Cele mai recente 7815 ecouri scrise pe sait

Pagina 3 [din 391]
[ 7815 ecouri ] - ORDONATE DUPĂ: DATA ÎNCĂRCĂRII (descrescător - cele mai recente primele)
pag: 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 - . . . - . 387 . 388 . 389 . 390 . 391
[23.09.17 10:02] - GabrielaG

Draga mea, am citit de 2 ori articolul inainte de a "indazni" sa scriu un comment. Cand citeam articolul ma simteam ca si cand fac un check-in si ofer informatiile turistilor.

Ai cuprins totul atat de frumos. Iti multumesc din suflet pentru cuvintele frumoase la adresa mea. Ma bucur din suflet ca am avut onoarea de a va cunoaste, si pe tine si pe @adrianbogdan + @nicole33.

Sunteti niste oameni minunati si sper sa ne revedem

[23.09.17 09:56] - krisstinna

@Rox. Patrik: Excelentă vacanță!

Felicitări pentru ea dar și pentru review!

Abia am venit și noi din Malta, am fost incantați. Tot in Bugibba am avut cazare. La ce hotel ați stat?

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Malta in iunie - relaxare si explorare :), AUTOR: krisstinna din DESTINATIA: Vacanța în Malta, #EXCURSII și CĂLĂTORII
[23.09.17 09:54] - traian.leuca

@mishu: Mulţumesc pentru vizită! Tirolul este o regiune tare frumoasă, mai am câteva locuri inedite pe care o să le descriu în viitoarele mele reviewuri.

[23.09.17 09:43] - krisstinna

@liviu49: Și eu încerc să văd doar partea plină a paharului, întotdeauna. Dar nu pot să nu spun, poate vor citi pe aici și cei care sunt certați cu natura, poate își vor schimba obiceiurile. :)

[23.09.17 09:24] - webmasterX

Bune recomandările.

-

@KOOCKY, pe viitor n-ar fi totuși rău să desparţi recomandările despre cazare de cele referitoare la zona vizitată - în două articole distincte, unul de tip "de cazare" şi unul de tip "de călătorie". S-ar obţine astfel o structurare mai bună a informaţiei utile - despre cazare, respectiv despre zonă sau împrejurimi (vezi mai jos) şi, deloc în ultimul rând, notele acordate ar reflecta mai bine gradul de recomandare al celor două "obiective" distincte (se întâmplă câteodată să stai într-un hotel pe care nu doreşti să-l recomanzi, dar zona sau localitatea ar merita cu totul altă medie - sau viceversa). În plus, cine încearcă să aleagă o cazare în zonă - o gaseşte mai uşor, parcurgând doar lista rubricilor de cazare (fără a mai fi nevoit să citească - în acel moment - informaţii despre zonă); cine se documentează despre zonă - va găsi toate informaţiile căutate într-o singură rubrică (cea dedicată impresiilor "de călătorie"), fără a mai fi nevoit să "baleieze" toate rubricile de cazare (unele poate nu-l interesează, sau poate nu doreşte deloc cazare în zonă).

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Nessebar-ul merita!!!, AUTOR: webmasterX din DESTINATIA: Kamenec Hotel, NESSEBAR
[23.09.17 09:22] - liviu49

@krisstinna: Desi am fost de foarte multe ori pe Transafagarasan, nu prea imi aduc aminte sa fi vazut pet-uri pe lac. In vremea cand am fost ca ghid era si imposibil de vazut peturi pe lac, pentru ca in anii 1977 - 1981 in Romania nu se inventasera, inca aceste ambalaje. De fapt nici gunoaie nu prea vedem pe marginea drumului. Poate ca, pe vremea aceia, eram noi mai binecrescuti, dar gunoaiele aruncate aiurea, pe oriunde, mai ales in apa raurilor, erau destul de rare. A venit, dupa revolutie, civilizatia si la noi, iar daca nu vedem undeva gunoaie aruncate, credem ca suntem in alta tara.

