Ecouri scrise pe AFA [p.3 /3035]

[doar cele încărcate în anul crt și anul trecut]

webmasterX, 20.05.19 13:16»Mutat în rubrica "Mănăstirea & defileul Dryanovo, VELIKO TARNOVO" (nou-creată pe sait)
LA REVIEW Dryanovo – o mănăstire, o peșteră și un defileu spectaculos - scris de în rubrica Mănăstirea & defileul Dryanovo
Carmen Ion, 20.05.19 13:15»@irinad: Minunată experiență, mă bucur mult pentru tine, Nadina, mai ales că ai descris-o și ilustrat-o atât de convingător. Felicitări din inimă!

Într-adevăr, este o altă lume și uite că încă există locuri pe planeta noastră care, deși asaltate de turiști, și-au păstrat farmecul și autenticitatea. Totul e să ai curaj și picioare bune ca să le descoperi!

LA REVIEW A doua zi în Iordania: excursie de neuitat în mirificul deșert Wadi Rum - scris de în rubrica Descoperă Wadi Rum
Testosu', 20.05.19 13:12»@Dragos: Acu' ce sa zic? 😁

Adevaru' o fi pe undeva la mijloc! 😂

Sincer chiar m-am intrebat cum ar fi cu pufaitoarea pe abur prin atatea tuneluri. Si cu vagoanele nu tocmai etanse! 😵

LA REVIEW Turism in Serbia! Mokra Gora - scris de în rubrica Descoperă Mokra Gora
ungureanica, 20.05.19 12:58»Vrem de mult să ajungem la Moneasa, însă ne-au speriat unii spunând că drumul spre stațiune este foarte prost. Ce îmi puteti spune despre asta. Multă sănătate!
LA REVIEW Hotel Codru Moma - scris de în rubrica Codru Moma Hotel
webmasterX, 20.05.19 12:29»Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).
LA REVIEW Ce bine se mănâncă în Atena! - scris de în rubrica Unde mâncăm? Taverne în Atena
krondia, 20.05.19 12:14»Am încercat și eu să rezerv pentru cineva cu tickete de vacanță la alte pensiuni din Brașov și, într-adevăr, este o problemă. Din ce am înțeles este o singură firmă serioasă care decontează la timp, acesta fiind motivul pentru care pensiunile și hotelurile evită rezervarea cu alt tip de vouchere. Sunt și pensiuni care solicită, înainte de sejur, să li se trimită voucherele, o procedură greoaie și costisitoare.

Și, da, în general prețurile sunt mai mari.

LA REVIEW Experiență neplăcută la Casa Altstadt din Brașov - scris de în rubrica Casa Altstadt
abancor, 20.05.19 12:07»Oau, mersi pentru linkuri! M-am lămurit în anumite privințe, nu știam mai nimic despre organizarea șantierelor pe vremuri.

La prima vedere, un zid cu amestecul respectiv de materiale, pietre și cărămizi, de forme variate, pare o încropeală a unor copii care s-au jucat cu ce au avut la îndemînă, au amestecat seturi diferite de lego și alte feluri de piese de la alte jocuri și le-au potrivit cumva. E clar că meșterii din vechime chiar foloseau ce aveau la îndemînă, asta era situația, dar știau exact ce fac, nici vorbă de încropeli.

LA REVIEW Mănăstirea Vodița – prima între ctitoriri - scris de în rubrica O zi în Orşova
doinafil, 20.05.19 12:00»@irinad:

Am citit cu bucurie și curiozitate (colegială) articolul tău despre Wadi Rum, am văzut și filmulețul atașat și mi-a mers la suflet revederea locurilor unice de pe Terra! Constat, încă odată, că NATURA este cel mai iscusit artist, nimeni nu poate „ciopli” mai bine ca ea - având ca „unelte” doar vântul și ploaia - și nici potrivi mai bine culorile unele lângă altele, este artistul desăvârșit!

Mi-ar fi plăcut și mie să iau masa „la nisip” roşu, cărămiziu, portocaliu, trandafiriu, sau ce culori or mai fi pe-acolo, pe un pled, așezată „turcește”, alături de oameni dragi! Să dea Domnul s-avem mereu parte de ei!

Am mai spus-o, Iordania cu Petra ei și deșertul Wadi Rum este ALTCEVA pentru noi, europenii, altceva atrăgător ca un magnet, tocmai pentru unicitatea ei!

Felicitări atât pentru descriere, cât și pentru poze!!!

LA REVIEW A doua zi în Iordania: excursie de neuitat în mirificul deșert Wadi Rum - scris de în rubrica Descoperă Wadi Rum
webmasterX, 20.05.19 11:52»@krondia: Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.

