Cele mai recente 7849 ecouri scrise pe sait

Pagina 388 [din 393]
[ 7849 ecouri ] - ORDONATE DUPĂ: DATA ÎNCĂRCĂRII (descrescător - cele mai recente primele)
pag: 1 . 2 . 3 . 4 - . . . - . 385 . 386 . 387 . 388 . 389 . 390 . 391 . 392 . 393
[20.01.18 19:41] - tripyy

@valyv:

In timpul sejurului nostru Luna Park nu era deschis in totalitate. Nu stiu preturi deoarece nu ne-a interesat, noi neavand copii.

Referitor la vederea catre piscina, anul trecut nu erau preturi diferite pt "view" de aceea noi am trimis un email inainte hotelului prin care am solicitat vedere la piscina si am primit. Daca nici anul acesta nu sunt tarife diferite, puteti si voi sa trimiteti un email insa cererea va fi onorata in functie de disponibilitate. Noi am fost la scurt timp de la deschidere si gradul de ocupare era mai redus.

La plaja fiecare sta in funcție de preferinte. Noua ne place sa stam si la plaja sa simtim "briza", deci am fost de mai multe ori si am stat de dimineata pana la pranz sau de la pranz pana seara (deci nu doar pt o baie). Nu sunt amenajate locuri de joaca pt copii deci din acest punct de vedere recomand in totalitate zona de Aqualand. Sunt si tobogabele pt copii si lazy river si piscina cu valuri. Plus mult mai multe optiuni de mancare daca copii sunt mai pretențioși.

Trebuie sa tii cont si de gradul de disconfort termic din luna august...noi am fost la inceputul lunii iulie iar in ultimele zile ale sejurului a fost ingrozitor de cald.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Relaxare maximă, AUTOR: tripyy din DESTINATIA: Granada Luxury Belek Hotel, BELEK
[20.01.18 19:26] - webmaster45

@valyv:

Noi comparăm cu Rixos unde am fost în ultimii 2 ani și cu Delphin Platinum la care am tot mers.

Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou. Procedând astfel, ai avea ocazia ca prin notele şi evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinaţii. În plus, dacă vreodată vei solicita informaţii aici, pe sait, cei care îţi vor răspunde o vor putea face cât mai adecvat "profilului" tău turistic (funcţie de locurile în care ai fost, unde ţi-a plăcut şi unde nu, din ce motive etc)Poţi folosi linkul SCRIE IMPRESII (se deschide într-o fereastră nouă)

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Relaxare maximă, AUTOR: webmaster45 din DESTINATIA: Granada Luxury Belek Hotel, BELEK
[20.01.18 19:18] - valyv

Foarte bine punctat ca informații, însă aș dori câteva prețuri la Luna Parc și dacă știți cumva dacă camerele de familie au vederea spre piscine sau cum să obținem această cameră. Vom merge în august și suntem 4 familii cu copii. La plajă se merită să stai mai mult sau doar o baie? Nu suntem destul de convinși dacă serviciile și piscinele pentru copii compensează lipsa plajei mai aproape si lipsa vegetației. Noi comparăm cu Rixos unde am fost în ultimii 2 ani și cu Delphin Platinum la care am tot mers. Mulțumesc pentru înțelegere si așteptam detalii.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Relaxare maximă, AUTOR: valyv din DESTINATIA: Granada Luxury Belek Hotel, BELEK
[20.01.18 19:16] - mirmicu

Felicitări pentru articolul atât de bine documentat. Scriu, la cald, de pe Fiumicino acum, după 4 zile in care ne-am rupt picioarele prin Roma.

E greu să mai aduci completări la un asa review.

Despre Capela Sixtina știu că doar cu bilet la muzee se poate vizita.

Doar in Basilica San Pietro este accesul gratuit.

Mult mai lejer acum in ianuarie, în ceea ce privește fluxul de turisti la Vatican.

Aveai loc și timp să admiri, nu te mai purta valul.

[20.01.18 19:11] - nicole33

@johnscorpion:

Pai de la Bursa am ajuns pe pod dar daca ocoleam golful Izmit cred ca nu consumam benzina de 80 de lire. In fine, a fost o experienta placuta si a meritat banii in plus.

De la Bursa, da este logic, dar tu ai scris că înainte de Istanbul ai greşit şi ai intrat pe pod, ceea ce nu avea niciun sens.

Podul efectiv te-a costat doar 65,65 TL, restul până la 80 TL o fi fost autostrada O-5 de Bursa, care este destul de scumpă, dar pe care oricum trebuia să o plăteşti având în vedere traseul dorit de tine. Pentru podul Osman Gazi eu am plătit 88,75 TL în septembrie 2016, la două luni de la inaugurarea acestuia, dar am savurat experienţa.

