Cele mai recente 8161 ecouri scrise pe sait

Pagina 393 [din 409]
[ 8161 ecouri ] - ORDONATE DUPĂ: DATA ÎNCĂRCĂRII (descrescător - cele mai recente primele)
pag: 1 . 2 . 3 . 4 - . . . - . 390 . 391 . 392 . 393 . 394 . 395 . 396 - . . . - . 405 . 406 . 407 . 408 . 409
[17.04.18 23:19] - nicole33

@RoxanaGRS:

Culmea e că pensiunea pare nouă și frumoasă. Eu nu înțeleg: dacă îți faci așa o pensiune frumoasă de ce oare nu faci și băi?

Pensiunea doar PARE nouă. Eu cred că are 10-15 ani vechime şi a fost recent doar renovată şi introdusă în circuitul turistic, gen camere de închiriat.

În plus, la momentul construirii acesteia, a fost gândită ca şi casă de locuit pentru proprietar şi familia acestuia. De aici şi consecinţa: doar DOUĂ băi comune.

Cei care construiesc vile cu scop clar turistic sigur fac fiecare cameră cu baia proprie :D.

Mă bucur că nu sunt singura care consideră că existenţa unei băi proprii este o necesitate şi nu un moft.

[17.04.18 23:05] - nicole33

@StefanescuB:

Eu nu am firma, pensiune acreditata sau alta forma juridica, ci functionez cf. legii 227/2015, art. 83. pct 4, pe persoana fizica neautorizata, prin care por inchiria pana la 5 camere in scop turistic.

Adevărul începe să iasă încet încet la lumină.

În realitate, Doina Ecotur este doar o locuinţă construită în urmă cu vreo 15 ani pentru uz personal, probabil recent renovată pentru a fi introdusă în circuitul turistic.

Nici vorbă de hoStel sau vilă sau pensiune.

Nici vorbă de vreo acreditare, autorizaţie de funcţionare etc.

Oricum pentru băile comune, nu ar putea primi niciodată mai mult de 2 margarete.

Condiţiile actuale sunt perfecte: exact cinci camere, maximul permis de lege, cu cele mai puţine obligaţii declarative şi fiscale :))

Depăşirea numărului de cinci camere de închiriat implică o încadrare diferită din punct de vedere fiscal, legislaţia privind impunerea veniturilor din activităţi independente înăsprindu-se an de an, mai multe contribuţii şi taxe de plătit, mai multe obligaţii declarative şi mai stufoase, conducerea unei contabilităţi proprii, mai multă bătaie de cap, în final toate acestea putând duce la o nouă creştere a tarifelor de cazare, care oricum nu erau tocmai mici :D

=====

Eu înţeleg perfect dorinţa de a promova această zonă ocolită încă de turişti, deşi destul de apropiată de Bucureşti, dar va mai trece multă vreme până când Moroenii ar putea deveni cât de cât o alternativă la mult prea aglomerata Valea Prahovei. Sunt multe de făcut, începând cu drumurile de acces.

=====

Pledoaria exagerat laudativă a userului Aiolina, cu omisiuni importante şi cu poze preluate de pe net, cu greu ar putea convinge potenţialii turişti să vină şi să-şi cheltuiască banii în această casă eco.

Au fost cazati aici ambasadori si alte personalitati, cu toate ca si in aceasta vila sunt unele camere cu bai comune.

Lacrimile de emoţie deja mă copleşesc =))

No comment!

[17.04.18 22:18] - nicole33

@Aiolina:

Dna, eu nu vreau sa ma cert cu nimeni, fiecare vede cum vrea problema cu confortul.

Fiecare vede cum vrea problema confortului, cu condiţia să fie corect informat, ceea ce nu a fost cazul aici.

Omiterea, cel mai probabil cu intenţie, a unui aspect important cum este cel al băilor comune mie îmi ridică semne de întrebare referitor la obiectivitatea întregii postări.

Noi nu mergem la o pensiune, hostel sau cum vreti sa ii spuneti ca sa ne lafaim 8-9 ore pe zi in camere.

Nici eu nu mă lăfăi în camere, dar încerc să dorm 8-9 ore pe zi :D, evident în condiţii cât mai bune.

Notele sunt date de mine, sunt o impresie personala si da in continuare le sustin.

Sunt convinsă că notele sunt personale, poate şi impresiile :D, dar nu am înţeles de ce ai postat majoritatea fotografiilor "împrumutate" de pe internet.

Pe acest site, utilizatorii respectă Regulamentul şi postează fotografii PROPRII, făcute cu propriile lor telefoane/aparate foto, că doar au fost acolo :D

mie una imi convine sa ramana o zona mai putin frecventata de acest tip de turisti.