Procedând astfel, ai avea ocazia ca prin notele şi evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinaţii.

În plus, dacă vreodată vei solicita informaţii aici, pe sait, cei care îţi vor răspunde o vor putea face cât mai adecvat "profilului" tău turistic (funcţie de locurile în care ai fost, unde ţi-a plăcut şi unde nu, din ce motive etc)

Poţi folosi linkul SCRIE IMPRESII (se deschide într-o fereastră nouă)

LA REVIEW Sesizare!!! Și rugămintea de a soluționa aceste probleme - scris de în rubrica Pensiunea Cotiso
andreea30, 20.05.19 11:49»@raluca2016: buna

Excursia la chichen itza dureaza o zi plus cenote, se pleaca de dimineata la 4-5 depinde de agentie, dar da se face intr o zi.

Insula cozumel o recomand cu drag, la fel o zi dureaza, aceasta am cumparat o dupa viator daca te ajuta cu ceva ☺️☺️

7 nopti putine pentru Mexic, macar 10 nopti daca poti. Iar hotel daca il alegi este superb ne am intoarce cu drag in acelasi loc.

LA REVIEW Mexico Lindo - scris de în rubrica Grand Riviera Princess Resort & Spa [Playa del Carmen]
irinad, 20.05.19 11:45»@krisstinna: Mă bucur că ți-a plăcut aventura noastră prin deșert și, te rog, nu spune că nu vei ajunge niciodată pe acolo pentru că știi vorba aceea " Niciodată să nu spui niciodată! "

Întrebarea ta a pus-o încă de la început beduinului Ahmed una dintre prietene, iar acesta a răspuns tot numai un zâmbet: " Everywhere! "

Lăsând gluma la o parte, în taberele in care sunt cazați turiștii pentru a rămâne peste noapte, există dușuri, toalete, etc.

Mulțumesc pentru ecou și vizită, mi-a făcut plăcere!

LA REVIEW A doua zi în Iordania: excursie de neuitat în mirificul deșert Wadi Rum - scris de în rubrica Descoperă Wadi Rum
Dana2008, 20.05.19 11:45»@Mika: Bună, Mika! Se pare că am început ziua la fel!

O zi frumoasă în continuare!

LA REVIEW Turism in Serbia! Mokra Gora - scris de în rubrica Descoperă Mokra Gora
krondia, 20.05.19 11:41»Minusurile semnalate sunt, în mare parte, reale. Este o pensiune frumoasă dar detaliile fac diferența. Personal pot să trec peste lipsa unui bec sau cum este amplasată oglinda în cameră dar cel mai deranjant a fost faptul că nu s-a intrat deloc în camere pentru curățenie timp de 4 zile.

Personalul mi s-a părut mai degrabă obosit, nu făcea față când restaurantul era plin.

Mâncarea însă a fost bună, micul dejun diversificat, preparate gătite în casă atât dimineața cât și la cină. Cafeaua a fost o excepție, nu justifică nota acordată la capitolul Bucătărie și masă, mult prea mică în opinia mea. Înclin să cred că este o eroare la mijloc.

Altfel, pensiunea este situată într-un loc frumos, liniștit, de unde se ajunge ușor la cetățile Costești și Blidaru.

LA REVIEW Sesizare!!! Și rugămintea de a soluționa aceste probleme - scris de în rubrica Pensiunea Cotiso
irinad, 20.05.19 11:33»@webmaster: Mulțumesc frumos, mă onorează!
LA REVIEW A doua zi în Iordania: excursie de neuitat în mirificul deșert Wadi Rum - scris de în rubrica Descoperă Wadi Rum
krisstinna, 20.05.19 11:25»@Testosu : Știu ca ați fost in Zabljak, am citit cele doua articole ale tale, m-au ajutat in documentare.

Dacă puneai o întrebare pe AFA despre parcarea in Dubrovnik îți dădeam coordonatele unei parcări gratuite, informațiile le-am obținut de la un român stabilit in Dubrovnik.

Am sa caut pe net recomandarea despre căsuțe, dacă mai am întrebări te contactez in privat, eu nu am FB și nici nu voi avea vreodată.

Sa știi ca nu numai o data mi-ai fost de folos, ai articole bune și foarte utile.

Câteodată poate nu am timp și nu citesc toate articolele, dar in clipa in care îmi aleg o destinație încep sa caut impresii pe AFA si dau de review-uri necitite, le apreciez foarte tare.

Impresiile rămân aici, le putem găsi atunci când avem nevoie, le putem înțelege mai bine in clipa in care mergem in locul respectiv și începem sa ne documentam temeinic.

E clar ca nu o sa călăresc eu munții așa cum o faceți voi, eu sunt bătrână și bolnavă, dar ai ponturi bune și info complete.