Ocolind Golful Izmit pe cale rutieră probabil nu cheltuiai mai mult de 30TL pe benzină, dar drumul ar fi durat cu o oră - o oră şi jumătate mai mult, plus costul autostrăzii O-4 sau nu dacă mergeai pe vechiul D-100, destul de aglomerat de obicei.

În Turcia semnalizarea este mult prea bine pusă la punct pentru a mai avea nevoie de GPS, iar tu nu eşti nicidecum la primul drum. Mie nu-mi place să stau cu ochii în GPS în loc să admir peisajul şi să văd pe unde am umblat doar vizionând înregistrările camerei de bord, de parcă m-aş uita la excursia altcuiva, nu a mea :D.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Un hotel stresant, AUTOR: nicole33 din DESTINATIA: Air Boss Otel - Istanbul Ataturk Airport, ISTANBUL
[20.01.18 19:10] - Dragos

@mihaelavoicu: e bine că ai putut face poze.

Când am fost eu acolo era taxă pentru a putea fotografia în interior. :(

Confirm - arhitectura e superbă! E cea mai frumoasă dintre toate cele văzute de mine în Londra.

[20.01.18 19:05] - valyv

Vă rugăm frumos dacă se poate să ne scrieți mai multe detalii despre camere, anume cum putem alege pe cele cu vedere la piscină, deoarece pe spate au un peisaj jalnic. Noi plecăm în august cu mașinile și suntem 4 familii cu copii. De asemenea dacă știți la Luna Parc care sunt prețurile. Plaja se merită, noi venim din Constanța și suntem obișnuiți cu balaceala în mare. Vă mulțumesc pentru impresiile scrise și așteptăm un răspuns.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Hotel nou superb!, AUTOR: valyv din DESTINATIA: Granada Luxury Belek Hotel, BELEK
[20.01.18 19:05] - mprofeanu

@dan39: Exotică excursie și bine aleasă pentru că ai fost acolo pe cont propriu, mult mai ieftin!

Așa cum spui și tu pozele vorbesc singure...

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Insula Praslin, self-catering, AUTOR: mprofeanu din DESTINATIA: Descoperă insula Praslin, PRASLIN
[20.01.18 19:03] - Denisa13

@Zoazore: Mythos la 330... este ca in Grecia inclusiv la preturi. Si mie mi-a atras atentia pretul. Sa-ti fie de bine.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Hoppa Hopaa, AUTOR: Denisa13 din DESTINATIA: Unde mâncăm în Brașov și împrejurimi, BRAȘOV
[20.01.18 18:44] - Zoazore

@Denisa13: Mănânc și citesc. Altfeeelll! Mmmm... Cam... piperat, dar merge! 10 lei un Mythos?

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Hoppa Hopaa, AUTOR: Zoazore din DESTINATIA: Unde mâncăm în Brașov și împrejurimi, BRAȘOV
[20.01.18 18:32] - Denisa13

Intre timp am aflat ca la Cheile Gradistei costa 80 de lei ora cu un instructor de ski.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: La săniuș pe Valea Prahovei, AUTOR: Denisa13 din DESTINATIA: Descoperă Valea Prahovei, [ALTE LOCURI]
[20.01.18 18:19] - johnscorpion

@nicole33: Pai de la Bursa am ajuns pe pod dar daca ocoleam golful Izmit cred ca nu consumam benzina de 80 de lire. In fine, a fost o experienta placuta si a meritat banii in plus. Stiam ca tunelul costa 16 lire( podul mi-a parut cam scump 80 lire ), l-am setat ca ruta pentru ca vreau mereu sa merg pe trasee noi insa m-am trezit pe podul pe care mai fusesem de doua ori anii trecuti;). Ideea e ca ma stat mereu cu ochii pe GPS si n-am mai vazut nici un indicator insa de acum o sa folosesc aplicatii pe mobil pentru orientare.

[20.01.18 18:16] - glcitizen

@webmaster13: Multumesc mult-este f binevenita melodia.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Bolul de orez, AUTOR: glcitizen din DESTINATIA: Descoperă Shanghai, SHANGHAI
[20.01.18 18:10] - glcitizen

@mireille: Multumesc, colega.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Bolul de orez, AUTOR: glcitizen din DESTINATIA: Descoperă Shanghai, SHANGHAI
[20.01.18 17:53] - mprofeanu

@Aurici: Deosebită această excursie a ta în frumoasa, îndepărtata și misterioasa Scoție! Toată, un adevărat minighid pentru cei ce vor să ajungă acolo dar și pentru cei ce doar citesc cu plăcere despre frumusețile Terrei noastre!

