Forum AmFostAcolo.ro: zone de interes - Forum AmFostAcolo.ro

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

zone de interes despre cum gasim o informatie pe site

#1 User is offline   gushpi 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 67
  • Joined: 22-January 10
  • LocationGalati

Posted 10 March 2010 - 04:05 PM

Doresc sa intreb astfel pe dl. admin: de ce la tara Moldova a pus regiunea - "Moldova de dincolo de Prut"?
Eu stiu ca Rep MD este doar dincolo de Prut (dpdv al RO)!!!
0

#2 User is offline   Admin 

  • Administrator
  • Group: Administrators
  • Posts: 4,511
  • Joined: 30-October 09

Posted 10 March 2010 - 04:54 PM

Raspuns: pentru ca "Moldova de dincolo de Prut" este o forma de referire neprotocolara pe care eu unul o folosesc uzual, prin care fac distinctie intre aceasta republica si [regiunea] Moldova de "dincoace de Prut".
Asta pentru ca atat de multe ori am auzit referiri gen "Moldova" (si atat) si m-am plictisit sa tot intreb "la care Moldova te referi"? :-)

Nu ma intereseaza politically corecteness in aceasta privinta si daca pe tine unul te framanta atat de tare (este cred al treilea topic pe care l-ai initiat pe aceasta tema!!!), poate ai gresit, totusi, site-ul...

--

Nu in ultimul rand: as prefera sa folositi aceasta arie pentru probleme REALE de care va loviti, ori pentru sugestii de imbunatatire etc.
0

#3 User is offline   gushpi 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 67
  • Joined: 22-January 10
  • LocationGalati

Posted 11 March 2010 - 12:14 PM

Daca sunt confuz, te rog sa ma scuzi!
Eu cunosc Republica Moldova (capitala Chisinau) si regiunea Moldova din Romania!
Si eu as fi vrut alta politica a lui nea Nelu in 1990, cand am fi putut sa ne reintregim neamul, dar...
In schimb pt orientarea adecvata e bine sa punem Rep Moldova, iar la regiuni sa trecem adevaratele regiuni ale sale!
0

#4 User is offline   Admin 

  • Administrator
  • Group: Administrators
  • Posts: 4,511
  • Joined: 30-October 09

Posted 11 March 2010 - 06:45 PM

LOL, cum ai spus, 'E bine'? in opinia ta o fi (si niici nu ma mira, DELOC!); in a mea, dimpotriva! :-)

te invit sa studiezi Italia, de exmeplu. Acuma (cate e organizata pe 'adevaratele sale regiuni'), pana nu o reorganizez pe principii mult mai firesti - pe doua-trei REGIUNI MARI maximum.

Ia fa un exercitiu LA PROPRIU si spune-mi cat de usor e sa scrii un reviw despre IMPERIA.
Mai precis cat ti-ar lua sa gasesti IN CE REGIUNE 'ADEVARATA' din Italia e (fara sa consulti google, ca doar nu asta e ideea). Te bagi?

Ei bine, acuma gandeste-te ca totusi Italia si orasele sale sunt - cat de cat! - cunoscute; poate unii vor sti din prima ca IMPERIA se gaseste in regiunea LIGURIA. Ia spune-mi cati dintre acestia cunosc regiunea in care s-ar gasi orasul X? Si ce frumos ar bajbai cautand orasul Y, "baleind" cele 32 de regiuni "adevarate" conform organizarii administrative oficiale moldave.... :)

Probabil habar n-ai cat de involuntar-nostim poti fi cateodata, gushpi.
0

#5 Guest_michi_*

  • Group: Guests

Posted 21 April 2010 - 01:34 PM

Nu stiu daca aici se adreseaza intrebari dar ma scuzati, n-am dat cu parul; poate-mi spuneti unde sa postez intrebarile. Daca am gresit si vreau sa retrag o poza postata sau sa-i schimb explicatia, edit nu ma ajuta sau nu stiu eu cum sa-l folosesc. De ex. la Erice pamant de vis, mi-a scapat foto PO2 (ultima postata) care nu avea legatura cu subiectul si asi fi vrut s-o sterg dar nu am stiut cum. Cu multumiri.
0

#6 User is offline   Admin 

  • Administrator
  • Group: Administrators
  • Posts: 4,511
  • Joined: 30-October 09

Posted 21 April 2010 - 03:49 PM

Daca observati ca ati incarcat o dublura a vreunei fotografii (de exemplu, dar si in alte situatii in care va razganditi), puteti apasa pe linkul "ABANDON" in Pasul2 (atunci cand poza incarcata vi se afiseaza pe ecran, inainte de a-si scrie eventualul text explicativ).

