Cele mai recente 8179 ecouri scrise pe sait

Pagina 398 [din 409]
[ 8179 ecouri ] - ORDONATE DUPĂ: DATA ÎNCĂRCĂRII (descrescător - cele mai recente primele)
pag: 1 . 2 . 3 . 4 - . . . - . 395 . 396 . 397 . 398 . 399 . 400 . 401 - . . . - . 405 . 406 . 407 . 408 . 409
[26.02.18 11:26] - remo59

Remo59 = 2 persoane cu degustare.

[26.02.18 11:20] - Admin

@Costi & All: pe moment, e SIMPLU:

- votați (prin mesaj la Elvira) varianta care vă convine (cu X degustări, unde x poate fi eventual zero); cu/fără masă de prânz

ATÂT.

După ce se va contura alegerea majorității, ATUNCI vă puteți considera opțiunile - dacă vă convine sau nu această alegere a majorității, dacă vă retrageți sau nu de la această ”opțională”

--

Iar Vasile S chiar îmi e „consilier personal”, pentru tot ce ține de Întâlnirea la Alba - unul APRECIAT.

[26.02.18 11:15] - crismis

@elviramvio: Noi suntem deja pe listă, nu?! Cu degustari și tot tacâmul! :)

[26.02.18 11:14] - Costi

@elviramvio:

Scuze pentru lipsa PM-ului.

Nu pot da însă niciun răspuns, pentru că nu știu varianta finală a traseului.

Pot spune doar atât: particip (2 persoane) la excursie, doar dacă aceasta se realizează în varianta inițială, anunțată de Cornel (adică „drumul vinului”) și dacă este cu adevărat un drum al vinului, adică inclusiv degustări (la plural) și masa de prânz.

Fac aici o precizare, pentru cei (mulți) care nu știu ce e aceea „degustare”: la degustare, vinul nu se bea, doar îți clătești gura, după care îl scuipi; mă rog, unii îl și beau, dar nu e recomandat, pentru că amestecul băuturilor are efectul unui „cocteil Molotov”.

Fiind un „drum al vinului”, consider că nu este cazul includerii în traseu a altor obiective, precum Blajul, așa cum a propus Vasile S, care, constat că a fost ridicat la rangul de consilier ad-hoc al lui Cornel.

În alte condiții, eu mă retrag de la această excursie și mă duc să mai văd o dată Muzeul Unirii.

Mulțumesc pentru înțelegere. :)

[26.02.18 11:14] - Admin

Ref „Țara Vinurilor

Poate nu am fost eu suficient de clar/concis

mâine după-amiază trebuie să avem un răspuns la următoarele întrebări

1. includem degustări de vinuri în program? Dacă da, câte? (doar 1; sau, poate, 2; ori 3 etc)

2. includem prânz în programul?

--

Majoritatea decide - exprimați-vă ”voturile” prin mesaj către elviramvio - PM, messengeruri (FB etc), SMS etc

## Miercuri voi afișa rezultatul aici pe forum - dacă includem sau nu degustări? câte? avem masă de prânz în program? Înplus, vom putea estima costurile suplimentare, per persoană

## ulterior e posibil să avem renunțări (poate unor dintre cei înscriși nu le va (mai) conveni alegerea majorității);

## vineri tragem linie, vedem câți participanți rămân ”în cuie” pe listă și putem astfel solicita prețurile ”finale”

[26.02.18 11:11] - tata123

@mihaelavoicu: Deși m-am plimbat doar câteva ore prin orașul Bistrița mi-a plăcut ceea ce am văzut - aș fi dorit să urc în turnul bisericii evanghelice, însă am ajuns după ora închiderii. Sunt multe clădiri istorice, anumite zone au fost restaurate, pasajele refăcute, plăcuțe informative amplasate pe ziduri. Interesant este și Ansamblul Șugalete (P11), precum și casa de la 1480 situată lângă această galerie.

Fotografii cu portretele din sârmă sudată ale lui Darius Hulea ați postat aici: amfostacolo.ro/user-foto. ... id=7139&yr=2017 - inedite și reușite opere de artă.

[26.02.18 11:09] - clotilda

Foarte frumos. Noi vom pleca pe 10 martie 2018 intr-un tur al Portugaliei si Santiago de Compostela. Vom sta in apropiere de Lisabona, inca nu stim unde. O sa scriu de acolo

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Obidos, Nazare și Fatima, AUTOR: clotilda din DESTINATIA: Opționale din Lisabona, LISABONA [oraş]
[26.02.18 11:03] - tata123

@mishu: AmFostAcolo și mi-a plăcut! Fenomenul geologic de la Râpa Roșie este documentat încă din anul 1903 și se pare că este la ora actuală în top 10 rezervații geologice: o multitudine de microforme de relief și procese geomorfologice concentrate pe o suprafață atât de mică.

