86246 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Excursii opționale din Paphos

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
06.06.2018
DE
Avatar irinad
--- F ---
vârsta 40-50 ani
DIN Târgoviște
înscris/ă în 02.05.10
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
APR-2018
DURATA: 1 zile
TIP: PRIETENI
PREŢ:
30 euro/persoană
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 4
+ COPII: -

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

O excursie reuşită: Jeep-Safari în peninsula Akamas


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:
Urmare de aici

În prima zi petrecută în Paphos, de cum am ieșit la plimbare spre castelul medieval, am fost îmbiaţi pe faleză de câţiva reprezentanţi ai diverşilor organizatori de excursii opţionale în zonă cu oferte fel de fel. Predominau croazierele de-o zi pe mare în diverse forme: mai scurte, mai lungi, cu prânz inclus sau ba, cu pauze la plajă sau nu, o excursie în munţii Troodos şi acest jeep-safari în peninsula Akamas. Recunosc că, încă din prima clipă, ne-a făcut cu ochiul genul ăsta de ieşire atât nouă cât şi perechii cu care ne împrieteniserăm, deoarece cuprindea multe puncte greu de atins chiar și dacă am fi închiriat mașină, darămite fără, cum eram noi.

Din discuţii am aflat că ar costa 30 euro/persoană, că se face cu maşini de teren de câte 8 persoane, că durează până spre seară, care este traseul ce va fi urmat şi cam ce se vizitează, în ce zi se face (care se plia perfect cu ultima zi a minivacanţei noastre), apoi am primit un flyer ce s-a dovedit foarte util. Am fi fost amatori și de o plimbare pe mare, dar cum ştiam că peste numai o săptămână aveam să fim în Istanbul unde urma s-o facem din plin, ne-am luat gândul de la mare. N-am dat răspunsul pe loc, dar după ce am stat un pic de vorbă toţi patru, vădit atraşi de program, am decis la unison să ne înscriem. Am plătit pe loc câte 10 euro/persoană, urmând ca restul să-l achităm în dimineața zilei excursiei, când avea să vină maşina să ne ia de la hotel.

A venit şi ziua aşteptată care, întâmplător, era 23 aprilie, ziua importantă a Sf. Gheorghe atât pentru ciprioţi cât şi pentru noi, a venit şi maşina să ne ia din faţa hotelului după ce luaserăm micul-dejun. Ne aştepta un Land Rover de teren, cam obosit ce-i drept, şi un domn trecut de a doua tinereţe, dar încă verde, care s-a prezentat ca numindu-se Christos. Am socializat un pic, ne-am împrietenit, am pornit la drum, urmând să luăm de la Coral Bay, o frumoasă ministațiune aflată la 6 km nord de Paphos, şi celelalte companioane ale noastre pe parcursul excursiei, patru lituanience foarte simpatice, de vârste diferite: două mai tinere, două mai în vârstă. Echipa fiind, așadar completă, am pornit-o la drum.

Peninsula Akamas

În ghidul meu de călătorie, Top 10 Cipru, care m-a însoțit și de data acesta, ca și acum doi ani, peninsula Akamas figurează ca unul dintre primele 10 locuri demne de vizitat din insula Afroditei. Este, în același timp, locul cel mai natural, cel mai puțin afectat de dezvoltare, special menținut așa pentru a păstra cât mai bine aspectul autentic, sălbatic cu care natura a înzestrat acest colț de lume. Pe de altă parte, în Akamas Afrodita prefera să se întâlnească cu iubitul ei, Adonis, cel puţin aşa se spune în mitologia greacă.

Peninsula, în suprafaţă de 230 kmp, are forma unui deget scurt şi reprezintă extremitatea nord-vestică insulei, fiind situată la 30-40 km de Paphos, este muntoasă, foarte verde pe lângă alte zone din Cipru, fiind un bun ecosistem pentru multe plante și animale. De fapt, flora şi fauna din Akamas sunt, poate, cea mai bogată zestre naturală de care dispune insula. Are un peisaj spectaculos și accidentat, golfuri cu nisip unde țestosele își fac cuiburi și unde se joacă delfinii, cu apa clară a mării, dar şi dealuri acoperite de păduri în care se plimbă muflonii sălbatici. Satele din Akamas sunt fie la malul mării, fie răspândite pe văile dintre coline și sunt micuțe, cu case de piatră, scunde și locuitori puțini. Drumurile sunt înguste și foarte înguste, asfaltate și nu prea, urcă și coboară pe înălțimile munților, iar cea mai potrivită mașină care să circule pe-acolo, din câte mi-am dat seama, e una de teren.

