Cele mai recente 7985 ecouri scrise pe sait

Pagina 2 [din 400]
[ 7985 ecouri ] - ORDONATE DUPĂ: DATA ÎNCĂRCĂRII (descrescător - cele mai recente primele)
pag: 1 . 2 . 3 . 4 . 5 - . . . - . 396 . 397 . 398 . 399 . 400
[19.07.18 22:38] - cod_gabriel

@nrs: Am explicat mai sus cu cifre de ce nu cred că voia să facă nicio fraudă: pentru că ar fi riscat mult pentru un câştig extrem de mic.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Dezamăgitor!, AUTOR: cod_gabriel din DESTINATIA: Alpin Hotel & Aparthotel, POIANA BRAŞOV
[19.07.18 22:33] - Bujie

@alinaro: M-am intors! N-au zugravit...

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Faro, cochet oraș portughez, AUTOR: Bujie din DESTINATIA: Descoperă Faro, FARO
[19.07.18 22:29] - cod_gabriel

@cosminp:

sa plătești cu voucher o camera dubla pe numele tau si sa stea alte două persoane in locul tau, ti se pare normal? Teoretic si oficial, in camera sunt cazate 3 persoane, dar plătești pentru 2. Nu intereseaza pe nimeni daca tu dormi in gara sau mănânci cu ursii din tomberoane. Esti înregistrat în evidențele hotelului.

Cand vom avea decența de a respecta legile? Abia atunci societatea noastra va evolua. Pana atunci: "vrem o tara ca afara" cu șmecherie românească.

Atâta timp cât te cazezi şi plăteşti 2 adulţi şi copil în cameră dublă, iar tu eşti unul dintre adulţi, poţi să dormi şi în gară: nu e treaba hotelierului. Ştiu că vouă vă place cu arest şi cătuşe, dar totuşi turiştii cazaţi la un hotel nu sunt arestaţi în cameră şi nici nu au domiciliu obligatoriu. Deci dacă te prezinţi personal cu buletinul şi faci cazarea, poţi să plăteşti cu vouchere şi mai departe e treaba ta dacă dormi la hotel sau în gară, atâta timp cât nu doarme altcineva în locul tău.

Înclin să fiu de acord cu tine că nu e normal să trebuiască să recurgi la astfel de artificii. Normal ar fi fost ca legea să permită utilizarea voucherelor de către membrii familiei - soţ, soţie, rude de gradul I.

Dar dacă nu o permite şi din motive personale nu poţi sau nu vrei să-ţi iei concediu, iar voucherele se apropie de expirare, artificiul despre care am scris mai sus este PERFECT LEGAL.

Teoretic si oficial, in camera sunt cazate 3 persoane, dar plătești pentru 2.

Tot n-ai înţeles. Este invers: plăteşti trei dar stau doi. Pentru că, în cameră dublă, dacă al treilea e copil şi nu vrei pat suplimetar, diferenţa este doar de 5 euro pe noapte - costul micului dejun. Cred că asta a vrut să facă prietenul nostru.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Dezamăgitor!, AUTOR: cod_gabriel din DESTINATIA: Alpin Hotel & Aparthotel, POIANA BRAŞOV
[19.07.18 22:26] - Nasshu

@cod_gabriel:

Deci omul voia să se cazeze şi nu spune ca nu avea de gând să o cazeze şi pe bunica cu el în cameră, doar că voia să lase copilul cu bunica. Am impresia că a avut o problemă de comunicare cu recepţionera mai degrabă.

da nu s-au înțeles cu doamna de la recepție pe ce bancă din fața hotelului trebuia să doarmă BUNICA! E bine că încet, încet, începi să pricepi!

==

Chiar în timp ce scriu am în bară o fereastră pe booking la Alpin.

Poți să ai în bară și 100 de ferestre...

plătind cu tichetele lui cazarea bunicii.

