86551 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Drumul către sudul litoralului bulgar

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
20.06.2018
DE
Avatar nicole33
--- F ---
vârsta 40-50 ani
DIN București
înscris/ă în 12.03.11
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
MAY-2018

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
N/A

   

Drumul cu mașina de la București la Duni – 1 mai 2018


Traseul ales a fost următorul: București – Giurgiu – Ruse – Razgrad - Târgoviște – Omurtag – Kotel – Burgas – Sozopol – Duni – 412 km. Nu este cea mai scurtă variantă, dar pentru noi cel mai scurt drum este cel cunoscut sau chiar foarte cunoscut în acest caz.

Am plecat pe data de 28 aprilie la ora 5.50 din București și la ora 11.00 eram în faţa hotelului Marina Royal Palace din Duni, aşteptându-ne rândul să intrăm în parcarea resortului :D.

Tronsonul București – Giurgiu a fost destul de liber și în general foarte bun, așa cum îl știam de câţiva ani încoace, cu ceva zone în lucru, dar şi cu zone impecabile. Am folosit Waze-ul care ne-a avertizat de existenţa unui radar la Călugăreni, astfel neafectând bugetul de vacanţă.

După o oră am ajuns la Giurgiu, am plătit taxa de pod, recent majorată la 14 lei (echivalentul a 3 euro), ne-au verificat existența rovignetei și am trecut destul de repede, deși inițial ne cam speriasem văzând șirurile de mașini, de parcă toţi românii aleseseră Bulgaria ca destinaţie pentru minivacanţa de 1 Mai. O bilă albă pentru mobilizarea inspirată pentru fluidizarea traficului, afluxul de maşini fiind foarte mare. Iniţial erau deschise trei porţi, ulterior deschizând şi o a patra poartă. La fiecare cabină erau câte doi angajaţi, unul înăuntru şi unul afară. Cel de afară lua banii de la şoferi, îi dădea mai departe colegului din cabină, apoi înmâna şoferului chitanţa şi restul. Plata taxei de pod se derula mai rapid în acest fel.

Traficul pe Podul Prieteniei s-a desfăşurat fluent. Carosabilul arăta excelent în partea românească, dar cu ceva gropi pe partea bulgărească, gropi la care au început să lucreze până la întoarcerea noastră pe 1 mai.

La intrarea în Bulgaria, unde mutaseră vama undeva în dreapta, am prezentat doar cărțile de identitate, care au fost verificate vizual, fără a fi scanate cum tot făceau la ultimele drumuri şi fără solicitarea certificatului de înmatriculare.

De vamă am trecut repede, apoi am făcut puţin slalom printre maşinile compatrioţilor, parcate haotic în scopul achiziţionării vignetei bulgăreşti de la chioşcul din vamă. Alţii au preferat să oprească imediat după primul sens giratoriu pentru vignetă şi/sau schimb valutar. Astfel au reuşit să blocheze şi giratoriul :D. Am vrut să oprim şi noi doar pentru a ne revedea cu nişte prieteni, dar ne-a fost practic imposibil în ambuteiajul creat. Îi vedeam, dar nu puteam ajunge la ei şi nici nu aveam unde opri.

Ne-am continuat drumul şi am oprit, ca de obicei, la benzinăria Eko, preferata noastră, aflată chiar lângă Kaufland pentru achiziționarea vignetei bulgărești - 15 leva pentru 7 zile, plata cu card bancar (36,90 lei). Ca de obicei, nu am stat la coadă, fiind iniţial singura clientă. Dacă tot am oprit acolo, am profitat de ocazie pentru a-mi achiziţiona și o a doua vignetă de 30 zile pentru drumul spre Turcia de peste trei săptămâni. Mai complicat a fost să-i explic vânzătoarei, care nu înţelegea nicio boabă engleză, de ce doresc două vignete diferite, cu valabilitate diferită şi dată de începere diferită, însă pentru aceeaşi maşină, dar, în final, am reuşit ceea ce mi-am propus.

Este obligatorie lipirea vignetei în colțul din dreapta jos al parbrizului și este recomandabilă păstrarea chitanţei şi a codului de bare rămas. Recunosc că eu o lipesc doar cu bandă adezivă pentru a fi mai uşor de îndepărtat după expirare. Încă din anul 2016 au devenit funcţionale camerele care verifică valabilitatea vignetei şi corelează codul vignetei cu numărul de înmatriculare al autoturismului, foarte numeroase pe drumurile bulgăreşti. Din acest motiv este important ca la achiziţionarea vignetei să se verifice dacă numărul de înmatriculare a fost corect introdus în sistem şi pe chitanţă.

Tronsonul Ruse – Razgrad încă se prezintă într-o stare acceptabilă, deşi ceva mai rău ca la Crăciun. Nu sunt gropi, dar au fost şi acum au rămas destul de multe petice, însă bine puse încât nu deranjează decât la viteze de peste 100-120 km/h. Se circulă bine, cea de a treia bandă alocată alternativ, de obicei în urcare, permiţând efectuarea depăşirilor în condiţii de siguranţă. Cu toate acestea, unii compatrioţi mai grăbiţi depăşeau şi pe linie continuă, chiar dacă două minute mai târziu ar fi putut efectua manevra în mod regulamentar şi fără riscuri. Alţii făceau o „pasiune” pentru banda suplimentară de pe care abia se lăsau duşi, chiar dacă nu depăşeau pe nimeni, ei mergând aproape în paralel cu cei care circulau pe prima bandă, însă incomodându-i clar pe cei care chiar doreau să depăşească.

Tronsonul Razgrad – Târgovişte, pe care îl tot folosesc de vreo zece ani încoace, a constituit pentru noi o surpriză extraordinară fiind absolut de nerecunoscut. Anul trecut, cu ocazia sejurului în Turcia din mai-iunie, trecusem pe aici şi arăta ca după război :D, mai degradat şi mai plin de gropi ca niciodată, un test pentru orice maşină. Ulterior l-au închis pentru reabilitare, iar în septembrie, la al doilea drum în Turcia de anul trecut am fost obligaţi să căutăm soluţii alternative. Atunci am ales o variantă puţin mai lungă, continuându-ne drumul de la Razgrad la Shumen şi apoi revenind în traseul de bază la Târgovişte după un ocol de vreo cincizeci de kilometri pe un drum ceva mai bun, dar departe de a fi perfect.

După reabilitarea cu fonduri europene care a durat câteva luni bune, tronsonul Razgrad – Târgovişte se prezintă acum impecabil. Acolo unde a fost posibil drumul a fost lărgit la trei benzi, cu o a treia bandă alternantă şi, aşa cum era de aşteptat, au început să apară şi radarele, total inutile în anii precedenţi când, nici dacă voiai, nu puteai merge prea repede. Şi la dus şi la întors am prins radar la Bistra. Voi lăsa pozele să vă convingă de frumuseţea acestui traseu.

Drumul prin munţi a fost în general ok, destul de liber, fără diferenţe semnificative faţă de anii precedenţi, cu aceleaşi enervante limitatoare de viteză din Kotel, Ticha şi Mokren, însă semnalizate corespunzător.

Anul acesta ne-am propus o variaţie de la arhicunoscutul drum spre Burgas prin Karnobat, încercând o variantă mai lungă, dar care presupunea mai mulţi kilometri parcurşi pe autostradă. Astfel am continuat înainte spre Yambol până cu puţini kilometri înainte de acesta când am intersectat autostrada Sofia – Burgas şi am virat stânga spre Burgas. Am parcurs 81 km pe o autostradă nouă, aproape excelentă, mai bună decât cea spre Varna, cu ceva gropi doar cu 8-10 kilometri înainte de Burgas, dar asta a fost doar la dus. În ultimii ani bulgarii chiar au început să se mişte, oricum mai repede şi mai eficient decât noi. La întoarcere deja reasfaltau acei câţiva kilometri de autostradă cu probleme, circulaţia de la Burgas până aproape de ieşirea spre Karnobat desfăşurându-se deviat pe un singur fir pe sensul spre Sofia.

Am traversat orașul Burgas prin centru pe traseul cunoscut, câteva semafoare și câteva giratorii, însă nu fără a remarca schimbările în sens pozitiv apărute în cei 3-4 ani de când nu mai trecusem noi pe acolo.

Tronsonul Burgas – Sozopol l-am regăsit aşa cum îl ştiam, adică bun spre foarte bun, dar cu enervante limitări de viteză la 80, deşi condiţiile de trafic permiteau o viteză superioară.

Am trecut pe la marginea Sozopolului şi apoi spre Duni, ajungând la ora 11 la poarta resortului ales pentru minivacanţa de 1 Mai.

La întoarcere, am plecat de la Marina Royal Palace 5* din Duni puţin înainte de ora 11, urmând acelaşi traseu ca la venire, cu o pauză de vreo două ore în Burgas pentru cumpărături şi pentru realimentare cu motorină. Aveam suficientă autonomie pentru a ajunge acasă fără probleme, dar am preferat să fac plinul la OMV în Burgas, pentru liniştea mea, neştiind ce surprize mă pot aştepta la vamă. Aveam încă proaspătă în minte experienţa întoarcerii din Turcia de anul trecut, când m-am suprapus cu cei care reveneau în ţară din Bulgaria după minivacanţa de Rusalii, iar proasta organizare pe partea bulgară, coroborată cu numărul foarte mare de maşini şi cu „smecheria” multor compatrioţi care se băgau în faţă a condus la blocarea punctului de trecere a frontierei şi la o durată aberantă de cinci ore şi jumătate de stat la coadă pentru plata taxei de pod.

Drumul de întoarcere a fost liber aşa cum îl ştiam, aglomerându-se abia după Razgrad, foarte mulţi venind dinspre Varna.

