Cele mai recente 8175 ecouri scrise pe sait

Pagina 3 [din 409]
[ 8175 ecouri ] - ORDONATE DUPĂ: DATA ÎNCĂRCĂRII (descrescător - cele mai recente primele)
pag: 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 - . . . - . 405 . 406 . 407 . 408 . 409
[22.11.17 20:56] - Floria

Mă bucur din tot sufletul... Rândurile scrise de mine v-au dus la pensiunea doamnei Athina din Koumaria la care ne-am simţit ca acasă! Am stat în aceeşi cameră ca şi voi,cu terasă spre grădină.Am observat că a fost înlocuit vechiul televizor, în rest am regăsit în pozele tale atmosfera caldă, primitoare a vechii case.

Veria, Vergina, Agios Nikolaos... datorită ţie mi-am amintit cu drag de toate aceste locuri minunate. Îţi doresc să ai parte de cele mai frumoase vacanţe!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: La doamna Athina, AUTOR: Floria din DESTINATIA: Archontiko Athina [Koumaria], VERIA & VERGINA
[22.11.17 20:55] - Crydan73

Buna seara.

Am rezervat si eu pe booking com cand am fost la Barcelona, anul trecut pt 5 zile... si totul a fost ok, dar am citit undeva ca pt vacante mai lungi 7-14 zile e bine sa iei prin agentie.

Totul a fost ok... pt dvs... am citit rewiul si intentionez sa rezerv si eu tot pe booking un sejur de 7 zile in luna mai... zborul deja l am achitat.

Sper sa fie totul safe... au fost si cazuri cand au ajuns la hotel si nu au gasit rezervarea...

O intrebare as avea... ce ati platit in plus la receptie fata de tariful afisat pe site... 10%+10%+20aed/noapte... banuiesc

Mulțumesc!

[22.11.17 20:48] - adri-nico

@ioan marinescu: Multumesc, maestre! . Am pierdut hardul cu pozele care contineau continuarea excursiei. :(

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Santo Domingo - Parcul National Tres Ojos, AUTOR: adri-nico din DESTINATIA: Descoperă Santo Domingo, SANTO DOMINGO
[22.11.17 20:43] - nicole33

@ioan marinescu:

Totul e bine când se termină cu bine. Una peste alta sunt mai bogată cu această experienţă :)).

Mulţumesc pentru vizită şi ecou :)

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Apus de soare la Marea Moartă, AUTOR: nicole33 din DESTINATIA: Relaxare la Marea Moartă, Litoral MAREA MOARTĂ
[22.11.17 20:43] - mprofeanu

@mishu: Și eu aș face la fel. Sunt atâtea locuri frumoase pe care mi le întipăresc mai bine prin citit dar mai ales prin poze!

Mulțumesc frumos pentru ecou și pentru vizită! :*

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Petra, orașul nemuritor al nabateenilor, AUTOR: mprofeanu din DESTINATIA: Descoperă Petra, oraşul roz, PETRA [WADI MUSA]
[22.11.17 20:42] - mishu

@r-Uca: Bun venit! si succes mai departe. Mi-ar fi placut sa vad si ceva poze, mai ales ca este o desinatie aparte, sper insa sa continui sa scrii si sa pui si poze.

Felicitari, votat cu placere.

[22.11.17 20:41] - webmaster26

@georgiana27: @Carmen nu te poate ajuta cu postarea respectivă!

Dacă nu ai fi EXAGERAT, ți s-a atras atenția de multe ori, cu (auto) reclama poate că l-am fi postat!

Vedem pe viitor!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Florența, arta la superlativ, AUTOR: webmaster26 din DESTINATIA: Descoperă Florența şi împrejurimile, FIRENZE (FLORENŢA)
[22.11.17 20:41] - nicole33

@mprofeanu:

Acolo veneau autocarele cu turiștii dornici de o baie în Marea Moartă. Mi s-a părut scump pentru ce îți oferă. Omar șoferul nostru ne-a spus că prețul este același, 20 dinari indiferent cât stai.

