Ecouri scrise pe AFA [p.2 /2715]

[doar cele încărcate în anul crt și anul trecut]

DOINITA, 17.02.19 20:41»@Michi: Va doresc recuperare grabnică și multă sănătate!
LA REVIEW Întâlnirea anuală AFA 2019 Herculane - PROLOG: alegerea, detalii, discuții preliminare - scris de în rubrica 2019 - Întâlnirea AFA la Herculane
cristina47, 17.02.19 20:37»Excelent articolul!
LA REVIEW La Paris, în Motparnasee, în căutarea Sărutului lui Brâncuși. - scris de în rubrica Cartierul Montparnasse
webmaster, 17.02.19 20:20»Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;

— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.

Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

LA REVIEW Hotel Angellis sau senzatia de a dormi in mijlocul strazii - scris de în rubrica Angellis Hotel
krisstinna, 17.02.19 20:11»@doinafil: Și eu sunt in vârstă , gândesc la fel ca și tine!

Ba mai mult, consider încătușate dorințele, visele, iubirea

Am întâlnit destule locuri cu “ iubiri încuiate”, mă minunam cum pot crede unii că poți “baricada” dragostea intr-un fier încuiat. Parcă ar fi o vrajă

Dragostea nu are nevoie de lacăte și vrăji, când există e bine să te bucuri de ea ca de aer, nu e nevoie de hârtii semnate, de lacăte încuiate și vrăji rostite, părerea mea.

Eu aș interzice lacătele pe poduri, îngreunează aiurea construcția

LA REVIEW Podul Artelor, Paris - scris de în rubrica Paris - locuri 'musai de văzut'
webmasterX, 17.02.19 20:06»Mutat în rubrica "Angellis Hotel, TIMIȘOARA" (nou-creată pe sait)

--

Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

--

Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 00&ridAnt=92464

LA REVIEW Hotel Angellis sau senzatia de a dormi in mijlocul strazii - scris de în rubrica Angellis Hotel
doinafil, 17.02.19 19:53»@mihaelavoicu:

Am fost acolo și eu, în 2013, și nu mi-au plăcut lacătele!

Problema dragostei încuiată în lacăte, nu cred că va fi rezolvată vreodată. Îndrăgostiții își au dreptul lor de a-și manifesta sentimentele, primăria își are datoria de a întreține Pont des Arts.

Dragostea încuiată în lacăte, cum spui tu, mi se pare ceva forțat! Cei care apelează la astfel de „metode” mi se par - cel puțin - naivi! Cum s-o încui?! Dacă e să plece, ea pleacă chiar dacă e ferecată și cu 10 lacăte, dacă e să rămână, nu-i trebuie niciunul, nici măcar jurăminte!

Tinerilor care vor spune, poate, că nu-i înțeleg, că sunt prea în vârstă, le răspund că am fost și eu tânără și că nu trebuie să apelezi la artificii de genul lacătelor agățate pe poduri sau aiurea, ca să nu-ți „fugă” iubirea!

Ca dovadă că am dreptate este că lacătele din povestea ta au fost scoase la licitație, n-au rămas acolo unde au fost puse, pentru aducere aminte!

Între dreptul tinerilor la „iubirea ferecată” și datoria Primăriei Parisului de-a întreține Pont des Arts, eu sunt de partea Primăriei!

Felicitări pentru articol, am citit și votat cu drag!

LA REVIEW Podul Artelor, Paris - scris de în rubrica Paris - locuri 'musai de văzut'
webmasterX, 17.02.19 19:48»@resita2009: în 2 săptămâni ajungem acolo aproape 300 de useri AFA, nu ți-e frică c-o să vedem dacă ai exagerat cumva?
LA REVIEW 3 stele cazatoare - scris de în rubrica Domogled Hotel
irinad, 17.02.19 19:44»@krisstinna: Da, am început să râd şi eu instantaneu la ideea să mergi în Paphos şi să faci plajă şi baie în mare la Ayia Napa.

Cred că şi Coral Bay care e la numai 6 km nord de Paphos ar fi fost o soluţie bună pentru bălăceală dacă tot îşi doreşte neapărat să meargă numai la plajă. În plus, a devenit o ministaţiune destul de căutată.

În ultima vreme, am tot auzit şi în cercul meu de cunoştinţe şi nu numai că se vânează biletele ieftine de avion în anumite destinaţii (ceea ce mi se pare chiar lăudabil până la un punct), însă cei pe care-i ştiu eu n-ar pleca într-un anume loc fără o documentare prealabilă.

Pe de altă parte, Paphosul nu mi se pare deloc plictisitor, are ce să ofere şi celor ce nu iubesc bolovanii antici, are o viaţă de noapte trepidantă, taverne şi restaurante atât pe faleză, cât şi la a doua sau a treia stradă (mult mai bune decât cele de pe faleză), are chiar şi Grădină Zoologică .

Mulţumesc pentru ecou, mă bucur că ţi-am adus aminte de Paphos şi de faleza sa minunată!

LA REVIEW Paphos, la a doua vizită, o incursiune mai amplă spre inima orașului - scris de în rubrica Descoperă zona Paphos
krisstinna, 17.02.19 19:36»@ireedeejay: Eram sigura ca sunteți vorbitori de limba turcă, puteam jura

Prietena mea (Dumnezeu să o odihnească) adora Turcia, vorbea limba turcă, îmi povestea mereu despre o băutura tradiționala, o numea “zeama de colivă”, cred că e vorba despre aceeași băutură.

Povestești cu mare drag, parcă aș citi impresii scrise de prietena mea, nu de tine. Îmi face plăcere sa te urmăresc, sper din suflet ca anul acesta să ajung iar in Istanbul, l-am inclus deja in traseul meu turcesc.

Ce mare nevoie aș avea și acum de ea, vreau sa-i cert pe niște turci și era mai bine ca e-mailul sa fie in limba lor. Parca “sunt turci și nu înțeleg” întrebările mele adresate in limba engleză

Felicitări pentru energia pozitivă pe care o transmiți in articole!

LA REVIEW Vefa Bozacisi - Pe urmele lui Mustafa Kemal Atatürk - scris de în rubrica 'Must See' în Istanbul
resita2009, 17.02.19 19:29»Tot herculanele e la pamant, eu sunt la 100 km dar nu indraznesc sa merg cu familia la Bile Herculane, merg lunar de la munca in statiune dar ...

In afara de 3-4 hoteluri nu prea poti merge niciunde, in anul 2019 in Baile Herculane... dar degeaba mergi in acele hoteluri ca, cand iesi in statiuen e paragina, asa ca fugiti cat puteti de Baile Herculane.

LA REVIEW 3 stele cazatoare - scris de în rubrica Domogled Hotel
krisstinna, 17.02.19 19:11»@irinad: Citeam și zâmbeam, eu iubesc Cipru foarte mult, îmi e tare dor de aroma lui.

De ce zâmbeam? Păi mă întreba aseară o prietena despre Paphos, ce îi recomand in Cipru și i-am spus clar sa nu cumva sa facă aceasta greșeala, Paphos trebuie exclus din minte, plictiseala va fi maxima pentru cei care nu iubesc pietrele și vor plaja bună și bălăceală.

Eu nu înțeleg cum pot cumpara unii bilet de avion fără sa știe ce e la destinațieCică: “e super ieftin”, eu asta nu pot înțelege neam.

Zice tipa: mergem la plaja in Ayia Napa, închiriem mașină

I-am recomandat cazare in Limassol, i se potrivește, chiar e o destinație bună pentru cei care vor să se prăjească la soare și să se scalde in mare, pentru cei care nu iubesc “cataroaiele vechi”.

M-am plimbat și eu cu tine, mi-a făcut mare plăcere. Îmi amintesc cu drag de frumoasa faleza, am mâncat niște moluste grozave la o cârciumioara de acolo, aveam in față submarinul negru Bine, prețul a fost pe măsură, de fițe, ca și restaurantul cu priveliștea lui marină.

Felicitări

LA REVIEW Paphos, la a doua vizită, o incursiune mai amplă spre inima orașului - scris de în rubrica Descoperă zona Paphos
mariana.olaru, 17.02.19 18:04»Tocmai ce-am văzut ieri, pe programul II al Televiziunii Române, în cadrul ciclului de emisiuni Cap compas, un reportaj de promovare turistică a zonei rezervației naturale din Cheile Vălișoarei. Din prezentarea făcută Castelului Templul Cavalerilor nu rezulta că acesta este pus deja în circuitul turistic. Intervievat, proprietarul castelului, spunea că mai sunt multe de făcut, dar că nu se grăbește, pentru că o construcție care vrea să păstreze mult din înfățișarea originală, costă nu numai bani, dar și o investiție mai mare de timp. Cu alte cuvinte, reconstruirea cât mai fidelă a castelului, care presupune o altă tehnică de zidire decât cea a zilelor noastre, impune multă răbdare și migală.

În aceste împrejurări, m-am bucurat foarte mult să citesc, datorită ție, că frumosul castel poate fi admirat nu numai pe exterior, ci poate fi o gazdă în toată regula, asigurând atât cazare, cât și masă.

Filmat, peisajul din jur mi s-a părut mirific și tocmai bun de drumeții. Iar din recomandarea aceluiași proprietar, am înțeles că pe stânca numită Cetate din apropierea castelului, se află o rezervație arheologică, ce conține mai multe morminte tracice, excavate cu mai mult timp în urmă. Obiectele găsite de arheologi sunt expuse la muzeul din Aiud.

Deci, cred că merită cu prisosință o tură de o zi - două prin zonă, cu cazare dacă nu la Castel, măcar la Conacul Secuiesc din Colțești, care de asemenea a fost prezentat la superlativ în reportajul TVR.

LA REVIEW Am dormit la Castelul Templul Cavalerilor 3*, Vălișoara, Alba, cu vedere superbă la Cheile Vălișoarei - scris de în rubrica Castel Templul Cavalerilor [Vălișoara]
Michi, 17.02.19 17:36»@Carmen Ion:Şi eu vreau să te văd. Vă mulţumesc tuturor care-mi uraţi sănătate. Sunt convinsă că toţi aveţi numai gânduri bune adică energii pozitive. Vă rog însă să nu abatem firul discuţiilor pentru că sunt câteva probleme de rezolvat pe capul Admin. Să-i urăm succes. !
LA REVIEW Întâlnirea anuală AFA 2019 Herculane - PROLOG: alegerea, detalii, discuții preliminare - scris de în rubrica 2019 - Întâlnirea AFA la Herculane
Carmen Ion, 17.02.19 17:16»@iulianic: Mulțumim pentru urări, dar aș fi preferat să ne revedem. Poate în București, la o mini-întâlnire AFA, mai încolo, când o da firul ierbii.
LA REVIEW Întâlnirea anuală AFA 2019 Herculane - PROLOG: alegerea, detalii, discuții preliminare - scris de în rubrica 2019 - Întâlnirea AFA la Herculane
Carmen Ion, 17.02.19 17:14»@Michi: Multă sănătate și recuperare grabnică! Sper să ne revedem totuși cât de curând în București la o mini-întâlnire.
LA REVIEW Întâlnirea anuală AFA 2019 Herculane - PROLOG: alegerea, detalii, discuții preliminare - scris de în rubrica 2019 - Întâlnirea AFA la Herculane
Mitica49, 17.02.19 17:12»@dianamea: Pentru organizarea standului de la seara gastronomică, am trimis PM-uri tuturor muntenilor ce apăreau în lista de înscrieri. Uitându-mă pe listă, după semnalul tras de @admin, am constatat că 4 dintre cei "convocați' nu și-au plătit avansul și nici nu mi-au răspuns la PM (așa cred că era elegant).
LA REVIEW Întâlnirea anuală AFA 2019 Herculane - PROLOG: alegerea, detalii, discuții preliminare - scris de în rubrica 2019 - Întâlnirea AFA la Herculane
Alexa90, 17.02.19 16:54»@webmasterX: Mulțumesc și eu☺️cu siguranță voi reveni și cu alte articole
LA REVIEW Luna de miere la Crystal Admiral Resorts and Spa - scris de în rubrica Crystal Admiral Resort Suites [Kizilot]
nrs, 17.02.19 16:52»@dianamea:

uitandu-ma pe lista am observat ca majoritatea din cei inscrisi si care nu au platit avansul au statut mic (ch, uc, jr sv) care probabil s-au inscris, nu au mai intrat pe aici si au uitat de intalnire astfel ca probabil nici nu vor ven,i astfel ca nu trebuie mizat pe ei. oricum anul acesta a fost clar cu cele mai multe inscrieri dar si cele mai multe retrageri, de fapt cam 80 camere este un numar rezonabil pentru o astfel de intalnire. in plus anul acesta nu au mai fost probleme ca in trecut cand camerele "mai bune" erau in numar limitat astfel ca apareau discutii, acum hotelul principal poate asigura suficiente camere fiind foarte mare

LA REVIEW Întâlnirea anuală AFA 2019 Herculane - PROLOG: alegerea, detalii, discuții preliminare - scris de în rubrica 2019 - Întâlnirea AFA la Herculane
irinad, 17.02.19 16:49»@maryka: Paphos este un orăşel în care ai ce să vezi şi ce să faci. Nici împrejurimile sale nu sunt mai prejos, aşa că cine alege să meargă în Paphos nu se va plictisi. Nu e nici scump, iar vremea ţine, de regulă, cu turiştii.

Intenţionasem să scriu acest articol mai demult, poate după ce ne-am întors ar fi fost cel mai bine, dar m-am luat cu alte subiecte legate de Paphos şi abia acum am reuşit să "construiesc" ceva. Asta în contextul în care un prieten bun m-a întrebat cu ceva timp în urmă de Paphos şi mi-am amintit pas cu pas ce am făcut pe acolo.

Mulţumesc frumos de vizită, ecou, aprecieri!

La fel, şi ţie, o după-amiază şi o seară minunate!

LA REVIEW Paphos, la a doua vizită, o incursiune mai amplă spre inima orașului - scris de în rubrica Descoperă zona Paphos
webmasterX, 17.02.19 16:48»@Alexa90: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.

Mulţumim pentru impresii, te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.

LA REVIEW Luna de miere la Crystal Admiral Resorts and Spa - scris de în rubrica Crystal Admiral Resort Suites [Kizilot]
pagină generată în 0.943243026733 sec

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată