Cele mai recente 8126 ecouri scrise pe sait

Pagina 2 [din 407]
[ 8126 ecouri ] - ORDONATE DUPĂ: DATA ÎNCĂRCĂRII (descrescător - cele mai recente primele)
pag: 1 . 2 . 3 . 4 . 5 - . . . - . 403 . 404 . 405 . 406 . 407
[15.11.18 11:46] - tata123

@mishu: Accept cu plăcere, mulțumesc.

@mihaelavoicu: Deși unora li se poate părea plictisitor un astfel de muzeu să știți că exponatele creează emoție și admirație pentru cei care s-au ostenit să creeze obiectele religioase. Patrimoniul muzeului cuprinde mai ales icoane de mare valoare, dar și vechi obiecte de cult. Sunt interesante icoanele care ne prezintă viziunea populară a pictorilor în ceea ce privește transpunerea pe sticlă/lemn a chipurilor de sfinți. Mulțumesc!

[15.11.18 11:32] - krisstinna

@Catalin Mate: Eu știu ca ești un pic zăpăcit dar dacă ai fi ales o cazare cu parcare nu treceai prin atâtea emoții și peripeții :)

Un oraș superb, îmi doresc să îl revăd cândva...

Felicitări, m-a amuzat povestea, pozele sunt frumoase, să ne mai scrii pentru că ești tare haios :)

[15.11.18 11:16] - tata123

@Mika: Mulțumesc pentru aprecieri.

500 de articole însumează milioane de cuvinte, numeroase obiective prezentate, experiențe traduse în materiale publicate pe AmFostAcolo, informații utile, locuri inedite, citate din lucrări importante, etc. Toate articolele au fost însoțite de fotografii exemplificatoare.

Timp, muncă și pasiune!

[15.11.18 11:13] - Michi

Foarte incitant review. Să văd şi eu ce găsesc ca şi circuit cu autocar la vară care să cuprindă şi o vizită la Dinescu.

[15.11.18 11:09] - robert

@ANILU: multă sănătate îți doresc! Restul le rezolvăm noi cum putem, mai bine sau mai puțin bine! Toate bune și ție!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: O zi superbă, AUTOR: robert din DESTINATIA: Excursii opționale din Ushuaia, USHUAIA
[15.11.18 10:28] - Radu Tudoran

@Carmen Ion: Recunosc ca a fost cea mai inedita poveste de han :)

[15.11.18 10:20] - Radu Tudoran

@webmaster45: Da, este corect.

[15.11.18 10:05] - Aurici

@tata123: Mie mi s-au părut prea agresivi cei care ne tot abordau cu ambarcațiuni private în Golful Mraconia. Nici noi n-am știut până atunci că Parcul Natural are propriile ambarcațiuni și oameni pregătiți acolo. Ne-am bucurat de o experiență oferită de profesioniști, de aceea recomand ca doritorii să-i caute pe ei.

Sunt sigură că amenajarea de la Port Cultural este viziunea proprietarului. Dar acest lucru poate să nu placă tuturor, de aceea am ținut să menționez.

Și eu mulțumesc pentru vizită și ecou, zi bună.

[15.11.18 09:52] - irinad

@webmasterX: Da, poziționarea este corectă. Mulțumesc pentru ataşarea videoclipului.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Hotel Jasmine, Brașov, select și primitor, AUTOR: irinad din DESTINATIA: Jasmine Hotel, BRAȘOV
[15.11.18 09:46] - tata123

@Aurici: Un articol bun! În primul rând e utilă informația privind existența unor ambarcațiuni aparținând Parcului Natural Porțile de Fier și serviciile de calitate oferite. În al doilea rând lăudabilă posibilitatea degustării unor preparate de bună calitate la Port Cetate, această activitate gastronomică fiind trecută și pe site-ul web oficial: Reţetele lui Mircea Dinescu sunt inspirate de bucătăria boierească de secol 19 (în care se adună atâtea influenţe şi tradiţii balcanice şi europene), dar şi de copilăria sa pe lângă un bunic grădinar.

Din fotografii se observă oarecum „debandada” existentă pe domeniu, dar, așa cum ai scris, poate aceasta este viziunea proprietarului.

Cred că ați urmat DJ552 prin Vârtop, Sălcuța și Bucovăț. Ați fost aproape de Maglavit, dar și de Palilula :)

Mulțumim pentru prezentare.

[15.11.18 09:46] - webmasterX

Mutat în rubrica "Jasmine Hotel, BRAȘOV" (nou-creată pe sait)

=

Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici. Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

=

Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

[15.11.18 09:44] - Aurici

@Yolanda, @ANILU: Am crezut că nu mai ajung la articolul ăsta;). Mi-a plăcut experiența foarte mult. Și locul. Cele câteva comentarii care pot transmite ideea că nu mi-a plăcut au fost pentru cei mai pretențioși. Să nu cadă de sus când ajung acolo. Mie îmi plac foarte mult locurile neobișnuite. Și poate n-am lăudat prea mult mâncarea. Știu că farfuriile nu sunt foarte aspectuoase, dar ce a fost în ele a fost delicios. Iar pâinea, daaaa, a fost extraordinar de bună. Fusesem avertizați de prietenii noștri în legătură cu ea.

Ne-a părut rău că nu l-am prins și noi pe maestru la fața locului. Prietenii ne spuseseră că este spumos, așa cum îl știm, și că atmosfera e diferită când e și el pe acolo. Dar poate altădată. Când vom avea noroc și de vreo cântare.

Așa este, nu ne-am întors spre Craiova pe drumul național. Când am ieșit în șosea, la câteva sute de metri am luat-o la stânga și am mers pe niște drumuri prin ținuturi pustii, dar șosea bună. Am fost dezamăgiți să vedem atâtea câmpuri nelucrate.

Mulțumesc pentru vizită, vă pup, numai bine:*

[15.11.18 09:33] - tata123

@zlatna: Superbonus pentru călătoria pe apa Dunării într-o zonă atât de pitorească, „cazanele” învolburate de altădată. Am făcut și noi această plimbare fluvială în anul 2011 (vezi impresii) și am fost încântați, recomandând oricui merge pe Clisura Dunării o astfel de plimbare cu barca.

Tabula Traiana este un monument istoric aflat pe malul sârbesc, în locul unde defileul atinge doar 180 m lățime, iar adâncimea fluviului are chiar și 80 m. Placa memorială face parte dintr-o serie de 10 tabule imperiale amplasate în vremea împăratului Traian pentru a evidenția războaile cu dacii și greutatea construcției drumului dunărean. Calea de acces edificată de romani pe malul Dunării însumează 40 de km și cuprinde sectoare dăltuite în piatră, chiar porțiuni suspendate pe console de lemn – dovadă a capacității inginerești a Imperiului Roman. Tabula Traiana este singura păstrată până azi, după ce a fost ridicată cu 25-30 m pentru a nu fi înghițită de creșterea apelor fluviului după construirea barajului de la Porțile de Fier.

Numai bine!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Excursie în Clisura Dunării, AUTOR: tata123 din DESTINATIA: Descoperă Clisura Dunării, #EXCURSII și CĂLĂTORII
[15.11.18 09:26] - webmasterX

Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 85&ridAnt=91012

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: O vacanta de neuitat, AUTOR: webmasterX din DESTINATIA: Loretta Maisonettes & Studios, SKALA PANAGIA (C. AMMOUDIA)
[15.11.18 09:19] - webmaster39

@MonikaPau: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.

Mulţumim pentru impresii, te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.

=

Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 83&ridAnt=91011

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Un loc minunat de vacanta, AUTOR: webmaster39 din DESTINATIA: Elekon Apartments, SKALA PANAGIA (C. AMMOUDIA)
[15.11.18 09:13] - tata123

@ungureanica: Muzeul Satului din Dumbrava Sibiului reprezintă un valoros tezaur de civilizație sătească și cultură tradițională. Este cel mai mare muzeu de acest gen din România și îți trebuie o zi lumină pentru a explora cu atenție toate gospodăriile și instalațiile tehnice din parcul tematic sibian. În vara lui 2016 am petrecut 7 ore în lumea fascinantă a satului de la marginea Sibiului (vezi impresii) și tot nu am reușit să vedem 100% din obiectivele instituției muzeale.

Ce arhitectură minunată au unele case, câtă grijă pentru elementele decorative și cele de apărare împotriva relelor, utilitate și simplitate în confecționarea instalațiilor și uneltelor – o îmbinare perfectă între tradiție și spiritul practic al țăranului.

Mulțumesc pentru aducerile aminte, superbonus pentru articol și pentru fotografii.

[15.11.18 08:57] - crismis

@adrianbogdan: Dacă aș fi web, aș zice chestia aia cu despărțit separat impresiile de călătorie și cele de cazare! :)) Păi ce, te-ai cazat pe El Prat? Te-ai cazat, se pune! :))

Faină aventură, mi-a plăcut! Sper că povestești un pic și despre Ibiza...

A propos de petrecut noaptea pe aeroporturi, nu mi s-a întâmplat decât o dată. Eram toți 4 și veneam din Lisabona, petrecuserăm o săptămână în capitala lusitană. Pe vremea când nu existau zboruri directe, am avut escală în Milano Malpensa. Cred că am fost ultimul zbor aterizat acolo, că n-am mai găsit niciun loc pe banchetele dinăuntru, am găsit însă 2 banci afară. Noroc că era vară, dar spre dimineață tot s-a făcut cam friguț... Eu am ținut în brațe toată noaptea Băiețelul (am promis că nu-i mai zic așa, dar la vremea aia chiar era un băiețel) bolnăvior... Oricum, o experiență pe care m-aș feri s-o repet! Chiar, nu era mai ok să găsești un hotel-ceva aproape de aeroport, dormeai și tu vreo 3-4 ore ca oamenii?

[15.11.18 08:30] - ANILU

@Aurici: Așteptăm articolul ăsta pe care l-ai promis când ai început povestea sejurului din Croația.

Eram curioasă să văd cum este atmosfera la maestrul Dinescu!

Ai fost încântată de pâine, ne-ai spus ce ați mâncat dar am simțit că nu ai fost așa încântată, greșesc... ?

Cunosc zona-cat de cât- este "țara soțului ".

Să înțeleg că nu v-ați întors spre Craiova pe drumul național?

Zona este săracă, satele rare și imbătranite și pământ cât vezi cu ochii, cultivat sau nu!!!

O experiență unică și pitorească!

Toate cele bune.

[15.11.18 08:27] - webmasterX

Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

[15.11.18 08:06] - krisstinna

@teona::*

[pg. 2 / 407]: ecourile 21-40 din total 8126
pag: 1 . 2 . 3 . 4 - . . . - . 404 . 405 . 406 . 407
FILTRE posibil de aplicat
  • AUTOR (user)
  • DESTINAŢII
  • ANUL scrierii
  • TEXT CĂUTAT

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagina generata in 0.780650138855 sec /