Forum AmFostAcolo.ro: Intrebari si raspunsuri referitoare la CONCURSURI - Forum AmFostAcolo.ro

Jump to content

 • 8 Pages +
 • 1
 • 2
 • 3
 • Last »
 • You cannot start a new topic
 • You cannot reply to this topic

Intrebari si raspunsuri referitoare la CONCURSURI discutii despre aspecte privitoare la derularea concursurilor

#1 User is offline   Admin 

 • Administrator
 • Group: Administrators
 • Posts: 4,511
 • Joined: 30-October 09

Posted 11 October 2010 - 12:22 PM

La inceput am fost mahnit ca in loc sa am ocup de treburi cu adevarat importante pentru comunitate (premii, intalniril ale AFA, carduri - foarte "arzatoare" in aceasta perioada), trebuie din nou sa aloc timp pretios citirii si clarificarifarilor necesare unor alte si alte neclaritati si suspiciuni referitoarea la corectitudinea desfasurarii concursului.

Apoi am realizat ca e bine ca aceste "nedumeriri" sa fie discutate, sa-si gaseasca o gazduire distincta care sa poate fi usor referita (pentru a evita ca aceste aspecte sa fie discutate din nou si din nou, in diverse locuri - pierdute /rasfirate in vastitatea site-lui si mai ales aglomerand cu informatie nerelevanta subiectul unor reviews-uri).

C-asa-i romanul :-) -- suspiciuni au existat si vor mai exista. Ma suprinde insa ca aceste suspiciuni sa apara din partea unor utilizatori vechi - consideram ca ati avut nenumarate ocazii pana acum sa va convingeti de bunele intentii, corectitudinea si onestitatea desfasurarii acestor concursuri. In plus, sunt convins ca, la fel ca intotdeauna, timpul va limpezi definitiv lucrurile - suspciosii ocazionali sau "de serviciu" se vor convinge singuri de lipsa de substanta a banuielilor lor. Insa si mai bine e sa discuitam CLAR si fara echivorc orice neclaritate - veti vedea ca veti primi raspuns complet si la obiect la orice intrebare - try me :-)

Va invit ca orice neclaritate o aveti sa o postati aici, pe forum, in acest thread special dedicat subiectului. Nu mai aglomerati inutil discutiile turistice din reviewsuri cu aceste neclaritati. Moderatorii se vor ingriji sa indrume spre acest thread orice discutie (pe aceste teme) ce tind sa denatureze ori sa dilueze subiectul impresiilor.

Astept aici, in acest thread intrebarile voastre referitoare la orice aspect privitor la concurs, punctaj, acordarea prmeiilor etc samd. Am rugamintea insa sa fie clare, la obiect, punctuale. Ca si multora dintre voi, sunt sigur, imi plac lucrurile SIMPLE si LIMPEZI - nu am putut suferi niciodata aluziile si insinuarile, iar persoanele care aleg ca modalitate de exprimare aceasta tactica a insinuarilor si nu-si argumenteaza cele spuse nu-si vor gasi pe acest site un loc propice desfasurarii "aptitudinilor" lor.

Concursul se desfasoara 100% corect si echitabil, NIMENI nu e FAVORIZAT, nimeni nu e DEFAVORIZAT! Poate multi dintre voi nu ati vazut NICIODATA si nici nu va puteti imagina o asemenea rigoare in privinta corectitdinii - v-as da un singur exemplu - cel de anul trecut, cand unul dintre cei mai antipatici (mie) utilizatori a luat cel mai bun (si cel mai scump) sejur oferit de site in cadrul premiilor (7 zile la Vogue Avantgarde Kemer)

Astept deci intrebarile, neclaritatie etc. Veti vedea ca veti primi raspuns CLAR si FARA ECHIVOC.
Unele raspunsuri vor fi private pentru ca, la fel ca in viata, consider ca unele subiecte nu e bine sa se discute in public. Destinatarul unui raspuns prvat nu are insa absolut nicio obligatie in privinta pastrarii "secretului" - personal sunt convins ca va intelege motivele pentru care unele lucruri ce tin de bucataria interna e bine sa ramana acolo, insa daca acel user consider ca e mai bine sa faca raspunsul public, il poate aduce la cunostiinta oricui altcuiva.
0

#2 User is offline   Admin 

 • Administrator
 • Group: Administrators
 • Posts: 4,511
 • Joined: 30-October 09

Posted 11 October 2010 - 12:48 PM

Pentru inceput, cateva raspunsuri si preziari al unel enelamuriri ridicate de presario in zilele cand eram la Targul de turism - despre moderatori , cenzurarea unor ecouri, stergerea unor voturi sau acordarea unor voturi suplimentare, care sa favorizeze un anumit concurent (indiferent care ar fi acela)

1. Moderatorii nu pot influenta punctele acumulate de un user, nu pot favoriza sau defavoriza niciun concurent
a] Membrii echipa administrativa au dreptul la un vot normal, precum orice alt utilizator. Nimeni (nici macar eu!) nu poate vota de mai multe ori acelasi ecou sau review.
b] moderatorii NU pot sterge niciun punct sau vot (ei nu pot, de exemplu, "pune pe invizibil" un ecou sau un review daca exista voturi exprimate la acel review/ecou!)

orice utilizator care crede (sau macar banuieste) ca a pierdut vreodata macar 1 punct in urma unor masuri luate de echipa de moderare este invitat sa scrie aici.


2. Moderatorii pot "cenzura" (= "sterge" = pune, de fapt, pe invibil) ecouri sau impresii care nu-si au locul pe site (daca nu au nici un vot exprimat), insa stergerea efectiva o face doar Admin

oricine crede ca i-a fost sters in mod nejustificat un ecou sau reveiw (fie ca aceasta actiune a fost in trecut sau va avea loc in viitor) este invitat sa-si exprime punctul de vedere aici.

3. Daca intrebari punctuale precum cele de mai sus le gasesc constructive si menite a clarifica (sper definitiv) anumite aspecte despre care nu s-a discutat anterior, alegatii precum "am fost amenintat", "se sterg ecouri" - facute de acelasi presario - le gasesc deplasate, in general fara nicio baza reala (dat fiind contextul in care au fost facute) si aruncand o umbra cu totul aiurea asupra acestui site

Am vorbit cu el la telefon si i-am cerut sa precizeze despre ce amenintati este vorba, precum si cate ecouri i-au fost sterse pana acum.
Astept raspunsul lui clar si fara echivoc in aceasta privinta - e vorba despre insinuari si alegatii pe care tin neaparat sa le clarificam public. In principal pentru a va lasa pe firecare in parte sa va faceti o idee despre cat de intemeiate sunt aceste alegatii.
Din cate aminteles, utilizatorul in cauza este intr-o delegatie si nu va putea raspunde decat peste doua zile.

Pana atunci, oricine altcineva se mai simte (sau s-a simtit vreodata) "amenintat" sau care are suspciuni ca i-au fost "sterse ecouri" (in sco de "cenzura") este invitat sa scrie aici

0

#3 User is offline   molko 

 • Advanced Member
 • PipPipPip
 • Group: Members
 • Posts: 206
 • Joined: 10-November 09

Posted 11 October 2010 - 08:29 PM

:)
Nu garantez dar stiu sigur ca la discutia "pojorata euforica" sirul de ecouri mai mult sau mai putin la obiect, taberele beligerante aruncau cu voturi in stanga si in dreapta... Ecourile resp au fost sterse.. corect?
Am 1-0!!
0

#4 User is offline   Admin 

 • Administrator
 • Group: Administrators
 • Posts: 4,511
 • Joined: 30-October 09

Posted 12 October 2010 - 06:09 AM

Nu am intrepretat niciodata acele ecouri ca fiind scrise pentru a se obtine puncte :-)

Punctele oferite de acest site au ca obiectiv general stimularea postarii de informatii utile din punct de vedere turistic, in particular pentru discutii si informatii suplimentare referitoare la obiectivul turistic descris in review.

Punctele nu sunt destinate stimularii de flame-uri si discutii offtopic (precum a fost cazul acolo), asa ca nu, nu ai "1-0" :-)
0

#5 User is offline   Valentina69 

 • Member
 • PipPip
 • Group: Members
 • Posts: 30
 • Joined: 11-January 10

Posted 12 October 2010 - 06:24 AM

Eu cred ca e pacat ca s-a ajuns la asa ceva, si se denatureaza un lucru atat de frumos cum este acest site AFA pe care-l iubim si de care suntem dependenti, si de denigreaza un om deosebit cum este Cornel care este de o corectitudine si de o bunatate cum nu prea am vazut in tara noastra corupta si plina de rautate. Nimeni nu-i obligat sa participe la concursuri, sa citeasca ceea ce nu-i place, carcotasi vor fi mereu pacat ca deranjeaza si restul lumii cu comentariile lor. Bafta Cornel, o idee buna aceasta discutie cu cartile pe masa.
0

