Cele mai recente 7850 ecouri scrise pe sait

Pagina 387 [din 393]
[ 7850 ecouri ] - ORDONATE DUPĂ: DATA ÎNCĂRCĂRII (descrescător - cele mai recente primele)
pag: 1 . 2 . 3 . 4 - . . . - . 384 . 385 . 386 . 387 . 388 . 389 . 390 . 391 . 392 . 393
[21.01.18 02:21] - iulian68

Felicitari pt continutul review-ului si structuratea scrii foarte frumos asa ca eu unul astept si alte impresii din partea ta.

Legat de hotel, ma bucur ca dupa mai bine de 6 ani de cand am fost acolo continua sa placa. Daca ai fi primit o camera din corpul A ci si terminatia "99" nu cred ca sotul ar mai fi vrut sa plece acasa... 😊😊😊 Despre peste, ce sa spun, si atumci aveam peste in fiecare zi, seara... Cam mult totusi... Si chiar daca nu erai obligat sa-l mananci, totusi era mirosul... Altfel, super ok!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Un sejur relaxant, AUTOR: iulian68 din DESTINATIA: Pasa Beach Hotel, MARMARIS
[21.01.18 00:43] - le_maitre

@Aurici: Stimată doamnă!

Dând să răspund unei interpelări mai pe la prânz, nu știu cum dădui cu ochiul de Glasgow, scris maaare in lista impresiilor recente.

Momentul următor a sunat cam așa: Scoția, wow, citim doh! Nice, amazing idea! Numai că abia pe seară, tihnit, am dat curs lecturii.

Chiar daca nu am ajuns prin orașul menționat, unele trasee ni s-au intersectat, fapt ce mi-a produs un fior gen duș scoțian (e de bine, serios!) și m-a ajutat întru rememorarea unor aspecte... ehm... exquisite.

Ecoul destul de lung se datorează în special transpunerii extrem de reușite a unor locuri speciale (în esența lor dar și pentru mine) dar și afinității cu acele tărâmuri de legendă, pline de curaj, spirit național și virtute.

Frumusețea neamenajată și sălbăticia unor părți din acest areal, modernismul gen Guinness Book prezent la Falkirk, combinate cu piatra-ntunecată a vechilor construcții fortificate sau doar religioase pot crea o vrajă asupra călătorului însetat de a "bea" dintr-o stare a cunoașterii.

Cei care gustă din Scoția chiar și puțin vor sfârși prin a o lăuda pe multe planuri... de ce oare? Ei bine... trebuie să mergi și să-ți dai seama live... Apoi, vei scrie...

Finalizez cu felicitări multiple, senine și justificate!

[20.01.18 23:48] - Sakiz*

E X C E P T I O N A L! Felicitari!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: O parte din extraordinarul Maroc, AUTOR: Sakiz* din DESTINATIA: Descoperind Marocul, DIVERSE #
[20.01.18 23:44] - Testosu'

@xpac: Si nu ati mai continuat apoi inca vreo 2km drumul asfaltat, pana in zona Oxya?

Acolo se termina practic drumul si este amenajat un punct de belvdere de unde privelistea asupra Canionului Vikos este superba.

Merita mers si pana in satul Vikos de unde se poate admira acest fain canion. Si drumul pana acolo este tare frumos

[20.01.18 23:33] - Sakiz*

Extraordinar de bine scris si structurat articolul! Felicitari! Dupa acest review deja stiu cu mult mai multe despre aceasta tara pe care sper sa o vizitez vreodata. Deja imi ttrec prin fata ochilor o multitudine de culori, tonuri, arabescuri, arome... am si eu o prejudecata si anume aceea ca cea mai buna carne de miel/oaie o prepara marocanii. Am mancat un tajine extraordinar la un restaurant marocan din Franta.

Legat de moschei, initial ni se spusese si noua de catre ghidul din Tunis ca inauntrul moscheilor din zona Maghrebului au voie doar musulmanii... ca situatia sta cu totul altfel fata de Turcia in ceea ce priveste acest aspect. Insa, imbracati decent, nu cred sa fie vreo problema. Eu mi-am acoperit putin capul cu esarfa de la gat si am vizitat atat moscheea Maslinului din Medina Tunisului, cat si Marea Moschee de la Kairouan fara sa ma intrebe nimeni nimic. Intr-adevar, o doamna olandeza din grupul cu care intrasem noi (la Kairouan) a fost rugata sa paraseasca sala de rugaciune (nu si curtea moscheii), intrucat, desi isi acoprise intr-un fel parul, era imbracata cu o fusta mult deasupra genunchilor.

