23995 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Smartline Madara Hotel

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
04.09.2011
DE
Avatar irinaMC
vârsta 20-30 ani
DIN Bucuresti
înscris/ă în 04.09.11
MEMBRU: UCENIC
DATE SEJUR
AUG-2011
DURATA: 4 nopti
TIP: CUPLU FARA COPII
PREŢ SEJUR:
220 euro
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
0.0 %
 
Sub orice critică
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
PLAJA şi MAREA
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢIE / RELAXARE
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat

NOTA MEDIE rez.:
7.12
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul NU ar recomanda această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare

   

Frumos hotel, doar ca am fost jefuiti noaptea


I was at Madara the 3rd year in a row, as I found it cheap and pleasant and this time I took my family with me, besides my boyfriend. We occupied 3 rooms, all were given to us at the 1st floor, where the balconies are not protected in any special way and they are pretty easy to climb, which we only realised too late. At the Reception no one advised us to keep the balcony closed at all times, so during the night 2 of my relatives who were sharing a room and didn't want to sleep with the air conditioning on, slept with the balcony door open. In the morning they realised someone entered the room at night, while they were sleeping, they even HEARD the guy, and went through their stuff, stealing my aunt's wallet with money & documents, as they couldn't find any jewelry. Thank God she didn't wake up, or she could've been killed!!

In the morning, the only answer of the hotel was "You shouldn't have slept with the door open. " They didn't even APOLOGIZE. I said: "Why didn't you warn us when you gave us the rooms??? " I was surprised to find out their surveilance cameras didn't "show anything conclusive" around my aunt's balcony, so they were useless. And the hotel didn't have bodyguards, although it seems to be a habbit for the Bulgarian hotels that the people staying at the first floor to be stolen - they said it was a "common fact" and promissed that the thiefs aren't Bulgarian, but Russian. It was like in a Kafka novel, so I asked: "Why didn't you make us attentive if your cameras don't record anything, if you don't have security and if you know that everything is being stolen here??? "

The Bulgarian Police were a nightmare. They kept my aunt at the precinct for 5 hours to give her a 1 page document in BULGARIAN with a stamp, that served as proof for the burglary. And they charged 20 Leva for that. They didn't even come to look at what happened at the hotel and very relaxed told us that they get such complaints daily and thiefs usually go and empty as much as possible from your credit cards in some smart Bulgarian gas stations where they can repeatedly extract small amounts of money without entering the PIN number!!!

The hotel's "it's not my fault" attitude and the police's lack of interest convinced me that they're all in a big mafia team with the burglars. Otherwise why would a 4 stars hotel not have enough cameras/bodyguards? And why would the police not come at a crime's place?

The cherry on top was that the hotel asked my aunt to pay 10 Leva for calling the police from her room. I was like: "You must be #@$#@@ kidding! She HAS NO MONEY, they were all stolen in YOUR hotel, remember? "

So don't go there. I'm surely not coming back.


Nota webmaster: Acest review a fost postat in forma in care se prezinta mai sus, am incercat sa-l traducem din dorinta de a prezenta cat mai multe informatii despre acest hotel, autoarea nu a dat curs pana in prezent invitatiei de a traduce textul in consecinta este posibil ca unele aspecte puse in evidenta in rw.sa nu aiba consistenta dorita initial.


Am fost la Madara 3-lea an consecutiv, aşa cum l-am găsit ieftin şi plăcut, de data asta am luat familia mea cu mine, în afară de prietenul meu.

Am ocupat 3 camere, toate au fost oferite la etajul 1, probleme din cauza balcoanelor nu sunt protejate în nici un fel special şi sunt destul de accesibile din exterior, dar am realizat prea târziu.

La recepţie nimeni nu ne-a sfătuit să tinem balconul închis în orice moment, aşa că în timpul nopţii 2 din rudele mele, care împărţeau aceeaşi cameră şi nu a vrut sa doarma cu aer condiţionat s-au culcat cu uşa deschisă la balcon.