Din fericire, în vamă lucrurile au mers foarte bine, cele şase! porţi (4+2) deschise simultan reuşind să preia fluxul mare de maşini, astfel că am plătit taxa de pod de 2 euro sau 4 leva şi am trecut neaşteptat de repede în România. Chiar dacă bulgarii se apucaseră să decoperteze în vederea reasfaltării porţiuni din partea lor de pod, totuşi s-a circulat bine.

Recomand această variantă de traseu celor care doresc să ajungă la Burgas sau în staţiunile de pe litoralul bulgăresc aflate la sud de Burgas.

Vacanţe plăcute tuturor!

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de nicole33 in 20.06.2018 06:07:56

Validat / Publicat: 20.06.18 06:43:47


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în BULGARIA.
articol selectat ca MiniGhid AmFostAcolo
VIZUALIZĂRI: 3042


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (nicole33); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  94000 PMA (din 81 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
NOTĂ 2: Articol de elită, apreciat de suficienţi votanţi pentru a-i fi alocat, automat, ZUPERBONUSUL (în valoare de 20000 PMA).
 • Ai fost acolo? - Scrie impresii DE CĂLĂTORIE
 • Dorești să întrebi/discuți ceva legat de impresiile postate de nicole33? - folosește rubrica Ecouri (mai jos)
 • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
  sau scrie-ne pe adresa oferte@amfostacolo.ro
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- ghisor
[20.06.18 07:14:04]
» mesaj pers

   @nicole33: Hai ca m-ai facut de-am calcat si eu frana de vreo cateva ori pe restrictiile-alea de viteza :). A ramas urma de la papuc pe gresie.

   Altfel, foarte util articolul, ca de obicei, pentru noi, cei multi, care vom merge in vacanta in zona aia.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[20.06.18 08:12:59]
» mesaj pers

   @nicole33:

Este obligatorie lipirea vignetei în colțul din dreapta jos al parbrizului și este recomandabilă păstrarea chitanţei şi a codului de bare rămas. Recunosc că eu o lipesc doar cu bandă adezivă pentru a fi mai uşor de îndepărtat după expirare. Încă din anul 2016 au devenit funcţionale camerele care verifică valabilitatea vignetei şi corelează codul vignetei cu numărul de înmatriculare al autoturismului, foarte numeroase pe drumurile bulgăreşti. Din acest motiv este important ca la achiziţionarea vignetei să se verifice dacă numărul de înmatriculare a fost corect introdus în sistem şi pe chitanţă.
= uite o informatie foarte utila! Voi lua si eu banda adeziva! Noua ne-a ramas lipit pe parbriz, in dreapta sus, buzunarasul de la ultima vigneta romaneasca. Pe-ala-l folosim. Dar daca zici, voi lipi dreapa-jos vigneta lor!

   Mai avem maine si vineri porniiiim!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- tata123
[20.06.18 09:06:37]
» mesaj pers

   @nicole33: De multe ori „drumul cunoscut pare cel mai scurt” chiar dacă matematic nu e așa :). Am observat și eu de Rusalii excesul de zel al șoferilor din Ro de a depăși nebunește pe linie continuă (uneori dublă), având în vedere că benzile alternative de depășire sunt destul de dese pe traseul Ruse-Razgrad și chiar mai departe.

   Vinieta se poate dezlipi ușor de pe parbriz dacă în prealabil ați frecat partea adezivă de un material textil - „agățarea” scamelor nu mai conduce la lipirea excesivă a vinietei de parbriz (în condițiile unui soare puternic).

   Mulțumim pentru informațiile oferite.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- webmaster
[20.06.18 15:31:55]
» mesaj pers

   Articolul a fost selectat ca MiniGhid AmFostAcolo pentru această destinaţie.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- nicole33 CONS. ONORIFIC AFA / BULGARIA
[20.06.18 20:28:36]
» mesaj pers

   @ghisor:

   Hai că m-ai făcut să râd cu urma de la papuc pe gresie =)). Bine că nu ai frânat fără motiv în trafic :)

   Mi-am dorit să vin cu informaţii de dată recentă, în speranţa că acestea vor fi utile atât celor care vor merge în sudul Bulgariei la mare, dar şi celor în drum spre Turcia, traseul prezentat mai sus fiind în proporţie de 70-75% identic cu cel pe care l-am repetat trei săptămâni mai târziu la plecarea în Turcia.

   Îţi mulţumesc mult pentru apreciere, vizită şi ecou! :*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1200 PMA1 (din 4 voturi)]
- nicole33 CONS. ONORIFIC AFA / BULGARIA
[20.06.18 20:37:20]
» mesaj pers

   @Zoazore:

Noua ne-a ramas lipit pe parbriz, in dreapta sus, buzunarasul de la ultima vigneta romaneasca.

   =)) Sunt ani de când rovigneta este doar electronică.