Akamas poate fi raiul celor care caută plaje sălbatice, neaglomerate sau chiar pustii, după cum poate fi locul în care se găsesc și alte atracții: locuințe din Epoca Pietrei, ruine ale construcțiilor bizantine și clasice. În Akamas, pe coline, am văzut foarte multe podgorii cu vinării aferente, dealtfel zona este faimoasă în Cipru pentru vinurile sale, și plantații întinse de banani pitici, la malul mării.

Traseul excursiei

Prima oprire a excursiei noastre a fost, după numai câţiva kilometri, la Pegeia, la peșterile marine sau albastre, se pare că în multe locuri din lume este folosită această expresie care se referă la stânci frumos sculptate la țărm de apa mării. Peisajul este, realmente, de o frumuseţe rară, şisturile stâncoase albicioase din golful format sunt spălate de apa azurie a Mediteranei, de o claritate uimitoare. Ţărmul din această parte vestică a Ciprului este, în bună parte, stâncos, din loc în loc se pot întâlni golfuleţele înalte, majoritatea constituind puncte de belvedere pentru turiști.

Însă, aici un alt punct de atracţie majoră este o epavă a unei nave, pe nume Edro III. A fost un vas al unui albanez înstărit, dar sub pavilion Sierra Leone, care a naufragiat în octombrie 2011, în timp ce transporta plăci de gips carton din Limassol în Rhodos, cu şapte albanezi şi doi egipteni la bord. O furtună iscată brusc a dus la eșuarea vasului, echipajul a fost salvat integral, marfa pe jumătate. De atunci, zace în bătaia vântului, accesul pe acesta fiind complet interzis, însă e pe cale să devină un simbol așa cum este și Evangelia din Costinești sau mult mai cunoscuta Navaggio din Zakynthos.

Acolo, la prima oprire, Christos ne-a ţinut „ședința tehnică” în cadrul căreia am fost consultaţi şi în privinţa mesei de prânz, în sensul că dacă doream s-o luăm, el putea să o comande dinainte, la momentul sosirii noastre, doar să ne așezăm la masă. Totul contra a 8 €/persoană: salate și garnituri, fel principal la alegere din carne de porc, de pui sau pește/fructe de mare, 250 ml vin/persoană, jumătate de litru apă/persoană. Ne-am învoit imediat fiindcă nu doream să pierdem timpul inutil cu așteptarea, în plus, prețul ni s-a părut rezonabil.

Al doilea popas l-am făcut după ce am parcurs câțiva kilometri printre plantații de banani pitici și de-o parte și de cealaltă a drumului, aceștia având ciorchinii cu fructe înveliți în pungi mari, de plastic de culoare albastru strident. Am întrebat de ce și ni s-a răspuns că este o metodă uzuală în scopul protejării bananelor împotriva păsărilor care le-ar devora imediat. Pauza în sine am făcut-o la biserica Agios Georgios din satul cu același nume și fiindcă eram chiar în ziua Sfântului Gheorghe, era organizat acolo un târg anual cu produse tradiționale cipriote, motiv pentru noi să ne plimbăm pe la tarabe, după ce am ieșit din biserică. Apoi am admirat de sus, din părculețul așezat cu fața la mare, capul Drepano, micul port de bărci ale pescarilor și nu numai, insuliţa Yeronissos din larg.

După ce ne-am reluat locurile în mașină și am ajuns la intersecția cu drumul care duce către cheile Avakas, a urmat și a treia etapă a excursiei care a presupus o incursiune per pedes, de vreo patru kilometri, în defileu. Traseul nu a fost prea solicitant dată fiind lungimea acestuia, în schimb a fost frumos și plăcut de parcurs. Am văzut o mulțime de specii de copaci și plante care se pot întâlni numai aici în Akamas, pe lângă care erau puse plăcuțe de identificare, ne-am bucurat de răcoarea râului ce şerpuia repede aproape de picioarele noastre și de umbra copacilor pe lângă care am urcat treptele din stâncă. Apoi, Christos ne-a propus să facem cale întoarsă pe un alt traseu, pentru varietate, lucru cu care am fost de acord imediat. Cheile Avakas ar fi meritat străbătute mai mult, dar atât a fost posibil într-o astfel de excursie.

