Cele mai recente 8130 ecouri scrise pe sait

Pagina 3 [din 407]
[ 8130 ecouri ] - ORDONATE DUPĂ: DATA ÎNCĂRCĂRII (descrescător - cele mai recente primele)
pag: 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 - . . . - . 403 . 404 . 405 . 406 . 407
[21.04.18 16:52] - garcia

@irinad: Review complet. Bravo!

[21.04.18 16:27] - webmaster

Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut”

— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);

— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.

Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Bun, tinand cont de asteptari!, AUTOR: webmaster din DESTINATIA: Titanic Aqua Park Hotel, HURGHADA (orașul)
[21.04.18 16:23] - nicole33

@Floria:

Adevărat a Înviat!

Felicitări pentru articol şi pentru minivacanţa reuşită avută!

Trecem peste veselia în miez de noapte a vecinilor de palier şi peste năravul unor părinţi care-şi lasă copilaşii nesupravegheaţi la ore total nepotrivite, pentru care administratorii hotelului n-au absolut nicio vină!

Poveste veche şi des întâlnită. Totuşi, nu cred că administratorii nu ar fi trebuit să se implice încercând să-i atenţioneze, cu tact, pe părinţii respectivi că au obligaţia să-şi supravegheze odraslele pentru a nu-i deranja pe ceilalţi turişti cazaţi în hotel.

La întoarcere am fost primiţi în restaurant, ca într-o casă de oameni gospodari, cu ouă roşii, brânzeturi de Moieciu, drob, ceapă verde, roşii, castraveţi, pască, prăjituri, cozonac şi vin roşu.

Superb!

Este singurul lucru care mi-a lipsit cu ocazia sărbătorilor petrecute în Serbia, dar am pus acest minus pe seama lipsei de experienţă, hotelul la care am stat organizând pentru prima dată Paştele acolo, restul serviciilor fiind la înălţime, chiar peste aşteptări.

Mi-a părut rău pentru că nu am avut posibilitatea de a ciocni ouă roşii, de a mânca o felie de cozonac şi de a bea un pahar de vin la miezul nopţii după întoarcerea de la biserică, aşa cum făceam în Bulgaria când petreceam Paştele acolo.

[21.04.18 16:03] - Testosu'

@CristiSch: Daca vei mai scrie si alte articole pe AFA cu siguranta alta "greutate" va avea si acest articol.

Mie sincer cand am trecut prin preajma lui prin toamna anului trecut, stiind despre articolele negative scrise pe AFA despre el, asta facandu-ma sa fiu un pic atent la cum arata la exterior, nu prea mi-a inspirat incredere.

Parea cam neingrijit la exterior, cam ponosit si cam fara clienti, fiind pe weekend.

Acum, ce sa zic, posibil la interior sa fie ok, la fel si serviciile oferite.

Vacante faine si asteptam si alte articole si recomandari interesante.

[21.04.18 16:01] - micutzu

Start vot. Citit si votat cu placere.

[21.04.18 16:01] - Zoazore

@doinafil:

A-pro-pos de îndemnul tău cu recidiva: ce-ar fi să recidivăm cât mai mulți bucureșteni?!?
= Organizează și venim! :) :*

Nu eu-s nevorbită! Frumos și politicos este să răspund la ecouri. În plus, mie-mi face și plăcere să vorbesc cu voi!

[21.04.18 15:35] - doinafil

@Zoazore: Tu nevorbită?!? Cred că glumești! Uită-te, numai, câte ecouri ai! Te „invidiez” la „modul apreciativ”. (de ce nu există în limba română un „mod apreciativ”? - Glumesc, desigur!))

[21.04.18 15:29] - elviramvio

@Dan&Ema:

Plăcut loc. Articolele tale despre aceasta zona rămân la dospit, pe telefon aici semnal prost, mi-e greu să văd pozele.

N-am uitat, știi tu, când mă potolesc cu vacanță, dau un semn.

Plimbări frumoase!

[21.04.18 15:28] - doinafil

@nicole33: Felicitările sunt și pentru tine, (de ce nu?) dar și pentru toate care ați reușit să ajungeți acolo! :*

A-pro-pos de îndemnul tău cu recidiva: ce-ar fi să recidivăm cât mai mulți bucureșteni?!?

[21.04.18 14:57] - Zoazore

@doinafil: Tot e bine, Doina, că vorbeai cu una dintre noi! Eu vorbeam cu mine la un alt articol! Nevorbită, deh! =))

[21.04.18 14:37] - nicole33

@doinafil:

Ecoul era pentru Zozo, nu știu de ce se adresează lui @nicole33 (?!?)

M-am prins că lui Zozo voiai să i te adresezi, dar a apărut către mine, deoarece ai apăsat butonul "Răspunde ecou" al ultimului ecou scris înainte, un comentariu al meu.

Sper să nu se supere nici una din ele.

Văd că între timp s-a rezolvat, dar nu aveam motive să mă supăr. Urările de bine sunt primite oricând, însă felicitările erau clar pentru autoarea articolului, nu pentru mine.

[21.04.18 14:23] - nicole33

@CristiSch:

"Scandalizat" de notele foarte mici pe care le-am gasit intamplator in legatura cu aceast colt de rai, am hotarat sa fac si eu un review pentru Hanul Oierului

Nu trebuie deloc să fii "scandalizat", ci trebuie doar să admiţi că trăim într-o ţară liberă în care fiecare are dreptul la propria opinie, că suntem diferiţi şi avem gusturi diferite, motiv pentru care este normal să respectăm şi opiniile diferite de ale noastre.

Opiniile considerate de tine ca fiind vechi şi exagerate, nici măcar nu sunt atât de vechi încât să nu poată fi luate în considerare.

