Cele mai recente 7803 ecouri scrise pe sait

Pagina 4 [din 391]
[ 7803 ecouri ] - ORDONATE DUPĂ: DATA ÎNCĂRCĂRII (descrescător - cele mai recente primele)
pag: 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 - . . . - . 387 . 388 . 389 . 390 . 391
[20.02.18 12:01] - RoxanaGRS

@Costi: Mulțumesc pentru completări. Sunt binevenite.

Da, în general (sunt însă și excepții), combustibilul luat de la stațiile de pe autostradă este mai ieftin.

Aici cred că e o greșeală, pe autostradă combustibilul e mai scump, cam întotdeauna. Excepție Slovenia, unde e același preț la toate stațiile de combustibil din țară.

Cu stația automată m-am descurcat în Franța, în Italia însă... Poate pentru că franceză vorbesc bine, iar italiană doar aproximativ :)

Prețul la combustibil în Italia, indiferent de care fel e enorm, în comparație chiar cu țări scumpe în general, cum ar fi Franța. De aceea, pe cât posibil noi intrăm plini de la sloveni, respectiv de la francezi, ca să alimentăm cât mai puțin în Italia.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Drumul cu mașina România - Spania, AUTOR: RoxanaGRS din DESTINATIA: Cu mașina în Spania, diverse #
[20.02.18 11:56] - elviramvio

@ghisor:

Fără cuvinte!

[20.02.18 11:49] - Costi

@RoxanaGRS:

Util review-ul și nu numai celor care vor să ajungă în Spania.

Aș avea câteva comentarii de făcut, dacă-mi este permis.

- Tocmai ce m-am întors din Sardinia, unde, pentru o săptămână, am închiriat o mașină. Din trei alimentări, două le-am făcut la self-service. Nu am avut niciun fel de problemă. Și nu era cu touch-screen, ci cu taste normale. :))

E drept, nu e prima dată când folosesc aceste stații. În Franța este absolut la fel, dar și prin alte părți. Anul trecut, am alimentat la o stație self-service în Austria.

În Italia și Franța, practic toate stațiile de combustibil trec în weekend, sau sărbători, în regim de self-service.

- Nu e nicio problemă dacă plătești cu cardul pe autostrăzi sau la stații de combustibil. Doar atât că s-ar putea ca anumite carduri să nu fie acceptate.

- Și la noi este aceeași regulă, pe timp de ceață, ploaie etc. limita de viteză pe autostradă este de 80 km/h, scrie peste tot, dar bizonul român nu crede în „semne”.

- Da, în general (sunt însă și excepții), combustibilul luat de la stațiile de pe autostradă este mai scump, cam peste tot în lume. Eu, prin Austria, sau Germania, întotdeauna „cobor” de pe autostradă pentru alimentare, diferența de preț este consistentă.

În Franța nu prea am folosit autostrăzile, am preferat „naționalele”, tocmai pentru că economia de timp nu este foarte mare dacă mergi pe autostradă și, în plus, mai vezi și cum e pe la ei. Apoi, de regulă, pentru mine, Franța este „capătul drumului”, nu am ajuns cu mașina personală în Spania, cel mai depărtat punct vestic atins de mine cu mașina personală fiind Mont Saint Michel, de pe coasta Atlanticului.

- Și o ultimă frază: dacă în Italia motorina ți s-a părut scumpă, ce zici de prețul benzinei? În Sardinia, cel mai mic preț văzut a fost de 1,507 €/l, dar de regulă se învârte în jurul a 1,55 €/l. Motorina este mai ieftină, în medie, cu aproximativ 10-15 eurocenți/litru.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Drumul cu mașina România - Spania, AUTOR: Costi din DESTINATIA: Cu mașina în Spania, diverse #
[20.02.18 11:49] - Admin

bon. Dacă am anunțat că retrageri se pot face ”la liber” (fără restricții sau obligații) până în 01.03, normal ar fi ca și procedura inversă să fie permisă, la fel, fără restricții.

mariana07 s-a reînscris și a primit astfel o cameră 4 stele la H. Transilvania (2 nopți).

=======

ALTCEVA: doar azi și mâine mai puteți trimite preferințe referitoare la așezarea la masă (cu cine preferați să fiți).