Odată ce ne-am întors la maşină, Christos ne avertizează să ne punem costumele de baie fiindcă aveam să mergem la baie, că tot eram aproape de malul mării! Le aveam deja pe dedesubt, căci ştiam din pliantul excursiei că urmează plajă şi baie într-o altă pauză binemeritată. Plaja pe care am stat se numeşte Toxeftra şi este una dintre plajele sălbatice unde broaştele ţestoase vin şi-şi depun ouăle. Însă, Christos ne-a asigurat că broaştele nu erau „acasă” în această perioadă a anului şi că nisipul şi apa erau doar ale noastre, puteam să ne bucurăm în voie, mai ales că le împărţeam doar cu un cuplu de turişti britanici.

După o oră de stat într-o relaxare totală, ne-am strâns catrafusele şi am pornit-o din nou la drum. A urmat o ascensiune pe înălțimile din Akamas, pe un drum cu suișuri și coborâșuri, strâmt că nu încăpeau două mașini în paralel pe el și în stare proastă, cu asfaltul crăpat, în spate lăsam marea într-o imagine superbă, iar maşina ne bălăngănea pe toţi la fiecare serpentină, că ne felicitam că nu mâncaserăm mult la micul-dejun.

Christos a denumit următoarea oprire „pauză de cafea” și nu a greșit deloc fiindcă aveam nevoie de ceva revigorant care să ne energizeze puțin. Primul sat de munte care ne-a ieșit în cale a fost Ineia, o localitate micuță cu două-trei magazine în centru și o tavernă unde unii localnicii stăteau la un păhărel de zivania. Acolo am băut o cafea foarte bună, am socializat îndelung cu colegele noastre de excursie, niște doamne foarte simpatice, pe care le-am îndrăgit repede cu excepția faptului că ne-au pus să cântăm și noi ceva în bulgărește, după ce ele cântaseră voioase o piesă de-a lor. V-ați dat seama, confundaseră România cu Bulgaria, apoi, după ce le-am atras atenția asupra gafei, nu se mai puteau opri din râs, totodată scuzându-se de zor!

Repuşi iarăşi pe drum, Christos ne anunţă că vom trece prin satul Drouseia, ceva mai mare decât Ineia, cu case mai înstărite, dar n-am remarcat vreo mare diferenţă. Însă, locul ar merita vizitat pentru panorama către mare pe care o oferă de pe coamele vesanților. N-a oprit special, a făcut-o doar aşa pentru câteva poze pe care le-am „furat” din zbor, apoi a ţinut-o pe un drum mai bun până în Latchi, la terasa Yialos unde aveam „rezervare” la masa de prânz. Bună mâncarea: salată grecească, pardon cipriotă, dorada, kalamari, cuşcuş, cartofi la cuptor, paste cu sos de roşii, friptură de pui, vin alb, vin roşu. Dar la fel de bună era şi priveliştea oferită de la terasa situată în buza mării spre munţii Troodos şi spre plaja din Latchi, una dintre cele mai frumoase din Akamas.

Cu greu ne-am desprins de la festinul de la malul mării, şi am făcut-o doar la promisiunea lui Christos că ne va duce repede la Băile Afroditei, alt punct de atracţie al excursiei.

Băile Afroditei, vestite încă din antichitate, se află la o aruncătură de băţ de Latchi. Este vorba despre un loc cu conotaţii mitologice, fiindcă aici se credea că zeiţa venea să se scalde pentru a-şi menţine frumuseţea neîntinată. De fapt, băile constau într-o cavitate în care apa unui izvor firav ce cade de pe o stâncă se acumulează ca-ntr-un bazin, iar smochinii crescuți alături înconjoară şi umbresc locul. Există alei pietruite cu balustrade ce conduc către Băile Afroditei precum şi către un loc din care se pot privi (urmări) păsările. Mult timp, muritorii au creat o superstiţie legată de acest loc, spunându-se că femeile ce urmau exemplul Afroditei cu îmbăiatul s-ar fi bucurat de o fertilitate sporită sau că oricine ar bea din această apă s-ar îndrăgosti de prima persoană întâlnită. Oricum, în zilele noastre, scăldatul este absolut interzis, ca de altfel și băutul apei, în sensul acesta existând panouri clare de avertizare.

De acolo, se putea urma o potecă ce ducea şi spre Băile lui Adonis, iar într-o excursie organizată cu maşină de teren se ajungea, mai departe, în jumătate de oră, la Laguna Albastră, un loc splendid, aşa cum am văzut în poze.

