Cele mai recente 7956 ecouri scrise pe sait

Pagina 398 [din 398]
[ 7956 ecouri ] - ORDONATE DUPĂ: DATA ÎNCĂRCĂRII (descrescător - cele mai recente primele)
pag: 1 . 2 . 3 . 4 - . . . - . 394 . 395 . 396 . 397 . 398
[03.06.18 10:57] - florina9

@LDP: Maine plecam cu autocarul pentru 7 zile.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Cu bune si rele, AUTOR: florina9 din DESTINATIA: Julia Studios, NIDRI/NYDRI
[03.06.18 10:52] - mihaelavoicu

@crismis: Merci Cris, l-am postat de Ziua Copilul.

Și bebelușii abandonați cred că pot avea un locșor pe AFA, fie el, cât de mic.

Nu eu, EI îți mulțumesc pentru vizită și vot!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Spitalul Inocenților, Florența, AUTOR: mihaelavoicu din DESTINATIA: Descoperă Florența şi împrejurimile, FIRENZE (FLORENŢA)
[03.06.18 10:49] - webmasterX

@Sorin @: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.

Mulţumim pentru impresii, te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.

----------

Mutat, la reorganizare, în rubrica "Ioana Hotel, SINAIA" (deja existentă pe sait) [Rubrica inițială: BUFFER CAZARE]

---------

Câteva fotografii realizate de tine acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 30&ridAnt=86169

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Am fost la Ioana Hotels, AUTOR: webmasterX din DESTINATIA: Ioana Hotel, SINAIA
[03.06.18 10:47] - crismis

@webmasterX: Nu, nu e bine. E mai aproape de oraș, cam vis a vis de Echos Furniture SRL, chiar înainte de punctul unde se desprinde Str. Aleci din Str. Valea Rumâneștilor.

[03.06.18 10:47] - Maskatu

@nicole 33. Nu exagerez cu camerele. Vorbesc din ce am văzut, nu din bălării. Corpul vechi are 31 camere per etaj x 6 etaje înseamnă din start 186 camere. Noi am stat în corpul adițional de 2 etaje din corpul vechi și avea și ăsta câteva zeci de camere, deci peste 200 plus corpul nou care are 8 camere pe față x 6 etaje la primul corp și 8 camere x 7 etaje la corpul 2 numai pe față. Asta înseamnă 104 camere la prima strigare. Plus alea din corpul vechi avem deja 300. Plus spatele de la corpul nou. Îți mai menții afirmația? Exagerez?

Am stat să caut pe net. Au 338 camere. Link...

[****]

Sea view în corpul vechi nu prea există. Adică se vede marea dintr-o parte și doar de la etajele superioare. Si nu costa 2 euro pe zi... unde ai văzut tu asta? Costă 50-100 în plus per sejur!!

Referitor la telefonia mobilă. Nu a fost o căutare superficială. Am mers la cei 3 mari operatori din RO și mi-au zis că nu există opțiune care să aiba ceva, orice (minute, sms, net) din TR în RO!! Asta cu 3 zile înainte să plec. La digi nu am fost ce-i drept. Nu am avut tangențe cu ei.

Orange au zis că nu au nici o opțiune. Poate am nimerit eu in angajat dezinteresat și dezinformat. Țeapa mea.

Refetitor la NETUL DIN HOTEL!!! AM UITAT SĂ SCRIU!!!

+++++++++++++++

Foarte prost. Crezi că nu am încercat? În camere era practic inexistent. În lobby apărea că ești conectat dar mergea puțin spre deloc și era și multă lume pe el. Abia reușeam să citesc un mail sau să fac un video apel pe whats app sau messenger. La piscine la fel. Mergea groaznic. Și se plângeau toți de asta...

Da vama e nașpa. La întors bulgarii ne-au ținut aproape 2 ore în vamă. Mai mult ca turcii. Turcii ne-au controlat de 2 ori și la dus și la întors. Simpatici foc.