   La maşina lui J. şi acum mai sunt urme pe parbriz de la vignetele bulgăreşti de la primele noastre drumuri în Bulgaria şi Turcia de acum zece ani şi mai bine, lipite în colţul din dreapta sus, pentru că nu ştiam la vremea respectivă unde trebuie lipite. Atunci nu au fost probleme, deoarece verificarea o făceau poliţiştii bulgari care te opreau în trafic, chiar dacă nu greşiseşi cu nimic, doar pe principiul: vinietă ai? dar ai ochi albaştri?

Mai avem maine si vineri porniiiim!

   Ştiu că nu mai ai răbdare, mai ales că Albena te aşteaptă de doi ani, după ce anul trecut i-ai tras clapa :))

   Drum bun şi o vacanţă minunată!

   Mulţumesc mult pentru vizită şi ecou! :*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- nicole33 CONS. ONORIFIC AFA / BULGARIA
[20.06.18 20:49:12]
» mesaj pers

   @tata123:

De multe ori „drumul cunoscut pare cel mai scurt” chiar dacă matematic nu e așa

   Am precizat de la început faptul că varianta propusă de mine NU este cea mai scurtă, dar, pentru noi, este varianta optimă şi vom recidiva tot pe acelaşi traseu.

   Chiar dacă numărul de kilometri parcurşi a fost mai mare, ca timp am ieşit zic eu la fel de bine. În vamă ne-am întâlnit cu Roxana şi cu Bogdan. Au fost cu două maşini în faţa mea. Nu am mers împreună, deoarece ei au dorit să meargă prin Shumen, destinaţia finală fiind aproape aceeaşi, Sozopol pentru ei, Duni pentru mine. Când treceam pe lângă Lidl-ul din Sozopol am sunat-o pe Roxana şi ei ajunseseră de maxim 5 minute, încă "negociind" cazarea la ei la hotel. Cu maşini şi şoferi cam de acelaşi calibru :)), noi am parcurs cu vreo 40 kilometri mai mult practic în acelaşi timp.

   Ştiam şi eu şmecheria cu reducerea aderenţei prin frecarea vignetei de o haină înainte de lipire, am şi folosit-o şi recomandat-o la un moment dat, dar varianta de lipire cu bandă adezivă mi s-a părut mai eficientă şi o folosesc cu succes de câţiva ani.

   Mulţumesc pentru vizită, apreciere şi ecou! :*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- nicole33 CONS. ONORIFIC AFA / BULGARIA
[20.06.18 20:51:03]
» mesaj pers

   @webmaster:

   Mulţumesc mult!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[20.06.18 21:47:49]
» mesaj pers

   @nicole33:

Sunt ani de când rovigneta este doar electronică.
= mai precis 6, că aiai-i din 2012. Am să pun banda adezivă în bagaj.

   Vigeta pe o lună este, bănuiesc, 30 leva, cât cea pe două săptamăni?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- nicole33 CONS. ONORIFIC AFA / BULGARIA
[20.06.18 21:56:38]
» mesaj pers

   @Zoazore:

Vigneta pe o lună este, bănuiesc, 30 leva, cât cea pe două săptamăni?

   Da. Vigneta pentru treizeci de zile costă 30 leva şi este mai avantajos să iei aşa decât două vignete consecutive de câte şapte zile, pentru că pe două săptămâni ştii bine că nu există :)).

   Faci economie şi la bani dacă plăteşti în euro (15 euro faţă de 2*8=16) sau lei, în leva neexistând diferenţe, dar şi la banda adezivă :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1500 PMA1 (din 5 voturi)]
- banal
[24.06.18 13:00:41]
» mesaj pers

   Salut! Te rog să-mi spui daca pe centura orașului Ruse este nevoie de vigneta. Eu o achiziționăm de la OMV-ul spre ieșirea spre Varna. Am înțeles că s-au schimbat și pe la ei ceva cu vignetele. Mulțumesc.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- nicole33 CONS. ONORIFIC AFA / BULGARIA
[24.06.18 13:18:02]
» mesaj pers

   @banal:

Te rog să-mi spui daca pe centura orașului Ruse este nevoie de vigneta. Eu o achiziționăm de la OMV-ul spre ieșirea spre Varna.

   Pentru a circula pe centura oraşului Ruse, cel mai probabil este nevoie de vignetă.

   Pentru a ajunge la Metro Ruse ştiu sigur că îţi trebuie vignetă.

   Nu ştiu la care OMV te referi.

   Dacă mergi până la Kaufland-ul din drumul spre Varna, poţi cumpăra vigneta bulgărească de la benzinăria EKO aflată în imediata vecinătate sau de la OMV-ul aflat imediat după intersecţie, dar acolo se consideră că eşti încă în oraş şi nu ai probleme.

   Dacă nu identifici OMV-ul la care am făcut eu referire, revin-o cu un ecou şi voi încerca o localizare Google mai pe seară. Acum trebuie să plec de acasă.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Dragos
[24.06.18 18:40:54]
» mesaj pers

   @nicole33, banal: problema nu e dacă e sau nu nevoie de vinietă pe centura orașului Ruse, ci dacă e nevoie de ea la ieșirea din Bulgaria. Tot așa cum la ieșirea din România se verifică dacă ai rovinietă valabilă.

   Și din câte știu (am pus în trecut un link spre textul de lege pe aici pe undeva), acum și ei verifică acest lucru. Ținând cont că funcționarul de la ghișeul dinaintea podului Prieteniei habar n-are de unde vine o anume mașină (Turcia, Sofia sau din orașul vecin Ruse), nu cred că va fi înduioșat de vreun motiv pentru care nu există o vinietă valabilă pentru acea mașină.

   Așadar, pentru liniștea sufletească a conducătorilor auto, eu cred că e mai bine să o cumpărați.

   E drept, până acum vreo doi ani în urmă (înainte de schimbarea legii de la ei), se putea circula fără vinietă în orașe (până la șoselele de centură inclusiv).

   Așadar, ar fi bine dacă e cineva din Giurgiu (sau aiurea) care trece frecvent de colo-colo și poate să confirme (sau nu) cele mai sus povestite de mine, s-o facă.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- nicole33 CONS. ONORIFIC AFA / BULGARIA
[24.06.18 18:46:46]
» mesaj pers

   @Dragos:

Așadar, pentru liniștea sufletească a conducătorilor auto, eu cred că e mai bine să o cumpărați.

   În principiu, ai dreptate, dar, în acest caz, eu nu cred că Banal dorea să circule fără vignetă bulgărească, indiferent unde voia să ajungă, ci cred că dorea să ştie dacă poate cumpăra, ca şi în anii trecuţi, de la OMV sau alte benzinării de pe raza oraşului Ruse, astfel evitând cozile şi timpul pierdut aiurea în vamă sau în primul giratoriu de după aceasta.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- banal
[24.06.18 19:29:35]
» mesaj pers

   Exact, nu vroiam sa pierd timpul prin vama, OMV-UL este localizat după ce faci dreapta și treci pe sub pod, atunci când intri pe E70 pe partea dreapta.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- banal
[24.06.18 19:36:46]
» mesaj pers

   Am vizionat acum maps, OMV -ul este imediat după Eko și Kaufland. Ideea era sa merg până acolo fără vigneta.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- nicole33 CONS. ONORIFIC AFA / BULGARIA
[24.06.18 19:41:28]
» mesaj pers

   @banal:

Am vizionat acum maps, OMV -ul este imediat după Eko și Kaufland. Ideea era sa merg până acolo fără vigneta.

   Poţi merge liniştit până acolo şi să cumperi imediat, fără cozi şi timp pierdut aiurea în vamă. În plus, poţi plăti cu card bancar în lei, la un curs foarte bun, fără să mai cotizezi la speculanţi :D

   Am procedat aşa de mai multe ori şi anul trecut şi anul acesta şi nu au fost probleme.

   Mare atenţie să-ţi treacă corect numărul maşinii pe chitanţă.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- banal
[24.06.18 20:09:39]
» mesaj pers

   @nicole33: mulțumesc! Așa am făcut în fiecare an dar acum am citit că numai din vama se pot lua. Oricum mulțumesc!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mishu
[16.08.18 20:10:27]
» mesaj pers

   @nicole33: N-am facut-o intentionat, dar votul meu a adus ZB-ul =)).

   Felicitari, votat cu mare drag.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- nicole33 CONS. ONORIFIC AFA / BULGARIA
[17.08.18 23:32:13]
» mesaj pers

   @mishu:

   Tu poate că nu ai făcut-o intenţionat, dar eu, absolut cu intenţie :), îţi Zupermulţumesc şi te aştept să mai recidivezi =))

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[46] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [MAY-2018] Drumul cu mașina de la București la Duni – la Giurgiu la plata taxei de pod -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 20.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av976693">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv976693"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=976693">Şterge vot</a></div><span id="v9976693" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(976693)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f976693Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e976693MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [MAY-2018] Drumul cu mașina de la București la Duni – la Giurgiu la plata taxei de pod
foto nicole33 [20.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [MAY-2018] Drumul cu mașina de la București la Duni – pe Podul Prieteniei -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 20.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av976694">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv976694"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=976694">Şterge vot</a></div><span id="v9976694" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(976694)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f976694Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e976694MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [MAY-2018] Drumul cu mașina de la București la Duni – pe Podul Prieteniei
foto nicole33 [20.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [MAY-2018] Drumul cu mașina de la București la Duni – pe Podul Prieteniei -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 20.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av976695">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv976695"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=976695">Şterge vot</a></div><span id="v9976695" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(976695)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f976695Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e976695MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [MAY-2018] Drumul cu mașina de la București la Duni – pe Podul Prieteniei
foto nicole33 [20.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [MAY-2018] Drumul cu mașina de la București la Duni – pe Podul Prieteniei -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 20.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av976696">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv976696"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=976696">Şterge vot</a></div><span id="v9976696" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(976696)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f976696Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e976696MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [MAY-2018] Drumul cu mașina de la București la Duni – pe Podul Prieteniei
foto nicole33 [20.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [MAY-2018] Drumul cu mașina de la București la Duni – pe Podul Prieteniei -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 20.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av976698">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv976698"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=976698">Şterge vot</a></div><span id="v9976698" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(976698)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f976698Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e976698MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [MAY-2018] Drumul cu mașina de la București la Duni – pe Podul Prieteniei
foto nicole33 [20.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [MAY-2018] Drumul cu mașina de la București la Duni – pe Podul Prieteniei -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 20.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av976699">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv976699"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=976699">Şterge vot</a></div><span id="v9976699" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(976699)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f976699Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e976699MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [MAY-2018] Drumul cu mașina de la București la Duni – pe Podul Prieteniei
foto nicole33 [20.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [MAY-2018] Drumul cu mașina de la București la Duni – pe Podul Prieteniei -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 20.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av976700">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv976700"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=976700">Şterge vot</a></div><span id="v9976700" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(976700)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f976700Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e976700MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [MAY-2018] Drumul cu mașina de la București la Duni – pe Podul Prieteniei
foto nicole33 [20.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [MAY-2018] Drumul cu mașina de la București la Duni – căutăm vama bulgară -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 20.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av976701">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv976701"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=976701">Şterge vot</a></div><span id="v9976701" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(976701)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f976701Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e976701MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [MAY-2018] Drumul cu mașina de la București la Duni – căutăm vama bulgară
foto nicole33 [20.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [MAY-2018] Drumul cu mașina de la București la Duni – cozi la control documente în vama bugară -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 20.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av976702">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv976702"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=976702">Şterge vot</a></div><span id="v9976702" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(976702)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f976702Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e976702MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [MAY-2018] Drumul cu mașina de la București la Duni – cozi la control documente în vama bugară
foto nicole33 [20.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [MAY-2018] Drumul cu mașina de la București la Duni – la coadă în vama bulgară -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 20.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av976703">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv976703"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=976703">Şterge vot</a></div><span id="v9976703" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(976703)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f976703Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e976703MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [MAY-2018] Drumul cu mașina de la București la Duni – la coadă în vama bulgară
foto nicole33 [20.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [MAY-2018] Drumul cu mașina de la București la Duni – în Bulgaria -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 20.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av976704">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv976704"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=976704">Şterge vot</a></div><span id="v9976704" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(976704)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f976704Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e976704MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [MAY-2018] Drumul cu mașina de la București la Duni – în Bulgaria
foto nicole33 [20.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [MAY-2018] Drumul cu mașina de la București la Duni – pe tronsonul Razgrad - Târgovişte -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 20.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av976705">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv976705"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=976705">Şterge vot</a></div><span id="v9976705" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(976705)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f976705Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e976705MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [MAY-2018] Drumul cu mașina de la București la Duni – pe tronsonul Razgrad - Târgovişte
foto nicole33 [20.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [MAY-2018] Drumul cu mașina de la București la Duni – pe tronsonul Razgrad - Târgovişte -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 20.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av976707">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv976707"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=976707">Şterge vot</a></div><span id="v9976707" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(976707)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f976707Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e976707MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [MAY-2018] Drumul cu mașina de la București la Duni – pe tronsonul Razgrad - Târgovişte
foto nicole33 [20.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [MAY-2018] Drumul cu mașina de la București la Duni – pe tronsonul Razgrad - Târgovişte -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 20.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av976708">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv976708"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=976708">Şterge vot</a></div><span id="v9976708" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(976708)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f976708Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e976708MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [MAY-2018] Drumul cu mașina de la București la Duni – pe tronsonul Razgrad - Târgovişte
foto nicole33 [20.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [MAY-2018] Drumul cu mașina de la București la Duni – părăsim drumul de Turcia şi intrăm pe A1 -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 20.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av976709">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv976709"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=976709">Şterge vot</a></div><span id="v9976709" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(976709)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f976709Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e976709MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [MAY-2018] Drumul cu mașina de la București la Duni – părăsim drumul de Turcia şi intrăm pe A1
foto nicole33 [20.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [MAY-2018] Drumul cu mașina de la București la Duni – părăsim drumul de Turcia şi intrăm pe A1 -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 20.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av976710">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv976710"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=976710">Şterge vot</a></div><span id="v9976710" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(976710)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f976710Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e976710MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [MAY-2018] Drumul cu mașina de la București la Duni – părăsim drumul de Turcia şi intrăm pe A1
foto nicole33 [20.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [MAY-2018] Drumul cu mașina de la București la Duni – spre Burgas pe autostrada A1 -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 20.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av976711">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv976711"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=976711">Şterge vot</a></div><span id="v9976711" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(976711)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f976711Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e976711MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [MAY-2018] Drumul cu mașina de la București la Duni – spre Burgas pe autostrada A1
foto nicole33 [20.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [MAY-2018] Drumul cu mașina de la București la Duni – spre Burgas -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 20.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av976712">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv976712"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=976712">Şterge vot</a></div><span id="v9976712" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(976712)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f976712Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e976712MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [MAY-2018] Drumul cu mașina de la București la Duni – spre Burgas
foto nicole33 [20.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [MAY-2018] Drumul cu mașina de la București la Duni – Burgas -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 20.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av976714">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv976714"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=976714">Şterge vot</a></div><span id="v9976714" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(976714)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f976714Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e976714MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [MAY-2018] Drumul cu mașina de la București la Duni – Burgas
foto nicole33 [20.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [MAY-2018] Drumul cu mașina de la București la Duni – prin Burgas -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 20.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av976716">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv976716"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=976716">Şterge vot</a></div><span id="v9976716" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(976716)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f976716Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e976716MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [MAY-2018] Drumul cu mașina de la București la Duni – prin Burgas
foto nicole33 [20.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [MAY-2018] Drumul cu mașina de la București la Duni – Burgas - Sozopol -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 20.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av976718">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv976718"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=976718">Şterge vot</a></div><span id="v9976718" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(976718)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f976718Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e976718MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [MAY-2018] Drumul cu mașina de la București la Duni – Burgas - Sozopol
foto nicole33 [20.06.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [MAY-2018] Drumul cu mașina de la București la Duni – Burgas - Sozopol -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 20.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av976719">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv976719"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=976719">Şterge vot</a></div><span id="v9976719" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(976719)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f976719Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e976719MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [MAY-2018] Drumul cu mașina de la București la Duni – Burgas - Sozopol
foto nicole33 [20.06.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [MAY-2018] Drumul cu mașina de la București la Duni – spre Sozopol -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 20.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av976721">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv976721"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=976721">Şterge vot</a></div><span id="v9976721" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(976721)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f976721Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e976721MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [MAY-2018] Drumul cu mașina de la București la Duni – spre Sozopol
foto nicole33 [20.06.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [MAY-2018] Drumul cu mașina de la București la Duni – la coadă pentru a intra pe poarta resortului Marina Royal Palace din Duni -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 20.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av976723">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv976723"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=976723">Şterge vot</a></div><span id="v9976723" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(976723)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f976723Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e976723MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [MAY-2018] Drumul cu mașina de la București la Duni – la coadă pentru a intra pe poarta resortului Marina Royal Palace din Duni
foto nicole33 [20.06.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [MAY-2018] Drumul cu mașina de la București la Duni – la coadă pentru a intra pe poarta resortului Marina Royal Palace din Duni -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 20.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av976724">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv976724"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=976724">Şterge vot</a></div><span id="v9976724" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(976724)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f976724Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e976724MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [MAY-2018] Drumul cu mașina de la București la Duni – la coadă pentru a intra pe poarta resortului Marina Royal Palace din Duni
foto nicole33 [20.06.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [MAY-2018] Drumul cu mașina de la București la Duni – la întoarcere -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 20.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av976726">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv976726"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=976726">Şterge vot</a></div><span id="v9976726" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(976726)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f976726Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e976726MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [MAY-2018] Drumul cu mașina de la București la Duni – la întoarcere
foto nicole33 [20.06.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [MAY-2018] Drumul cu mașina de la București la Duni – la întoarcere -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 20.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av976727">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv976727"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=976727">Şterge vot</a></div><span id="v9976727" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(976727)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f976727Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e976727MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [MAY-2018] Drumul cu mașina de la București la Duni – la întoarcere
foto nicole33 [20.06.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [MAY-2018] Drumul cu mașina de la București la Duni – la întoarcere -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 20.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av976728">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv976728"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=976728">Şterge vot</a></div><span id="v9976728" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(976728)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f976728Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e976728MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [MAY-2018] Drumul cu mașina de la București la Duni – la întoarcere
foto nicole33 [20.06.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P29 [MAY-2018] Drumul cu mașina de la București la Duni – la întoarcere -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 20.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av976730">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv976730"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=976730">Şterge vot</a></div><span id="v9976730" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(976730)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f976730Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e976730MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P29 [MAY-2018] Drumul cu mașina de la București la Duni – la întoarcere
foto nicole33 [20.06.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P30 [MAY-2018] Drumul cu mașina de la București la Duni – la întoarcere -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 20.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av976731">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv976731"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=976731">Şterge vot</a></div><span id="v9976731" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(976731)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f976731Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e976731MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P30 [MAY-2018] Drumul cu mașina de la București la Duni – la întoarcere
foto nicole33 [20.06.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P31 [MAY-2018] Drumul cu mașina de la București la Duni – la întoarcere -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 20.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av976732">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv976732"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=976732">Şterge vot</a></div><span id="v9976732" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(976732)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f976732Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e976732MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P31 [MAY-2018] Drumul cu mașina de la București la Duni – la întoarcere