Pe noi, în schimb, Christos ne-a dus în Latchi, după ce ne-a adunat de la băi. Latchi este un fost sat de pescari transformat în ultimii ani într-o staţiune tot mai căutată de cei către vor vacanţe de relaxare în zone mai izolate şi mai naturale, neatinse prea mult de modernitate. Mândria localităţii este portul de bărci şi iahturi, în care am fost lăsaţi vreo trei sferturi de oră să respirăm același aer cu pescarii ce-și curățau captura de kalamari sau pești. Ne-am cocoțat pe dig, până la far, ne-am plimbat pe cheu, am făcut poze într-o veselie, păcat că nu am avut timp să bem o bere la una dintre tavernele dichisite din port.

Pe urmă, am mai fi avut în program încă o oprire și la Polis, cea mai importantă localitate din Akamas, dar lituaniencele n-au mai vrut pe motiv că se grăbesc având avion în seara aceea. În atare situație, Christos a ținut-o spre Paphos, în drum ne-a indicat o frumoasă vilă de vacanță pentru care ne-a împărțit și cărți de vizită în caz că am fi vrut s-o închiriem cândva și care aparținea fiului său. Pe traseu, am văzut podgorii întinse precum și indicatoare către vinării unde se face vestitul commandaria, soiul de vin din Cipru. La fel, aproape de Pahos am văzut și lacul de acumulare de la Evretou Dam.

Am sosit înapoi la hotel pe la 18,00 bucuroși că ziua petrecută în Akamas fusese foarte agreabilă, antrenantă și solicitantă, dar nu istovitoare, ci doar cât să ne deschidă apetitul să revenim în această parte a Ciprului și cu altă ocazie! Vă recomand cu drag să vă luați o asemenea excursie dacă ajungeți în Paphos și vreți să gustați o „felie” din farmecul de netăgăduit al peninsulei Akamas!

Vă rog, ataşaţi următorul videoclip:

https://www.youtube.com/watch?v=wUlbYDsveAE

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de irinad in 06.06.2018 07:22:19

Validat / Publicat: 06.06.18 10:36:55


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în CIPRU.
articol selectat ca MiniGhid AmFostAcolo
VIZUALIZĂRI: 3321


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (irinad); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  60400 PMA (din 46 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 • Ai fost acolo? - Scrie impresii DE CĂLĂTORIE
 • Dorești să întrebi/discuți ceva legat de impresiile postate de irinad? - folosește rubrica Ecouri (mai jos)
 • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
  sau scrie-ne pe adresa oferte@amfostacolo.ro
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[06.06.18 10:35:22]
» mesaj pers

   Mutat în rubrica "Excursii opționale din Paphos, PAPHOS" (nou-creată pe sait)

   --

   Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- irinad
[06.06.18 11:10:27]
» mesaj pers

   @webmasterX: Mulțumesc!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster
[06.06.18 14:11:28]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

    — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);

    — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[06.06.18 14:14:09]
» mesaj pers

   @irinad: :) Știam eu câ Akamas e pe gustul vostru.

   Nu m-aș satura de Cipru niciodată, e minunat.

   Felicitări, am citit cu mare plăcere, pozele sunt minunate, mi-ai mai alinat dorul un pic:*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- irinad
[06.06.18 14:23:43]
» mesaj pers

   @webmaster: Mulțumesc!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- irinad
[06.06.18 14:32:14]
» mesaj pers

   @krisstinna: Akamas nu avea cum să nu ne placă! Orice iubitor de natură și peisaje sălbatice va iubi Akamas fiindcă e cireașa de pe tort. E așa am văzut această bucățică de pământ neșlefuit sau șlefuit doar în mică parte, un colț de rai, până la urmă. Îți știu sentimentele față de Cipru și recunosc că și ale mele sunt din ce în ce mai aplecate către această țărișoară atât de ofertantă și de ospitalieră.

   Mulțumesc mult pentru ecou, vizită, comentariu, mă bucur că ți-au plăcut pozele și-n felul ăsta te-am făcut să retrăiești clipe cipriote!:*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- crismis
[06.06.18 16:04:01]
» mesaj pers

   @irinad: Nici nu știi ce bine a picat articolul ăsta pentru noi! Încă 3 săptămâni și o zi și...