#6 User is offline   presario 

 • Member
 • PipPip
 • Group: Members
 • Posts: 23
 • Joined: 23-January 10

Posted 13 October 2010 - 06:53 AM

Am revenit, buna dimineata.
Din convorbirile telefonice pe care le-am avut luni dimineata cu Cornel, eu am inteles ca nu considera oportun faptul ca am "dezvaluit" ( in acel ecou care mi-a fost sters ) anumite "aspecte ce tin de bucataria interna a site-ului", mai pe intelesul nostru - secretul bine pazit al AFA ( secret pe care insa il cunoaste foarte multa lume ).
Asta era luni insa. Poate ca lucrurile s-au mai schimbat intre timp.
Din textul postat mai sus suntem invitati sa ne exprimam aici orice indoiala, neclaritate, etc, dar - totusi - se considera ca "unele subiecte nu e bine sa se discute in public".
Asadar, din respect pentru Cornel si pentru a evita orice neclaritate, inainte de a va da raspunsul cerut mai sus, solicit raspuns la urmatoarea intrebare preliminara
Pot preciza clar aici aceea fraza care contine "secretul site-ului", fraza care am postat-o si in acel ecou ( sters imediat )din review-ul cu pricina ?
Pentru ca - dupa parerea mea - aici este "cheia" intregii "chestiuni" si raspunsul meu nu ar fi complet fara aceasta fraza.
Multumesc anticipat.
0

#7 User is offline   presario 

 • Member
 • PipPip
 • Group: Members
 • Posts: 23
 • Joined: 23-January 10

Posted 13 October 2010 - 07:44 AM

Am avut acum o noua convorbire cu Cornel, de data asta mai edificatoare.
M-am lamurit acum in ceea ce priveste elementele de functionare ale acestui site, alte aspecte necunoscute mie pana acum, precum si de faptul ca nu mai putem continua impreuna. De asemenea mi-a explicat exact cum functioneaza lucrurile, despre faptul ca totul este obiectiv si nepartinitor, lucru pentru care ii multumesc si il asigur de toata stima mea si admiratia pentru ceea ce face.
Totusi, tinand cont ca
- am avut o luare de pozitie "neeleganta"
- am avut pe site un "conflict" cu pepsi
- am interpretat, se pare, gresit un mesaj venit vineri seara de la pepsi
- am interpretat, se pare, gresit un mesaj venit de la webmasterXY aici http://amfostacolo.ro/romania-pareri,15/piatra-neamt,93,1281/orasul-piatra-neamt-si-imprejurimile,4549/impresii-sejur-si-fotografii-vacanta__15402.htm
- am facut o dezvaluire ce tine de bucataria interna a site-ului. "Dezvaluirea" a fost postata sambata dimineata, a fost stearsa dupa cateva munute, iar astazi a fost din nou postata http://amfostacolo.ro/austria-pareri,13/viena,74,1006/palatul-schonbrunn,4023/impresii-sejur-si-fotografii-vacanta__15381.htm
- am un interes ascuns probabil
- tin mortis sa merg pe "linie" nefireasca
si probabil altele
solicit - conform Regulamentului - excluderea mea de pe acest site.
Va doresc succes, multa bafta, review-uri cat mai bune si mai multe.
Multumesc.
-3

#8 User is offline   Admin 

 • Administrator
 • Group: Administrators
 • Posts: 4,511
 • Joined: 30-October 09

Posted 13 October 2010 - 07:50 AM

Ecoul cu pricina - la care face referire presario mai sus - a fost "reinviat" (restaurat) de mine in urma cu cateva miute si este integral disponibil, in forma in care a fost postat - aici.

"Secretul" la care se refera presario mai sus se referla la faptul ca unii dintre membrii acestui site ma ajuta, in calitate de moderator, la buna-functionare a acestui site.

Niciodata nu am tinut la acest "secret", care oricum era cunoscut - asa cum spune si el - de foarte multa lume.

