Ecouri scrise pe AFA [p.3742 /3874]

[doar cele încărcate în anul crt și anul trecut]

webmaster26, 22.01.18 13:58»@Badescu Adrian: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.

Mulţumim pentru impresii, te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.

LA REVIEW Yes Home Cazare Calimanesti - scris de în rubrica Apartamente regim hotelier
tata123, 22.01.18 13:51»@dorgo: Turismul balnear (curativ sau de relaxare/distracție) a înflorit în ultimii ani. Și culmea, în stațiuni care acum 7-8 ani aproape că nu (mai) erau cunoscute de români, cum bine ai scris mai sus. Mă gândesc că investițiile pe perioade lungi, investiții de calitate, ar crește potențialul atâtor stațiuni mici.

Stațiunea Tășnad are „rădăcini” oficiale recente (2000) în comparație cu vechimea așezării, iar ștrandul termal datează de prin anii 1978. Dacă există cerere, ar trebui să se „făurească” și ofertă.

Numai de bine!

LA REVIEW Vara la Tășnad - scris de în rubrica Redescoperă Băile Tășnad
webmaster, 22.01.18 13:47»Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);

— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecție.

Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

LA REVIEW Odiseea feroviară românească – Muzeul CFR din București - scris de în rubrica Muzeul Căilor Ferate
Dan&Ema, 22.01.18 13:44»@tata123:

Excelent! M-ai atins la coarda sensibila prezentand acest ghid despre un loc atat de drag. Felicitari! Doar de bine! 🚂

LA REVIEW Odiseea feroviară românească – Muzeul CFR din București - scris de în rubrica Muzeul Căilor Ferate
Dan&Ema, 22.01.18 13:41»@mihaelavoicu: Start vot!
LA REVIEW Hotel Casa San Andrea, Veneția - scris de în rubrica B&B Casa Sant' Andrea
Dan&Ema, 22.01.18 13:37»@tata123:

Ma intrebam unde este @tata123?

Multumesc mult de completarea pretioasa. Orice ecou care imbogateste informatia unui articol este binevenit.

Muzeul acesta este intr-adevar un muzeu special. Vizitarea acestuia genereaza emotie prin continutul in exponate. Daca ai norocul ca ghidajul sa fie facut de preotul Oltean - sufletul muzeului - atunci este maximul ce poti atinge la acest obiectiv.

Multumesc de ecou! Numai de bine in noul an!

LA REVIEW La scoala, oameni dragi! La prima scoala romaneasca! - scris de în rubrica Biserica Sfântul Nicolae & Muzeul 'Prima Şcoala Românească'
tata123, 22.01.18 13:37»@DOINITA: Un articol frumos și util despre o zonă mai puțin umblată de turiști: Huțulșcina (Țara Huțulilor) unde trăiesc huțulii, o veche populație slavofonă.

Acest grup etnic a generat interes permanent în rândul cercetătorilor și istoricilor. În perioada interbelică scriitorul Emanoil Bucuța călătorește dincolo de Suceava și descrie în revista Luceafărul zona huțulilor: Huțulului îi place locul deschis și cerul lângă el. Îngrămădirile de gospodării în sate și cătune par nefirești și prin ordin administrativ..... Ne oprim la întâia casă..... Intru, aplecându-mă, prin întâia încăpere afumată, făcută din butuci netencuiți, cu mici merinde, și în a doua, cu laviță acoperită cu o velință colorată, care mă tem că e și saltea și așternut, cu icoane multe, cu legături de flori uscate la grindă, cu ștergare cusute. Soba e mare, cu prichiciu și cuptor.

Mulțumim pentru descrieri.

LA REVIEW Luisenthal - un loc de legenda - scris de în rubrica Descoperă Pojorâta și împrejurimile
webmaster26, 22.01.18 13:36»@mihaelavoicu: Nu se fac rubrici separate pentru restaurante, cofertării, ceainării...

Review-ul este încadrat la rubrica generală categoria ''Cofetării, patiserii, ceainării''

LA REVIEW Cafeneaua Florian, Veneția - scris de în rubrica Unde mâncăm în Veneția?
Dan&Ema, 22.01.18 13:28»@mihaelavoicu:

Multumesc pentru completare si aprecieri. Numai de bine!

LA REVIEW Cetatea Vaticanului (II) – Basilica San Pietro - scris de în rubrica În vizită la Vatican
Dan&Ema, 22.01.18 13:25»@Dana2008:

Si noua ne-a placut Vaticanul mult. A fost peste asteptarile mele. Nu pot spune insa ca vreau sa revin. Doar din motivul ca vreau sa vizitez si alte colturi ale lumii.

In Gradinile Vaticanului nu am fost nici noi. Dupa o consultare cu ghidul din Roma, in care am avut de redefinit itinerariile si prioritatile, am hotarit fara. A se traduce lipsa de timp.

Ma opresc cu scrierile despre Roma si Vatican cu toate ca initial mai aveam doua idei: una sa scriu ceva despre neamul italienesc de astazi (care mi-a facut o impresie proasta) si una cu sfaturi utile (dar am integrat printre randuri cate ceva (dar nu tot).

Mai fac pauza cu scrisul ca iar se anunta un program (de strada) incarcat.

Multumesc pentru aprecieri. Numai de bine!

LA REVIEW Cetatea Vaticanului (II) – Basilica San Pietro - scris de în rubrica În vizită la Vatican
webmaster26, 22.01.18 13:20»@mihaelavoicu: Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

===

Mutat în rubrica "B&B Casa Sant' Andrea, VENEZIA / VENEŢIA" (nou-creată pe sait)

LA REVIEW Hotel Casa San Andrea, Veneția - scris de în rubrica B&B Casa Sant' Andrea
trifan2010, 22.01.18 13:19»@webmasterX: da. asta este locația
LA REVIEW Casa Zuzulache o japca pe fata - scris de în rubrica Casa Zuzulache
tata123, 22.01.18 13:05»@Dan&Ema: Votul cu numărul 50 pentru un muzeu special din Șcheii Brașovului, special prin valoarea sa culturală, dar și prin pasiunea și munca cu care este întreținut de un valoros om al Bisericii - preotul Vasile Oltean. Recunosc că în vara anului trecut doar am trecut pe lângă biserica „Sf. Nicolae”, fără a vizita muzeul.

Tăblițe de scris și mobilier școlar de lemn asemănător am văzut și în sălile Școlii Slobode Obștești de la Golești (ctitorită și întreținută de Radu Golescu) sau în Școala din Muzeul Satului din Bujoreni (lângă Râmnicu Vâlcea). Școlile vechi, și implicit sălile de clasă și dotările lor, creează întotdeauna emoție și amintiri.

Constantin Lecca, polivalent om de cultură al secolului al XIX-lea, s-a născut într-o familie de negustori înstăriți în Șcheii Brașovului și a urmat cursurile școlii de la biserica „Sf. Nicolae”, unde a învățat „carte românească”. În 1848 se întoarce în Brașov pentru a restaura pictura bisericii „Sf. Nicolae”, moment când leagă o prietenie trainică cu pictorul Mișu Popp (lucrează împreună la pictura lăcașului de cult).

LA REVIEW La scoala, oameni dragi! La prima scoala romaneasca! - scris de în rubrica Biserica Sfântul Nicolae & Muzeul 'Prima Şcoala Românească'
Zoazore, 22.01.18 12:43»@crismis: Ai fi tu sadica, dar eu m-am invatat minte! Cand citesc "minuni", mananc. Acum am mâncat branza de vaci cu: lasagne, legume, caracatita, pesto, gnocchi... Asa branza buna n-am mai mancat de la... @Dan&Ema!

Sa va fie de bine! Frumos, elegant, curat si, mai ales, bun!

LA REVIEW Mâncătorii și beuturii (de luat în seamă) în Imperia - scris de în rubrica Unde mâncăm în Imperia?
tata123, 22.01.18 12:31»@Carmen Ion: La mulți ani și felicitări pentru cele două sute de articole postate pe AmFostAcolo! Subiectul acesta creează emoții pozitive unei mulțimi impresionante de utilizatori din mai multe puncte de vedere: acțiunea se desfășoară vară (afară ninge frumos), localizarea acțiunilor: Grecia (care nu mai are nevoie de nici o prezentare) și tema tratată: mâncare de calitate (criminal!). Deci, a fost o alegere potrivită pentru aniversarea numărului 200.

Mulțumim pentru munca asiduă depusă pentru fiecare articol postat pe AFA. La cât mai multe!

LA REVIEW Reviewul meu nr. 200: fac cinste cu o cină. Grecească! - scris de în rubrica Unde mâncăm? Taverne în Ammoudia
marius gaudi, 22.01.18 10:50»Felicitari pentru reviewul cu nr. 200.

Cineva se lauda acum ceva timp cu articolul 300, mare parte din ele, maculatura" cum imi place mie sa zic.

In cazul tau insa au fost 200 de articole muncite, pline de informatii utile, scrise excelent, usor de citit si bune de pus deoparte pentru vacantele pe care urmeaza sa le petrecem in locurile despre care ai scris.

La mai multe!

LA REVIEW Reviewul meu nr. 200: fac cinste cu o cină. Grecească! - scris de în rubrica Unde mâncăm? Taverne în Ammoudia
mihaelavoicu, 22.01.18 10:22»@webmaster26: Am oroare de titulatura ”Unde mâncăm”! Păstrați vă rog pe fila saitului titlul original ”Cafeneaua Florian”. Aici nu se mănâncă, se bea cafea sau ceai. Mulțumesc.
LA REVIEW Cafeneaua Florian, Veneția - scris de în rubrica Unde mâncăm în Veneția?
fra, 22.01.18 10:18»Mi-a plăcut ideea că dacă ai pierdut la școală câteva ore de istorie, le poți recupera aici. Așa ceva am pățit in Barcelona, la muzeul de științe ale naturii. Singura problemă era că nu aveai legenda sau textele pe engleză decât la câteva exponate. Pe noi ne-a impresionat partea cu apariția universului. Mi se pare că dacă ajungem să spunem așa ceva despre un muzeu, înseamnă că și-a atins scopul. Deci ați făcut o alegere super!
LA REVIEW Mecca iubitorilor de istorie, Musée de l'Armée, Paris - scris de în rubrica Muzeele Parisului
fra, 22.01.18 10:11»@crismis: am căutat daniel's beach între review-urile dumneavoastră și nu l-am găsit! A fost prea demult și nu ați scris despre el? Nu de alta, dar Lefkada e și ea printre destinațiile în plan...
LA REVIEW Din nou la Billy's house, aşa cum ne-am promis! - scris de în rubrica Billy's House
fra, 22.01.18 09:55»@crismis: nu ne-am dus, dar sincer vă spun că am făcut calculele să mergem. I-am spus soacrei mele și ea a zis să mergem doar noi două (ea nu a fost decât o dată în Grecia, in zona riviera Olimpului) că soțul meu clar nu avea cum. Problema era că nici una dintre noi nu are carnet de conducere. Și ea de acuma mă întreba de avion sau tren, ce variante ar fi... Vă dați seama ce tare ne-au lucit ochii atunci când ne-a spus, dacă am ajuns în halul ăsta. Pe mine m-a impresionat amabilitatea sa, având în vedere că până la urmă nu am stat ore în șir la povești și nu avea cum să se lege cine-stie-ce relație. Și mai ales că a repetat la plecare! (nu au fost vorbe aruncate în vânt)

PS.ulei am luat la bidon de tablă de la Lidl din nikiti, ca și anul anterior, și am fost mulțumită. Clar data viitoare când fac rezervare la Billy, fac rezervare și la ulei 😊

LA REVIEW Din nou la Billy's house, aşa cum ne-am promis! - scris de în rubrica Billy's House
pagină generată în 2.1215171814 sec

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test