   Ne gândim să închiriem o mașină, dar Akamas pare să se preteze mai bine pentru o astfel de excursie organizată, mai ales că și prețul e destul de îmbietor! Tu ce crezi, cu o mașină obișnuită am putea să accesam într-o zi, maxim 2, cele mai importante obiective din Peninsula Akamas?! Sau tot mai bine ar fi să mergem cu alde Christos și cu restricțiile inerente unei excursii organizate (gen "am fi vrut să bem o bere la terasele din port, dar n-a mai fost timp")?!

   În rest... mai vreau astfel de povești!!! 😘

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- irinad
[06.06.18 16:28:02]
» mesaj pers

   @crismis: Vrei să-mi spui că veți ajunge cât de curând în Cipru?! :) Bravo, mă bucur pentru voi și mă bucur dacă v-am putut fi de folos câtuși de puțin!

   Sigur în două zile, cu mașină închiriată (ar fi bună una cu garda mai înaltă la sol) ați putea atinge punctele importante din Akamas și multe dintre cele secundare. În plus, veți avea voi înșivă libertatea de mișcare și de decizie, însă trebuie să vă stabiliți dinainte traseele, în linii mari.

   Noi am preferat excursia fiindcă pentru numai o zi să fi închiriat mașină, nu era prea ieftin, iar băieții au fost extrem de comozi: nici nu au vrut să audă, justificând că „e mai bine să ne folosim de experiența localnicilor, să ne arate ei ce e de văzut! ”. Dar a trebuit să suportăm și neajunsurile gen „ne supunem dorinței majorității sau a șoferului”, căci nu aveam încotro.

   Oricum eu sunt mulțumită de rezultat, poate altădată...

   Poveștile mele se opresc aici deocamdată, urmează o pauză de câteva săptămâni, dar promit să revin cu noutăți și cu vreo două „vechituri” despre Paphos.

   Mulțumesc de ecou, vizită, lectură!:*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- crismis
[06.06.18 16:45:35]
» mesaj pers

   @irinad: Mda, eu vroiam prin Dobrogea, Tati a vrut la Paphos... Acum ce să fac, să mă cert cu Tati?!! Nu se face, am cedat, Dobrogea nu fuge nicăieri...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- doinafil
[06.06.18 19:22:37]
» mesaj pers

   @irinad: Ce frumoasă a fost plimbarea alături de tine! Noi n-am ajuns, încă, acolo, chiar dacă ne propunem mereu asta. Nu știu cum se face că, la început de an, găsim oferte avantajoase și în alte locuri unde vrem să ajungem și ne grăbim să facem rezervări. Poate că la anu' vom reuși, cine știe? .

   Mi-a plăcut atât descrierea cât și pozele! În consecință, am votat cu drag, a meritat!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- maryka
[06.06.18 19:49:39]
» mesaj pers

   Am citit cu mare drag, uite o astfel de excursie ar fi și pe placul meu! Să îmbin marea cu drumeţia prin defileu. Cu cât ajungi mai sus, rămâne marea în urmă, așa calmă și albastră, numai bună de bălăceală! Pozele sunt foarte frumoase și sugestive! Mă pune pe gânduri! 🙂

   Căpriţele cipriote au fost mai cuminți? S-au dat la o parte?😃

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- irinad
[06.06.18 19:56:34]
» mesaj pers

   @doinafil: Mulţumesc frumos pentru ecou, în primul rând!

   Apoi, cu siguranţă veţi putea ajunge acolo mult mai uşor acum, de când cu linia directă Bucureşti-Paphos. Uitaţi-vă din când în când pe ofertele Ryanair pentru Paphos şi veţi vedea unele incredibil de ieftine. În rest, pe acolo sunt multe locuri/lucruri de văzut/făcut şi toate sunt frumoase. Eu vă doresc să ajungeţi acolo, sigur vă va plăcea zona!

   O seară minunată vă doresc!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- irinad
[06.06.18 20:18:30]
» mesaj pers

   @maryka: M-am gândit la tine atunci când scriam despre defileu, dar pe noi ne-a dus doar în porţiunea uşoară. Greul urma abia de unde ne-a întors, dar, pesemne, programul nu trebuie să fie deloc complicat. Ştiu că tu ai experienţa defileului Samaria din Creta, însă acesta este unul mai scurt şi mai puţin dificil.

   Imaginea cu marea lăsată în urmă este, într-adevăr, minunată. Se pare că şi-n Cipru căpriţele tot pe asfalt le place să stea, fiindcă le vedeai grămadă în drum. Cu chiu, cu vai, cu claxoane şi ajutorul dat de cioban, au binevoit să ne elibereze calea.

   Mulţumesc pentru aprecieri, ecou, comentariu! O seară frumoasă!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- webmaster
[06.06.18 20:24:49]
» mesaj pers

   Articolul a fost selectat ca MiniGhid AmFostAcolo pentru această destinaţie.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- irinad
[06.06.18 20:28:44]
» mesaj pers

   @webmaster: Mulţumesc foarte mult, sunt onorată!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- roth
[06.06.18 23:06:04]
» mesaj pers

   @irinad: Buna, eu nu am un "Tati" ca @crismis dar merg iar in Cipru in septembrie. Se pare ca e dor nu gluma. Cum dam de Christos? ai un telefon, mail ceva?

   Ar fi placut sa mergem cu el, noi aterizam dis de dimi in Phapos dupa care am avea baza la Larnaca (inca nu am cazarea) de acolo fiind returul

   Multam mult pentru articol si eventualul raspuns.

   vacante minunate.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- irinad
[07.06.18 05:45:33]
» mesaj pers

   @roth: Acum suntem pe drum, dar când revenim îți voi da PM cu detaliile, inclusiv voi posta o poză cu maşină pe cae era scris nr. telefon.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- roth
[07.06.18 07:55:50]
» mesaj pers

   @irinad: multam, abia astept

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dan&Ema
[07.06.18 11:38:45]
» mesaj pers

   @irinad:

   Frumoasa plimbarea.

   Cea per pedes prin chei in special. Sau?

   Si peisajele sunt faine. Pe la bananierii aia pitici inteleg ca ati fost pe roti. Nu v-ati oprit la ei ca nu erau bananele coapte.

   Era o perioada cand daca pleca cineva din tara te intrebai daca nu ramane pe acolo, daca nu emigreaza. Si la grupuri, in special la sportivi, exista sansa sa plece n si sa se intoarca mai putin decat n.

   Voi inteleg ca nu ati avut niciun gand sa ramaneti pe acolo...

   Numai de bine, fain articol si faine poze! 😃

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- irinad
[07.06.18 19:02:27]
» mesaj pers

   @Dan&Ema: Toată excursia în ansamblu a fost minunată. Bananele mici erau coapte bine, numai de-astea şi portocale, tot locale, ne dădeau la micul dejun.

   Peisajele fac toți banii, citisem încă de acum doi ani această peninsulă dar abia acum i-a venit rândul.

   Mulțumesc de vizită, ecou!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ANILU
[15.06.18 09:11:12]
» mesaj pers

   @irinad: Spectaculoasă plimbare!!! Am savurat-o la cafeaua de dimineață.

   Aventură cipriota sau safari...

   Superbe și pozele.

   Felicitări pentru alegerea făcută.

   😘

   Toate cele bune.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- irinad
[15.06.18 13:05:03]
» mesaj pers

   @ANILU: Mulțumesc frumos pentru vizită, lectură, ecou! A fost o "activitate"care s-a pliat bine pe felul nostru de a fi şi, pe deasupra, nu prea solicitantă, dar deconectantă!

   Acum a venit rândul unei vacanțe multaşteptate si s-ar putea să fi rămas in urmă cu cititul pe AFA, dar recuperez, promit.

   Pupici, sa ai grijă de tine!:*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- DOINITA
[04.07.18 10:48:15]
» mesaj pers

   Frumoasa excursie ati facut, demna de "irinad"! Intotdeauna o placere sa citesc cele scrise de tine. De data asta cam tarziu, dar placerea este mai mare. Trebuie retinuta o asemenea excursie, daca voi mai avea un drum in Cipru...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- irinad
[04.07.18 21:32:18]
» mesaj pers

   @DOINITA: Scuze pentru acest răspuns întârziat, dar am avut o zi de serviciu cumplită, cum nu doresc nimănui.

   Excursia asta a fost o soluţie excelentă pentru noi să putem vedea ceva din Akamas, chiar dacă nu aşa cum am fi vrut, dar s-a dovedit ideală pentru noi, fără maşină închiriată. În plus, n-a fost nici scumpă, iar masa de prânz a fost nemaipomenită.

   Mulţumesc pentru aprecieri, tu eşti drăguţă cu mine mereu!

   Te pup, vacanţe minunate îţi doresc!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 150 PMA1 (din 1 voturi)]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[31] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [APR-2018] Epava Edro III -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 06.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av972384">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv972384"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=972384">Şterge vot</a></div><span id="v9972384" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(972384)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f972384Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e972384MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [APR-2018] Epava Edro III
foto irinad [06.06.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P02 [APR-2018] Sea Caves -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 06.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av972385">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv972385"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=972385">Şterge vot</a></div><span id="v9972385" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(972385)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f972385Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e972385MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [APR-2018] Sea Caves
foto irinad [06.06.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P03 [APR-2018] Sea Caves din alt unghi -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 06.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av972386">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv972386"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=972386">Şterge vot</a></div><span id="v9972386" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(972386)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f972386Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e972386MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [APR-2018] Sea Caves din alt unghi
foto irinad [06.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [APR-2018] Biserica Ag. Georgios din localitatea cu acelaşi nume -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 06.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av972387">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv972387"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=972387">Şterge vot</a></div><span id="v9972387" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(972387)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f972387Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e972387MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [APR-2018] Biserica Ag. Georgios din localitatea cu acelaşi nume
foto irinad [06.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [APR-2018] De la Băile Afroditei privind către golful Chrysochou -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 06.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av972388">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv972388"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=972388">Şterge vot</a></div><span id="v9972388" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(972388)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f972388Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e972388MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [APR-2018] De la Băile Afroditei privind către golful Chrysochou
foto irinad [06.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [APR-2018] În portul din Latchi -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 06.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av972389">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv972389"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=972389">Şterge vot</a></div><span id="v9972389" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(972389)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f972389Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e972389MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [APR-2018] În portul din Latchi
foto irinad [06.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [APR-2018] Bărci în portul Latchi -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 06.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av972390">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv972390"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=972390">Şterge vot</a></div><span id="v9972390" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(972390)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f972390Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e972390MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [APR-2018] Bărci în portul Latchi
foto irinad [06.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [APR-2018] Clădire emblematică în portul Latchi -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 06.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av972391">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv972391"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=972391">Şterge vot</a></div><span id="v9972391" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(972391)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f972391Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e972391MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [APR-2018] Clădire emblematică în portul Latchi
foto irinad [06.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [APR-2018] Micul port din Agios Georgios -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 06.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av972392">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv972392"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=972392">Şterge vot</a></div><span id="v9972392" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(972392)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f972392Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e972392MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [APR-2018] Micul port din Agios Georgios
foto irinad [06.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [APR-2018] Plaja Toxeftra spre sud -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 06.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av972393">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv972393"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=972393">Şterge vot</a></div><span id="v9972393" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(972393)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f972393Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e972393MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [APR-2018] Plaja Toxeftra spre sud
foto irinad [06.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [APR-2018] Pe când ne avântam în defileul Avakas, o privire către mare -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 06.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av972394">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv972394"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=972394">Şterge vot</a></div><span id="v9972394" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(972394)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f972394Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e972394MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [APR-2018] Pe când ne avântam în defileul Avakas, o privire către mare
foto irinad [06.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [APR-2018] Echipa completă, mai puţin fotograful -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 06.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av972395">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv972395"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=972395">Şterge vot</a></div><span id="v9972395" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(972395)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f972395Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e972395MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [APR-2018] Echipa completă, mai puţin fotograful
foto irinad [06.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [APR-2018] Cocoţaţi pe digul din portul Latchi, surprindem o vedere cu munţii Troodos -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 06.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av972396">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv972396"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=972396">Şterge vot</a></div><span id="v9972396" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(972396)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f972396Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e972396MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [APR-2018] Cocoţaţi pe digul din portul Latchi, surprindem o vedere cu munţii Troodos
foto irinad [06.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [APR-2018] Băile Afroditei -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 06.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av972397">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv972397"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=972397">Şterge vot</a></div><span id="v9972397" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(972397)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f972397Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e972397MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [APR-2018] Băile Afroditei
foto irinad [06.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [APR-2018] Către mare de la Băile Afroditei -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 06.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av972398">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv972398"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=972398">Şterge vot</a></div><span id="v9972398" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(972398)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f972398Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e972398MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [APR-2018] Către mare de la Băile Afroditei
foto irinad [06.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [APR-2018] Plaja din Latchi -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 06.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av972399">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv972399"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=972399">Şterge vot</a></div><span id="v9972399" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(972399)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f972399Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e972399MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [APR-2018] Plaja din Latchi