Am considerat insa ca acest aspect - ce tine de bucataria interna a site-ului - poate sa aduca prejudicii membrilor in cauza:
- asigurarea bunului mers al site-ului necesita luarea unor masuri care nu sunt intodeauna pe placul celor implicati, iar din acest punct de vedere nu avea rost ca resentimentele inerente sa fie indreptate impotriva userului in sine
- pe de alta parte, am vrut sa evit suspiciuni ca acei useri ar fi favorizati in vreun datorita calitatii lor de moderatori

Acestea au fost motivele mele personale pentru care am preferat, pana acuma, sa nu discut public aceasta problema.
In plus, inopinia mea, nu era corect sa le cer sa renunte la "privilegiile" pe care orice alt user le poate obtine pe acest site; in schimb, m-am asigurat ca existenta si activitatea lor in dublu rol (de pe acelasi si unic cont!) pe site sa fie corecta si echitabila - am arata cred suficient de clar in primul post ca utilizatorii care actioneaza SI ca moderatori nu sunt favorizati si nu pot favoriza sau defavoriza alti utilizatori.
Sunt, si pe mai departe, deschis la orice alte nelamuriri pe care le aveti

Aceasta este situatia in momentul de fata. Nu o sa mai revin public pe acest subiect - decat raspunzand unor eventuale intrebari punctuale ale voastre. Cine gaseste situatia innaceptabila, poate bineinteles sa-si caute un alt loc in care sa se simta bine.

In ce priveste cazul particular presario, o sa revin intr-un post separat.
0

#9 User is offline   Admin 

 • Administrator
 • Group: Administrators
 • Posts: 4,511
 • Joined: 30-October 09

Posted 13 October 2010 - 08:33 AM

Din punctul meu de vedere (subliniez - un punct de vedere cu totul personal), presario, niciunul dintre motivele pe care le invoci mai sus nu constituie motive de excludere din comunitate.

Astfel de nelumiriri si gesturi precum cele enuntate de tine mai sus sunt normale si se datoreaza insuficientei cunoasteri (sau explicatii prezentate, din partea mea).

Te-ai auto-exclus singur (conform aceleasi pareri strict-personale), insa, din comunitate in momentul in care, desi ai primit toate lamuririle solicitate, ai ales sa continui pe aceeasi cale.
Nu vad niciun motiv de a continua o asemenea "relatie", nici din partea ta si cu atat mai mult din partea mea (dupa cum ti-am spus si la telefon - imi repugna profudn asemenea mijloace) - dragostea cu forta, se stie, nu "se" egzista.

Contul presario este banat la cerere.
Isi pastreaza toate drepturile obtinute prin activitatea de pana acum (inclusiv eventuala optiune pentru unul din premiile anuale, conform pozitiei pe care o va ocupa la sfarsitul anului), insa isi pierde drepturile si privilegiile conferite de calitatea de membru curent.
0

#10 User is offline   Costi 

 • Advanced Member
 • PipPipPip
 • Group: Members
 • Posts: 318
 • Joined: 03-December 09

Posted 13 October 2010 - 11:10 AM

Sincer, îmi pare rău de faptul că AFA a pierdut un membru important şi valoros al comunităţii şi chiar mă întreb cum s-a ajuns la escaladarea conflictului, care, după părerea mea, era unul minor. Eu văzusem schimbul de replici care a generat acest deznodământ de la început, dar, sincer, nici nu i-am dat importanţă, mi s-a părut unul minor. Spre surprinderea mea, s-a dovedit că m-am înşelat!
În altă ordine de idei, dat fiind precedentul creat, mi se pare normal ca acum, fie să se facă publică lista tuturor membrilor AFA care îndeplinesc şi rol de moderator, fie pepsi70ro să aleagă una singură dintre cele două ipostaze în care apare pe site.
Pentru că, oricât s-ar dori evitarea unor suspiciuni, acestea vor apărea mereu de-acum încolo. Ori de câte ori un moderator va încerca să-l cheme la ordine pe un user mai exaltat, va exista cineva care va gândi ceva de genul: "Oare pe cine protejează?" sau "De ce nu l-o fi având la inimă?"
Şi trebuie să recunoaştem că suntem cu toţii oameni şi, ca atare, nu suntem feriţi de greşeli, nici noi şi nici moderatorii.
Din păcate, cred că s-a produs ceva ireparabil, care va afecta credibilitatea viitoare a site-ului, lucru pentru care îmi pare sincer rău (pentru Cornel, în primul rând). Eu voi trece peste chestia asta ca şi cum nu s-ar fi întâmplat, dar nu ştiu dacă şi alţii vor proceda la fel.
Ar mai fi o întrebare: de unde aflase presario de faptul că pepsi70ro era şi moderator? Era, cumva şi presario în aceeaşi situaţie?
-2

#11 User is offline   Admin 

 • Administrator
 • Group: Administrators
 • Posts: 4,511
 • Joined: 30-October 09

Posted 13 October 2010 - 11:43 AM

Nu e oportuna publicarea listei solicitate - in acest moment, cel putin. Nu ar rezolva nimic, ba din contra.