foto nicole33 [20.06.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P32 [MAY-2018] Drumul cu mașina de la București la Duni – la întoarcere -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 20.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av976734">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv976734"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=976734">Şterge vot</a></div><span id="v9976734" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(976734)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f976734Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e976734MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P32 [MAY-2018] Drumul cu mașina de la București la Duni – la întoarcere
foto nicole33 [20.06.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P33 [MAY-2018] Drumul cu mașina de la București la Duni – la întoarcere -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 20.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av976735">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv976735"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=976735">Şterge vot</a></div><span id="v9976735" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(976735)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f976735Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e976735MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P33 [MAY-2018] Drumul cu mașina de la București la Duni – la întoarcere
foto nicole33 [20.06.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P34 [MAY-2018] Drumul cu mașina de la București la Duni – la întoarcere -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 20.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av976736">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv976736"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=976736">Şterge vot</a></div><span id="v9976736" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(976736)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f976736Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e976736MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P34 [MAY-2018] Drumul cu mașina de la București la Duni – la întoarcere
foto nicole33 [20.06.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P35 [MAY-2018] Drumul cu mașina de la București la Duni – la întoarcere -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 20.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av976737">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv976737"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=976737">Şterge vot</a></div><span id="v9976737" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(976737)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f976737Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e976737MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P35 [MAY-2018] Drumul cu mașina de la București la Duni – la întoarcere
foto nicole33 [20.06.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P36 [MAY-2018] Drumul cu mașina de la București la Duni – la întoarcere -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 20.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av976739">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv976739"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=976739">Şterge vot</a></div><span id="v9976739" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(976739)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f976739Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e976739MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P36 [MAY-2018] Drumul cu mașina de la București la Duni – la întoarcere
foto nicole33 [20.06.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P37 [MAY-2018] Drumul cu mașina de la București la Duni – la întoarcere -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 20.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av976740">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv976740"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=976740">Şterge vot</a></div><span id="v9976740" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(976740)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f976740Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e976740MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P37 [MAY-2018] Drumul cu mașina de la București la Duni – la întoarcere
foto nicole33 [20.06.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P38 [MAY-2018] Drumul cu mașina de la București la Duni – la întoarcere -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 20.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av976741">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv976741"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=976741">Şterge vot</a></div><span id="v9976741" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(976741)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f976741Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e976741MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P38 [MAY-2018] Drumul cu mașina de la București la Duni – la întoarcere
foto nicole33 [20.06.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P39 [MAY-2018] Drumul cu mașina de la București la Duni – la întoarcere -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 20.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av976743">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv976743"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=976743">Şterge vot</a></div><span id="v9976743" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(976743)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f976743Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e976743MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P39 [MAY-2018] Drumul cu mașina de la București la Duni – la întoarcere
foto nicole33 [20.06.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P40 [MAY-2018] Drumul cu mașina de la București la Duni – la întoarcere -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 20.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av976744">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv976744"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=976744">Şterge vot</a></div><span id="v9976744" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(976744)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f976744Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e976744MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P40 [MAY-2018] Drumul cu mașina de la București la Duni – la întoarcere
foto nicole33 [20.06.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P41 [MAY-2018] Drumul cu mașina de la București la Duni – la întoarcere -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 20.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av976745">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv976745"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=976745">Şterge vot</a></div><span id="v9976745" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(976745)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f976745Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e976745MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P41 [MAY-2018] Drumul cu mașina de la București la Duni – la întoarcere
foto nicole33 [20.06.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P42 [MAY-2018] Drumul cu mașina de la București la Duni – la întoarcere -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 20.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av976747">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv976747"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=976747">Şterge vot</a></div><span id="v9976747" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(976747)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f976747Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e976747MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P42 [MAY-2018] Drumul cu mașina de la București la Duni – la întoarcere
foto nicole33 [20.06.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P43 [MAY-2018] Drumul cu mașina de la București la Duni – la întoarcere -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 20.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av976748">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv976748"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=976748">Şterge vot</a></div><span id="v9976748" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(976748)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f976748Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e976748MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P43 [MAY-2018] Drumul cu mașina de la București la Duni – la întoarcere
foto nicole33 [20.06.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P44 [MAY-2018] Drumul cu mașina de la București la Duni – la întoarcere -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 20.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av976750">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv976750"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=976750">Şterge vot</a></div><span id="v9976750" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(976750)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f976750Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e976750MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P44 [MAY-2018] Drumul cu mașina de la București la Duni – la întoarcere
foto nicole33 [20.06.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P45 [MAY-2018] Drumul cu mașina de la București la Duni – la întoarcere -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 20.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av976751">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv976751"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=976751">Şterge vot</a></div><span id="v9976751" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(976751)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f976751Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e976751MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P45 [MAY-2018] Drumul cu mașina de la București la Duni – la întoarcere
foto nicole33 [20.06.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P46 [MAY-2018] Drumul cu mașina de la București la Duni – la întoarcere -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 20.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av976752">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv976752"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=976752">Şterge vot</a></div><span id="v9976752" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(976752)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f976752Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e976752MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P46 [MAY-2018] Drumul cu mașina de la București la Duni – la întoarcere
foto nicole33 [20.06.18]
# [0 PMA, fara bonus]

[46] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.16236114502 sec