Despre poze ce să mai spun, sunt minunate!

[20.01.18 17:48] - printesa18

@nicole33: Va multumesc mult pentru amabilitate si promtitudine. V-am cerut aceste precizari pentru ca am vazut comentariul si am inteles ca va referiti la acest hotel. Puteti sa-mi spuneti la ce hotel face-ti referire ?

[20.01.18 17:44] - nicole33

@cris1982:

Tot ce contează este prețul infim și mâncarea la discreție!

Cam ai dreptate. Mulţi sunt şi vor fi atraşi de preţurile foarte mici, astfel că un asemenea stabiliment nu va duce lipsă de clienţi şi nu va avea niciun motiv să încerce măcar să îmbunătăţească ceva pe acolo.

Mâncare la discreţie??? Despre ce vorbim? Autoarea articolului a avut mare noroc că nu a vizitat centrul medical Albena sau spitalele din Varna. All inclusive-ul la hoteluri de acest nivel ar trebui pur şi simplu interzis, constituind un atentat la sănătatea turiştilor.

Chiar dacă în plin sezon un hotel bun în Albena costă de 2,5-3 ori mai mult decât acesta, oricum raportul calitate preţ tot este mai avantajos decât la noi.

Fiecare hotel are turiştii lui. Poate vei fi surprinsă, dar hotelurile foarte bune şi scumpe intră în stop sales destul de devreme, în timp ce la hotelurile foarte proaste şi ieftine mai găseşti camere libere şi cu câteva zile înainte de sejur.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Hotel Althea, Albena, AUTOR: nicole33 din DESTINATIA: Althea Hotel, ALBENA
[20.01.18 16:56] - webmaster

Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut”

— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);

— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecție.

Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

===

Articolul a fost selectat ca MiniGhid AmFostAcolo pentru această destinaţie.

[20.01.18 16:51] - nicole33

@johnscorpion:

Aceasta escapada a inceput prost de la intrarea in Istanbul unde am gresit incadrarea si am ajuns pe Osman Gazi Köprüsü unde ma dat o gramada de bani (aprox 80 lire, cred) apoi am vrut sa traversam Bosforul prin tunelul Eurasia insa GPS-ul s-a razgandit pe traseu si ne-a trimis pe un pod.

Avantajele şi dezavantajele folosirii GPS-ului :D.

Şi eu am avut surprize, motiv pentru care sunt şi mai convinsă că pe mine mai mult mă încurcă decât să mă ajute.

Totuşi nu înţeleg şi pace cum ai ajuns pe Osman Gazi.

Dacă veneai dinspre Bursa şi ai traversat pe noul pod, este foarte bine. Ai câştigat timp preţios nemaiocolind tot Golful Izmit, iar costul podului se compensează cu costul carburantului economisit prin alegerea unui drum mult mai scurt.

Dar tu spui că ai greşit încadrarea la intrarea în Istanbul, ceea ce mă duce cu gândul că, practic, te-ai întors din drum. Ai făcut podul Osman Gazi de două ori???

Este păcat că ai ratat trecerea prin tunelul Eurasia. Este o experienţă interesantă. Mie mi-a plăcut mult. Traversând pe oricare din poduri din Asia în Europa nu ai plătit nimic, în timp ce Avrasya Tuneli costă 16,60 TL indiferent de sens.

Am ajuns foarte uşor la tunel de la Gebze mergând doar pe D 100 fără a mai intra pe O-4 doar pentru a avea de unde ieşi. Indicatoarele sunt multe şi clare. Nu ai cum să greşeşti.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Un hotel stresant, AUTOR: nicole33 din DESTINATIA: Air Boss Otel - Istanbul Ataturk Airport, ISTANBUL
[20.01.18 16:12] - webmaster45

Bun review de debut!

@Gabriela89: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.

Mulţumim pentru impresii, te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.

===

Limbajul şi prescurtările de tip mirc sunt DEZAVUATE pe acest sait — la urma urmei, folosite în exprimarea publică sunt o formă de LIPSĂ de RESPECT faţă de interlocutori (şi faţă de tine însuţi!).

Te rog ca pe viitor să le eviţi.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Un sejur relaxant, AUTOR: webmaster45 din DESTINATIA: Pasa Beach Hotel, MARMARIS
[pg. 388 / 393]: ecourile 7741-7760 din total 7849
pag: 1 . 2 . 3 - . . . - . 386 . 387 . 388 . 389 . 390 . 391 . 392 . 393
FILTRE posibil de aplicat
  • AUTOR (user)
  • DESTINAŢII
  • ANUL scrierii
  • TEXT CĂUTAT

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagina generata in 1.05670285225 sec /