In schimb pe lacul de la Bicaz am vazut pogoane de peturi pe apa lacului, in ultimele trei vizite. Dupa ce am facut, tot grupul de patru persoane, Cheile Bicazului pe jos, pe o ploaie mocaneasca si nimeni nu a renuntat la mersul pe jos, cand am ajuns la baraj imi venea sa ma arunc de sus. Cumnata si cumnatul meu, care erau cu noi, veneau pentru prima data acolo si va dati seama cam ce au simtit, dupa ce o zi intreaga laudasem frumusetea locurilor. Dupa ce ne-au trecut nervii, am reusit sa observam ca locurile sunt, cel putin, foarte frumoase si am ignorat prezenta gunoaielor.

Gata cu pesimismul, pentru avem o tara poate prea frumos inzestrata de la natura si sa ne bucuram de ea.

Numai bine si calatorii placute!

[23.09.17 09:19] - webmasterX

Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

[23.09.17 09:14] - webmasterX

Excelentă recomandarea

Mutat în rubrica "La pas prin cantonul Ticino (Tessin), #EXCURSII şi CĂLĂTORII" (nou-creată pe sait)

[23.09.17 09:09] - liviu49

@Zoazore: Daca e singurul viciu, e de admirat. Si ca orice Zana, trebuie sa le stii si sa le afli pe toate. Altfel de unde respectul? De doua zile caut cartile de care am vorbit, dar am impresia ca lucrez la Cooperativa Munca in zadar. Cu ocazia asta am descoperit ca multe carti nu prea mai sunt prin biblioteca. Acum am trecut la pozele vechi, cu speranta ca macar niste poze pe zapada facute in plina vara sa mai gasesc.

Ma opresc, ca iar dau in oala cu amintiri.

Numai bine si calatorii placute!

[23.09.17 09:06] - webmasterX

Mutat, la reorganizare, în rubrica "Vacanța în Malta, #EXCURSII și CĂLĂTORII" (deja existentă pe sait)

--

Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 05&ridAnt=82226

--

Noi am ales cazarea in Bugibba, pentru a fi mai aproape de plajele nisipoase de de insula.

Unde ați fost cazați în Bugibba, la care hotel/vilă etc?

Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou. Procedând astfel, ai avea ocazia ca prin notele şi evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinaţii. În plus, dacă vreodată vei solicita informaţii aici, pe sait, cei care îţi vor răspunde o vor putea face cât mai adecvat "profilului" tău turistic (funcţie de locurile în care ai fost, unde ţi-a plăcut şi unde nu, din ce motive etc)Poţi folosi linkul SCRIE IMPRESII (se deschide într-o fereastră nouă)

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Malta in iunie - relaxare si explorare :), AUTOR: webmasterX din DESTINATIA: Vacanța în Malta, #EXCURSII și CĂLĂTORII
[23.09.17 08:59] - Dan&Ema

@Zoazore:

Are farmec Gura Raului. Love Gura Raului! 😘

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Gura Raiului din Județul Sibiu, AUTOR: Dan&Ema din DESTINATIA: Descoperă Gura Râului, GURA RÂULUI [SB]
[23.09.17 08:59] - elviramvio

@Zoazore:

Sa va fie de bine si sa repetati. Frumoase obloane la geamuri!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Gura Raiului din Județul Sibiu, AUTOR: elviramvio din DESTINATIA: Descoperă Gura Râului, GURA RÂULUI [SB]
[23.09.17 08:26] - Dana2008

@mishu: Mihaela, dragă! Mulțumesc frumos pentru vizită și aprecieri și ecou!

Să știi că nu vei mânca în România Somloy că în Ungaria, de unde provine rețeta.

Până ajungi tu la Tirgu-Mures voi încerca acest desert să îți spun unde este varianta cea mai bună... până acum nu am rămas impresionată de nici o variantă din cele încercate. Prefer tiramisu.

Mai bine mergi acolo și tu, dacă tot ți-am făcut poftă!

Călătorii plăcute!

[23.09.17 08:17] - Dana2008

Felicitări pentru articol! Fotografiile sunt necesare pentru că să facem și o vizită virtuală alături de tine în ștrand.

Noi tocmai ne-am întors acum, în septembrie, din Hajduszoboszlo.

La fel am fost încântați de civilizație, mâncare, organizarea în amănunt, utilă, din cadrul ștrandului.

Inițial am vrut să merg la Gyula despre care am auzit numai de bine, că este mai liniștit decât la Hajduszoboszlo unde este aglomerat... dar cum scriai, erau mulți oameni dar erau liniștiți, nu deranjau.

Călătorii plăcute!... și nu uita de fotografii, să călătorim și noi pe unde mergeți voi😄!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Revenind cu plăcere!, AUTOR: Dana2008 din DESTINATIA: Aquapark Gyula, GYULA
[23.09.17 08:17] - webmaster39

@simo. : Pe AmFostAcolo nu acceptăm postarea în clar a informaţiilor cu caracter personal (nume, numere de telefon, adrese de mail, etc). Aceste info se pot trimite/primi însă prin mesaje private, destinatarul primind aceste mesaje în aceeaşi căsuţă de mail în care primeşte şi înştinţările despre ecouri.

Pentru a transmite un mesaj personal: click pe linkul "mesaj pers" afişat la fiecare ecou, lângă username (ori click pe username, apoi - în fereastra nou-deschisă - pe linkul "trimite mesaj pers").

Notă: Este necesar ca destinatarul să aibă bifată opţiunea ACCEPT PRIMIRE MESAJE DE LA CEILALŢI UTILIZATORI. Opțiunea se poate seta/deseta din secțiunea CONTUL MEU.

Ecoul tău a fost editat

[23.09.17 07:50] - Lucien

@mishu: Mulțumesc! Și pe mine, ca turist, mă atrage autenticitatea, lipsa poleielii, rusticul, chiar dacă asta înseamnă ceva mai puțin confort. Zona Rimetea este încărcată de istorie, tradiții, spiritualitate și frumusețe (la modul concret). Și oamenii sunt deosebiți. Cumva am încercat să le prezint mai în detaliu în următorul review.

[23.09.17 07:31] - mireille

@Rodel: @misshu @doinafil

Vă multumesc pentru lectură și ecouri... Lisabona este un oraș al culturii și muzeele ei principale s-au aflat pe lista mea de interes turistic...

[23.09.17 07:07] - irinad

@maryka: Păi, ştiam că avem gusturi comune în privinţa Greciei şi, nu numai. Cred că vremea de-acasă v-a oferit o surpriză cam neplăcută la sosire, aşa am păţit şi eu în urmă cu zece ani pe când ne-am întors din Corfu.

Întrebările tale sunt şi ale mele de ceva timp încoace şi uneori dau vina pe oboseală şi epuizare atunci când îmi doresc o vacanţă continuă, dar mă gândesc că mai plauzibil pare faptul că îmbătrânesc şi resimt din ce în ce mai mult nevoia de relaxare.

Bine ai revenit acasă! Abia aştept să ne povesteşti despre Samos care pentru mine rămâne o destinaţie neîmplinită.

Mulţumesc mult încă o dată pentru ecourile tale, ştiu demult că suntem pe aceeaşi lungime de undă şi asta nu face decât să mă bucure foarte mult!

[23.09.17 01:07] - glcitizen

@mishu:

Multumesc, Misshulica. Ma silesc sa va transmit exact starea mea de spirit si ma bucur ca ajunge neschimbata unde trebuie.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Pierdut în spaţiu, AUTOR: glcitizen din DESTINATIA: Descoperă Anchorage, ALASKA [statul]
[23.09.17 01:06] - elviramvio

@Yersinia pestis:

Am amintiri frumoase de acolo, cu vânt puternic, ceață groasa, zapada la sfârsit de iulie, multe. Abia a treia oara am reusit sa-l vad în toata splendoarea lui.

Cu avaria din 1974, să stii ca n-a fost chiar singura care a lasat urme. După un accident cauzat de o stâncă am fost pe acolo și nu prea mi-a placut ce ravagii a facut apa! Pur și simplu își făcuse drum retezâd toți copacii în cale. Nu-mi aduc aminte anul dar era cumva înainte de 74.

Il condor mai trece pe acolo? Că vulturii mei de la Argeș i-a furat un președinte să-i dea cadou!!

[pg. 3 / 391]: ecourile 41-60 din total 7815
pag: 1 . 2 . 3 . 4 . 5 - . . . - . 388 . 389 . 390 . 391
FILTRE posibil de aplicat
  • AUTOR (user)
  • DESTINAŢII
  • ANUL scrierii
  • TEXT CĂUTAT

[C] Copyright 2008-2017 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagina generata in 0.332122087479 sec /