- reamintesc, preferințele se trimit prin PM către web87: amfostacolo.ro/user-send- ... saj.php?uid=135

- din păcate nu am încă diagrama restaurantului (sper ca azi, CEL TÂRZIU mâine să-mi fie trimisă), așa că nu vă pot spune ce tip de mese vor fi. Aproape sigur vor fi mese ”generoase”, de câte 10-12, poate 14-16 persoane.

--

JOI vom centraliza preferințele primite și vom schița o „alocare primară” la mese; e posibil să vă mai sun, pe câte unii, pentru „fine tuning” - țineți telefoanele aproape, și joi.

- masa alocată va apărea în tabel, în dreptul fiecăruia, vineri 23.02

[20.02.18 11:46] - irinad

@Crismoon: Foarte bună adăugirea, cred că am mai citit ceva asemănător și de la cei care au petrecut Revelionul în Malta, că în prima zi a anului nou, transportul în comun este mai redus și începe după orele prânzului. Dar, la noi n-a fost cazul, însă chiar mă gândeam zilele acestea, îmi pare rău că nu am prins nicio sărbătoare (festa), cred că mi-ar fi plăcut la nebunie.

Noi la Popeye Village nici măcar nu ne-am gândit să-l includem în program, că nu mai avea loc din start. Dar, la o dată viitoare, nu-l mai scap!

Mulțumesc pentru aprecieri, vizită și ecou, și eu vă doresc să aveți vacanțe minunate și să ne încântați cu articole pe măsură, așa cum este și cel despre Seychelles!

[20.02.18 11:37] - petru-marius

@turkn: Va salut. Eu am intrare in Hotel Musho din data de 16 iunie iar daca ne-am potrivii macar cateva zile ar fii excelent deoarece mai ai cu cine socializa in timpul concediului.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Drumul spre Marmaris, AUTOR: petru-marius din DESTINATIA: Drumul spre Marmaris, Cu mașina la Marea Egee
[20.02.18 11:36] - elviramvio

@ghisor:

Superbe pozele, norocul meu că nu sunt muște acum când le-am văzut! Și iar vă invidiez puțin!

(Ecou scurt căci trebuie să fug la veterinar să schimb carnetul, din Piciu să treacă Picchu!)

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Jurnal de calatorie: America de Sud – Episodul 9, AUTOR: elviramvio din DESTINATIA: Descoperă Peru, #Excursii PERU
[20.02.18 11:35] - theo1208

@giuliani: Pe acelasi site m-am uitat si eu inainte. Problema era ca noi am am mers in septembrie, si fiind deja extra sezon numarul curselor este undeva la jumatate. Asta insemna ca nu am fi putut avea programul pe care ni-l doream noi: cu opriri de cate o ora din loc in loc. Din acest motiv, si nu numai, am optat pentru masina. Am ridicat-o din Lecce si am predat-o in Taranto.

Rezervarea am facut-o din timp, si am avut norocul sa primim un upgrade gratis la inregistrarea pe site, dupa care inca unul din lipsa de masini. Asa ne-am ales cu un mini suv :)) Si da... cu full coverage nu se mai blocheaza acele sume.

[20.02.18 11:30] - mdibusvn

@ungal_mta: Multumesc mult pentru informatii si, mai ales, pentru fotografiile cu drumul de acces, am facut rezervare pentru vara la Villa Letista si, din comentariile de pe booking.com, nu eram sigura in ce priveste accesul cu masina. Pare OK. Intamplator, ai vreo fotografie si cu parcarea? Multumesc mult, la cat mai multe vacante frumoase!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: O locatie excelenta, AUTOR: mdibusvn din DESTINATIA: Villa Letista, PARGA
[20.02.18 11:00] - elviramvio

@Marius 72:

Mulțumesc pentru răspuns. Am preferat doar bagaj de mână, cel de cală era exagerat de scump. Cum mergem vara, e simplu doar cu bagaj de mână. Pagina TAP nu e foarte clară relativ la aceste bagaje, oricum am făcut calculul și dacă cer, putem pune în troler și micile gentuțe cu foto și acte.

Cât privește pașaportul biometric, de când cu ultimele evenimente europene, nu ne lipsește nici dacă trecem in Bulgaria, deși la vamă dăm c. i.

Și mulțumesc și pentru pontul cu taxele la obiective turistice, acum 1 an corespundeau cu cele de pe site. Voi verifica aproape de plecare.

Vacante frumoase!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Iarna in Portugalia, AUTOR: elviramvio din DESTINATIA: Descoperă Lisabona și împrejurimile, LISABONA [oraş]
[20.02.18 10:53] - crismis

@Yolanda: Mulțumesc! Adevărul că și mie îmi place genul ăsta de articol, altfel n-aș scrie așa! :) Atena e frumoasă în orice anotimp, poate mai puțin în miez de vară (am tranzitat-o cândva în august, la 40°, pe autostradă termomentrul de la bordul mașinii arăta chiar 48° la un moment dat; iadul pe pământ, ce mai!).

Noi suntem mari iubitori de Grecia, în ultimii ani am tot fost și de-abia ni s-a deschis apetitul. La vară (spre toamnă) vrem să mai facem o incursiune pe tărâmuri elene, de vreo 2 săptămâni.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Primăvară în Atena (I), AUTOR: crismis din DESTINATIA: Descoperă Atena, ATENA
[20.02.18 10:48] - giuliani

@theo1208:

M-am uitat la transport din Lecce spre Otranto, pun link aici poate e cineva interesat: provincia.le.it/web/provi ... lecce/trasporti, provincia.le.it/web/provi ... i/orari-e-linee

Numarul de curse este mai mult decat suficient (10 pe zi in fiecare directie), si din cate vad acopera si unele plaje din zona. Vreau si eu sa inchiriez masina cu asigurare full, deci in cazul asta nu iti mai blocheaza pe card sumele alea de 800-1000-2000€? E bine de stiut.

Ati inchiriat masina dinainte, sau doar acolo la fata locului? Din ce oras?

[20.02.18 10:47] - tata123

@mihaelavoicu: Am prezentat doar câteva din principalele clădiri întâlnite în această plimbare; erau multe construcții cu plăcuțe de monument istoric, fiecare cu povestea proprie. Anii trecuți câțiva colegi au mai prezentat diverse obiective din orașul muscelean. Mă voi întoarce anul acesta în Câmpulung Muscel pentru a continua vizitele. Mulțumesc pentru aprecieri.

[20.02.18 10:46] - webmaster

@ghisor: AZE ne-a scris mai demult că nu poate veni, din cauza unor împrejurări particulare, personale, ale acestei perioade...

[20.02.18 10:43] - ioan marinescu

@webmasterX: Mulțumesc din suflet!

[20.02.18 10:37] - robert

@webmaster: Mersi frumos!

[20.02.18 10:36] - theo1208

@giuliani: Multumesc! Ma bucur ca sunt utile aceste articole :)

Din ce am observat, pana in Lecce transportul in comun este destul de bine pus la punct, problema aparand chiar in varful tocului unde nu mai circula trenurile. Sunt doar cateva autobuze care circula doar de cateva ori pe zi.

Noi am inchiriat masina direct de la Hertz (fara alte companii intermediare) si am platit in jur de 250 de euro pentru 3 zile si predare in alt oras. Pretul a inclus full coverage, astfel ca ne-au oprit pe credit card doar pretul pentru un plin de rezervor. Ulterior suma a fost deblocata. Per total noi am avut o experienta placuta cu ei.

Concediu frumos sa aveti!

[20.02.18 10:25] - Marius 72

@krisstinna:

Nu ştiu pune emoticoanele şi parcă văd că te superi pe mine, considerându-mă ironic sau rău...

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Iarna in Portugalia, AUTOR: Marius 72 din DESTINATIA: Descoperă Lisabona și împrejurimile, LISABONA [oraş]
[20.02.18 10:23] - ghisor

@ioan marinescu: Din pacate nu cred ca l-am vazut inscris. Mi-ar face o reala placere sa-l cunosc. Sau poate... cine stie... ne face o surpriza, nu locuieste prea departe de Alba :)

[20.02.18 10:22] - Marius 72

@krisstinna:

Ba să ştii că am închiriat!

Însă observ că ai citit materialul pe sărite...

Iar dacă trec cumva pe la Alba Iulia să vă salut, o să vin cu trenul!

Referitor la poze, le-am publicat pe cele care au însoţit firul articolului. Din cele 970 făcute...

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Iarna in Portugalia, AUTOR: Marius 72 din DESTINATIA: Descoperă Lisabona și împrejurimile, LISABONA [oraş]
[pg. 4 / 391]: ecourile 61-80 din total 7803
pag: 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 - . . . - . 388 . 389 . 390 . 391
FILTRE posibil de aplicat
  • AUTOR (user)
  • DESTINAŢII
  • ANUL scrierii
  • TEXT CĂUTAT

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagina generata in 0.796904802322 sec /