Din partea mea poţi sta liniştită. =))

Zona Moroeni nu mă pasionează din multe motive, din care aş aminti doar: drumurile proaste şi aproape impracticabile, denivelările, gropile şi craterele fiind perene, distanţa prea mare faţă principalele obiective de interes, imposibil de parcurs fără maşină decât de cei care se antrenează pentru vreun maraton :)) sau vecinătatea cu un sat mult prea celebru şi pitoresc, dar de evitat :D.

Mergeti dvs unde doriti si lasati saracii ca noi care accepta conditii "vitrege" sa mearga in locuri de genul asta.

Povestea cu "săracii" probabil s-a dorit o glumă, cât timp preţul plătit pentru condiţii cel puţin discutabile este oricum unul prea mare.

pot trece partea cu o baie la 3 camere la categoria insignifiant. Chiar nu sunt genul ala de turist pentru care sa conteze asta.

Foarte bine.

Mâine-poimâine poate voi ajunge să citesc şi de vreo altă "minunăţie" de pensiune, care oferă cazare cu buda în fundul curţii şi voi fi acuzată că am pretenţii exagerate dacă doresc să am măcar apă curentă :D sau că nu înţeleg comuniunea cu natura, eco, bio şi alte aiureli de genul ăsta.

[17.04.18 22:00] - Denisa13

Frumoasa plimbare. Ultima data am fost pe aici prin septembrie 2017 cand am plecat de la Fundatica sa vizitam pestera Dambovicioara si ne-am intors acasa pe Transfagarasan dar de la Arges spre Cartisoara. A fost prima data cand am facut traseul invers deoarece de fiecare data plecam dinspre Sibiu spre Arges.

Am stat si cu cortul de doua ori la Cumpana pe malul lacului Vidraru.

In ianuarie am urcat cu telecabina si am vizitat hotelul de gheata si am incercat colacele pe zapada.

Peisaje foarte faine dar vara este furnicar, foarte aglomerat.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: O excursie surpriza pe Transfăgărășan, AUTOR: Denisa13 din DESTINATIA: Excursie Transfăgărășan, TRANSFĂGĂRAȘAN
[17.04.18 21:59] - gregorio

@krisstinna: Bineinteles ca stia ca suntem romani, nu era un secret si obisnuiesc sa lamuresc asta de fiecare data de la inceput ca sa nu fie neintelegeri mai tarziu. Nu am vrut sa creez atmosfera neplacuta copiilor... era doar vacanta lor, asa ca m-am facut ca mai vreau cafea si gata.

Cat despre vreme, daca nu stiai, in Irlanda umbla vorba "patru anotimpuri intr-o ora". Soarele este scump la vedere si cand apare are un fel aparte de a "arde", pigmentul pielii oamenilor de pe insula fiind adaptat la lumina filtrata de nori in permanenta. Trebuie sa recunosc faptul ca atunci cand este senin, peisajele te lasa cu gura cascata.

ok, nu "ca acasa" insa nici stingher sau pe punctul de a tranti usa la plecare. O atmosfera placuta, calda, primitoare este de preferat, ceea ce cam gasesti peste tot aici. (nu spun ca nu sunt si exceptii).

[17.04.18 21:32] - turist20132013

@webmasterX: buna seara. Adresa nu este corecta. Proprietatea vizitata se afla in sotiros, nu in skala kalirachi. Multumesc

[17.04.18 20:59] - Miruna2506

@webmasterX: Am plecat la scurt timp dupa check-in (in aceeasi zi).

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Nu recomand!, AUTOR: Miruna2506 din DESTINATIA: Pensiunea Kasa Verde, PREDEAL
[17.04.18 20:51] - msnd

@webmasterX:

În principiu, nu ar trebui să am nici o observație. Dar, dacă vrem să fim exacți zona din „sudul Cretei” este destul de departe de Palatul de la Malia. După cum scriam și în articol, acesta se găsește la circa 40 km est de Heraklion și la circa 3 km est de localitatea Malia, aproape de litoralul nordic al insulei.

În concluzie, cred că mutarea această nu este chiar potrivită.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Două palate minoice și alte „pietre” din Creta, AUTOR: msnd din DESTINATIA: 'Opționale' în sudul Cretei, #EXCURSII şi CĂLĂTORII
[17.04.18 20:30] - krisstinna

@ungureanica: Aaa, am uitat să te “cert” pentru langoș :)

Îmi plouă in gură:(

Ce uriaș e!

La Ștei, Jud Bihor, am mâncat un langoș bun. Și la Budapesta, normal :)

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Un mic răsfăț, AUTOR: krisstinna din DESTINATIA: Thermal Panzio [Morahalom], SZEGED
[17.04.18 20:13] - cris1982

@bogcip1: Adevărul e că nici eu n-am priceput pentru ce ați dat această notă!