Anyway... articolul tau mi-a facut ziua!

https://www.youtube.com/watch?v=qqob4D3BoZc

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: This Time For Africa - un circuit marocan, AUTOR: Sakiz* din DESTINATIA: Descoperind Marocul, DIVERSE #
[20.01.18 23:11] - mihaelavoicu

Frumos, ca de altfel, tot ce postați.

O foarte mică completare, ca de la turist, la turist. Coloanele spiralate ale Altarului sunt aidoma celor din templul lui Solomon, Ierusalim, distrus de multă vreme. Aceste coloane spiralate sunt reproduse prin multe Catedrale din lume (nu-mi vine acum în minte decât Domkirke Berlin)

Votat cu drag și pe merit.

[20.01.18 23:03] - webmasterX

Dupa ce am servit, fara graba, micul dejun la cazarea pe care am avut-o in Nydri, Athina Studios

DIn câte văd, ai scris impresii despre sejurul de acolo din 2014 - vezi impresii.

Ați „repetat”, cumva, și în 2016?

[20.01.18 22:58] - webmasterX

Bună recomandarea

Mutat în rubrica "Descoperă Monodendri & Zagoria, MONODENDRI / ZAGORIA" (nou-creată pe sait)

[20.01.18 22:49] - mihaelavoicu

Veneția este inepuizabilă. Abia ai făcut cunoștință cu ea!

Tot în 2017 am fost și eu, dar în luna mai. Acele mâini care ies din apă la foto P07, când am fost, nu am avut șansa să le văd. Ele fac parte din Bienala de Arte de la Veneția și aparțin unui artist plastic. Bienala se deschidea în zilele următoare și era forfotă în oraș cu amenajările. Probabil urmau a fi instalate.

Am văzut în schimb emblema Bienalei, un turn îmbrăcat în foiță de aur, amplasat în apropiere de Academia de Arte, turn ce era păzit de poliție, dar permitea nu numai fotografiatul, permitea să-l atingi și să-l studiezi de aproape. Dădea chiar și explicații macaronarul.

Această bienală a ținut până la sfârșitul lui noiembrie.

Felicitări pentru poze! Cea din interiorul de la San Marco, este fantastică!!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Veneția așa cum am visat-o!, AUTOR: mihaelavoicu din DESTINATIA: Descoperă Veneţia, VENEZIA / VENEŢIA
[20.01.18 21:32] - webmasterX

@laurentium:

Mulțumiri pentru amabilitatea cu care ai dat curs invitației de a scrie propriul set de impresii din această vacanță.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Super vacanta, AUTOR: webmasterX din DESTINATIA: Royal Taj Mahal [Evrenseki], SIDE
[20.01.18 21:25] - ilinca59

@mihaelavoicu: Frumoasa arhitectura si altarul; de 1600 de ori altarul a fost ferit!? Am citit acum "un grup de comercianți din congregație, cunoscuți drept "Bargainerii", a cumpărat biserica de la regele James I în 1611 pentru 800 de lire. În această perioadă biserica a devenit scena pentru mulți dintre cei implicați în teatrele din timpul lui Shakespeare. "

[20.01.18 21:19] - mihaelavoicu

@Michi: Era pe acolo, prin apropiere! Mulțumesc pentru apreciere și numai bine!

[20.01.18 21:18] - Lila Mo

@ANILU: Mulțumesc pentru apreciere și pentru ecou.

Noi am făcut doar o excursie standard, găsită pe toate agențiile.

Contează impresiile acumulate care pot fi diferite in funcție de trăirile individuale.

Dar da, cremele din praf de perle chiar le-am simțit benefice, mai ales pentru prietenele cărora le-am făcut cadou!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Călător în China clasică III, AUTOR: Lila Mo din DESTINATIA: Descoperă Beijing, BEIJING
[20.01.18 21:17] - webmasterX

Mutat în rubrica "Barcelona Princess Hotel [Sant Marti], BARCELONA" (nou-creată pe sait)

--

Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici. Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

[20.01.18 21:16] - mihaelavoicu

@Dragos: Și eu am apreciat-o! Merci pentru comentariu și pentru apreciere.

