Ecouri scrise pe AFA [p.3015 /3035]

[doar cele încărcate în anul crt și anul trecut]

RoxanaGRS, 04.01.18 15:44»Anunțul acela cu "Sorry no WI-FI, please talk to each other", este copiat după unul existent într-o cafenea din New York (parcă) și era o replică la adresa faptului că oamenii veneau în cafeneaua respectivă și efectiv stăteau cu nasul în telefoane sau tablete. Au tăiat internetul, încercând astfel să încurajeze socializarea adevărată, vorba de la om la om vis-a-vis de depersonalizarea pe care o implică socializarea pe Internet. Acum modul în care a fost folosită această glumă până la urmă la hotelul cu pricina e altă problemă. Dacă se țineau de spiritul ei puteau să nu aibă Internet în restaurant să zicem, dar nu în camere.

Oricum prețul mi se pare enorm și la prețul ăsta nu asigură nici măcar parcare...

Îmi pare rău pentru experiența voastră neplăcută. Vă urez un 2018 cu vacanțe frumoase și fără surprize de genul celor relatate în articol.

LA REVIEW La pomu' laudat nu mergeti cu sacu' - scris de în rubrica Grand Monastery Aparthotel
webmaster, 04.01.18 15:39»Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);

— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecție.

Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

LA REVIEW Revelion 2017 - scris de în rubrica Pensiunea Dor de Munte
teona, 04.01.18 15:39»Nu imi vine sa spun decat off... off, eu oare cand voi ajunge sa vad asa locuri frumoase? Deci chiar si pe repede inainte, aceasta vizita tot a fost un castig si in acelasi timp o provocare. Sunt sigura ca nu o sa treaca asa mult pana o sa te reintorci. Poate intr-o luna in care sa nu fie asa aglomerat, iar soarele doar sa surprinda nostalgia verii sau iunie ca tot este campioana zilelor lungi.
LA REVIEW Sublimat de... Cinque Terre! - scris de în rubrica Descoperă Cinque Terre
webmasterX, 04.01.18 15:38»Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 36&ridAnt=83883
LA REVIEW Craciun la Eden - scris de în rubrica Eden Hotel
webmasterX, 04.01.18 15:27»Am retras notele acordate unităţii - conform regulamentului (1. B. 7), nu e acceptabilă evaluarea multiplă a unei unităţi de cazare de către membrii aceluiaşi grup sau ai aceleiaşi familii, pentru un sejur comun — vezi impresii

--

Impresii scrise, în cel mai bun caz, de soția autorului review-ului precedent (și în cel mai rău — de o clonă a acestuia).

LA REVIEW Era superb - scris de în rubrica Complex turistic Alpina-Casi
webmasterX, 04.01.18 15:24»@Besik: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.

Mulţumim pentru impresii, te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.

LA REVIEW Un loc cald si prietinos - scris de în rubrica Complex turistic Alpina-Casi
teona, 04.01.18 15:18»Ma bucur ca ati descoperit aceasta localitate, atat de aproape de destinatii la care jinduiesc si eu. Din pacate la acest moment doar strang informatii despre Italia, multumesc ca ma ajuti. Cand tolba o sa fie plina, sper sa indraznesc sa imi transform visele in realitate.
LA REVIEW Raport corect calitate/preț, într-o zonă de excepție - scris de în rubrica Ferrari Hotel [Chiavari]
AZE, 04.01.18 15:17»@bartaiomu: Interesant articol multumim.

Mulțumesc si eu pentru remember, am vizitat aceasta gradina zoologica in octombrie anului 1995 deci acum 23 de ani. Mi-a plăcut mult.

LA REVIEW Gradina Wilhelma, o altfel de atractie - scris de în rubrica Wilhelma Park [Grădina zoo - botanică]
ANILU, 04.01.18 15:13»@teona: Pe 1 ianuarie a fost o zi frumoasă pentru o plimbare fără escală, am mâncat doar floricele.

Când o da firul ierbii facem o plimbare cu escală inclusă!!!

Mulțumesc pentru vizită.

Un an bun să aveți și voi.

Toate cele bune.

LA REVIEW La plimbare prin Herăstrău în prima zi a anului 2018 - scris de în rubrica Parcuri bucureştene
liliana anitei, 04.01.18 15:12»@adriana76:

Buna ziua! Rog mai multe detalii despre plaja si mare. La piscina au vreun tobogan? Multumesc anticipat!

LA REVIEW Mai mult decât perfect! - scris de în rubrica Green Nature Diamond Hotel
garcia, 04.01.18 15:09»@lygya7: Toată lumea îl "vânează" pe Adel... Vă rog să vă așezați la coadă... Eram înaintea dv. -_-

Puteti lua legatura cu Adel pe FB. Functionează.