Trebuie sa stiti ca moderatorii au fost selectati in cursul anului, cand majoritatea aveau deja o activitate consistenta ca utilizatori.
Nu consider corecta obligarea lor sa renunte la drepturile pe care le pot obtine in calitate de simplu utilizator in "favoarea" unor obligatii lipsite de orice drepturi (in cazul in care ar activa exclusiv ca moderatori).

Si intr-un caz si in altul, suspiciunile de care vorvbesti sunt INERENTE, insa ele se pot rezolva prin apelarea la Admin ca ultima instanta de apreciere.

Totul se reduce , la urma urmei, la incredere. Daca cuvantul meu va este suficient (in privinta corectitudinii si echitatii), atunci veti putea merge mai departe - bucurandu-va, eventual, de ceea ce va ofera aceasta comunitate; in caz contrar, ne oprim aici.
1

#12 User is offline   molko 

 • Advanced Member
 • PipPipPip
 • Group: Members
 • Posts: 206
 • Joined: 10-November 09

Posted 13 October 2010 - 11:51 AM

Niciodata nu am tinut la acest "secret", care oricum era cunoscut - asa cum spune si el - de foarte multa lume
Cam era secret. Ca stiati voi intre voi e cu totul altceva. Si trebuie sa recunosc ca desi nu ma supara acest lucru am un sentiment vag de "tras in teapa".
de fapt.. ma supara faptul ca nu a fost facut public pana acum.
0

#13 User is offline   Costi 

 • Advanced Member
 • PipPipPip
 • Group: Members
 • Posts: 318
 • Joined: 03-December 09

Posted 13 October 2010 - 11:54 AM

View PostAdmin, on 13 October 2010 - 01:43 PM, said:

Nu consider oportuna publicarea listei solicitate - in acest moment, cel putin.

Atunci rămâne cealaltă alternativă.
Pentru că altfel, pepsi70ro va fi pus într-o postură cel puţin neplăcută. Ca maoderator, poate să-şi schimbe username-ul, dar ca user, va fi privit (nu de mine, care din fericire îl cunosc personal, ci de alţii), cu sau fără temei, ca unul ce are niscaiva avantaje, ceea ce este e deplin de înţeles, doar avem atâtea exemple, de ce i s-ar da un cec în alb, cuiva despre care ceilalţi nu ştiu nimic?
0

#14 User is offline   mirelutza 

 • Advanced Member
 • PipPipPip
 • Group: Members
 • Posts: 67
 • Joined: 13-March 10

Posted 13 October 2010 - 11:57 AM

Chiar nu se mai poate face nimic ? Ce e drept mai divorteaza oamenii dar sunt cazuri cand se si recasatoresc...in aceeasi formula.
Acum ca palmele au fost impartite ,fiecare s-a racorit spunand ce avea de spus, eu zic sa va impacati , Presario sa-si recapete locul si sa dati totul uitarii . Chestia ca s-a creeat un precedent e mult spus ....suntem doar useri pe un Site in care sufletul iubitor de turism isi deapana amintirile , nu suntem un guvern care sa discute problemele de viitor ale tarii ...., deja s-au legat prietenii si presario este unul din prietenii mei AFA pe care il ingradesc si admir mult . Autoexcludere , maraiala telefonica ..... niste copilarii de adulti in care cel mai afectat va fi Turistul dornic sa afle o informatie noua despre un loc inedit iar Presario ar fi putut fi unul dintre noi care sa vina cu acea impresie in plus ... Daca Presario "moare" dupa batalia" cu Pepsi si care a fost scanteia focului de azi , daca mai important e sa ne certam intre noi care e si care nu e Moderator ....si nu sa primeze ideea de Familia AFA ...atunci e Trist ...foarte Trist ...
0

#15 User is offline   Admin 

 • Administrator
 • Group: Administrators
 • Posts: 4,511
 • Joined: 30-October 09

Posted 13 October 2010 - 12:01 PM

Molko - exagerezi si ma dezamagesti.
Imi spui si mie de ce ar fi trebui sa deschid eu discutia despre acest aspect? Ca sa starnesc controverse si discutii inutile precum cele de fata? :-) Nu era evident unde o sa se ajunga, intr-un mod cu totul aiurea, dupa cum se vede?

In opinia mea, acest aspect tine de bucataria interna a site-ului, nu va priveste (si nu va afecteaza) ABSOLUT DELOC cine ma ajuta in activitatea pe site; daca era un lucru care sa va poata afecta, ar fi fost "publicat" deja.

