Cele mai recente 8179 ecouri scrise pe sait

Pagina 397 [din 409]
[ 8179 ecouri ] - ORDONATE DUPĂ: DATA ÎNCĂRCĂRII (descrescător - cele mai recente primele)
pag: 1 . 2 . 3 . 4 - . . . - . 394 . 395 . 396 . 397 . 398 . 399 . 400 - . . . - . 405 . 406 . 407 . 408 . 409
[26.02.18 13:00] - mihaelab

@DOINITA: subscriu la cele spuse de Doinita... si la cele spuse si de alte persoane.

Ţara vinului înseamnă ţara vinului, cu degustare şi pranz, că doar n-om sta flămânzi atatea ore şi, cu siguranţă, fiind un meniu unic pentru multe persoane preţul va fi bun (dacă asta e o problemă) şi durata servirii va fi scurtă.

Si nu cred ca e o problema, pentru X persoane, sa fie comandata mancare de post.

In alta ordine de idei, daca nu mancam toti, in acelasi timp, cat unii mananca ceilalti ce fac?

Şi-apoi unde e distracţia dacă nu suntem toti la un loc, o gaşcă/turmă compactă de AFA-işti, chercheliţi şi puşi pe glume?

Eu propun, pentru excursia la crame, să ne aliniem toţi aceluiaşi program, ca să nu fie discuţii ulterioare, în final, acceptand excursia acceptăm programul şi cu asta orice discuţie ulterioară nu mai are obiect.

Se va putea reproşa, eventual, insuficienta distracţie... deşi mă îndoiesc.

Pentru cine doreste alte obiective turistice să solicite o alta excursie...

Şi să nu-i mai dăm dureri de cap elvirei... (îmbrăţişări draga noastră, deocamdată virtuale).

[26.02.18 12:59] - elviramvio

Doinița, ce să zic! Admin ne-a căutat în coarne, pur și simplu, vrea să fie toată lumea mulțumită (Cornel, vorbele de mai sus nu-mi apartin, altcineva e autorul dar strâns legat de acest eveniment). Problema este că noi nu înțelegem că este o excursie de grup, cu o tematică foarte clară, cu niște reguli impuse nu de Admin ci de agenție și de asemeni cu reguli proprii turismului viticol. Cei care am fost la crame însemnate știm în mare regulile generale, nu și pe cele proprii cramei respective.

Acum, fără supărare, dacă nu mă ofeream singură să fac liste și să adun banii, a doua oară în doi ani, renunțam și eu la aceată excursie pentru că eu când plec la drum, știu care-i ținta și efortul. Dar stiu ce sanse de vizitare am venind singuri, 2 insi la o cramă măricică! De azi dimineață verific, adun, completez, mai dau PM-uri, astept raspunsuri... O fac cu drag si prietenie dar...

Deci ASTEPT cât mai repede optiunile voastre - vedeti ecourile Admin si ale mele, mai sus - le centralizez diseară în ordinea celor însriși pe prima listă. Dacă până la termenul dat de Admin nu primesc opțiunile voastre, completez numărul locurilor cu cei de pe lista de rezerve.

[26.02.18 12:32] - traian.leuca

@DOINITA: Subscriu!

[26.02.18 12:24] - Zoazore

@mishu: Un super-articol! Prietenii stiu de ce!

De mare exceptie Rapa asta Rosie. Si nici voi nu puteati gasi un loc mai bun s-o vedeti! Ca si-un tablou, si ea e o opera de arta si trebuie privita de departe!

[26.02.18 12:24] - DOINITA

@elviramvio: Daca am optat pentru "drumul vinului" asa cred ca trebuie sa fie, adica crame, degustari (si pranz), iar vizitarea altor locuri o putem face singuri. Cramele si podgoriile pot fi vizitate mai greu de unul singur...

[26.02.18 12:07] - voltainstel

@elviramvio: Ziua buna, ne "lipim" si noi doi la pranz, fara degustari, dar am opta pentru un pranz nu prea incarcat, sa ne rezervam pentru seara. Oricum o sa avem ceva de ciugulit la noi (solid/lichid)

[26.02.18 11:53] - abancor

O piesă de dragoste, că tot sîntem în plin sezon al zilelor de dragoste, de mărțișor, sărbătorind iubirea, femininul, frumusețea. Adrian Berinde, cîntînd despre o dragoste mistuitoare și eternă. „După tine”:

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: AFA Music & Lyrics Box, AUTOR: abancor din DESTINATIA: Tonomat AFA, DE LA LUME ADUNATE
[26.02.18 11:52] - remo59

Ne treceti pe lista cu D+P ptr 2 persoane si mergem cu masina proprietate. Multumesc

[26.02.18 11:50] - elviramvio

Toți cei care mi-ați dat PM de cand s-a initiat lista noua cu opțiunile, nu e nevoie sa reveniti, va am deja pe lista cu optiunea D+P plus dorintele personale.

Oricum, vă multumesc.

[26.02.18 11:47] - elviramvio

@remo59:

E perfect, tin cont de asta cand dau lista Admin.

[26.02.18 11:46] - abancor

Sună foarte bine! Deși nu e un loc care poate atrage prea mulți turiști din cealaltă parte a țării, e bine că măcar pe plan local există posibilități de sport și distracție pe zăpadă.

