Cele mai recente 7843 ecouri scrise pe sait

Pagina 390 [din 393]
[ 7843 ecouri ] - ORDONATE DUPĂ: DATA ÎNCĂRCĂRII (descrescător - cele mai recente primele)
pag: 1 . 2 . 3 . 4 - . . . - . 387 . 388 . 389 . 390 . 391 . 392 . 393
[24.01.18 14:00] - Dabator

@Sakiz*: Mulțumesc pentru vizită. Într-adevăr, parcul merită vizitat dacă ești în Instanbul. Altfel sunt parcuri de distracții mult mai reușite prin Europa.

[24.01.18 13:57] - webmasterX

Mutat în rubrica "Mirage Hotel, ROMA" (nou-creată pe sait)

--

Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici. Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

--

Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 50&ridAnt=84238

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Recomandat, AUTOR: webmasterX din DESTINATIA: Mirage Hotel, ROMA
[24.01.18 13:52] - webmaster

Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut”

— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);

— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecție.

Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Cativa pasi prin Dijon, AUTOR: webmaster din DESTINATIA: Descoperă Dijon, DIJON
[24.01.18 13:52] - nicole33

@Kirk:

spuneti ca hotelul este ok ptr. familile cu copii? Mâncarea este ok?

Hotelul este chiar foarte ok mai ales pentru familiile cu copii.

Plaja lată, cu nisip şi cu intrare lină în mare constituie un mare avantaj.

Raportul calitate preţ este unul corect.

Mâncarea este ok. Băuturile sunt doar locale. Nu sunt rele, după ce te obişnuieşti.

[24.01.18 13:47] - webmasterX

Mutat în rubrica "Descoperă Dijon, DIJON" (nou-creată pe sait)

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Cativa pasi prin Dijon, AUTOR: webmasterX din DESTINATIA: Descoperă Dijon, DIJON
[24.01.18 13:45] - elyutzaa89

Felicitari pt review! este un hotel superb din descrierea dvs&poze, sper ca anul urmator sa il vizitez si eu! mi-ati redeschis"apetitul"pt Antalya! 😁

[24.01.18 13:39] - cristina47

Si eu am stat aici, si mi s-a parut groaznic. Asta pana ce am descoperit autobuzul. Era statie in fata pensiunii. vezi impresii

Nu stiu cum faceati voi 20 de minute pana la plaja, fiindca pe mine m-a pufnit plansul in prima zi.

Si noi am luat un taxi pana la locatie, insa la plecare, ne-a condus domnul Petrov, cu masina.

Vad ca ai scris numai despre doamna Petrov. Domnul nu si-a facut aparitia? Dar catelul?

Noi am fost cazati intr-o camera ca a voastra, mai putin aerul conditionat. Cica daca faceam rezervare prin booking, aveam si aer conditionat si mic dejun inclus, si plateam si mai putini bani. Noi n-am stiut, am rezervat prin hostelword, deci nu am avut nici de unele.

Nu stiu daca piscina era functionabila cand ati fost voi. In anunt ziceau inclusiv de piscina: numai ca aia nu-i piscina, e o gluma de plastic, de vreo 3 metri patrati. Cand am fost noi, nu avea apa. Si asa a ramas pe durata tuturor celo 8 zile de cazare acolo.

Amintiti de proprietatile "din deal". Noi am urcat cateva scari si ne-am dus sa bem cafeaua in foisor, ca parea ceva dragut, plin de verdeata, de flori. Insa a venit madame Petrova si ne-a alungat, prin semne de-acolo. Ne-a explicat ca locul ala nu e pentru noi, e pentru cei care au platit mai scump si stau in casa din deal. Asa ca ne-am intors cu cafeaua in balconul nostru care avea aceeasi vedere ca si al vostru: adica stalpul de electricitate din fata pensiunii, soseaua, tomberoanele de gunoi de vis-à-vis, boschetii stancosului domeniu regal si undevaaaaa, departeeeee, marea!

