumatate de zi o petreceam in camera la aer conditionat. Atunci, acu' 15 ani nu era in renovare. Din ce stiu sta cu schela pe ea de cativa ani.

Dar se pare ca neoficial se poate intra prin doua metode.

1. prin camping daca le dai ceva celor de la rulota cu alimente, ca sa-ti arate drumul.

2. cu ajutorul personalului, daca ai norocul nostru.

Dupa noi au mai oprit masinile si alti doritori deci se pare ca deocamdata acestea sunt metodele de vizitare.

Ziua in care am vizitat noi fortareata era duminica , probabil ca de aceea nu se lucra...zic.

LA REVIEW Mamure si atat - scris de în rubrica Mamure Castle
webmasterX, 17.02.19 09:42»Considerăm recomandarea mult mai degrabă utilă celor care se documentează despre ”alte locuri interesante de văzut” decât despre ”unde mâncăm” în Istanbul, astfel că am mutat review-ul, la reorganizare, în rubrica "'Must See' în Istanbul, ISTANBUL" (deja existentă pe sait)
[Rubrica inițială: Unde mâncăm în Istanbul? ]
LA REVIEW Vefa Bozacisi - Pe urmele lui Mustafa Kemal Atatürk - scris de în rubrica 'Must See' în Istanbul
iulianic, 17.02.19 09:40»@All: Am sperat până în ultimul moment că treburile noastre se vor aranja astfel încât să fim și noi prezenți la întâlnirea de la Herculane. Din păcate, de astă dată sorții nu au fost de partea noastră. Convinsă de atâtea ori că AFA știe să petreacă și știe să se bucure de întâlnirile cu prietenii, am certitudinea că în martie va fi o nouă petrecere pe cinste.

Vă doresc încă de pe acum momente frumoase și amintiri de neuitat de la Herculane! Cu gândul și cu sufletul, atunci, voi fi alături de voi.

LA REVIEW Întâlnirea anuală AFA 2019 Herculane - PROLOG: alegerea, detalii, discuții preliminare - scris de în rubrica 2019 - Întâlnirea AFA la Herculane
webmasterX, 17.02.19 09:31»Mulțumiri pentru amabilitatea cu care ai dat curs invitației de a scrie propriul set de impresii din această vacanță.

--

Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 94&ridAnt=92449

LA REVIEW O impresie cat o mie de cuvinte! - scris de în rubrica Rixos Premium Hotel
adrianbogdan, 17.02.19 09:21»@nrs: o, da ne-am plimbat destul stii doar 5500 km.
LA REVIEW Mamure si atat - scris de în rubrica Mamure Castle
adrianbogdan, 17.02.19 09:18»@robert: Da, este adevarat Bogdan iubeste Turcia, eu sunt doar fan cetati, castele, palate, fortarete, situri arheologice, mili park, zone protejate etc.
LA REVIEW Mamure si atat - scris de în rubrica Mamure Castle
pagină generată în 0.218689918518 sec

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată