Ecouri scrise pe AFA [p.3720 /3742]

[doar cele încărcate în anul crt și anul trecut]

ascarlat, 04.01.18 18:18»@elviramvio: Biletele de avion si cazarea tocmai au fost rezervate pt Feb 2018.
LA REVIEW Seychelles - Mahe - scris de în rubrica Vacanța în insula Mahe
iulian68, 04.01.18 18:12»@Mihne1: Vezi, asta e misto! Bei de doua ori, te pupi de doua ori, canti de doua ori... 😂😂😂
LA REVIEW Revelion la vecinii noștri unguri în Gyula - scris de în rubrica Aqua Hotel Gyula Superior
webmasterX, 04.01.18 18:10»@iulian68: noi știm cine sunt cele 2 persoane (numele lor) - sunt soț-soție. Sunt într-adevăr persoane de altă naționalitate decât cea română

Acest aspect nu are însă nicio relevanță, din punct de vedere al dreptului lor de a scrie impresii

LA REVIEW Drept la replică - scris de în rubrica Complex turistic Alpina-Casi
nicolae75, 04.01.18 18:07»@DanielaK: multumesc
LA REVIEW O vacanță frumoasa - scris de în rubrica Lonicera Resort & Spa [Avasalar]
webmaster26, 04.01.18 18:05»@Oana I: Mulțumim!

===

Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 65&ridAnt=83771

LA REVIEW Impresie foarte proasta - scris de în rubrica Park Hotel Arbanassi
iulian68, 04.01.18 18:05»Admin&web: Am citit cele doua review-uri laudative pensiunii, cele aparute ulterior. Nu e o problema ca cei doi autori sunt din Sibiu, nici ca s-au inscris pe sait fix astazi si au scris numai "de bine"... Eu inclin sa cred ca este o legatura intre ei si numai voi puteti verifica... De ce spun asta? Pentru ca, desi sunt scrise de doi autori diferiti greselile de exprimare care insotesc ambele texte sunt absolut identice, iar felul in care sunt facute indica ca autor o persoana de alta nationalitate... Ati putea incerca?
LA REVIEW Drept la replică - scris de în rubrica Complex turistic Alpina-Casi
adriana76, 04.01.18 18:02»@liliana anitei: Buna seara!

Hotelul are propria lui plaja privata, cu sezlonguri gratuite, cu oameni de ordine, dar fara bar beach, avand in vedere ca se situeaza in imediata apropiere a barului de la piscina.

Plaja este nisipoasa, curata, cu toate ca linia de separare intre uscat si apa e un pic cu pietricele, dar nu necesita incaltari speciale, e o suprafata mica.

La piscina totul e la superlativ, e f mare, impartita in trei, are forma unui spinner. Barul e deschis de la 10 pana la 18 si e dotat cu dozatoare, bauturi, coktailuri pt toate gusturile.

La pranz se servesc paste, pizza, salate, snitele, hamburgeri, branzeturi, fructe, legume, totul proaspat si bine preparat. si nelipsitele geozmele.

Piscina are trei tobogane de grade diferite de dificultate, langa ele fiind si masa de tenis de masa.

Totul curat, nou si bine intretinut (cel putin baile de la piscina erau incredibil de curate la cati turisti tranzitau zona). Eu una nu am avut nici cea mai mica obiectie, am trecut cu vederea faptul ca toate jocurile din zona de divertisment erau in limba rusa, mi s-a parut logic sa foliseasca lb a celor 90% dintre turistii prezenti.

Va veti simti foarte bine acolo, cu siguranta!

LA REVIEW Mai mult decât perfect! - scris de în rubrica Green Nature Diamond Hotel
webmaster26, 04.01.18 18:01»@irinelle: Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 75&ridAnt=83887

===

Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

===

Mutat în rubrica "Pensiunea Casa Ciortea Ana, MĂRGINIMEA SIBIULUI" (nou-creată pe sait)

LA REVIEW O altfel de lume - scris de în rubrica Pensiunea Casa Ciortea Ana
diacrys, 04.01.18 17:57»@webmaster26: Da, poziția este corectă.
LA REVIEW Sejur cosmopolit la Taurus Park, în inima “distracției” din Arenal - scris de în rubrica GrupoTel Taurus Park
AZE, 04.01.18 17:53»@bartaiomu: Corect, stăteam la coadă pentru vize la consulatul din Sibiu, trebuia invitație de la rudele ceva mai îndepărtate care trăiesc pe lângă Stuttgart (Reutlingen, Eningen, Tübingen, Öschingen si Reicheneck). Dar le-am obținut de fiecare dată, și așa am ajuns și la zoo Wilhelma. Acum nu prea mai avem contact cu ei (au mai venit ei în vizite la Sibiu) și nici nu am mai fost din 2003 pe acolo.

Mie mi-a plăcut grădina, aș putea să scriu propriile impresii chiar și acum (am fotografiile personale de acolo de atunci pe hărtie dar și scanate,să zicem că prin intermediul fotografiilor tale am recunoscut majoritatea locurilor dar un asemenea loc se dezvoltă continuu, nu putem discuta de un eventual peisaj...la fel ca atunci.) dar a trecut ceva vreme de atunci așa că mă abțin, las locul impresiilor proaspete.

Încă o dată felicitări că ai ajuns acolo și ai văzut locul.

LA REVIEW Gradina Wilhelma, o altfel de atractie - scris de în rubrica Wilhelma Park [Grădina zoo - botanică]
iulian68, 04.01.18 17:48»@Cristinelul: Corect se scrie "Greseala" si nu "Gresala" In textul cu umerasele e scris gresit de mai multe ori, deci nu e o "gresala" de scris ci de cunostinte ale limbii romane... Dar e scuzabil si "ilustrii" dvs oaspeti erau tot asa de bine familiarizati cu limba romana... Basescu de pilda...
LA REVIEW Drept la replică - scris de în rubrica Complex turistic Alpina-Casi
AZE, 04.01.18 17:46»@Dan&Ema: Mulțumesc

Chiar îmi place și mie zona. Din Bungard ne aducea cineva lapte în anii 80 (pe atunci nu se găsea în alimentară)

LA REVIEW Comuna cu trei sate - scris de în rubrica Descoperă Mărginimea Sibiului
bartaiomu, 04.01.18 17:44»@AZE: Wow, pe vremea cand era foarte greu sa obti vizele. Nu stiu daca din poze iti dai seama daca s-a schimbat ceva.
LA REVIEW Gradina Wilhelma, o altfel de atractie - scris de în rubrica Wilhelma Park [Grădina zoo - botanică]
iulian68, 04.01.18 17:43»@nrs: Este exact ce am spus si eu! Dar aceasta practica, si acest gen de discutii au mai fost acum doi ani pe acest sait in aceleasi tonuri de "negru si gri"! Din pacate nu am avut curaj sa ma duc acolo, cu toate ca facusem rezervare pt sapt viitoare. Si am facut-o crezand ca e alta pensiune, nu aceea! Asta e, am gresit, platesc 59 euro taxa de anulare, cu toate ca am anulat cu mai mult de doua luni inainte, inclusiv faptul ca si la aceasta ora sunt "n" camere libere! Sper ca asa sa ramana tot anul! ))
LA REVIEW Drept la replică - scris de în rubrica Complex turistic Alpina-Casi
Carmen Ion, 04.01.18 17:43»@Gurau Silvia: Mulțumesc
LA REVIEW Loutra Edipsou — Oraşul „spa” - scris de în rubrica Descoperă Loutra Edipsou
webmaster, 04.01.18 17:42»@Ralteo: Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

===

Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);

— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecție.

Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

LA REVIEW Experiență plăcută - scris de în rubrica Aphrodite Studios
bartaiomu, 04.01.18 17:42»@webmasterX: Salut. Da, este corect.
LA REVIEW Gradina Wilhelma, o altfel de atractie - scris de în rubrica Wilhelma Park [Grădina zoo - botanică]
webmaster26, 04.01.18 17:39»@diacrys: Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

LA REVIEW Sejur cosmopolit la Taurus Park, în inima “distracției” din Arenal - scris de în rubrica GrupoTel Taurus Park
iulian68, 04.01.18 17:34»@Cristinelul: domnule adninistrator, respectul pe care il port acestui sait ma impiedica sa cobor mai mult decat imi este permis... Sunteti de departe cea nai controversata peniune sau ce oti fi despre care am tot citit in ultimii multi ani!!! Deasemenea exista in permanenta acea ENORMA coincidenta referitoare la faptul ca dupa un review prost exista intotdeauna cel putin unul de nota 10...

Si acum sa va mai povestesc ceva: acum vreo doua luni am REZERVAT prin booking la pensiunea dvs o camera pt un week end din luna ianuarue a. c. Am vrut sa vin acolo pentru ca imi doream cateva zile de liniste si relaxare de care am mare nevoie. Am rezervat si imi recunosc greseala, abia dupa aceea am citit recenziile de pe booking... Ce am constatat? Ca nu exista o persoana mai certareata si aroganta ca dvs!

Absolut orice comentariu nefavorabil de acolo are un drept la replica din partea dvs, cu jigniri aduse celor care au indraznit sa spuna ceva rau... Totul culmineaza cu tentativa de a-i umili pe unii spunandu-le sa va trimita poze de acasa de la ei prin care sa demonstreze ca au conditii de trai cel putin egale cu ce au gasit la dvs... Nici nu stiu cum sa calific aceasta purtate, orice cuvant e prea mic! Adica ce va intereseaza domnule unde sta omul ala? Poate v-a platit "caruta" aia de bani tocmai ca sa vada cum o fi la altii cu stele/margarete si nu la el!!!

Am incercat sa anulez rezervarea, facuta, repet cu minim doua luni inainte, booking v-a trimis cererea iar dvs ati raspuns"nu suntem de acord! "

OK, am sa permit retinerea sumei respective, poate mai reparati un robinet, ceva pe acolo, dar nu am vrut sa risc si sa va calc pragul pentru ca sunt sigur ca ar fi iesit "scantei", mai ales ca veneam cu poze de acasa ca sa nu am si alte discutii!

Inchei nu inainte de a-mi exprima totalul dezacord fata de felul in care va adresati tuturor clientilor care v-au calcat pragul contra cost si pe care ii persiflati la orice cuvant scris... Nu exista drept la replica sau raspuns in care sa nu-i jigniti, sa nu ii injositi si fata de care sa nu aratati un soi de superioritate; aroganta, s. a. m. d. Sper insa sa dati peste unul care sa va trimita un control pe masura ambitiilor dvs si care sa va rasplateasca pe masura...

LA REVIEW Drept la replică - scris de în rubrica Complex turistic Alpina-Casi
ioan marinescu, 04.01.18 17:32»@aniela1: Am fost de vreo 5 ori la Viena și n-o să mă plictisească niciodată relatările despre acest oras minunat. Felicitări!
LA REVIEW Un hotel excelent în Viena - scris de în rubrica Strudlhof Hotel & Palais
pagină generată în 1.93561697006 sec

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test