În zona Sebeșului și a Râpei Roșii au fost descoperite fosile aparținând unor specii de dinozauri pitici care au trăit prin cretacicul târziu - balaurul bondoc, pterosauri, broaște țestoase etc. (adevarul.ro/locale/alba-i ... fc2e/index.html).

În funcție de anotimp, starea vremii ori ora zilei culoarea roșie suferă nuanțări ori intensificări - sau cel puțin așa pare.

[26.02.18 10:59] - cosminp

@Eduard-Ro:

In acest sens dai ca exemplu doua review-uri ale utilizatorului incriminat, care in afara de a poza camerele unui apartament si a spune "pe cuvant de onoare" cat de bine a mancat acolo unde lumea facea foamea sau toxiinfectie alimentara (de buna, diversificata si suficienta ce era toata acea mancare), este nu doar deplasat ci si foarte putin credibil

Chiar nu ma onoreaza sa ma faci vedeta, asa ca incearca sa faci doar comentariile proprii, fara a comenta pe altcineva.

Daca ai fost acolo, te-am mai rugat sa ne scrii impresiile tale, asa cum ar fi normal, mai ales atunci cand comentezi pe altii.

Daca nu ai fost acolo, incearca sa te gandesti ca asa cum analizezi impresiile mele (pozitive), trebuie sa le analizezi si pe celalalte (negative). Daca mergi pe buna credinta a impresiilor negative, de ce nu aplici aceeasi tehnica si pentru cele pozitive?

Te-ai transformat intr-un inversunat sustinator al impresiilor negative, fara sa ne demonstrezi propriile impresii, de turist care ai fost acolo.

Incearca sa fii mai echilibrat in exprimare si gandire si sa nu judeci oamenii dupa parerile personale, mai ales atunci cand parerile sunt impartite. Normal ca daca 3 oameni te trimit la culcare, du-te si nu intreba.

Dupa ce te linistesti, incearca sa recitesti cele doua review-uri pe care le-am scris si vei vedea ca acele toxiinfectii au in spate o facatura.

Incearca sa vezi ca o mare parte de vina este chiar la parintii care-si lasa copiii pe jos pe sub mese, care vin de la WC fara sa se spele pe maini, care-si baga mainile direct in vasele cu mancarea din care imi pun eu in farfurie la interval de cateva minute (fara sa vad intamplarea), care ling mesele si cate altele... Vazute, nu povestite. Gandeste-te ca toate aceste actiuni pot produce toxiinfectii in masa.

Nu exista restaurant in care sa nu gasesti ce a gasit DSV la Mera, dar asta nu inseamna ca in toate restaurantele trebuie sa te imbolnavesti.

Din actiunea ta de a vota negativ impresii care nu-ti sunt pe placa, arata imaturitate. Incearca sa dovedesti ca ceea ce vrei sa spui este real si convinge lumea.

Nu incerca sa te lupti corp la corp cu cei care au alta atitudine sau alta parere decat a ta.

Dovedeste-ne prin experienta proprie ce sustii, nu prin experienta altora.

Este posibil sa ai perfecta dreptate in ceea ce spui, dar arata-ne ca ceea ce spui este trait de tine.

Nu trai prin experienta altora.

Eu poate sunt partinitor, dar sunt pe experienta mea.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Resort? Mera?, AUTOR: cosminp din DESTINATIA: Mera Resort (ex Cocorul / Pajura) [Venus], VENUS / SATURN
[26.02.18 10:41] - elviramvio

@vulpe mihaela:

Nu depinde de mine asta, înțeleg că ghidul e șeful. Eu trec 2 pers pe lista, cu dorințele exprimate.

O zi buna!

[26.02.18 10:38] - elviramvio

@RossoNerro:

Mulțumesc mult, am răspuns deja.

Vă iau de ajutor la autocar, mereu atent la ce se scrie aici, mereu rapid la răspuns!

[26.02.18 10:37] - vulpe mihaela

@elviramvio: Buna. Trece-ma si pe mine cu 2 persoane, dar daca se poate cu mai putine degustari, eventual una singura, ca niciuna dintre noi nu suntem consumatoare de alcool. Si cu pranzul, sper sa fie si o varianta mai light.

Multumesc mult!

[26.02.18 10:20] - RossoNerro

@elviramvio: Buna dimineata,

Am retransmis mesajul postat anterior. Va multumesc. Sa auzim numai de bine.

[26.02.18 09:37] - elviramvio

Tara Vinului

Eu vă înțeleg ca azi e luni și iarna asta năpraznică și neîntâlnită la noi 😂 a venit pe neașteptate tocmai acum, dar mai sus puțin pe pagina asta vă rugam să reconfirmați participarea la excursia cu degustări.

Nu vă pot reînscrie eu pe listă pentru că e vorba de hotărârea voastră de a plăti degustările și un prânz, oricum la prețuri mai mici decât dacă am lua fiecare individual masa a la carte.

Vă rog citiți ecoul meu anterior și dați-mi PM.

E cazul să ne grăbim, trebuie negociat prețul cu agenția și asta durează câteva zile.

[26.02.18 09:11] - Dragos

@Eduard-Ro:

Incerci sa ma convingi ca este normal sa existe diferente de apreciere de la nota 1 la nota 10 in ceea ce priveste aceeasi lucrare, in functie de cine o corecteaza.

Greșești de două ori:

- NU e aceeași lucrare (perioade diferite de timp);

- nu e nici măcar „o lucrare”, ci un complex format din mai multe servicii, în special din cazare și alimentație. Și e evident că oameni diferiți vor avea întotdeauna opinii diferite asupra acestor aspecte. De ce să nu le respectăm aceste opinii?!? Că ai decis tu că doar unii au dreptate?!? Pe bune???

... spune "pe cuvant de onoare" cat de bine a mancat acolo unde lumea facea foamea sau toxiinfectie alimentara (...), este nu doar deplasat ci si foarte putin credibil

Nu e nici deplasat, nici incredibil. Iar încerc să îți explic și motivele:

- oameni diferiți - gusturi diferite; perioade diferite - gusturi diferite (presupunând că vorbim despre o aceeași persoană care le testează - poate se schimbă meniul, bucătarul, ingredientele, sau orice combinație dintre astea trei);

- poate cei cărora le-a plăcut și nici NU s-au îmbolnăvit au nu doar gusturi diferite, dar și o imunitate mai puternică. Sau pur și simplu, mai mult noroc - nu au ales să mănânce din felurile de mâncare ce au produs altora toxiinfecții.

Și ar mai fi și alte cauze, dar rezumându-ne la cele de mai sus, repet întrebarea: cei cu opinii diferite de oamenii care au avut necazuri acolo NU au și ei dreptul la opinia proprie?!?

Rușinos pentru un om care pretinde că trăiește într-o țară europeană a secolului XXI.

Pe de altă parte, la câte văd zilnic petrecându-se aici în România fără ca nimeni să facă ceva în sensul opririi acelor fenomene nu mă mai miră nimic (poluare cu plastic și gunoaie de tot felul, distrugerea râurilor de munte cu MHC-uri, defrișări ilegale, discriminări de tot felul, strâmbarea cu bun= știință a legilor ca să avantajeze doar o pătură dedicată de „beneficiari”, pffff... gata, mă opresc aici că deja încep să cred că eu vin de pe altă planetă).

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Resort? Mera?, AUTOR: Dragos din DESTINATIA: Mera Resort (ex Cocorul / Pajura) [Venus], VENUS / SATURN
[26.02.18 09:07] - mihaelavoicu

Privind pozele, dintr-un anume unghi parcă ar fi casele truli (?) din Italia, dar coloritul le accentuează frumusețea.

Am citit cu multă plăcere și votat la fel.

[26.02.18 09:06] - buterfly

@webmasterX: multumesc webmaster!

[26.02.18 08:56] - DOINITA

Si noi am avut o tentetiva de a vizita, Rapa Rosie, acum cativa ani, ne-am invartit pe drumurile in repartie si constructie, dar nu am reusit sa ajungem pana acolo. Am vazuta de la distanta si intrucat drumul nostru ducea mai departe ne-am multumit cu atat. Poate altadata vom fi mai norocosi...

Sa ne vedem cu bine!

[26.02.18 08:56] - webmasterX

Mutat, la reorganizare, în rubrica "Descoperă Bangkok, BANGKOK" (deja existentă pe sait)[Rubrica inițială: Descoperă Thailanda]

--

Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

[26.02.18 08:51] - ioana74

Superb articol draga mea. Mi-ai redesteptat dorul de Grecia si de Hydra.

Si la mine a fost dragoste la prima vedere, m-am simtit de parca apartineam dintotdeauna acelui loc. De cum am pasit pe insula am avut o puternica senzatie de deja vu, parca stiam toate stradutele acelui loc incremenit in timp. Si ai dreptate, nu am vazut nicaieri pisici mai aratoase si mai blande ca acolo 😊.

Mi-e un dor teribil de Hydra si mi-am promis sa o revad candva. Sper doar ca pana atunci sa nu se schimbe sa ramana la fel de neatinsa de civilizatie si de fermecatoare. Iti multumesc pentru acest articol minunat si pentru amintirile trezite 😊

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: „Came so far for beauty”, AUTOR: ioana74 din DESTINATIA: Descoperă insula Hydra, SARONICE, alte insule
[pg. 398 / 409]: ecourile 7941-7960 din total 8179
pag: 1 . 2 . 3 - . . . - . 396 . 397 . 398 . 399 . 400 - . . . - . 406 . 407 . 408 . 409
FILTRE posibil de aplicat
  • AUTOR (user)
  • DESTINAŢII
  • ANUL scrierii
  • TEXT CĂUTAT

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagina generata in 0.217015028 sec /