Aşa cum bănuiam, Amman Beach este cea mai ieftină plajă. Pentru a intra pe plajele hotelurilor de patru şi de cinci stele se plătea de la 40-50 dinari în sus şi restul preţurilor erau tot de cinci stele.

Mai exista varianta plajei frecventate de localnici, dar parcă nu-mi doream să se uite ăia cruciş la mine doar pentru că intram în mare într-un costum de baie dintr-o bucată, deci mai mult decât decent pentru orice nemusulman.

Curiozitatea se plătește cam mult.

Merită să vezi despre ce este vorba şi cu celebra Mare Moartă. Auzisem prea multe, eram prea curioasă şi nici în Iordania nu ajung în fiecare zi.

Vestiarele nu mi-au plăcut nici mie. Nu am avut treabă cu uşile, eu nu mă stresez dacă nu se închid, ci cu curăţenia cam precară şi cu duşurile care mai mult nu funcţionau. Mai bune erau duşurile de pe plajă.

Mulţumesc pentru vizită şi ecou :)

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Apus de soare la Marea Moartă, AUTOR: nicole33 din DESTINATIA: Relaxare la Marea Moartă, Litoral MAREA MOARTĂ
[22.11.17 20:39] - Mitica49

@tata123: N-am mai văzut Iașul de la înălțimea et. 13 de la hotelul Unirea din vremea studenției. Se vedeau și atunci toate aceste edificii monumentale ale orașului, dar imaginile de noapte postate în review sunt deosebite.

Votat cu cea mai mare plăcere, mai ales că-i vorba de Iași.

[22.11.17 20:38] - mishu

@mprofeanu: Ori de cate ori as citi despre Petra nu m-as plictisi niciodata si mai ales cand sunt si poze atat de frumoase.

Felicitari, votat cu mare placere.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Petra, orașul nemuritor al nabateenilor, AUTOR: mishu din DESTINATIA: Descoperă Petra, oraşul roz, PETRA [WADI MUSA]
[22.11.17 20:34] - kelyboy

@nicole33: Bună! In primul rând doresc să-ti mulțumesc pentru vizită, da tare m-ai mai luat! Ce mai, o adevărată recenzie a review-uri meu...

Să o iau încet, la dus am trecut prin București, pe centură in jurul orei 6 dimineața, centura praf, vălurită și foarte aglomerată, poate am avut eu ghinion să o prind așa. In privința prețului combustibililor in Turcia, faptul că am spus că sunt mai scumpi că la noi, eu cel puțin, de fiecare dată am constatat acest lucru, acum depinde și de ce înțelege fiecare prin mai scump, normal că nu era 10 euro/ litru, eu unul nu am specificat nici un preț, doar am spus că sunt mai scumpi decât la noi, eu am cumpărat motorina cu prețuri cuprinse între 3,97 și 4,30 TL / litru, acum fiecare să înțeleagă ce vrea...

Cât despre traseul ales, a fost strict alegerea mea, iar faptul că am ales traseul ce evita tranzitarea Istanbulului la o oră de vârf, pe călduri ce depășeau 35-40 de grade Celsius afost factorul decisiv în alegerea acestei variante și nu factorul financiar, respectiv cumpărarea acelui sticker, dacă ai observat, am spus că am avut un astfel de sticker, dar la o altă mașină.

Nu doresc să intru în nici o polemică, am scris acest review-uri, așa cum spuneam in debutul acestuia, doar pentru a ajuta pe alții, așa cum și eu am beneficiat de informații oferite de alții...

O seară bună!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: 2017 - cu maşina către si dinspre Side, AUTOR: kelyboy din DESTINATIA: Drumul spre Antalya, Cu mașina la Mediterana
[22.11.17 20:32] - mishu

@Alina53: Un loc unde mi-ar placea sa ajung inainte de a deveni bunica deoarece nu se stie ce puteri voi mai avea atunci.

Mi-a placut totul si nu scap din vedere nici farfuriile =)).

Felicitari, votat cu mare drag.