Punct.
0

#16 User is offline   Admin 

 • Administrator
 • Group: Administrators
 • Posts: 4,511
 • Joined: 30-October 09

Posted 13 October 2010 - 12:08 PM

View PostCosti, on 13 October 2010 - 02:54 PM, said:

[...] Ca moderator, poate să-şi schimbe username-ul, dar ca user, va fi privit (nu de mine, care din fericire îl cunosc personal, ci de alţii), cu sau fără temei, ca unul ce are niscaiva avantaje, ceea ce este e deplin de înţeles, doar avem atâtea exemple, de ce i s-ar da un cec în alb, cuiva despre care ceilalţi nu ştiu nimic?Avantaje?? Pentru numele lui Dzeu despre ce avantaje vorbesti tu acolo, Costi?
Esti sigr ca nu vroiai sa scrii obligatii?

--

Nu stiu voi, dar eu chiar am altceva de facut, ceva mult mai util pentru comunitate decat aceasta discutie aiurea.

V-am explicitat consider mai mult decat suficient punctul meu de vedere.
Cine doreste sa accepte aceasta situatie, vine cu mine (si cu echipa de moderatori existenta) mai departe.
Cine nu, este liber sa-si aleaga dumul pe care-l considera cel mai potrivit.

1

#17 User is offline   molko 

 • Advanced Member
 • PipPipPip
 • Group: Members
 • Posts: 206
 • Joined: 10-November 09

Posted 13 October 2010 - 12:20 PM

Nu consider o exagerare, ci o solicitare pertinenta. Vreau sa stiu si eu daca WebmasterX sau Y este userul Z sau W. Vreau sa stiu cu cine stau de vorba. Nu e nimic exagerat in asta. Si totusi sunt etichetat ca exagerat in mod frecvent

In fine, nu mai simt ca fac parte din comunitate in conditiile date. Avand in vedere si ultimele discutii de la intamplarea cu pojorata, si felul in care am fost pus la punct de Admin sau alti useri.

Ca sa fiu exagerat pana la capat, cu oarecare regret solicit banarea contului.

Multumesc,
-2

#18 User is offline   Admin 

 • Administrator
 • Group: Administrators
 • Posts: 4,511
 • Joined: 30-October 09

Posted 13 October 2010 - 12:24 PM

Exagerarea se referea "trasul in teapa". Pentru numele lui Dzeu, cu ce anume te puteai tu simti tras in teapa???

Cat despre "a sti cu cine stai de vorba" - stai de vorba cu echipa administrativa. Punct. Imi pare rau, dar solicitarea oricaror alte date - nume/prenume/nr de pantofi etc - nu poate fi catalogata decat ca una deplasata.

--

In fine, asta e - sau mai bine zis a fost.

Eram si sunt dispus sa-ti acord un ragaz de o zi, ca sa fiu sigur ca asta-ti doresti, dar cunoscandu-te (zic eu) suficient, imi dau seama ca ar fi (este) inutil.

Contul molko este va fi banat maine la ora 15.25 :-)
0

#19 Guest_catalinalupu_*

 • Group: Guests

Posted 13 October 2010 - 12:29 PM

pentru numele lui Dumnezeu...preferi sa pierzi OAMENI de valoare...care au dus la dezvoltarea site clar?? in favoarea tuturor care...scriu despre orice ca sa fie in top?!
0

#20 User is offline   Admin 

 • Administrator
 • Group: Administrators
 • Posts: 4,511
 • Joined: 30-October 09

Posted 13 October 2010 - 12:46 PM

Nu, catalinalupu, nu in favoarea acelora - cei pe care-i apar eu aici sunt useri de valoare, si nu doar din punct de vedere al site-uluil ci si dinpunct de vedere uman.

--

Site-ul AMFostAcolo.ro a fost conceput de mine si functioneaza cu regulile instituite de mine. Nu or fi ele ideale, or fi ele perfectibile, dar ele au fost gandite inspre folosul comunitatii. Asa si atat cum m-am priceput sa la proiectez.

Ca nu toti puteti intelege si/sau accepta acest lucru - ma intristeaza, bineinteles.

Dar asta e situatia - cui ii convin, le accepta si este decis sa le respecte este binevenit in aceasta comunitate. Ceilalti se pot considera liberi sa ia orice decizie doresc.
3

Share this topic:


 • 8 Pages +
 • 1
 • 2
 • 3
 • Last »
 • You cannot start a new topic
 • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users