În dimineaţa zilei urmatoare si-au dat seama cineva a intrat în cameră pe timp de noapte, în timp ce ei dormeau, a cotrobait prin lucrurile lor, a furat portofelul mătuşii mele cu bani şi documente, deoarece nu a găsit bijuterii. Mulţumesc lui Dumnezeu că ea nu s-a trezi, ar fi putut fi ucisa!

Dimineaţa, singurul răspuns din hotel a fost "Tu nu ar fi trebuit să dormi cu usa deschisa." Ei nu au scuze, chiar. Ie-am spus: " De ce nu ne-ai avertizat atunci când ne-ai dat camerele"

Am fost surprinsa sa aflu ca, camerele lor de supravegherea nu au "aratat nimic concludent" în jurul balconului, aşa că au fost inutile. Hotelul nu a avut agenti de paza, se pare ca exista obiceiul la hotelurile din Bulgaria ca oamenii care isi petrec sejurul la primul etaj sa fie furati - au spus ca a fost un "fapt comun" şi a promis că nu sunt hoti bulgari , doar rusi.

Poliţia bulgară a fost un coşmar. Ei au ţinut-o pe matusa mea la secţia de politie timp de 5 ore să-i dea un document de 1 pagină în limba bulgară cu o ştampilă, care a servit drept dovadă pentru furt. Am plăttit 20 leva pentru asta.

N-au ajuns sa cerceteze la fata locului ce sa întâmplat şi foarte relaxat ne-a spus că apar astfel de plângeri zi de zi, de obicei, dispar cardurile de credit, deoarece exista terminale inteligente in Bulgaria din care se pot extrage în mod repetat cantităţi mici de bani fara a intra numărul PIN-ul!

Hotelul lui "nu e vina mea" atitudinea şi lipsa de poliţete m-au convins că toti sunt într-o echipă mare de mafioti. Altfel de ce un hotel de 4 stele are camere video si agenti de paza? Şi de ce nu vine poliţia la locul faptei?

Cireasa de pe tort a fost că la hotel i-a cerut matusii mele sa plateasca 10 leva pentru chemarea poliţiei in camera ei.

Deci, nu mai merg acolo.

---
Impresii încărcate de irinaMC in 04.09.2011 18:53:05

Validat / Publicat: 05.09.11 18:28:16


  • Nu a fost singura vizită/vacanţa în BULGARIA. A mai fost în/la: Madara, Nisipurile de Aur
  • Alte destinații turistice prin care a fost: Balcik, Veliko Tarnovo
VIZUALIZĂRI: 5513
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (irinaMC); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  0 PMA (din 0 voturi) nota2
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmaster77
[04.09.11 19:51:57]
» mesaj pers

   imi pare rau de intamplarea nefericita, insa sunt admise doar review-urile in limba romana. pentru ca sa poata fi validat, te rog sa dai edit daca se poate, daca nu sa incarci ca ecou versiunea in limba romana, si o mutam noi in corpul review-ului (daca o ai sau daca esti dispusa sa o rescrii). multumim!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- adryana
[05.09.11 18:34:36]
» mesaj pers

   eu nu inteleg -daca autoarea e din Bucuresti-de ce scrie in engleza?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster
[05.09.11 18:36:00]
» mesaj pers

   Speram ca traducerea noastra sa fie cat mai aproape de ceea ce a dorit sa exprime autoarea, pe viitor rugam ca toate impresiile postate pe acest site sa fie scrise doar in limba romana, pentru a elimina toate ambiguitatile care pot apare la traducere.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- allyda
[06.08.12 15:57:53]
» mesaj pers

   Sincer nu inteleg de ce ar scrie cineva un review in engleza din moment ce suntem pe un site romanesc in care sunt permise doar review-uri in romana! Mi se pare amuzant ca un roman scrie pe un site in limba materna englezeste, iar cei de alta nationalitate (franceza, germana, italiana, etc) scriu in limba lor pe site-uri internationale gen booking.com, unde este de preferat engleza. Si cel mai amuzant si trist in acelasi timp este ca titlul este in romana, dar apoi ne englezim putin!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI

Autorul nu a încărcat până în acest moment nicio fotografie care sa fie atașată acestui set de impresii

Vezi eventual "Alte fotografii din această destinație" (încarcate de alți utilizatori)  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2018 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.214275121689 sec