[20.01.18 20:35] - webmasterX

În forma în care se prezintă la acest moment, textul trimis nu este publicabil ca review - impresiile nu sunt acceptabile ca articol. Sperăm să găseşti timp sau disponibilitate pentru completarea unui set minim de detalii - referitoare, de exemplu, la camere, bucătărie & masă, alte facilităţi ale unităţii, amabilitatea personalului, împrejurimi, drumul până acolo etc - eventual pentru încărcarea unui set, măcar minimal, de fotografii din sejur sau minisejur --- astfel încât să putem publica, într-un final, articolul. "Review"-ul a fost momentan suspendat, până la stabilirea deciziei definitive. Pentru completări / modificări / ajustări poţi folosi linkul EDIT IMPRESII (afişat cu roşu sub textul trimis) În cazul în care aceste completări nu sosesc în timp util, textul va fi - eventual - republicat fie sub formă de ecou (la un review scris anterior din aceeași destinație), fie sub formă de EVALUARE = miniArticol (NU ESTE afişat în lista impresii, NU ESTE anunţat abonaţilor etc).-- Pentru a încărca fotografii din [mini]sejur: poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 79&ridAnt=84184

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Excelent, AUTOR: webmasterX din DESTINATIA: Club Vila Bran, BRAN
[20.01.18 19:52] - tripyy

@valyv:

Daca prietenii sunt f pretențiosi, poate nu vor fi multumiti nici cu vederea la piscina deoarece in planul indepartat privelistea nu mai este chiar exceptionala.

Mentionez ca hotelul e amplasat intr-o zona unde inca se construieste (nu hoteluri ci case) si vor vedea de ex materiale depozitate etc.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Relaxare maximă, AUTOR: tripyy din DESTINATIA: Granada Luxury Belek Hotel, BELEK
[20.01.18 19:48] - valyv

@tripyy: Noi suntem încântați de aqua parc deoarece am fost anul trecut la cel al lui Rixos. Dar avem prieteni pretențioși cu camerele și vederea de la balcon.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Relaxare maximă, AUTOR: valyv din DESTINATIA: Granada Luxury Belek Hotel, BELEK
[20.01.18 19:41] - tripyy

@valyv:

In timpul sejurului nostru Luna Park nu era deschis in totalitate. Nu stiu preturi deoarece nu ne-a interesat, noi neavand copii.

Referitor la vederea catre piscina, anul trecut nu erau preturi diferite pt "view" de aceea noi am trimis un email inainte hotelului prin care am solicitat vedere la piscina si am primit. Daca nici anul acesta nu sunt tarife diferite, puteti si voi sa trimiteti un email insa cererea va fi onorata in functie de disponibilitate. Noi am fost la scurt timp de la deschidere si gradul de ocupare era mai redus.

La plaja fiecare sta in funcție de preferinte. Noua ne place sa stam si la plaja sa simtim "briza", deci am fost de mai multe ori si am stat de dimineata pana la pranz sau de la pranz pana seara (deci nu doar pt o baie). Nu sunt amenajate locuri de joaca pt copii deci din acest punct de vedere recomand in totalitate zona de Aqualand. Sunt si tobogabele pt copii si lazy river si piscina cu valuri. Plus mult mai multe optiuni de mancare daca copii sunt mai pretențioși.

Trebuie sa tii cont si de gradul de disconfort termic din luna august...noi am fost la inceputul lunii iulie iar in ultimele zile ale sejurului a fost ingrozitor de cald.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Relaxare maximă, AUTOR: tripyy din DESTINATIA: Granada Luxury Belek Hotel, BELEK
[20.01.18 19:26] - webmaster45

@valyv:

Noi comparăm cu Rixos unde am fost în ultimii 2 ani și cu Delphin Platinum la care am tot mers.

Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou. Procedând astfel, ai avea ocazia ca prin notele şi evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinaţii. În plus, dacă vreodată vei solicita informaţii aici, pe sait, cei care îţi vor răspunde o vor putea face cât mai adecvat "profilului" tău turistic (funcţie de locurile în care ai fost, unde ţi-a plăcut şi unde nu, din ce motive etc)Poţi folosi linkul SCRIE IMPRESII (se deschide într-o fereastră nouă)

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Relaxare maximă, AUTOR: webmaster45 din DESTINATIA: Granada Luxury Belek Hotel, BELEK
[pg. 387 / 393]: ecourile 7721-7740 din total 7850
pag: 1 . 2 . 3 - . . . - . 385 . 386 . 387 . 388 . 389 . 390 . 391 . 392 . 393
FILTRE posibil de aplicat
  • AUTOR (user)
  • DESTINAŢII
  • ANUL scrierii
  • TEXT CĂUTAT

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagina generata in 0.897312879562 sec /