Domnul Petrov ne-a explicat in ultima zi ca puteasa ne dea un permis de libera trecere ca sa nu mai ocolim tot orasul ca sa ajungem la plaja de sub castel. Fiindca se intra cu bilet chiar si pe-acolo. Noi o singura data am folosit acea poarta de acces spre plaja, in ziua cand ne-am cumparat bilete ca sa vizitam Gradina Botanica si castelul.

Nu stiu de ce nu ne-a dat domnul Petrov inca din prima zi acel permis: asa ar fi fost frumos. Ca doar nu batuseram drumul de la Bucuresti pana acolo, ca sa schimbam aerul si patul, sa dormim in vila sa de la sosea. ;)

Brava madama Petrova a facut curat la voi in camera pe parcursul sederii? Ca la mine, nu...

[24.01.18 13:02] - Kirk

@nrs: multumesc frumos ptr. informație. spuneti ca hotelul este ok ptr. familile cu copii? Mâncarea este ok?

[24.01.18 12:44] - nrs

nu are barulet pe plaja ci la iesirea din resort spre plaja, asta inseamna ca traversezi faleza pentru a ajunge pe plaja cu paharele.

toate barurile sunt incluse in conceptul all

[24.01.18 12:30] - krisstinna

@Carmen Ion: Da, Janis e divină, nu întâmplator am ales-o, se încadrează in peisajul de acolo.

Nu a fost multă mâncare, porțiile sunt mici, dacă nu aveam pâinea prăjită, nu se potolea foamea, țipa după un supliment :)

Of, câtă dreptate ai cu pozatul! Dar mă ceartă domnul C, lui îi e rusine, astfel încât stau pe scaun și pozez repede ce apuc:(

Data viitoare am să risc, se supără un pic și-i trece :D

Mulțumim, vă salutăm cu drag și noi!

:*

[24.01.18 12:28] - irinad

@ANILU: Mulţumesc frumos, soţul tău zice bine că nu ar merge cu maşina pe acolo, nici noi n-ar fi trebuit s-o luăm pe drumul off-road, dar a fost o decizie luată de comun acord şi, ce-i drept, foarte pripită. Ar fi trebuit să mergem către fiecare plajă plecând din şoseaua principală pe drum asfaltat, chiar dacă era o idee mai îngust, dar asta e, am făcut-o şi bine că nu s-a întâmplat nimic rău. Pe urmă, în zilele ce-au venit, am evitat cât am putut astfel de drumuri, până a fost să mergem la Drakospito când am nimerit în aceeaşi notă, deci prea mult nu ne-a ţinut.

Te pup, şi ţie toate cele bune!

[24.01.18 12:21] - krisstinna

@ANILU: Mulțumesc, draga mea:*

Normal că îmbrăcată, la fel am fost și eu. Dar in golf sunt curenți puternici, ei poartă vina, bată-i norocul și soarele!

Da, e un loc romantic ce te-ndeamnă la aduceri aminte, la visare, gândurile bune te imbratisează precum soarele fierbinte al Matalei.

Lion a fost o alegere bună, nu am regretat prețul plătit. Mai ales că in preț a intrat și zâmbetul româncei, bucuria ei de a putea conversa in limba natală.

Să vezi ce mândră era, au venit patronii greci-doi tineri, le-a spus cu drag că suntem din țara ei, se citea pe fața ei sinceritatea și mândria.

La cum te știu eu, sigur ai fi încântată, și tu dar și domnul tău :)

[24.01.18 12:12] - webmaster26

@Amy05: rog aruncă o privire peste următorul link amfostacolo.ro/src_google ... p.php?hid=13502.- localizează unitatea de cazare în cauză pe acea hartă (mărește sau micșorează zoom-ul pentru o vizualizare cât mai confortabilă) - fă click pe locul unde e amplasată - dacă click simplu nu funcţionează: fă click-dreapta pe acel loc, apoi alege, din meniul ce va apărea, "Ce se află aici" ("What s here?")»» coordonatele GPS vor apărea într-o mică fereastră în partea de jos a paginii; copiază coordonatele și scrie-ni-le te rog aici.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Un mare NU!, AUTOR: webmaster26 din DESTINATIA: Cabana Vladis, STRAJA [HD]
[24.01.18 12:11] - krisstinna

@marius gaudi: Mulțumesc din suflet pentru vizită și cuvintele frumoase.