O sa studiez un pic (mai la toamnă) și ce-ai scris despre Slovacia și Polonia, știu ca te-am citit, nu garantez ca am citit tot , dar mă interesează anumite locuri din cele doua țări.

Și nu te lua de floricele Știi ca mie îmi plac, mă răsfăț și eu cu literele

Mulțumesc

LA REVIEW Turism in Serbia! Mokra Gora - scris de în rubrica Descoperă Mokra Gora
Dragos, 20.05.19 11:24»@Testosu : Spui ceva mai sus:

Se pare ca s-a renuntat la locomotivele cu abur in favoarea locomotivelor diesel, pentru a pastra intr-o mai buna stare multele tuneluri.

dar privind acum pe linkurile date de tine spre saiturile ce descriu trenulețul acela am înțeles până la urmă cum stă de fapt treaba: nu e vorba despre nicio grijă față de tuneluri, ci e vorba doar despre costuri - închirierea trenului cu locomotiva cu aburi costă cu cel puțin 60000 dinari mai mult! Așadar, pentru turiștii care plătesc bilet individual, diesel. Pentru cei ce vin în grup și vor locomotivă cu abur - plătesc prețul și o au!

LA REVIEW Turism in Serbia! Mokra Gora - scris de în rubrica Descoperă Mokra Gora
Testosu', 20.05.19 10:46»@krisstinna: 😂

Detalii despre tren gasesti aici: sarganskaosmica.rs si aici: srbvoz.rs/eng/nostalgia.html

Singurele restaurante din Mokra Gora sunt cel de la gara si de sus din satul de lemn.

Mokra Gora nu este o statiune ci mai mult case grupate si raspandite pe ici, pe colo. In zona garii practic este zona unde casele sunt mai grupate, insirate de-a lungul soselei.

Am fost cazati si noi in Zabljak 4 nopti, dar si in Zlatibor o noapte. Zlatibor are un aer mai de statiune, este mai animat. Iar Zabljak este mititel.

Dubrovnik ne-a plăcut dar nu pot sa zic ca m-a dat pe spate, Kotorul a fost mai pe gustul nostru. A fost destul de aglomerat si in aceasta perioada. Foarte scumpa parcarea, dar si mancarea si bautura la restaurant. Parca totul este mult prea comercial. Daca la Mokra Gora mananci foarte bine la restaurant cu 110-130 lei/2 pers la Dubrovnik e fiecare data am mancat cu sume intre 240-280lei.

Este adevarat ca cel mai tare ne-a placut atmosfera si mancarea la restaurantul Taj Mahal, avand bucatarie cu specific bosniac, dar nu cel din cetate.

Noi am stat in Mokra Gora la: Vacation Home Nana!

Daca doresti ceva info suplimentare, sau despre care nu am apucat sa scriu, poti da PM, messenger sau fcb fara probleme.

Cel mai tare ma bucur cand un articol de al meu este de folos cuiva. Din aceasta cauza si stilul articolelor mele este fara floricele literare.

Multumim pentru aprecieri si urari!

Salutari cu drag!

Vacante faine!

LA REVIEW Turism in Serbia! Mokra Gora - scris de în rubrica Descoperă Mokra Gora
vulpe mihaela, 20.05.19 10:31»@tata123: Chiar sunt pt o incursiune de o zi... sunt aproximativ 250 km.

Eu pana acum priveam Bulgaria ca pe o destinatie de litoral sau pe un traseu de trecere, catre alte destinatii.

Am descoperit in schimb o adevarata comoara, pe care nu o sa reusesc nicicand sa o acopar in intregime... dar o sa ma stradui sa fac cat pot... si cat ma tin genunchii.

LA REVIEW Complexul geologic si cascada Zarapovo - scris de în rubrica Descoperă Veliko Tarnovo și împrejurimile
krisstinna, 20.05.19 10:23»@irinad: Un articol excelent, l-am citit cu mare plăcere (ca de obicei), cum nu o ajung in viața mea pe acolo vreau doar sa te întreb din curiozitate: pp sau kk unde? In afara de cele de la centrul turistic mai erau wc-uri?

Felicitări pentru vacanță și review, pozele sunt foarte frumoase!

LA REVIEW A doua zi în Iordania: excursie de neuitat în mirificul deșert Wadi Rum - scris de în rubrica Descoperă Wadi Rum
webmaster, 20.05.19 10:11»Articolul a fost selectat ca MiniGhid AmFostAcolo pentru această destinaţie.
LA REVIEW A doua zi în Iordania: excursie de neuitat în mirificul deșert Wadi Rum - scris de în rubrica Descoperă Wadi Rum
pagină generată în 0.260548830032 sec

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test