Cele mai recente 7962 ecouri scrise pe sait

Pagina 389 [din 399]
[ 7962 ecouri ] - ORDONATE DUPĂ: DATA ÎNCĂRCĂRII (descrescător - cele mai recente primele)
pag: 1 . 2 . 3 . 4 - . . . - . 386 . 387 . 388 . 389 . 390 . 391 . 392 - . . . - . 395 . 396 . 397 . 398 . 399
[31.05.18 15:50] - black_mamba

@tata123:

Va spun ca merita sa petreceti macar 2-3 zile in oras, mai ales daca sunteti amator de vizitat obiective turistice, dar e potrivit si pentru leisure.

[31.05.18 15:48] - Lucien

@tata123: Extraordinară lucrarea ta. Nu am ”nimic” de comentat decât că în acest an aniversăm Centenarul. Înainte de a începe să numărăm anii Centenarului, multe băi erau vestite, în plină strălucire, aflându-se pe teritorii administrate de alții și revin cu completări (atât cât îmi aduc aminte acum, la repezeală): Borsec, Malnaș, Jigodin (lângă Miercurea Ciuc), Selters (lângă Vlăhița), Chirui (lângă Vlăhița), cele două Homoroade, și desigur, Solca (în Bucovina, înființată de Habsburgi)

[31.05.18 15:43] - iulian68

@ungureanica: Multumesc frumos, e un loc in care as reveni daca s-ar incalca regula neveste-mii... :)

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Plajele din Parga, AUTOR: iulian68 din DESTINATIA: Plaje în Parga și împrejurimi, PARGA
[31.05.18 15:42] - milea_sorin

@webmaster26: multumesc, e OK

[31.05.18 15:36] - webmasterX

Mutat, la reorganizare, în rubrica «Descoperă Madara» (nou-creată, între timp, pe sait)[Rubrica inițială: BUFFER CĂLĂTORIE]

[31.05.18 15:25] - webmasterX

@laura409: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.

Mulţumim pentru impresii, te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.

--

Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici. Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Apartament, AUTOR: webmasterX din DESTINATIA: Complex apartamente Apolonia, EFORIE NORD
[31.05.18 15:14] - webmasterX

Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 36&ridAnt=86131

--

Te-am ruga să (re)verifici coordonatele GPS ale acestei destinaţii pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Superb, AUTOR: webmasterX din DESTINATIA: Pensiunea Perla Doftanei, VALEA DOFTANEI
[31.05.18 15:13] - mihaelavoicu

Excepțional review! Mă bucur că sunt printre primii care l-au votat și nu oricum, ci din tot sufletul.

Atât de frumos scrii, de curat și emoționant, încât meriți toată lauda.

Am fost cu foarte mulți ani în urmă la Ciucea, prin 1969 și doamna Veturia încă mai exista.

Eram studenți și în excursia de studii (acum nu cred că se mai face), asistentul care era cu noi, om cu minte luminată, ne-a dus la Ciucea. Noi, copii proști, deși maturi, am numai trecut cu vederea.

Acum văd cu alți ochi domeniul celui ce purta în inimă aurul munților.

Felicitări! Mai aștept și alte ”frumuseți”! Scrii superb!

[31.05.18 15:01] - krisstinna

@papalito: Un mare jeg peste tot, focar de infecție.

Bine că nu v-ați îmbolnăvit! Ați avut curaj să mâncați acolo?!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Hotel Ferdinand Baile Herculane, AUTOR: krisstinna din DESTINATIA: Ferdinand Hotel, HERCULANE
[31.05.18 14:46] - Dragos

@krisstinna: ei, ți se cam pare. Cu vreo trei zile în urmă, cam tot la banii ăștia, am fost 5 oameni la Hanul lui Manuc. (urmează articol, dacă mai apuc...)

Ce să zic... dacă până și apa e din Italia... o fi normal. Calitatea mâncării e bună, are gust, savoare, e frumos pusă pe farfurii... Se poate și mai bine, dar asta e ceva relativ, nu?

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: O cină (nu de taină) la Maroon, AUTOR: Dragos din DESTINATIA: Unde mâncăm în București?, BUCUREȘTI
[31.05.18 14:46] - TraianS

@fra: Nu e cazul să mă domnești. Sunt încă tânăr... dar mai liniștit, așa de felul meu. :p

La hotel nu prea mai am ce scrie eu în plus. Ar mai fi de precizat că servesc micul dejun de la 6:30, ceea e super dacă vrea cineva să prindă Petra de dimineață.

A doua zi a șederii noastre am venit la 6:30 la micul dejun. Și cum bine zici - ne-a servit Abu Grasu. :) El e de toate pe acolo - și bucătar, și garcon și pasează și dă gol... etc. Fain băiat. Eram trei, dar eu a trebuit să stau separat că a umplut masa. Vreo trei farfurii cu roșii, brânză, ulei de măsline și mix de ăla de spices de a lor, plus o omletă caldă.

Chiar a fost foarte bine ora, deoarece am fost mai apoi la Trezorerie, la panorama de sus, și pe la 9:30 -10:00 numai bine o lumina soarele.

Prin Amman nu prea am fost în multe locuri. Doar la citadelă, Royal Automobile Museum si la două malluri. La City Mall și la Abigail Mall, pe renumitul (vrea să fie) Bulevard. Pe rainbow street nu am mai ajuns.

M-a înnebunit traficul. Cel mai nasol e când ieși și intri de la giratoriile alea de le zic ei Circle 1, Circle 2... etc. În rest a fost ok. Nu ne-am rătăcit.

Am fost și am dat o tură pe la Eastern Desert Castles, ăla cu picturile Qasr Amra și mai câteva și ne-am întors prin Jerash.

Am mai mâncat Mansaf la un restaurant pe lângă hotelul nostru, care cică e renumit. Cam atât. :)

A fost foarte fain.

[31.05.18 14:39] - krisstinna

@r-Uca: Spectaculos totul!

Felicitări pentru vacanță!

Nu voi ajunge in veci pe-acolo așa ca mă răsfăț citind și privind :)

[31.05.18 14:15] - krisstinna

@Dragos: E cam scump sau doar mi se pare?

Să vă fie de bine și felicitări pentru copil!

[31.05.18 13:58] - tata123

@Lucien: Așa e: de plâns. Depinde de interese, de cine le administrează.

Inginerul Radu Pascu publica în 1929 o scurtă lucrare intitulată „Carierele și apele minerale din județul Odorhei” de unde aflăm că băile de la Homorod (Harghita) erau deja lăsate de izbeliște în perioada interbelică.

Homorod. Stațiune balneară cu ape alcaline carboferuginoase, captate în puțuri de andezit sau de beton. Sunt nouă izvoare cari toate ies printre breccii andezitice. Dintre acestea un izvor puternic alimentează un bazin 2 pe 2,5 m care servește pentru băi reci, iar altul alimentează băile calde cu 8 cabine...

Proprietatea comunei Căpelnița, care, pe lângă mai multe vile particulare, a construit băile, un restaurant, case de locuit, pe care le-a arendat fraților Derzi din Cluj. Aceștia din lipsă de fonduri au lăsat ca întreaga instalațiune de băi să se ruineze din ce în ce mai mult, astfel că în prezent, așa cum se găsesc, cu greu mai pot funcționa.

Această stațiune balneară, cu ape minerale abundente, situată în apropierea reședinței județului, într-o poziție pitorească și înconjurată de păduri de brad, este în prezent din ce în ce mai puțin vizitată de public și amenințată să fie cu totul neglijată, dacă nu se vor lua la timp măsuri pentru refacerea băilor și întreținerea în bună stare a caselor de locuit.

[31.05.18 13:57] - doinafil

@elviramvio: Ca să antifonezi un spațiu unde se fac petreceri, n-ar costa atât de mult! Mă-ntreb de ce n-o fac acei administratori de hotel (sau de restaurante) care știu că fac zgomot cu tobele și muzica lor!

Nu cred că n-au avut plângeri, voi ați fost mai îngăduitori, n-ați reclamat! Eu aș fi făcut-o! Poate că dacă mai mulți ar face-o s-ar „trezi” și ar antifona spațiul.

Felicitări pentru articol, am votat cu drag!

[31.05.18 13:51] - Dragos

@Zoazore: localul e descoperit de mezină; nu îmi arog merite ce nu-mi aparțin. Bine, de văzut îl tot vâd de câțiva ani, de când mă-nvârt prin zonă.

Am spus și cât e halatul, vezi sus în caseta tehnică.

Mulțam de urări și aprecieri.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: O cină (nu de taină) la Maroon, AUTOR: Dragos din DESTINATIA: Unde mâncăm în București?, BUCUREȘTI
[31.05.18 13:49] - Dragos

@ungureanica: mda, asta ziceam și eu. Mai ales că la vizitele anterioare NU ni s-a adus la cunoștință acest nou punct din regulament. O fi chiar foarte nou...

Care o fi rostul? nu știu, dar pot bănui: să te forțeze să nu vii cu un sac de ronțănele, sticle de suc și apă etc. și să consumi numai de la ei.

[31.05.18 13:44] - Lucien

@tata123: Mulțumesc! Da, așa este. Dintr-o destul de vestită stațiune balneară unde veneau la tratament mii de suferinzi, s-a ales praful. Uneori am senzația unei teleportări în altă lume de neînțeles (pentru-că mi-e greu să dau o explicație logică) atunci când văd stațiuni care în perioada interbelică, ca să nu zic chiar înainte de Primul Război Mondial, străluceau și erau vizitate chiar de capete încoronate, iar acum sunt în ruină. Câteva exemple: Borsec, Băile Herculane, Solca (în Bucovina, făcută de la zero de austrieci și ce vestită era), Malnaș, Băile Homorod (și de Hr și de Bv), Jigodin (lângă Miercurea Ciuc) etc.

[31.05.18 13:36] - ungureanica

Am reușit un start- vot și eu. Faine poze. Plaje super și vreme bună pentru septembrie. Salutare și numai bine.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Plajele din Parga, AUTOR: ungureanica din DESTINATIA: Plaje în Parga și împrejurimi, PARGA
[31.05.18 13:32] - ungureanica

Ciudată chestia cu geanta de plajă. Nu am mai întâlnit-o. Salutări și toate cele bune.

[pg. 389 / 399]: ecourile 7761-7780 din total 7962
pag: 1 . 2 . 3 - . . . - . 387 . 388 . 389 . 390 . 391 - . . . - . 396 . 397 . 398 . 399
FILTRE posibil de aplicat
  • AUTOR (user)
  • DESTINAŢII
  • ANUL scrierii
  • TEXT CĂUTAT

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagina generata in 0.845697879791 sec /