Dacă stau bine și mă gândesc, eu, la 50 de ani, aș merge acolo, m-aș caza la camping, aș așeza cortul cu fața spre mare, in fiecare dimi aș privi marea din cort, aș asculta un pic de hippie, aș savura o cafea și aș mânca de prin traistă, aș trăi un pic liber, aș fi in stare să renunț la telefon pentru a gusta aroma golfului Messara. Toate astea le-aș experimenta, îmbrăcată in costumul de baie, mai mult nu îndrăznesc să gândesc :D

Ei, visez și eu, e soare afară...

[24.01.18 11:59] - krisstinna

@maryka: Păi da, voi v-ați zbenguit, nu doar te-ai zbenguit. Eu mă lupt mereu singură cu pietre, stânci, faleze, scări, coclauri. Omul meu e cuminte, nu se obosește in vacanțe :)

Zău că merită o vizită acest loc, românca noastră se va bucura nespus, taverna e mare, se află pe nisip, se observă imediat.

Mulțumesc frumos, te pup!

[24.01.18 11:56] - cdd

@Nicu: va multumesc frumos, aveam impresia ca voi merge undeva in pustiu... la fel ca si in unele zone din Turcia_resortul si in jur nimic.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Girne / Kyrenia, AUTOR: cdd din DESTINATIA: Turist în Kyrenia - Girne, GIRNE [KYRENIA]
[24.01.18 11:56] - Yersinia pestis

@Zoazore: Păi, asta am spus și eu: Galațiul este impersonal, îmi face impresia unui oraș în care lumea are, veșnic, treabă, n-au timp decât de afaceri și politețuri reci.

Brăila pare mai omenească, lumea pare mai puțin grăbită, poate pentru raiaua care a fost: stilul de comerț turcesc: stai, bre, de vorbă, ce mai fac ai tăi, uite, eu sunt bine... poate că e influența Orientului, zic și eu.

Din păcate, nu cred c-o să-mi fii ghid prin Brăila, pentru că-i greu să ne găsim, dar, tare mi-ar plăcea! Eh, poate-om ajunge să ne vedem , face to face.

Da și mie mi-e dragă @crismis, pentru cum scrie, cum îmi sunt mai mulți și multe pe AFA, dar, cum spuneam, scriu despre turism așa cum îl simt eu. Nu cred că @ crismis s-ar putea supăra, real, pentru că mie-mi place Brăila mai mult decât Galațiul! Mai ales pentru că cred că și ea merge la Promenada Mall în Brăila, la cumpărături, măcar de dragul bancurilor dintre gălățeni și brăileni. 😀😀😀

[24.01.18 11:55] - krisstinna

@Zoazore::*

Of, ce n-aș da să fiu un pic mai tinerică :)

Mereu mă-ntreb unde fuge timpul, cine îl gonește mereu?

Forever young pentru suflet și simțire, măcar atât pot face în lupta cu Timpul atlet :)

[24.01.18 11:53] - Carmen Ion

@krisstinna: Ce faci, Cristina?!! Mă faci să dau în icter mecanic =))

P12 - ”Asta-i toată mâncărica”?!! Păi nu-i de ajuns?

P1 - bestială, la fel și Janis Joplin. Doamne, în liceu știam pe dinafară textele de la toate melodiile ei...

Sfat: pozează meniurile de sus, de deasupra lor, să vedem și noi ce și cum cu prețurile.

Matala: gata, am reținut dacă o fi să fie cândva Creta.

Salutări călduroase ție și domnului C. :*

[24.01.18 11:49] - krisstinna

@webmaster: Mulțumesc frumos!

[pg. 390 / 393]: ecourile 7781-7800 din total 7843
pag: 1 . 2 . 3 - . . . - . 388 . 389 . 390 . 391 . 392 . 393
FILTRE posibil de aplicat
  • AUTOR (user)
  • DESTINAŢII
  • ANUL scrierii
  • TEXT CĂUTAT

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagina generata in 0.898227930069 sec /