Este uşor să scrii la superlativ despre o locaţie vizitată, să o notezi cu zece pe linie, deşi mie acest zece curat îmi trezeşte suspiciuni, dar nu ai postat nici măcar o fotografie în sprijinul afirmaţiilor tale. Păcat. Fotografiile dau mereu altă greutate textului şi sunt mult mai convingătoare decât simplele cuvinte.

[21.04.18 14:22] - DOINITA

@crismis :Da, mi-a plăcut Cipru, mi-a plăcut amestecul de occident cu orient, mi-a plăcut ca au foarte multi palmieri in mai toate localitățile. Cat priveste apa de la robinet, nu ne-am lasat convinși si am folosit apa imbuteliata. În alte locuri, unde ni se spunea că apa e buna de consum o foloseam la cafea si nu mai era gustoasa. De fapt am citit in articolul tau ca apa e buna, dar... buchetul de roze... Multumesc pentru vizita!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Zodiacul ne-a rezervat... Balanta!, AUTOR: DOINITA din DESTINATIA: Zodiac Hotel Apartaments, LARNACA
[21.04.18 13:30] - webmasterX

Mutat, la reorganizare, în rubrica "TTitanic Beach Spa & Aquapark Hotel (ex LTI)" [Rubrica inițială: Titanic Aqua Park Hotel]

[21.04.18 13:28] - webmasterX

@cristianam: cele două resorturi se numesc, totuși

- Titanic Aquapark Hotel (cel de 4 stele, unde ați fost voi; din câte-mi dau seama, NU e pe plajă)

și

- Titanic Beach Aquapark & Spa Hotel (operat, în trecut, sub franșiza LTI) - amfostacolo.ro/hotel9.php ... -orasul&id=7832 - situat chiar pe plajă

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Bun, tinand cont de asteptari!, AUTOR: webmasterX din DESTINATIA: Titanic Aqua Park Hotel, HURGHADA (orașul)
[21.04.18 13:17] - Zoazore

@ANILU: Aseară, când am plecat, eram deja chitită pe scris și mi l-am și conturat în minte!

Vezi, d-aia nu-mi iau eu telefon modern!

[21.04.18 13:13] - ANILU

@vulpe mihaela: Un SB pentru Vulpita și nebunii tăi colegi.

După ce mâncat am citit despre mese copioase (al tau și al lui Zoa cu întâlnirea noastră de aseară).

Și noi încercăm să ne întâlnim cu colegii de serviciu, acum fiind mai mulți din Diaspora (așa le spune șeful meu celor care nu mai lucrează cu noi) !

La astfel de întâlniri cred că cel mai mult contează că reușim să ne vedem și mai puțin ce și cât bem și mâncăm. Asta apropoo de cât este de bună mâncarea și servirea.

Să vă fie de bine.

Toate cele bune.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Cu voucherul… la restaurant!!!, AUTOR: ANILU din DESTINATIA: Unde mâncăm în București?, BUCUREȘTI
[21.04.18 13:08] - crismis

@DOINITA: Mamă, dar ce bulibaseala de program de rezervări și anulări ați avut! Dar totul e bine când se termină cu bine, asta e clar!

Super-cazare! De 2 ori am ajuns și noi în Larnaca și tot pe-acolo am stat de fiecare dată; de fapt, un pic mai spre port. Imaginea plajei și a mării, marginite de frumoasa promenadă cu palmieri stă la păstrare în cufărul cu amitiri minunate și din când în când stau și o mai admir... La fel cred că faceți și voi, am văzut ce priveliște aveați de pe terasă!

Să știi că în Larnaca apa de la robinet e bună de băut, nouă așa ne-a spus prima gazdă, să nu ne mai complicăm cu apă imbuteliata.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Zodiacul ne-a rezervat... Balanta!, AUTOR: crismis din DESTINATIA: Zodiac Hotel Apartaments, LARNACA
[21.04.18 13:03] - webmaster26

@cristianam: rog aruncă o privire peste următorul link amfostacolo.ro/src_google ... ap.php?hid=6083.- localizează unitatea de cazare în cauză pe acea hartă (mărește sau micșorează zoom-ul pentru o vizualizare cât mai confortabilă) - fă click pe locul unde e amplasată - dacă click simplu nu funcţionează: fă click-dreapta pe acel loc, apoi alege, din meniul ce va apărea, "Ce se află aici" ("What s here?")»» coordonatele GPS vor apărea într-o mică fereastră în partea de jos a paginii; copiază coordonatele și scrie-ni-le te rog aici.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Bun, tinand cont de asteptari!, AUTOR: webmaster26 din DESTINATIA: Titanic Aqua Park Hotel, HURGHADA (orașul)
[21.04.18 12:59] - cristianam

@webmasterX: Nu cred ca au acelasi proprietar si nu sunt situate unul langa celalalt. Noi am fost la Titanic Aqua Park ce se afla vis a vis de Resorturile Aladdin si Ali Baba. Cel la care am fost am vazut ca are un punctaj mai mare pe un site de specialitate (asa l-am si ales) desi are doar 4 stele (probabil din cauza dusurilor ciudate).

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Bun, tinand cont de asteptari!, AUTOR: cristianam din DESTINATIA: Titanic Aqua Park Hotel, HURGHADA (orașul)
[pg. 3 / 407]: ecourile 41-60 din total 8130
pag: 1 . 2 . 3 . 4 . 5 - . . . - . 404 . 405 . 406 . 407
FILTRE posibil de aplicat
  • AUTOR (user)
  • DESTINAŢII
  • ANUL scrierii
  • TEXT CĂUTAT

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagina generata in 0.784240007401 sec /