:)) )

să găsească o soluţie amiabilă,

lol... a dracu mentalitatee... tot timpul trebuie sa existe o SOLUTIE AMIABILA!! :))

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Dezamăgitor!, AUTOR: Nasshu din DESTINATIA: Alpin Hotel & Aparthotel, POIANA BRAŞOV
[19.07.18 22:25] - alinuzza

@userbusy: Bună! O recomandare de cazare in Stara zagora? Mulțumesc anticipat

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Drum Thassos iulie 2018, AUTOR: alinuzza din DESTINATIA: Drumul cu mașina spre Thassos, #EXCURSII și CĂLĂTORII
[19.07.18 22:13] - viorelgeorgescu

@emp: Interesant, tentant... dar nu am gasit nicaieri sfaturi cum sa ajungi de la aeroportul Kutaisi in oras... sunt cca 20 km... si nu am gasit nici sfaturi de calatorie de la Kutaisi la Tibilisi... am luat bilete avion Bucuresti -Kutaisi si nu stiu daca sa raman in kutaisi 4 nopti sau sa le impart 2 in Kutaisi si 2 nopti Tibilisi... Astept daca e cineva amabil sa imi dea un sfat... Multumesc

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Un hostel decent in Kutaisi, AUTOR: viorelgeorgescu din DESTINATIA: Luxe Kutaisi Hostel, KUTAISI
[19.07.18 22:11] - fra

Wow. Chiar fain. Când am citit prețul, mă așteptam la o cazare ca la noi la mare la particulari, cum de altfel sunt destule cazări prin Grecia. Ați avut cazare bună. Cum ați dat de ea?

[19.07.18 22:10] - viorelgeorgescu

@emp: Interesant, tentant... dar nu am gasit nicaieri sfaturi cum sa ajungi de la aeroportul Kutaisi in oras... sunt cca 20 km... si nu am gasit nici sfaturi de calatorie de la Kutaisi la Tibilisi... am luat bilete avion Bucuresti -Kutaisi si nu stiu daca sa raman in kutaisi 4 nopti sau sa le impart 2 in Kutaisi si 2 nopti Tibilisi... Astept daca e cineva amabil sa imi dea un sfat... Multumesc

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Georgia - ţara cămăşii lui Iisus, AUTOR: viorelgeorgescu din DESTINATIA: Descoperă Georgia, #EXCURSII si CALATORII
[19.07.18 22:08] - AZE

@Zoazore: Eu am aflat de Dine Around în 2013 de la un român, nici mie nu mi-a spus nimeni.

Posibil ca la unele hoteluri să descrie despre program chiar și în pliantele din camere dar la majoritatea nu.

Nu știu în ce măsură trebuia să spună ei nu este cine știe ce avantaj,există costuri suplimentare dar pentru a schimba locul de luat masa merită încercat. Sau pentru Ciel Bleu care acum este cel mai ok dintre toate din program, este" a la carte", este singurul unde nu ai voie în bermude deci trebuie respectat un anumit nivel de "dress code".

Acum că știi la următoarea vizită chiar în ziua cazării poți să fac rezervarea și chiar întreba dacă merge și de două ori (în trecut se putea și de două ori)

O seară faină

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Restaurant Kaliopa Albena, AUTOR: AZE din DESTINATIA: Unde mâncăm în Albena?, ALBENA
[19.07.18 22:08] - cod_gabriel

@Nasshu:

dap am

Păi dacă ai, atunci nu prea îmi explic cum poţi să susţii că dacă se cazează doi adulţi şi un copil trebuie să plătească cameră triplă.

pai tocmai asta e problema, scrie clar in review. EL NU DOREA sa platesca nici sa se cazeze.

Zău? Citeşte mai atent:

Am crezut ca suma este doar blocată și am mers la ghișeu sa ma cazez. Șefa de Receptie mi-a cerut buletinul celei de-a 2 persoane și i-am spus ca fac cazarea pe numele meu ca sa pot beneficia de tichetele de vacanța dar îl voi lasa cazat pe cel mic cu bunica.

Deci omul voia să se cazeze şi nu spune ca nu avea de gând să o cazeze şi pe bunica cu el în cameră, doar că voia să lase copilul cu bunica. Am impresia că a avut o problemă de comunicare cu recepţionera mai degrabă.

Si am să explic mai jos de ce nu cred că a fost vreo tentativă de fraudă:

În condiţii de plată a camerei duble cu un copil, fie cash, fie cu tichete, nu avea ce câştiga dacă se făcea cazarea pe numele lui şi pe bunica o lăsa în locul lui. Decât cel mult cei 5 euro/zi pentru micul dejun al copilului. De fapt, nici nu avea cum să o cazeze în locul lui, ea ar fi avut locul ei, camera fiind dublă. Locul lui urmând să rămână liber, treaba lui de ce. Poate pur şi simplu îi expirau voucherele şi voia să le cheltuiască fără să ia concediu (sunt valabile un an de la emitere).

Singura variantă de fraudare era dacă încerca o cazare single, cu plata sumei de 5 euro pentru micul dejun al copilului, plătind cu tichetele lui cazarea bunicii. Nu ştiu dacă hotelul chiar permite cazare single în varianta asta, 1 părinte, un copil. Personal am fost refuzat în două locuri, a trebuit să plătesc dublă.

Dacă totuşi da, ştii care e diferenţa de preţ dintre single şi dublă?

Chiar în timp ce scriu am în bară o fereastră pe booking la Alpin. Cea mai ieftină cameră dublă disponibilă în acest moment costă 368 lei, iar cea mai ieftină single costă 333 lei. Micul dejun suplimentar al copilului costă în ambele variante la fel. Deci prietenul nostru ar fi riscat să fie executat pe cardul cu care a garantat pentru rezervare sau să ia amendă pentru fabuloasa fraudă de 35 de lei pe noapte, dacă preţurile erau la fel. 35 de lei pe care oricum nu-i plătea din buzunar că avea vouchere.

Chiar presupunând că ar fi încercat în mod absurd chestia asta, o recepţioneră inteligentă şi bine intenţionată îl putea lumina că diferenţa de preţ dintre single şi dublu e atât de mică încât se poate caza la dublu fără probleme de legalitate, cu bunică şi copil cu tot, cu doar 35 de lei pe noapte în plus, sau cât o fi fost la data respectivă. Nu cred că nu ar fi înţeles.

Dar probabil doamnei, în loc să comunice (adică să-şi facă treaba de recepţioner) şi să-şi pună mintea la contribuţie să găsească o soluţie amiabilă, i-a fost mai uşor să se încoţofenească. Iar dacă i-au luat şi banii (nu m-am lămurit) au făcut un abuz cât ei de mare, în condiţiile în care el s-a prezentat la cazare şi a fost refuzat.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Dezamăgitor!, AUTOR: cod_gabriel din DESTINATIA: Alpin Hotel & Aparthotel, POIANA BRAŞOV
[19.07.18 22:05] - Ionel Pop

@resita2009: Concediu plăcut în continuare și așteptăm vești...

Urmează să ajung și eu cu familia, review-uri pentru negative ne-au pus pe gânduri...

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Un hotel minunat, AUTOR: Ionel Pop din DESTINATIA: Lonicera Resort & Spa [Avasalar], ALANYA
[19.07.18 21:42] - c_marika22

@gushpi: Atat a costat, am luat biletul prin first minute.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Soare, Munte, Mare, AUTOR: c_marika22 din DESTINATIA: Fame Residence Hotel [Goynuk], KEMER
[19.07.18 21:32] - antonio777

Gusturile nu se discuta, dar citiind acest review, nu pot sa spun despre autor decat : prea tedentios, prea negativist, ...

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Bine ati venit in LEGO CITY!!!, AUTOR: antonio777 din DESTINATIA: Vacanța în Dubai, DUBAI
[19.07.18 21:31] - Aurici

@Zoazore: Nu rade, ca sunt vai de capul meu cu cititul. Dar am vazut despre ce e vorba. Ma duc acolo sa citesc.

[19.07.18 21:29] - gushpi

... ăăă... 755 preț sejur, ce? că mi-e imposibil să cred că ați dat doar atât... poate de persoană?

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Soare, Munte, Mare, AUTOR: gushpi din DESTINATIA: Fame Residence Hotel [Goynuk], KEMER
[19.07.18 21:17] - ViorelT

@roxi-nico: Bună!

Plaja este foarte lungă (4-5 km) și cu nisip. Însă, în mare parte sunt alege în apă destul de aproape de mal. Totuși asta nu e o problemă prea mare.

Noi am descoperit o porțiune unde apa e foarte limpede, nisipul fin și fără alge, la 50 m ajunge cam la 1,20 m adâncime.

Zona e in dreptul Pensiunii Nikos (avand marea in stanga, cam in zona in care se termină tavernele, se face o străduță in stânga, care coboară direct pe plajă; acolo sunt niște pini și maslini sub care poți lăsa masina).

Se află cam la 5 min. de mers cu masina de la Pavloudis Apartments

[19.07.18 21:14] - webmaster

Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut”

— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);

— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.

Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Tunisia, un vis, AUTOR: webmaster din DESTINATIA: El Mouradi Africa, TUNIS
[19.07.18 21:13] - nicole33

@grup 2:

Văd că dezamăgirea ta se reflectă şi asupra plajei şi mării, notate cu 1,25 - extrem de nemulţumit.

Poate încerci să detaliezi care au fost nemulţumirile tale legate de plajă şi mare.

Mulţumesc.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Familie la Varshava Hotel, AUTOR: nicole33 din DESTINATIA: Varshava Hotel, NISIPURILE DE AUR [Zlatni Piasatsi]
[19.07.18 21:11] - radu samson

Casa bunicilor - dezamagire totala - jeg total

Salutare,

Voi fi scurt.

Nu recomand aceasta locatie pentru cazare (cel mult pentru vizitare).

Peisaj frumos, dar praful este la loc de cinste peste tot, miros de umezeala si mucegai, baia jegoasa cu miros puternic de urina🙊.

Despre lenjerie nu mai spun, era jegoasa si mototolita, neschimbata de ceva vreme... nu stiu cum au stat altii...

Stiu ca e problema cu personalul (multe pensiuni din zona sunt inchise), dar domnisoarele angajate cu care m-am conversat abia daca aveau 16 ani. Erau prietene cu "nu stiu" la orice intrebare.

Am incheiat sejurul la "Casa bunicilor" in 30 de minute. A durat asa mult pana am gasit ceva disponibil si ne-am cazat la alta pensiune.

-

BY WEBM: Text trimis spre publicare ca review. Neîndeplinind condițiile impuse de Regulament pentru publicarea ca articol distinct, a fost mutat de echipa tehnică aici, ca ecou.

[19.07.18 21:10] - webmasterX

Valencia ne-a incantat cu plajele imense si curate,

Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou. Procedând astfel, ai avea ocazia ca prin notele şi evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinaţii. Daca doreşti, copiază textul de mai sus şi reincarcă-l - cu eventuale ajustări, completări etc - folosind linkul ADAUGĂ IMPRESII NOI

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Hai-hui printre vise sau Acasă printre străini, AUTOR: webmasterX din DESTINATIA: Descoperă Veneţia, VENEZIA / VENEŢIA
[pg. 2 / 400]: ecourile 21-40 din total 7985
pag: 1 . 2 . 3 . 4 - . . . - . 397 . 398 . 399 . 400
FILTRE posibil de aplicat
  • AUTOR (user)
  • DESTINAŢII
  • ANUL scrierii
  • TEXT CĂUTAT

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagina generata in 0.703429937363 sec /