[22.11.17 20:31] - Mitica49

@Zoazore: Da, fotografia are un fundal superb, sper că nu-l strică cei doi turiști care iau fața peisajului. :))

[22.11.17 20:27] - Dana2008

@mishu: Mulțumesc frumos pentru vizită, ecou și aprecieri!

Da, peisajul colorat pune în evidență obiectivul turistic, este mai frumos vara!

Unele dintre ele nu era voie să le fac, dar am îndrăznit să nu fiu foarte cuminte și am fotografiat din afară în interior la Bolniță... a fost pentru un scop nobil, site-ul AFA! 😉

Călătorii plăcute!

[22.11.17 20:26] - mishu

@mihaelavoicu: Am vazut mai intai pozele si care sunt superbe si apoi am trecut spre text unde am constatat ca este un articol in care prezentarea este pe scurt si ca sa fiu cinstita mi-a placut. Date "tehnice" sau istorice gasim pe net (uneori cateva cuvinte sunt insa binevenite), insa despre tot ceea ce ai prezentat tu in poze ai fi putut sa scrii un roman si tot nu ai fi reusit sa prezinti cu adevarat ce poti vedea acolo.

Este minunat, imi doresc sa ajung si eu acolo sa vad aceste minunatii, felicitari, votat cu mare drag.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Interioare Dom, Milano, AUTOR: mishu din DESTINATIA: Domul din Milano, MILANO
[22.11.17 20:21] - mishu

@Dragos: Si eu "votez" tot cu P07, care arata tare ispititor, dar votez si cu cele spuse de tine, felicitari.

[22.11.17 20:20] - georgiana27

@Carmen Ion: ma puteti ajuta sa il postez, va rog?

[***]

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Florența, arta la superlativ, AUTOR: georgiana27 din DESTINATIA: Descoperă Florența şi împrejurimile, FIRENZE (FLORENŢA)
[22.11.17 20:18] - mishu

@Dana2008: Astfel de locuri sfinte arata parca si mai frumos cand totul este verde in jur si cand mai pui si poze ca cele puse de tine.

Felicitari, votat cu mare placere.

[22.11.17 20:15] - roth

Bun, intai se cade sa spun multam ca ati citit si apreciat rw-ul

Apoi trebuie sa fiu cinstita si sa spun ca nu am tips-uri pentru aceasta destinatie (poate cateva... neinsemnate) insa ceea ce voi scrie va fi o poveste, a mea si atat.

Initial stiam 3 lucruri pe care le-am spus si ghidului

1 ca vin singura

2 ca nu mananc carne

3 ca vreau ca 10.11 sa fie in desert

Apoi am inceput cautarile, si nu pt trasee, obiective... etc

Recunosc ca am cautat/citit cam tot ce se putea despre Adel Mahadin, cel ce avea sa imi fie ghid timp de 4 zile.

Am curaj, cred in oameni dar totudi vroiam sa stiu unde si cu cine plec de zurli in desert mai ales de ziua mea.

Am vb mult cu el, am capatat incredere treptat si am decis sa las in grija lui tot. Este pentru prima oara cand fac asta, nu regret, nu va fi o obisnuinta dar recunosc ca a fost o experienta de top. Omul Adel este de 10+, ghidul Adel asemenea si as recomanda chiar sa facem o gasca AFA si sa mergem cu el... macar 5-7 zile, o sa povestim 5 ani dupa aceea, jur.

[22.11.17 20:14] - webmaster45

@alice-eos:

Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 37&ridAnt=83274

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Super, AUTOR: webmaster45 din DESTINATIA: Port Nature Luxury Resort & Spa [Bogazkent], BELEK
[pg. 3 / 409]: ecourile 41-60 din total 8175
pag: 1 . 2 . 3 . 4 . 5 - . . . - . 406 . 407 . 408 . 409
FILTRE posibil de aplicat
  • AUTOR (user)
  • DESTINAŢII
  • ANUL scrierii
  • TEXT CĂUTAT

[C] Copyright 2008-2017 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagina generata in 0.292860984802 sec /