Cele mai recente 7899 ecouri scrise pe sait

Pagina 389 [din 395]
[ 7899 ecouri ] - ORDONATE DUPĂ: DATA ÎNCĂRCĂRII (descrescător - cele mai recente primele)
pag: 1 . 2 . 3 . 4 - . . . - . 386 . 387 . 388 . 389 . 390 . 391 . 392 . 393 . 394 . 395
[23.08.18 15:54] - ungureanica

@Yolanda: Multumim pentru apreciere. Ne bucurăm că vă place. Toate cele bune va dorim!

[23.08.18 15:52] - DOINITA

Am fost la Domeniul Dracula din Danes, dar doar in trecere si numai la restaurant. Curtea si cu tot spatiul din jur ne-a placut, iar prezenta animalelor este o incantare pentru cei mici.

Camerele nu le-am vazut, dar mancarea si servirea de la restaurant a fost in regula. Tot ce am comandat (eram 4 adulti) a fost foarte gustos si bine gatit. Nu putem reprosa nimic. Am petrecut cateva ore intr-o ambianta placuta.

Localitatea Danes ne-a uimit cu cate flori avea, o gradina de flori era totul in jur. Foarte frumos!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Frumoasa zona dar pensiunea murdara!, AUTOR: DOINITA din DESTINATIA: Hanul Dracula [Daneș], SIGHIȘOARA [MS]
[23.08.18 15:47] - webmasterX

Bună recomandarea

Mutat în rubrica "Pensiunea Eulor [Filioara, Agapia], AGAPIA-VĂRATEC [NT]" (nou-creată pe sait)

--

Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici. Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

--

Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 90&ridAnt=88925

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Colt de rai pe plai moldovenesc, AUTOR: webmasterX din DESTINATIA: Pensiunea Eulor [Filioara, Agapia], AGAPIA-VĂRATEC [NT]
[23.08.18 15:45] - dantonela06

@crismis: cand intrebam de magazine/centru comercial, da, ma refeream la statiunea cu White Lagoon (N-am fost eu prea explicita). Deci departe de complex, nu merita plimbarea, mai bine iei masina si mergi o data pana la Balcic...

@doinagherasim: Am vazut ca e departe, pana la Constantin si Elena/Varna am fost anii trecuti si ne-a placut hotelul/conditiile, dar mai departe nu. Oare merita parcursa distanta, sau gasim acelasi lucru? H Sunrise All Suite Resort 4* e aproape de plaja, are plaja cu sezlonguri, beach bar, etc. totul la ALL?

[23.08.18 15:42] - webmasterX

Bun review de debut.

@brandbrite: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.

Mulţumim pentru impresii, te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.

--

Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 04&ridAnt=88924

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Olimp, Blaxy 2018, AUTOR: webmasterX din DESTINATIA: Blaxy Premium Resort & Hotel, NEPTUN / OLIMP
[23.08.18 15:42] - mihaelavoicu

@tripyy: Da, așa e, îmi cer scuze, în vălenii de Munte unde este și Muzeul Sării.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Muzeul ''Flori de Mină'', AUTOR: mihaelavoicu din DESTINATIA: Muzeul ''Flori de Mină'', CHEIA
[23.08.18 15:39] - webmasterX

Te-am ruga să (re)verifici coordonatele GPS ale acestei destinaţii pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Hotel Terra Eforie Nord, AUTOR: webmasterX din DESTINATIA: Terra Hotel, EFORIE NORD
[23.08.18 15:37] - webmasterX

@adnana15: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.

Mulţumim pentru impresii, te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.

--

Văd că sunteți încă acolo (sau în zonă). Deşi de multe ori nu publicăm impresiile scrise "live" din sejur, în cazul de faţă vom face o excepţie, în scopul facilitării luării legăturii cu voi — de către alţi turişti, care probabil vor ajunge acolo, unii în scurt timp! — cât sunteţi încă în sejur, pentru posibile întrebări / răspunsuri, de multe ori foarte utile — în direct, de la "faţa locului".Completări, ajustări (inclusiv în privinţa notelor şi calificativelor acordate) — pot fi aduse prin rubrica ecouri, la finalul sejurului.

--

Conform politicii saitului, seturile de impresii cu evaluări "zero peste tot" sunt publicate FĂRĂ NOTE, fiind considerate scrise (prea) la supărare, lipsite probabil de minima obiectivitate aşteptată. Daca doreşte, autorul poate reveni asupra evaluărilor, fie prin intermediul linkului EDIT IMPRESII (dacă articolul nu este încă publicat), fie scriind un ecou în care specifică noile evaluări (dacă timpul alocat editării a expirat)

--

Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 97&ridAnt=88923

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Hotel Terra Eforie Nord, AUTOR: webmasterX din DESTINATIA: Terra Hotel, EFORIE NORD
[23.08.18 15:29] - mihaelavoicu

@tata123: Dacă vor să facă lapidarium și dacă ei nu știu, dar nu se poate să nu știe, în cimitirul din satul Valea Cucului, ce ține administrativ de Apostolache, sunt multe astfel de cruci din piatră, de o vechime foarte mare. Și probabil în toată zona.

Unele sunt cruci de căpătâi, altele așezate alături de cele noi, dar durerea mea mare a fost când am văzut și aruncate la groapa de gunoi. Chiar și rupte, frânte, bucăți de vechi cruci. ! Astea sunt ”Cruci care plâng! ”

Organizatorii muzeului ar trebui urgent să le salveze.

[23.08.18 15:11] - tripyy

@mihaelavoicu:

Multumesc pentru apreciere.

Referitor la Muzeul Văii Teleajenului, acesta nu se afla in Valenii de Munte?

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Muzeul ''Flori de Mină'', AUTOR: tripyy din DESTINATIA: Muzeul ''Flori de Mină'', CHEIA
[23.08.18 14:59] - RoxanaGRS

În afară de faptul că sunt extrem de scumpe, sunt și extrem de apropiate unul de altul. Efectiv îți dai coate cu vecinul. În străinătate ai loc de obicei să întorci sezlongul de-a lungul, de-a latul, după umbră, după soare sau după cum îți place să stai. Trist, foarte trist...

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Plaja de la Eforie Nord, AUTOR: RoxanaGRS din DESTINATIA: Descoperă Eforie Nord, EFORIE NORD
[23.08.18 14:59] - crismis

@dantonela06: In Ikantalaka (că am înțeles că așa se cheamă "stațiunea") există un singur magazin "cu de toate", chiar la șosea, la vreo 5 minute de mers de Sea Paradise Complex, unde am stat noi. Am găsit însă suficiente chestii, cât să ne autogospodarim pentru mic-dejun și, uneori, pentru cină. Prețuri ok.

[23.08.18 14:57] - dsmures

@cristina47: si eu am fost 10 zile in luna august, hotelul este foarte bun si se poate manca foarte bine la Butoaie, autoservirea estival... eu un loc ok. Singura problema este in weekend cand pe plaja KUDOS se da mai tare muzica la boxe (mari cat niste dulapuri) si se aude toata noaptea+ziua basul acela, bubuie incontinuu. Merita sa stai la LIDO.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Un concediu linistit in familie, AUTOR: dsmures din DESTINATIA: Lido Hotel, MAMAIA
[23.08.18 14:56] - doinafil

@mishu: Este un oraș foarte frumos Innsbruck-ul, cu clădiri vechi, decorate la exterior, care atrag imediat atenția turistului.

Mi-au plăcut tare mult cele din P15,37,38,45. Îmi place și pentru că este așezat la poale de munte, cum este Brașovul nostru.

I-am recunoscut și pe flăcăii tăi în câteva poze.

Mă bucur că ai reușit să le oferi și lor să vadă aceste frumuseți!

Am votat cu drag, ca de obicei! :*

[23.08.18 14:55] - doinagherasim

@dantonela06: Obzorul este ceva... muuuuuuult mai departe fatza de Kavarna.

In Obzor, itzi recomand H Sunrise All Suite Resort 4* (am fost de 5 ori), rezonabil ca pret, sau H Miramar 4*, dar ceva mult mai scump.

Sunt ceva magazine in statiune (la parterul hotelurilor si un market), dar daca vrei, potzi face o plimbare mai lunga (chiar si pe jos) si potzi gasi mici tonete comerciale (parca ii spune Byala oraselului).

[23.08.18 14:52] - RoxanaGRS

Foarte fain oraș. Și într-adevăr aici chiar merită card-ul, chiar și cel de 24 de ore, nu mai spun de cel de 48. La cel de 24 de ore, care e cel mai scump, doar din telecabina + Hofburg sau telecabina + Schloss Ambrass ți-ai scos banii. Asta înțeleg eu prin card care merită banii. În Austria am mai văzut așa ceva în Salzburg, la fel de avantajos, și în munți în Tirol, iar în Italia în zona Dolomiților.

Din păcate, anul trecut, am prins timp noros și ceață și n-am putut urca cu telecabina. Mi-a părut tare rău, dar asta e, poate altă dată.

[23.08.18 14:45] - doinagherasim

Din cate am observat din ofertele pt acest hotel, diferenta dintre studio (H. 4*) si camera dubla (H. 3*) ar fi mai mare pt lunile iulie-august: cam 27-34 euro. Noi am luat pt luna sept (studio) si diferenta intre 3* si 4*, este f mica: 2 euro pe noapte/pers. Speram sa fie cat mai multa liniste si nu prea aglomerat, deoarece... asta cautam.

[23.08.18 14:29] - c123456

@webmasterX: discutam de servirea in restaurant, despre o eventuala cazare discutati cu cei care s_au cazat

[23.08.18 14:19] - webmasterX

Echilibrat review-ul

Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 65&ridAnt=88922

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: O vacanță așa și așa, AUTOR: webmasterX din DESTINATIA: Union (ex Ten) Hotel, EFORIE NORD
[23.08.18 14:17] - webmasterX

@marianaa1: bun-venit pe sait şi în comunitatea AmFostAcolo. Mulţumim pentru impresii, te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare - sperăm mai generoase în ce priveşte nivelul de detaliere oferit, pe viitor. Pentru eventuale completări, adăugiri, corecturi poţi folosi linkul EDIT IMPRESII, afişat sub textul trimis - permanent până la publicarea articolului (şi timp de 30 de minute după publicare). Completări se pot aduce şi ulterior — prin rubrica ECOURI (cea de faţă); eventualele erori se pot corecta prin folosirea funcţiei "Sesizează... ", afişată (cu roşu) dedesubtul textelor sau fotografiilor încărcate.

- completările pot detalia condițiile de cazare întâlnite; gradul de mulțumire referitor la servicii, amabilitatea personalului; detalii referitoare la masă (dacă e cazul); cadrul natural; posibilități de acces în zonă șamd.

- pentru a încărca foto din sejur ori minisejur: click aici.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Mizerie, AUTOR: webmasterX din DESTINATIA: Pensiunea Alpin [Rășinari], MĂRGINIMEA SIBIULUI
[pg. 389 / 395]: ecourile 7761-7780 din total 7899
pag: 1 . 2 . 3 - . . . - . 387 . 388 . 389 . 390 . 391 . 392 . 393 . 394 . 395
FILTRE posibil de aplicat
  • AUTOR (user)
  • DESTINAŢII
  • ANUL scrierii
  • TEXT CĂUTAT

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagina generata in 0.922784090042 sec /