Cele mai recente 7880 ecouri scrise pe sait

Pagina 394 [din 394]
[ 7880 ecouri ] - ORDONATE DUPĂ: DATA ÎNCĂRCĂRII (descrescător - cele mai recente primele)
pag: 1 . 2 . 3 . 4 - . . . - . 390 . 391 . 392 . 393 . 394
[01.02.18 09:13] - Elissa

@Mihai18: Bune informatii oferite. Am fost in Berlin acum 12 ani si nu stiu de ce nu il trec iar pe lista. Cele citite mi-au adus aminte serile de pe Unter der linden, celebrul lor bulevard.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Berlin. City Center., AUTOR: Elissa din DESTINATIA: Descoperind Berlinul, BERLIN
[01.02.18 09:00] - Admin

@Flaviu: Capitolul Parcare e întotdeauna pe „check-list”-ul meu folosit la căutări.

Cei de la Hotel Parc m-au asigurat, și ei, că ”nu sunt probleme, sunt suficiente locuri”.

Când ”îi vine rândul” — destul de curând, zilele acestea, voi solicita detalii (amănunțite), pe care evident le voi comunica aici

-

Cât privește late (sau chiar early) check-in - NICIO problemă, hotelul fiind oricum rezervat integral de noi. Camerele, prealocate cu mult timp înainte, vă vor aștepta, cuminți:-) & pregătite, indiferent de ora mai târzie la care posibil să ajungeți.

[01.02.18 08:57] - elviramvio

@Maya_C:

Cu cafeaua alături are haz să citești despre drumul vostru spre cazare, mai ales că v-ați prezentat elegant pe tocuri 🤣 3 km, eu am 2 până la autobuz, deci se presupune că aș avea deja antrenament acolo 😅!

[01.02.18 08:56] - Simona1976

@webmaster87: da, pozitionarea e corecta.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Un hotel altfel, AUTOR: Simona1976 din DESTINATIA: Volkshotel, AMSTERDAM
[01.02.18 08:51] - Flaviu

@Admin: Buna dimineata!

As dori sa intreb daca exista suficiente locuri de parcare si daca este posibil un check-in ''intarziat''? Probabil ca voi ajunge vineri seara tarziu.

Multumesc!

[01.02.18 08:42] - elviramvio

@Rodel:

Cui nu-i e dor de Grecia?! Mie mi-e dor de când trec vama de la greci spre bulgari! Anul acesta, dacă vor zeii, vom ataca puțin Grecia neorganizat dar cumva bine documentat. Ciudat, nu? 🤔

Și poza aia cu musaca nu putea lipsi de aici că mi-a făcut poftă? Deja mă gândesc cum e în Zante, am mâncat multe variante de musaca grecească și sper să lungesc lista.

[01.02.18 08:39] - diacrys

@mihaelavoicu: Mulțumesc - nu sunt de specialitate, pictura este doar una din pasiunile mele. Și eu am impulsul să mă întorc să mai văd odată o biserică/catedrală, o anumită pictură dintr-un muzeu...

Numai bine și călătorii frumoase!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Fra Angelico, pictorul care a pictat harul, AUTOR: diacrys din DESTINATIA: Muzeele Florenței, FIRENZE (FLORENŢA)
[01.02.18 08:28] - dsmures

Va rog frumos, imi puteti spune la ce ora deschide restaurantul dimineata, de la ce ora se poate servi micul dejun?

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Placut impresionat - recomand, AUTOR: dsmures din DESTINATIA: Siret Hotel, MAMAIA
[01.02.18 08:20] - mecut

@webmaster:

Multumesc

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Sweet Modica, AUTOR: mecut din DESTINATIA: Descoperă zona Modica-Ragusa, RAGUSA
[01.02.18 08:11] - Admin

@arcrom:

nu cred ca pot sa fiu fortata sa am ultimul drept de alegere doar pentru ca sunt mai noua

Asta e ca și cum mi-ar zice fiu-meu ”de ce sunt eu forțat să cedez locurile în tramvai altora, doar pentru că ei sunt mai «vechi»” :)

1. Dacă e cazul, dacă solicitările/avansurile vor depăși nr de camere de la hotel Parc - ne vom „extinde” și la hotel Transilvania (am vorbit deja cu ei, câteva săptămâni în urmă)

2. Puteți desigur alege să stați în altă parte, din diverse motive. ÎNSĂ trebuie să mai țineți cont de un factor: capacitatea restaurantului este limitată, iar dacă se va atinge sau depăși limita, prioritate vor avea, evident, cei cazați acolo... Cu alte cuvinte, este posibil să NU prindeți loc la cina festivă, de sâmbătă. (mai ales în condițille invocate - ”camere insuficiente”)

[01.02.18 08:08] - mecut

@webmasterX:

Multumesc

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Sweet Modica, AUTOR: mecut din DESTINATIA: Descoperă zona Modica-Ragusa, RAGUSA
[01.02.18 08:05] - webmaster

Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut”

— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);

— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecție.

Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Un hotel altfel, AUTOR: webmaster din DESTINATIA: Volkshotel, AMSTERDAM
[01.02.18 06:14] - webmaster

Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut”

— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);

— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecție.

Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Sweet Modica, AUTOR: webmaster din DESTINATIA: Descoperă zona Modica-Ragusa, RAGUSA
[01.02.18 06:12] - iulian68

@roth: sefa', nu prea ma dumiresc: adica nu am inteles ce ai vrut sa spui... 🙄

[01.02.18 03:25] - RossoNerro

@webmaster26: Buna dimineața, nu este chiar exactă. Pozitionarea cursorului se afla între cele 2 locații Anna, hotelul și terasa. As poziționa cursorul chiar in curba “ Aleei P” acolo se afla “Recepția”. Cam 100 m mai la stânga. TCB.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Impresionant, AUTOR: RossoNerro din DESTINATIA: Anna Hotel, TÂRGU JIU
[01.02.18 03:16] - RossoNerro

@tata123: Buna dimineața, nu aveți pentru ce.

Am stat și eu la Anna junior, dar lipsa restaurantului pentru mine este hotărâtor, condițiile de cazare sunt asemănătoare dar lipsa parcării și a restaurantului ma face sa “ schimb macazu”.

Zona unde este amplasat nu este tocmai fericita, aglomerație, ambuteiaje, cârciumi de cartier cu servici foarte proaste și foarte scumpe, fauna locală destul de diversificata... ma face sa aleg alta locație.

Am stat in diverse locații din centru, incepand cu “ Miami - Europa - Gorjul - Antiq”. Anna a tras lozul cel mare. Deci trăgând linie..... Anna oferă servicii bune și intimitate.

Noapte buna, in continuare.

L.E. Web, va rog sa nu ma “ provocați” in a scrie despre celelalte locații, nu se merita. Am scris și scriu doar pentru locațiile bune.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Impresionant, AUTOR: RossoNerro din DESTINATIA: Anna Hotel, TÂRGU JIU
[01.02.18 00:59] - arcrom

@nicole33: Imi pare rau ca te dezamagesc, dar te rog sa ma crezi ca am inteles perfect "spiritul AFA şi scopul acestor întâlniri", altfel nu as dedica un weekend intreg acestui eveniment. Faptul ca dorm in alt hotel nu inseamna ca nu voi socializa cu ceilalti membri AFA (sau cel putin cu o parte din ei!), ca nu voi participa la toate activitatile AFA, formale sau informale. Cred ca voi avea timp destul in timpul cinei de vineri, cinei festive de sambata seara si excusiei de sambata. Oricum, am spus ca vom sta la alt hotel in sensul ca vom dormi acolo, sper ca nu trebuie sa socializam si cand dormim! In plus, fiecare dintre noi este mai introvertit sau extrovertit si are un grad mai mare sau mai mic de toleranta la "socializare". Asta nu inseamna ca este mai rau sau mai bun, este doar diferit, in felul lui. Imi place sloganul Mobexpert "Suntem cu toții diferiți. Din fericire. " pentru ca exprima si modul meu de gandire. Am mai spus intr-un ecou anterior, cu alta ocazie: eu nu judec pe nimeni (dar nici nu recunosc dreptul cuiva sa ma judece). Am inteles ca sunt rezervate 64 camere (32 de 3* si 32 de 4*) plus 8 apartamente (4 de 3* si 4 de 4*). Cred ca sunt insuficiente oricum si, desi recunosc valabilitatea ideii de repartitie dupa clasificarea in AFA, nu cred ca pot sa fiu fortata sa am ultimul drept de alegere doar pentru ca sunt mai noua si nu am avut timp sa avansez in clasament. Sunt rationala si accept deciziile grupului, sper ca si grupul este la fel de rational si accepta deciziile individuale. Eu credeam ca fiecare vine la aceste intalniri sa se simta bine (in felul lui), cu toti ceilalti care se simt bine, fiecare in felul lor. Daca am inteles gresit, poate ca e mai bine sa nu deranjez:(

[01.02.18 00:24] - webmaster

Mutat la rubrica "Descoperă Zante Town și împrejurimile" (deja existentă pe sait); şters rubrica dublură creată...

[01.02.18 00:06] - webmasterX

Excelentă recomandarea

Mutat în rubrica "Descoperă zona Modica-Ragusa, RAGUSA" (nou-creată pe sait)

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Sweet Modica, AUTOR: webmasterX din DESTINATIA: Descoperă zona Modica-Ragusa, RAGUSA
[31.01.18 23:52] - webmaster87

@Simona1976:

Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici. Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

------

Mutat în rubrica "Volkshotel, AMSTERDAM" (nou-creată pe sait)

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Un hotel altfel, AUTOR: webmaster87 din DESTINATIA: Volkshotel, AMSTERDAM
[pg. 394 / 394]: ecourile 7861-7880 din total 7880
pag: 1 . 2 . 3 - . . . - . 391 . 392 . 393 . 394
FILTRE posibil de aplicat
  • AUTOR (user)
  • DESTINAŢII
  • ANUL scrierii
  • TEXT CĂUTAT

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagina generata in 0.864253044128 sec /