Ulterior acestei "etape" nu exista posibilitatea de a sterge o poza -- doar prin interventia directa a unui modertaor se poate elimina o fotografie sau alta.
IN aceste cazuri, rog sa va adresati unui moderator (fie mesaj personal fie public, prin intermediul rubricii "Ecouri") si se rezolva imediat.
0

#7 User is offline   chelie_d 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 219
  • Joined: 21-January 10
  • Locationbucuresti

Posted 26 April 2010 - 12:03 PM

am si eu o intrebare:
cand vreau sa pun un link catre ceva,cum il fac sa scrie pentru detalii "aici" ?
si sa apesi pe "aici" sa te duca direct pe linkul respectiv.sper ca am postat unde trebuie........
0

#8 User is offline   creivean 

  • Senior
  • PipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 629
  • Joined: 10-November 09
  • LocationOradea

Posted 26 April 2010 - 03:55 PM

View Postchelie_d, on 26 April 2010 - 02:03 PM, said:

am si eu o intrebare:
cand vreau sa pun un link catre ceva,cum il fac sa scrie pentru detalii "aici" ?
si sa apesi pe "aici" sa te duca direct pe linkul respectiv.sper ca am postat unde trebuie........

Nu trebuie să-ţi baţi tu capul.
Pune link-ul cu copy/paste si webmasterii fac treaba asta pentru tine.
Am căutat şi eu răspunsul la întrebarea ta, dar un user nu poate face asta.
Chiar aşa, webmaster, nu se poate implementa pe sait funcţia asta, precum la Italice, Bold, Citat, etc... ?
0

#9 User is offline   Admin 

  • Administrator
  • Group: Administrators
  • Posts: 4,511
  • Joined: 30-October 09

Posted 26 April 2010 - 07:03 PM

e mult mai complicata implementarea hyperlinkurilor decat in cazul formatarilor de text...
In plus, aceasta formatare automata va aduce cu sine pe site 'vanatori de linkuri' (catre saiturile proprii).
However, aceasta facilitate va fi implementata in viitor, dar asteapta altele la rand, mai importante si mai prioritare -- afisarea coordonatelor GPS ale hotelurilor (propunerea ta, daca nu ma insel) fiind una dintre ele, btw :-)
0

#10 User is offline   creivean 

  • Senior
  • PipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 629
  • Joined: 10-November 09
  • LocationOradea

Posted 27 April 2010 - 02:42 AM

View PostAdmin, on 26 April 2010 - 09:03 PM, said:

e mult mai complicata implementarea hyperlinkurilor decat in cazul formatarilor de text...
In plus, aceasta formatare automata va aduce cu sine pe site 'vanatori de linkuri' (catre saiturile proprii).
However, aceasta facilitate va fi implementata in viitor, dar asteapta altele la rand, mai importante si mai prioritare -- afisarea coordonatelor GPS ale hotelurilor (propunerea ta, daca nu ma insel) fiind una dintre ele, btw :-)

Ok., atunci.
Vezi tu, din fericire, voi webmasterii priviti lucrurile mult mai in perspectiva decat noi userii. Si cred ca ai dreptate. Insa lipsa acestei facilitati va face voua viata mai grea.
0

#11 User is offline   chelie_d 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 219
  • Joined: 21-January 10
  • Locationbucuresti

Posted 29 April 2010 - 09:11 AM

am pus azi un post pe la 11.50,si-mi apare la 07.38.
de ce? eu am setat la profilul meu ora GMT+2.
nu e bine ?? stie cineva ce GMT trebuie pus? :)
scuze,vad ca acest post este la ora corecta :P ;)
0

#12 Guest_Simonaaa_*

  • Group: Guests

Posted 12 July 2010 - 08:10 PM

Admin, eu am o intrebare si chiar nu stiu nici unde sa o pun si nici unde sa caut raspunsul: Cand, pentru ce si cine acorda bonusurile?
0

#13 User is offline   cosminp 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 249
  • Joined: 10-January 10
  • Locationbucuresti

