Forum AmFostAcolo.ro: Regulament TopUsers 2010 - Forum AmFostAcolo.ro

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • This topic is locked

Regulament TopUsers 2010 inscriere, continutul acceptat, decernarea premiilor etc

#1 User is offline   Admin 

  • Administrator
  • Group: Administrators
  • Posts: 4,511
  • Joined: 30-October 09

Posted 03 January 2010 - 10:40 PM

Regulamentul de desfasurare a Concursului "TopUsers 2010"

A] INSCRIEREA si RETRAGEREA in/din CONCURS. PREMIILE ACORDATE.

A.1) La concurs participa toti mebrii comunitatii AmFostAcolo.ro, atat cei existenti, cat si conturile nou-create in timpului anului 2010.
Inscrierea in concurs este automata. Cine doreste sa se retraga, o poate face setand corespunzator optiunea respectiva in sectiunea CONTUL MEU, rubrica SETARI.
Retragerea se poate realiza doar in primele doua luni ale anului (ori in primele doua luni de la crearea contului)

A.2) Se vor acorda un numar minim de 200 de premii (simbolice si/sau din domeniul turistic), a caror lista (provizorie/definitiva) poate fi consultata in pagina dedicata afisarii Clasamentului.
Lista definitiva a premiilor va fi afisata pe site cel tarziu la 2 saptamani de la finalizarea concursului.B] DESFASURAREA CONCURSULUI.

B.1) Activitatea desfasurata de fiecare participant pe site este cuantificata prin acordarea de Puncte de Multumire-Apreciere sau mai pe scurt PMA. Punctele se acorda atat automat, la incarcarea unor informatii (text, poze) pe site, cat si prin voturile celorlalti vizitatori ai site-ului. Descrierea Sistemului PMA o gasiti aici
Punctele primite se acumuleaza pe UserCard-ul fiecarui participant si sunt reflectate in Clasamentul Anului Curent [2010] - clasamentul oficial al concursului .
NOTA: punctele sunt contabilizate, simultan, si in Clasamentul General AllTime; acest Clasament NU se foloseste in cadrul Concursului cu Premii.

B.2) CONTINUTUL ACCEPTAT.
Sunt acceptate ca participand la Concurs orice materiale (texte, fotografii) care respecta urmatoarele prevederi

B.2.1) - impresiile scrise sunt genuine si bine-intentionate, fiind rezultatul unui sejur platit si efectuat de autor in destinatia despre care a scris sau din care a incarcat fotografii. In acelasi timp, respecta spiritul de fair-play al concursului si pe ceilalti participanti.
B.2.2) - sunt conforme asteptarilor comunitatii, atat in ce priveste cantitatea cat si calitatea informatiilor postate
B.2.3) - sunt originale. NU se accepta pe site materiale (texte, fotografii) "imprumutate" din alte surse, decat cu respectarea urmatoarelor doua conditii:
- citarea corecta, cu specificarea sursei
- ponderea continutului imprumutat sa fie nesemnificativa comparativ cu contributiile proprii
B.2.4) - nu sunt rezultatul unei fragmentari excesive a impresiilor de vacanta din ACELASI obiectiv turistic.


In acelasi timp, toate materialele incarcate trebuie sa respecte conditiile generale de folosire a site-ului.


B.3) Analiza (aprecierea) materialelor participante in concurs. Masuri administrative si sanctiuni aplicate.

Analiza materialelor inscrise in concurs este facuta de moderatori si de catre administratori, la propunerea participantilor sau prin cercetarile proprii.

Clasificarea materialelor trimise ca si "conforme sau neconforme CONTINUTULUI ACCEPTAT", precum si pastrarea sau nu a punctajului automat acordat de program sunt la latitudinea exclusiva a moderatorilor si a administratorilor.

In cazul materialelor apreciate ca NECONFORME, moderatorii si administratorii vor lua masuri administrative si aplica sanctiuni autorilor, incepand cu retragerea totala sau partiala a punctelor si mergand pana la suspendarea temporara a autorilor, aplicarea unei sanctiuni permanente de 10-50% din total puncte acumulate in Clasamentul Anului Curent ori chiar eliminarea participantului din Concurs.

Aplicarea sanctiunilor va tine cont de gravitatea faptei, de eventuala recidiva, precum si de orice alte aspecte pe care moderatorii si administratorii le considera in interesul comunitatii si al site-ului.C] INCHEIEREA CONCURSULUI si ACORDAREA PREMIILOR

C.1) Concursul se incheie in ultimile zile ale anului (de regula in 31 decembrie), la o ora si o data care va fi comunicata in timp util de Administratori.
Clasamentul Anului Curent din momentul incheierii Concursului devine Clasamentul Final al anului respectiv.

C.2) Decernarea premiilor
Adminsitratorul va organiza un Eveniment de decernare a premiilor care va avea loc in cursul lunii ianuarie a anului imediat urmator. Data de acordare a premiilor este situata in intervalul 15-31 ianuarie 2011 si va fi comunicata in timp util de organizatori.
Decernarea premiilor se va face in regim de (tele)conferinta, in care fiecare premiat isi va comunica optiunea pentru premiul dorit. Cele 200 de premii se vor acorda in ordinea clasarii in top, in modul urmator: primul clasat isi alege orice premiu din Lista; al doilea - orice premiu din cele ramase samd.
Daca oricare dintre castigatori nu-si comunica in timp util optiunea, acel utilizator va fi notat absent si decernarea va continua cu urmatorul clasat.
Daca la sfarsitul pozitiilor din Clasamentul Final au ramas premii nealocate, in termen de 2 saptamani se va organiza o noua sesiune de decernare, al care vor participa toti cei notati absenti, precum si urmatorii clasati in lista (cei care nu erau calificati pentru primirea unui premiu)
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • This topic is locked

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users