foto irinad [06.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [APR-2018] Aici am fost aşteptaţi la masă -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 06.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av972400">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv972400"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=972400">Şterge vot</a></div><span id="v9972400" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(972400)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f972400Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e972400MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [APR-2018] Aici am fost aşteptaţi la masă
foto irinad [06.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [APR-2018] În zona Băilor Afroditei -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 06.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av972401">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv972401"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=972401">Şterge vot</a></div><span id="v9972401" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(972401)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f972401Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e972401MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [APR-2018] În zona Băilor Afroditei
foto irinad [06.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [APR-2018] Cu ochii pe capul Drepano și insuliţa Yeronissos din larg -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 06.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av972402">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv972402"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=972402">Şterge vot</a></div><span id="v9972402" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(972402)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f972402Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e972402MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [APR-2018] Cu ochii pe capul Drepano și insuliţa Yeronissos din larg
foto irinad [06.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [APR-2018] Capătul nordic al plajei Toxeftra -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 06.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av972403">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv972403"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=972403">Şterge vot</a></div><span id="v9972403" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(972403)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f972403Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e972403MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [APR-2018] Capătul nordic al plajei Toxeftra
foto irinad [06.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [APR-2018] Pe potecă în Cheile Avakas -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 06.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av972404">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv972404"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=972404">Şterge vot</a></div><span id="v9972404" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(972404)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f972404Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e972404MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [APR-2018] Pe potecă în Cheile Avakas
foto irinad [06.06.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [APR-2018] Colţi de stâncă în defileul Avakas -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 06.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av972405">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv972405"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=972405">Şterge vot</a></div><span id="v9972405" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(972405)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f972405Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e972405MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [APR-2018] Colţi de stâncă în defileul Avakas
foto irinad [06.06.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [APR-2018] Pe lângă apa curgătoare din cheile Avakas -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 06.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av972406">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv972406"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=972406">Şterge vot</a></div><span id="v9972406" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(972406)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f972406Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e972406MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [APR-2018] Pe lângă apa curgătoare din cheile Avakas
foto irinad [06.06.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [APR-2018] Prânz la terasă lângă Latchi -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 06.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av972407">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv972407"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=972407">Şterge vot</a></div><span id="v9972407" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(972407)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f972407Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e972407MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [APR-2018] Prânz la terasă lângă Latchi
foto irinad [06.06.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [APR-2018] Drum 'asfaltat' din Akamas -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 06.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av972408">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv972408"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=972408">Şterge vot</a></div><span id="v9972408" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(972408)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f972408Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e972408MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [APR-2018] Drum "asfaltat" din Akamas
foto irinad [06.06.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [APR-2018] Plantaţii de banani ce dau fructe pitice -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 06.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av972409">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv972409"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=972409">Şterge vot</a></div><span id="v9972409" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(972409)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f972409Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e972409MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [APR-2018] Plantaţii de banani ce dau fructe pitice
foto irinad [06.06.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [APR-2018] În drum spre Ineia ne mai uităm înapoi, spre mare -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 06.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av972410">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv972410"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=972410">Şterge vot</a></div><span id="v9972410" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(972410)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f972410Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e972410MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [APR-2018] În drum spre Ineia ne mai uităm înapoi, spre mare
foto irinad [06.06.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [APR-2018] Căpriţe cipriote pe drumul spre Paphos -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 06.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av972411">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv972411"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=972411">Şterge vot</a></div><span id="v9972411" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(972411)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f972411Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e972411MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [APR-2018] Căpriţe cipriote pe drumul spre Paphos
foto irinad [06.06.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P29 [APR-2018] De la taverna unde luam masa, privind către mare -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 06.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av972412">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv972412"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=972412">Şterge vot</a></div><span id="v9972412" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(972412)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f972412Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e972412MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P29 [APR-2018] De la taverna unde luam masa, privind către mare
foto irinad [06.06.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P30 [APR-2018] Biserica Agios Georgios -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 06.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av972413">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv972413"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=972413">Şterge vot</a></div><span id="v9972413" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(972413)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f972413Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e972413MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P30 [APR-2018] Biserica Agios Georgios
foto irinad [06.06.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P31 [APR-2018] Pe pietrele de pe digul portului din Latchi -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 06.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av972414">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv972414"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=972414">Şterge vot</a></div><span id="v9972414" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(972414)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f972414Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e972414MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P31 [APR-2018] Pe pietrele de pe digul portului din Latchi
foto irinad [06.06.18]
# [0 PMA, fara bonus]

[31] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.150573015213 sec