LA REVIEW 47 — Iordania de la dorință la realizare (2) - scris de în rubrica Descoperă Iordania
webmasterX, 04.01.18 15:07»Te-am ruga să (re)verifici coordonatele GPS ale acestei destinaţii pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)

LA REVIEW Gradina Wilhelma, o altfel de atractie - scris de în rubrica Wilhelma Park [Grădina zoo - botanică]
lygya7, 04.01.18 15:07»@roth: Buna ziua. Foarte util si interesant review. Am luat multe informatii. Referitor la Adel. Am mai auzit de el. Cum se poate ajunge la el? Aveti habar, cam cat solicita ca sa iti fie ghid? Are un tarif pe zi? Sau ceva de genul acesta? Noi plecam pe 28 februarie.
LA REVIEW 47 — Iordania de la dorință la realizare (2) - scris de în rubrica Descoperă Iordania
webmasterX, 04.01.18 15:06»@Carmen1234: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.

Mulţumim pentru impresii, te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.

--

Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 56&ridAnt=83880

LA REVIEW Revelion 2017 - scris de în rubrica Pensiunea Dor de Munte
webmaster26, 04.01.18 15:04»@Beni: Mutat în rubrica "Nunți, botezuri, revelioane, alte evenimente temporare, BRAȘOV" (nou-creată pe sait) - rubrică OFFTOPIC sau DE INTERES TURISTIC RESTRÂNS!
LA REVIEW REVELION - Lux Divina Brasov 2018 - Nu mergeti acolo! - scris de în rubrica Unde mâncăm în Brașov și împrejurimi
RossoNerro, 04.01.18 15:02»Buna ziua,

Votat cu incredere.

Pentru Tg. Jiu recomand Pensiunea Atique sau Anna (oricare din ele).

Acum m-a simt obligat sa scriu despre AnnA. Locația chiar merita un rewiev pe măsura (10 pe linie) are și cu ce. O sa o fac dat la un moment dat... nu curând.

Sa auzim numai de bine

LA REVIEW Un conac superb - scris de în rubrica Pensiunea Casa Danielescu
teona, 04.01.18 14:50»Si noi suntem amatori de plimbari in parcul Herastrau, eu tot asa o sa ii zic chiar daca acum este numit altfel. Mai ales primavara si toamna. Mai facem cate o escala la Beraria H si facem turul parcului, finalizand plimbarea pe langa localurile de fite, dinspre ambasada Chinei. Ne-am plimbat si cu bicicleta dar doar pe partea dinspre Muzeul Satului, care din pacate este mai aglomerata, deci trebuie sa alegi bine intervalul orar. Poate data viitoare facem o plimbare in patru, daca vremea este tot asa de frumoasa. Un an cat se poate de bun!
LA REVIEW La plimbare prin Herăstrău în prima zi a anului 2018 - scris de în rubrica Parcuri bucureştene
webmasterX, 04.01.18 14:40» Mutat, la reorganizare, în rubrica "Cabana Vânătorilor, PREDEAL" (deja existentă pe sait)
[Rubrica inițială: BUFFER CAZARE]
LA REVIEW Un sejur minunat - scris de în rubrica Cabana Vânătorilor
artemisa24, 04.01.18 14:38»Foarte placut la Hotel Azalia. in curand voi scrie si eu despre Revelionul 2017 petrecut acolo. multumesc nicole pentru sfaturile si impulsul dat pentru alegerea lui.
LA REVIEW De Crăciun la cel mai bun hotel din cea mai veche stațiune bulgărească de la malul mării - scris de în rubrica Azalia (Azaleea) Hotel & Spa
webmasterX, 04.01.18 14:35»@Alina22Vl: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.

Mulţumim pentru impresii, te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.

--

Din câte ne dăm seama, sunteţi încă "acolo" (în zonă). Deşi AmFostAcolo nu recomandă impresii trimise în timpul (mini)sejurului, nu respingem apriori asemenea cazuri.
Totuşi, pentru că saitul nostru se numeşte AmFostAcolo.ro, păstrăm deocamdată articolul în "stand-by", urmând ca la finalul sejurului să completaţi impresiile și notele finale, "decantate" prin eventuala experiență suplimentară.

Până atunci, mai aveţi timp să adăugaţi impresii, detalii, alte informaţii utile sau să "rafinaţi" notele acordate (folosiţi linkul EDIT IMPRESII), să încarcaţi eventuale poze etc.

IMPORTANT: Rugăm să ne anunţaţi (printr-un ecou scris aici, în rubrica de faţă) când consideraţi că aţi ajuns la "varianta finală" = că putem publica articolul.

LA REVIEW Un weekend la Alpina Casi - scris de în rubrica Complex turistic Alpina-Casi
pagină generată în 1.69620203972 sec

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test