[17.04.18 20:12] - ungureanica

@tata123: Multumim pentru areciere

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Un mic răsfăț, AUTOR: ungureanica din DESTINATIA: Thermal Panzio [Morahalom], SZEGED
[17.04.18 20:08] - ungureanica

@krisstinna: Avand micul dejun si intrarea la bai incluse, nu am mai avut nevoie decat de banii pentru pranz si/sau cina. Daca am luat un langos din acela da al lor, noi nu am mai putut manca nimic o vreme buna. Cam 10 000 de forinti (150 lei) / zi, sunt mai mult decat suficient. Poti sa platesti si cu cardul asa ca nu ai nevoie neaparat de forinti. Va salutam si noi.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Un mic răsfăț, AUTOR: ungureanica din DESTINATIA: Thermal Panzio [Morahalom], SZEGED
[17.04.18 19:53] - webmasterX

Mutat, la reorganizare, în rubrica «'Opționale' în sudul Cretei» (nou-creată, între timp, pe sait)[Rubrica inițială: SAZ Kopaonik at Villa & Spa]

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Două palate minoice și alte „pietre” din Creta, AUTOR: webmasterX din DESTINATIA: 'Opționale' în sudul Cretei, #EXCURSII şi CĂLĂTORII
[17.04.18 19:52] - webmasterX

Mutat, la reorganizare, în rubrica «'Opționale' în sudul Cretei» (nou-creată, între timp, pe sait)[Rubrica inițială: SAZ Kopaonik at Villa & Spa]

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Phaistos vs. Knossos, AUTOR: webmasterX din DESTINATIA: 'Opționale' în sudul Cretei, #EXCURSII şi CĂLĂTORII
[17.04.18 19:27] - krisstinna

@gregorio: Urât din partea gazdei, foarte urât. Știa că sunteți români?

Nu îmi place nici holul cu pozele lor in vitrină:(

Niciodată in vacanță nu-mi place sa mă simt “acasă”.

Așa e tot timpul vremea acolo? Parcă stătea să cadă cerul peste case:(

Te felicit pentru vacanță și pentru stăpânirea de care ai dat dovadă. Bravo!

[17.04.18 19:20] - webmaster

Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut”

— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);

— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.

Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

[17.04.18 19:16] - irinad

@argemi: Doar cu an înainte, în 2010, am vizitat şi eu Faistos şi Knossos, locuri care m-au impresionat deopotrivă. Poate Faistos un pic mai mult, misterul discului său nedescifrat nici până astăzi făcându-l mai interesant. Acolo n-am avut parte de aglomeraţie aşa cum am întâlnit la Knossos şi l-am putut străbate pe îndelete, însă amândouă sunt locuri de neratat în Creta, după părerea mea.

Felicitări pentru articol, foarte frumos descris locul!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Creta - pe urmele civilizatiei minoice, AUTOR: irinad din DESTINATIA: 'Opționale' în sudul Cretei, #EXCURSII şi CĂLĂTORII
[17.04.18 18:25] - tripyy

Nu mai tin minte cu exactitate orele...

Dar parca de la 6:30 sau 7:00 pana pe la 10:30. Erau diferente intre zilele de lucru si cele de sarbatoare, in sensul ca in cele din urma programul era prelungit.

Despre cina nu stiu.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Hotel Atana - o cazare foarte bună în Dubai, AUTOR: tripyy din DESTINATIA: Atana Hotel, DUBAI
[17.04.18 18:17] - Alfacorleone

Micul dejun intre ce ore se ia? Dar cina (noi avem si cina)?

[17.04.18 18:17] - ANILU

@RoxanaGRS: Ce haios ne-ai povestit tu despre aspectele camerei de la conac.

Dacă tot nu ai pus poze din interor îmi pot imagina cum arata totul 😉 până și grinda aia cu muchiile rotunjite...

M-am amuzant din nou la faza cu mașinăria de cafea și "englezoaica"

M-am relaxat după o zi de muncă grea.

Felicitări pentru alegerea făcută.

Toate cele bune.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Hotel Artaza din Getxo, AUTOR: ANILU din DESTINATIA: Artaza Hotel [Getxo], BILBAO
[pg. 393 / 409]: ecourile 7841-7860 din total 8161
pag: 1 . 2 . 3 - . . . - . 391 . 392 . 393 . 394 . 395 - . . . - . 406 . 407 . 408 . 409
FILTRE posibil de aplicat
  • AUTOR (user)
  • DESTINAŢII
  • ANUL scrierii
  • TEXT CĂUTAT

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagina generata in 0.992958068848 sec /