Schimbare USERNAME pentru cei care vor sa-si schimbe numele de utilizator de pe sait
Posted 26 January 2010 - 02:06 PM
Ma rog, ideea e urmatoarea: pe vremea cand m-am inscris pe sait, aveam (si inca mai am!) conturi si prin alte locuri cu acest user: "dragos6"; e 'porecla' mea de pe internet inca de cand mi-am facut primul cont, asa ca de-a lungul anilor, am pastrat-o. Doar ca acum... nu stiu, parca nu ma mai reprezinta si as dori sa mi-o schimb. Cel putin ca mod de afisare pe sait (cum e de pilda aici - am acelasi user, dar pe forum apar normal, ca Dragos... :) as dori cam acelasi lucru sa se poata si pe sait; daca Dragos nu mai este disponibil, atunci poate dragosmd...
Si daca mai vor si altii acelasi lucru, nu au decat sa ceara, iar WM vor decide in consecinta.
Multumim frumos!
Posted 26 January 2010 - 04:11 PM
In acest caz particular insa aceste riscuri sunt mult mai mici. Cu atat mai mult cu cat schimbarea de user se va numara printre (micile, in acest caz) privilegii pe care membri seniori ai AmFostAcolo.ro vor beneficia. Iar Dragos ESTE un membru senior AmFostAcolo.ro, chiar daca nu a primit inca oficial titulatura :-)
Dragos - considera cererea ta deja aprobata (ai si noroc, username-ul; 'dragos' e disponibil pe site).
Te rog ai insa un pic de rabdare, momentan sunt prins cu formalitatile organizatorice ale Intalnirii.
Sper ca maine sa gasesc timpul necesar.
PS: Despre "privilegiile: amintite in treacat - mai multe cam pe la mijlocul anului. Vor fi unele privilegii mai "mari" / mai "grele", sa stiti :-)
Posted 26 January 2010 - 09:05 PM
astept un mail de confirmare, pentru ca mai mult ca sigur altfel voi fi mirat de ce nu ma mai pot loga pe sait intr-o buna zi...
Posted 27 January 2010 - 01:08 PM
Dar dorinta-i dorinta, asa ca....Adio dragos6, bine ai venit Dragos!!!!, nu?
Posted 27 January 2010 - 07:08 PM
Cornel, dacă şi când se poate, aş vrea şi eu schimbarea username-ului din stancosty în Costi.
Mulţumesc!
Posted 28 January 2010 - 07:52 PM
Desigur, primul thread mutat aici a fost acesta - 'Cereri de schimbare username' - acesta gasindu-si bineinteles aici un loc mult mai potrivit.
Cu aceasta ocazie, am schimbat la cerere si userul stancosty in Costi -- atat pe site, cat si pe forum.
--
Nu in ultimul rand, as vrea sa va spun ca aceste cereri se aproba doar ca exceptie de la regula, datorita ambuiguitatilor pe care le poate aduce cu sine o astefl de schimbarea pe site si pe forum.
Cea mai notabila astfel de exceptie este cea a utilizatorilor seniori (care vor avea acest privilegiu explicit atunci cand se va introduce sistemul de privilegii).
Posted 29 January 2010 - 08:13 AM
#9 Guest_florylory_*
Posted 14 February 2010 - 06:16 PM
Va multumesc.
Posted 15 February 2010 - 10:37 AM
Posted 15 February 2010 - 11:28 AM
Schimbat username-ul '268XXXXXXXXXX' (am inlocuit intentionat ultimele 10 cifre cu X-uri) in florylory
#13 Guest_florylory_*
Posted 15 February 2010 - 03:25 PM
Sunt incepatoare in astfel de site-uri.Nu am timp sa ma ocup de asa ceva.:D
Multumesc pentru tot!
Posted 15 February 2010 - 06:26 PM
pe forum nu cred sa fi postat cu acel username...
#15 Guest_florylory_*
Posted 15 February 2010 - 06:37 PM
CNP-ul mai apare in acel comentariu.
Mii de multumiri anticipate!
Posted 15 February 2010 - 07:04 PM
florylory, on 15 February 2010 - 08:37 PM, said:
CNP-ul mai apare in acel comentariu.
Mii de multumiri anticipate!
modificat si acolo - http://amfostacolo.r..._6871.htm#20985
#17 Guest_fzmafir_*
Posted 18 February 2010 - 12:58 PM
Multumesc anticipat !