Recunosc că îi invidiez pe brașoveni, băimăreni și alți asemenea locuitori de orașe care pot merge la schi după bunul plac, oricînd au chef, de pe o zi pe alta, fără rezervări din timp și ore de stat la volan.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Omat si dotari de 10 la Cavnic, AUTOR: abancor din DESTINATIA: La schi în zona Cavnicului, CAVNIC
[26.02.18 11:45] - remo59

Multumesc ptr intelegere. Daca nu avem loc la autocar putem merge si cu masina proprietate. Ne tinem dupa grup. Ce spuneti? .

[26.02.18 11:44] - DOINITA

Doamne, cata frumusete si cat de minunat povestit! Am simtit vantul, mi-au inghetat mainile, dar mi s-a incalzit sufletul "umbland" in spatele vostru pe micutele strazi din Hydra. Am fost in Hydra acum multi ani, pe vremea cand eram mai tineri si articulatiile noastre ne permiteau sa dormim in cort. Stateam in Peloponez si am facut plimbari in Hydra si Poros cateva ore, dar prea multe nu-mi amintesc. Stiu ca mi-a placut tare mult Hydra si mai stiu ca imi doresc sa mai ajung si sa pot face ce ati facut voi, adica sa o iau la pas pe indelete.

Si apropo de farmacie si de ce-si doreste "elviramvio", eu pot sa stau in fata farmaciei, asa... poate cineva mai are nevoie de vreo prescriptie... Minunata aventura ati avut. Sa va fie de bine si sa o repetati!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: „Came so far for beauty”, AUTOR: DOINITA din DESTINATIA: Descoperă insula Hydra, SARONICE, alte insule
[26.02.18 11:43] - elviramvio

@remo59:

Notat! degustari + prânz

[26.02.18 11:38] - elviramvio

@Costi:

M-am liniștit că nu am scris vreo perlă 😅 înainte chiar de a intra în cramă...

[26.02.18 11:37] - remo59

Doresc si pranz.

[26.02.18 11:37] - abancor

Foarte frumos! Am fost și eu acolo de două ori, cîte 2 ore, cît a fost intervalul dintre feriboturi (acu 15 ani se petrecea, veneam din Aegina). Plimbare prin oraș, ședere la terasă, o baie în zona Spilia și cam atît aveai timp să faci. Orașul mi s-a părut unul dintre cele mai spectaculoase, pentru că îți apare brusc în fața ochilor, cînd vii dinspre Poros, cum am venit eu, căci pînă în ultima clipă e ascuns vederii de un pinten de munte care închide golful spre est. De pe feribot vezi numai o coastă pustie, stînci, apoi deodată se deschide privirii o imagine de carte poștală: casele din port, dispuse în amfiteatru, în jurul și în fundul golfului.

Evident că m-am gîndit și eu să mai ajung pe acolo, dar e vreun loc frumos unde să nu ne promitem că vom reveni?

Micuța insulă a fost printre principalele luptătoare pentru independența Greciei. Negustorii aceia bogați, care au ridicat conacele despre care vorbești, care erau mobilate și dotate după cele mai moderne mode italiene, și care făceau faima insulei, și-au transformat flota comercială în flotă de război și s-au luptat cu otomanii, alături de flotele din insulele vecine Spetses și Poros. Așa că, la finele războiului, bogăția insulei se risipise, iar insula și-a pierdut mare parte din populație, rămînînd aproape pustie, părăsită.

Descoperirea ei de către Cohen și alți artiști în căutare de locuri autentice, pitorești, boeme, a readus-o, după un secol, în atenția lumii, și a ajutat-o să renască.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: „Came so far for beauty”, AUTOR: abancor din DESTINATIA: Descoperă insula Hydra, SARONICE, alte insule
[26.02.18 11:36] - elviramvio

@remo59:

Remo59, nu esti pe lista mea inițială, locurile sunt limitate. Te-am trecut acum pe lista de rezerve, dacă renunța mai mulți din cei inițial inscrisi, locurile sunt ale tale. Degustare + pranz? Sunt doua chestii diferite dar daca nu vrei pranz, nu vei avea posibiltatea sa te desparti de grup sa cauti restaurant, programul va fi foarte strans iar coclaurii...

[26.02.18 11:34] - Costi

@elviramvio:

Ba nu! nu e tâmpenie. :) Expresia „marea majoritate” nu e greșită... :)

Scuze de off-topic.

On-topic: votez pentru traseul „clasic” al drumului vinului, două degustări și masa de prânz.

Mulțumesc pentru „ținerea locului ocupat”. :))

[26.02.18 11:27] - elviramvio

@crismis:

Da, lista celor ce doresc DEGUSTARI + PRÂNZ este lunguță, adică majoritatea celor de pe lista inițială au optat pentru această variantă contra cost. Avem 3 copii care, e de înțeles, legal, nu vor avea degustări, mai sunt 2-3 cereri pentru ceva de post la prânz sau deloc dar asta depinde de agenție!

In acest moment am deja 2 înscrisi pe lista de rezerve care doresc programul de mai sus, de asemeni lui Costi îi voi ține locul ocupat până ne lămurim.

Repet, "marea majoritate" - scuzați tâmpenia de o scrisei- vor degustări + prânz și solicită doar traseu de crame, cu posibilitatea de a reveni la hotel între orele 16 -17!

[pg. 397 / 409]: ecourile 7921-7940 din total 8179
pag: 1 . 2 . 3 - . . . - . 395 . 396 . 397 . 398 . 399 - . . . - . 406 . 407 . 408 . 409
FILTRE posibil de aplicat
  • AUTOR (user)
  • DESTINAŢII
  • ANUL scrierii
  • TEXT CĂUTAT

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagina generata in 0.217267990112 sec /