Posted 13 July 2010 - 08:35 AM

simona, despre cum se acorda punctele gasesti informatii aici http://amfostacolo.ro/pma_explic.php.
sau din usercardul tau dai click pe "pma".
0

#14 Guest_Simonaaa_*

  • Group: Guests

Posted 13 July 2010 - 05:47 PM

Multumesc frumos.
0

#15 User is offline   Simonaaa 

  • Member
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 12
  • Joined: 23-August 10
  • LocationBucuresti

Posted 25 August 2010 - 09:39 PM

Eu nu inteleg cum e posibil ca un review sa primeasca 50 de puncte. Nu e cazul meu, dar am mai vazut asa. Eu stiam ca se poate doar 200/400. Sau.. cu minus? Probabil atunci cand e raportat?
0

#16 User is offline   Admin 

  • Administrator
  • Group: Administrators
  • Posts: 4,511
  • Joined: 30-October 09

Posted 26 August 2010 - 05:59 AM

E vorba despre reveiws-urile mai vechi, de anul trecut.
Mai demult erau in vigoare cu totul ate punctaje (50PMA ptr BUN, 100 ptr FB) si in plus era posibil sa vitezi si cu MINUS (-50PMA, -100 PMA)! Voturile negative au fost scoase intre timp.
0

#17 User is offline   Simonaaa 

  • Member
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 12
  • Joined: 23-August 10
  • LocationBucuresti

Posted 26 August 2010 - 06:39 AM

A, si ma miram de ce punctajele din 2009 au fost atat de mici. E o treaba buna ca s-au scos cele cu minus pentru ca asa puteau sa voteze toti invidiosii, chiar daca le placea impresia. Ca asa e la noi, la romani. Cred ca pe asta v-ati bazat si voi.

This post has been edited by Simonaaa: 26 August 2010 - 06:45 AM

0

#18 Guest_Marius_*

  • Group: Guests

Posted 23 September 2010 - 05:28 PM

Stiu ca exista o rubrica despre restaurante. De fiecare data cand o caut, este foarte dificil de gasit. Nu considerati ca ar trebui sa adaugati un link la vedere pe site? Totodata am observat ca hotelurile nu sunt conectate cumva..poate printr-un alt link..ar fi indicat..cu restaurantele lor. Vreau de exemplu sa scriu un review despre restaurantul unui hotel din Predeal si gasesc normal ca atunci cand caut hotelul respectiv sa pot fi directionat mai usor si catre restaurantul lui
0

#19 User is offline   Admin 

  • Administrator
  • Group: Administrators
  • Posts: 4,511
  • Joined: 30-October 09

Posted 24 September 2010 - 10:00 AM

View PostMarius, on 23 September 2010 - 08:28 PM, said:

Stiu ca exista o rubrica despre restaurante. De fiecare data cand o caut, este foarte dificil de gasit. Nu considerati ca ar trebui sa adaugati un link la vedere pe site? [...]


Nu exista o (singura) rubrica cu "restaurante", ci mai multe - fiecare "destinatie" (din punct de vedere al organizarii siteului = fiecare sectiune a site-ului) poate avea o rubrica destinata recomandarilor pentru "locuri de servit masa".

Quote

Totodata am observat ca hotelurile nu sunt conectate cumva..poate printr-un alt link..ar fi indicat..cu restaurantele lor. Vreau de exemplu sa scriu un review despre restaurantul unui hotel din Predeal si gasesc normal ca atunci cand caut hotelul respectiv sa pot fi directionat mai usor si catre restaurantul lui


Se poate ajunge foarte usor la o rubrica generica cu recomandari de resturante in zona;
- in "meniul" (bara albastra) din capul paginii se face click pe "destinatie" (in cazul tau PREDEAL)
- vei ajunge in pagina in care sunt prezentate, sub forma de tabel, toate rubricile acelei sectiuni: unitati de cazare din Prdeal, rubrici cu recomandari de calatorie din acea destinatie, rubrica "Restaurante" din acea sectiune (bineinteles, daca ea exista; in caz contrar, poate fi creata in 2 minute) etc

Pe viitor o sa incerc sa proiectez si un link direct din pagina fiecarui hotel care rubrica "Restaurante din destinatia curenta" (sa vad daca pot "invata" programul sa o identifice automat)
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users