[03.06.18 10:38] - webmasterX

Mutat în rubrica "Cazarma Cavalerilor, CÂMPULUNG-MUSCEL" (nou-creată pe sait)

---------

Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici. Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

[03.06.18 10:22] - andreea_c

@roxishoxi: noi mergem in fiecare an. Si anul acesta avem planificare. Ne vom caza in alta parte dar tratamentul totin spital il vom face. Depinde insa de gusturile si gradul de toleranta al fiecaruia.

[03.06.18 10:21] - webmasterX

@Anca51: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.

Mulţumim pentru impresii, te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.

---------

Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 59&ridAnt=86165

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Mediocru spre prost, mai ales din cauza mancarii, AUTOR: webmasterX din DESTINATIA: Elena Hotel, NISIPURILE DE AUR [Zlatni Piasatsi]
[03.06.18 10:17] - LDP

Alte pareri despre locatie? Poze? A mai fost cineva aici? Multumesc!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Cu bune si rele, AUTOR: LDP din DESTINATIA: Julia Studios, NIDRI/NYDRI
[03.06.18 10:13] - crismis

@mihaelavoicu: Îmi amintesc destul de bine de acest loc, deși am vizitat Florența pe repede-înainte. Știu că citisem la vremea aceea povestea și m-a impresionat, am zis să mă opresc măcar câteva minute în fața edificiului, n-aveam timp să-l vizitez cu simț de răspundere. Țin minte însă medalioanele cu bebeluși, dar și fereastra prin care erau copiii preluați și îngrijiți în interior.

Foarte frumoasă prezentare, felicitări! Și fotografiile pe măsură (ca de obicei) ! :)

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Spitalul Inocenților, Florența, AUTOR: crismis din DESTINATIA: Descoperă Florența şi împrejurimile, FIRENZE (FLORENŢA)
[03.06.18 10:13] - cristianyonut

@FlaviuGeorge: Buna ziua! Dupa cum obs. am scris articolul in 2013. Posibil sa fie renovat...

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Idas Icmeler, AUTOR: cristianyonut din DESTINATIA: Abacus Idas Hotel [Icmeler], MARMARIS
[03.06.18 09:49] - nicole33

@Maskatu:

Aici e trist. La data la care am fost, si chiar si acum cand scriu, nu am gasit o optiune la vreun furnizor de servicii de telefon care sa aiba minute sau net pe Turcia. Nu exista! Doar la anumite abonamente business, dar cine are asa ceva?? Un minut costa 1-2 euro, iar netu cam 4 euro un mega. Groaznic de mult.

Hai să nu ne grăbim să generalizăm doar după o căutare superficială.

Mult mai trist este când NU te informezi corespunzător!

Faptul că tu nu ai căutat sau nu ai găsit, NU ÎNSEAMNĂ CĂ NU EXISTĂ!

Nu mă refer aici la abonamente business, ci la poate cel mai IEFTIN abonament de pe piaţa de telefonie mobilă din România, cel de 3 sau 4 euro pe lună de la Digi, unde plăteşti 0,2023 euro pe minut dacă suni şi 0,1190 euro pe minut dacă eşti sunat, iar 1 Mbyte sau un SMS transmis te costă doar 0,0714 euro, deci nu este o avere :D.

Cei de la Orange mai oferă la cartelă prepay o opţiune cu 5 euro care include 500 MB de net în Turcia valabili 7 zile.

Concluzia este că dacă vrei poţi :))

În plus, ca să nu plăteşti chiar deloc, puteai folosi wireless-ul gratis de la hotel pentru convorbiri gratis pe internet prin Viber, Facebook, Whatsapp etc.

[03.06.18 09:45] - AZE

@Zoazore: Mulțumesc

Mă tot întreabă când va fi următoarea ieșire pe munte...

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Drumeție la cabana Suru, AUTOR: AZE din DESTINATIA: Redescoperă masivul Făgăraș, MASIVUL FĂGĂRAȘ
[03.06.18 09:35] - nicole33

@Maskatu:

PS este ca e cel mai competent review via Batihan?

Apreciez modestia şi simţul umorului, motiv pentru care am şi votat articolul.

Nu ştiu cât de competent :D este, dar este un articol complet.

Am ales si de data asta transport cu autocarul. Ma consider una devarat masochist. Cine rezista 20-24 ore de mers cu autocarul, ar trebui sa primeasca o medalie. Serios... Evident ca am facut asta din considerente financiare. Avionul, chiar si cu bilete din ianuarie luate, tot costa 400-500 euro.

Într-adevăr, masochism curat să mergi atâtea ore cu autocarul. Constat că au făcut "progrese":(. Cu ani în urmă călătoria cu autocarul până la Kuşadasi dura vreo optsprezece ore şi tot mi se părea criminal de mult.

Nu doar din considerente financiare nu merita varianta cu avionul până la Kuşadasi, ci şi de logică. Pe lângă faptul că în opinia mea este absurd să mă coste drumul aproape cât sejurul, charterele din România aterizează pe Bodrum şi de acolo mai urmează un drum lung până la hotel de minim două ore şi jumătate.

Eu am ales mereu calea de mijloc, respectiv transportul cu maşina personală, cu un preţ total undeva la 275 euro, cu puţin peste cei 200 euro pe care i-ai dat la autocar, cu avantajele de confort, libertate de mişcare şi timp, distanţa Bucureşti Kuşadasi putând fi parcursă în 11-13 ore, funcţie de şofer, trafic, aglomeraţie în vămi etc.

Numai in corpul vechi sunt 200-250 de camere. Plus corpul nou care este dublu...

Aici cam exagerezi :)). Toată capacitatea de cazare a Batihanului nu sare de 300 camere.

Aflu ca acea camera din pozele de pe net, aia misto cu leduri e defapt in corpul nou, gen suita sau camera superioara. Noi aveam camera standard, adica in corpul vechi! Da sunt doua corpuri. Corpul nou si corpul vechi. Camerele alea faine de le vedeti voi prin poze la parter cu iesire in piscina, sunt in corpul noul. Atentie mare la ce camera luati.

Pentru vedere la mare era suficient să plăteşti un supliment absolut modic de doar 2 euro de persoană pe zi.

Pentru cazarea în corpul nou, în fine, mai nou decât celălalt, pentru că între timp s-a cam învechit şi ăsta, suplimentul era de 7 euro de persoană pe zi, iar condiţiile de cazare ar fi fost la un nivel superior.

[03.06.18 09:31] - Maskatu

Mulțumesc. Am uitat niște chestiuni...

1. Holurile erau jegoase ca și camerele. Nu prea dădeau cu mopul pe hol.

2. Unul din lifturi avea probleme cu aerul și făcea picături de la condens care îți curgeau în cap.

3. Cameristele nu prea făceau zilnic curat și nu aruncau gunoiul. O dată am fost singur să duc gunoiul că dacă stăteam după ele... Am pus inclusiv semnul la ușă cum că doresc să curețe camera. Degeaba. Plus că făceau cemeristele o gălăgie cu cărucioarele alea... Pfff și se auzea totul din jur în cameră. Iar zilnic dimineata cineva freca scaune sau mobilă pe gresie și făceau un zgomot infernal.

4. La un moment dat erau mașini de RO în parcare. Zicea cineva că nu te lasă... Nu știu exact cum au procedat.

[03.06.18 09:28] - Dana2008

@glcitizen: Bună ziua!

Imi place o deosebită plăcere lectura articolelor tale deosebit de interesante despre viața popoarelor și a locurilor mai greu accesibile.

Îmi place că știi atât de multe despre viața cotidiană a diferitelor naționalități

Îți mulțumesc frumos pentru articol.

Călătorii plăcute si spor la scris și citit!

Te aștept alte impresii cu mare interes!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Orașul spălat de nori, AUTOR: Dana2008 din DESTINATIA: Descoperă Oslo, OSLO
[pg. 398 / 398]: ecourile 7941-7956 din total 7956
pag: 1 . 2 . 3 - . . . - . 395 . 396 . 397 . 398
FILTRE posibil de aplicat
  • AUTOR (user)
  • DESTINAŢII
  • ANUL scrierii
  • TEXT CĂUTAT

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagina generata in 0.774709939957 sec /