86835 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Magnolia Standard / Garden / Lux Hotel

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
02.07.2018
DE
Avatar Zoazore
--- F ---
vârsta 50-60 ani
DIN Braila-Bucuresti
înscris/ă în 17.06.09
MEMBRU: SENATOR
DATE SEJUR
JUN-2018
DURATA: 7 nopti
TIP: CUPLU FARA COPII
REGIM MASĂ AI
PREŢ SEJUR:
2260 lei
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
CAZARE [camere etc]:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
80.0 %
  
Mai degrabă mulțumit
PLAJA şi MAREA
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢIE / RELAXARE
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat

NOTA MEDIE rez.:
9.10
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare

   

Magnolia ușor ofilită


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:

Am revenit din concediu! Se putea ca noi s-avem un concediu normal? Nu c-am fi noi doi normali, dar măcar așa, puțin, că tot l-am ratat pe cel din anul trecut, ăsta să fi fost altfel! Păi chiar a fost ALTFEL!

Am plecat vineri, 22 iunie 2018, pe la 10 dimineața (cam asta e ora de plecare, că se mai fac retușuri!). Cap-compas-Hotel Magnolia Standard din Albena. Am mai fost aici în 2009, și-a fost primul meu articol AFA vezi impresii

Drumul clasic: A2-Călărași-Silistra. Ar fi urmat Dobrich, dar nuuuu, că Ioana nu mai știe bine, mergem prin Shumen. Woow! Fatal error! După ce că s-a lungit drumul cu vreo 2 ore, ne-a mai prins, mării, o ploaie de-a trebuit să mai stăm aproape o oră să se poată vedea drumul! Buuunn! Ajungem pe la 16:30 în loc de 14:30-15. Și prin niște gropi de mă dureau pe mine!

Dau să sun acasă, de pe ”patifoanele” mele (telefoanele mele cu taste, producție 2006, fără net, normal!). Nu aveam semnal, nu aveam rețea, nu aveam roaming, nu puteam suna decât la 112. Se dezactivase roamingul de pe abonamente, cartele telefonice n-am găsit… Crunt! Românii pe care i-am rugat să mă lase să sun în țară m-au refuzat, la recepție nu știa sau n-a vrut să mă ajute! Oricum, mi-am băgat toate cunoștințele în sperieți o săptămână.

Intrăm la recepția pe care scria Magnolia, dar nu, nu aici! Pe lângă piscină, la stânga. O găsim, dăm actele, ne dă fata camera 206. Aproape de recepție! Mergem. Stupoare! În cameră mirosea a lemn vechi, îmbâcsit! În baie mirosea frumos, mirosul venea de la dulapul de pe hol! Merg să schimb camera! Nu se poate, că-i totul ocupat! Ok, am rămas acolo! Ne-am obișnuit cu mirosul, care, daca lăsam balconul deschis, dispărea.

Camera a fost cu vedere la pădure. Am avut și plasă anti-insecte, dar și aer condiționat. AC-ul nu ne-a folosit! Am avut liniște, dar și umbră. Nu știam dacă-i soare decât dacă ieșeam afară, dar ciripeau niște păsărele…

În cameră, așa cum știam, două paturi: unul matrimonial și unul single, dar încăpeau și-aici două persoane. O familie cu doi copii încăpea, dar spațiul micuț, cam înghesuit! Pe jos, gresie. TV cu tub, dar SAMSUNG, ca și AC-ul, cu doar ProTv Internațional în română.

Între paturi, un fel de etajeră care a fost foarte utilă pe post de noptieră, iar lumina din cameră era asigurată cu niște aplice cu becuri de frigider! Pe hol, acel dulap ”parfumat”, dar cu seif. Nu l-am folosit! Am cărat banii după noi peste tot. Față de anii anteriori, frigiderul NU mai există. Se putea închiria contra a 32 leva / săptămână.

Ne-am lipsit! Ne-ar fi trebuit, dar nu era musai! Curățenia se făcea zilnic și temeinic, lenjeria albă și parfumată s-a schimbat la trei zile. Camerista, o bătrânică simpatică, a primit, la plecarea noastră, o bancnotă de 2 leva! Mi-a sărutat mâna, ne-a-mbrățișat… Mi-au dat lacrimile!

Baia curată, dar micuuuță, dotată cu duș flexibil, perdea, patru prosoape, care se schimbau zilnic, fie că doream sau nu, consumabile bune, cred. Eu nu le folosesc din hotel.

Balconul era curat, dotat cu uscător, două scaune și-o măsuță din plasic. Curate și utile!

Piscinele, vreo trei, curate, dar foarte puțin adânci. Adâncimea cea mai mare era de 1,25 m, hai, 1,35 m. Numai bune pentru mine, care nu știu să înot! Sunt puse pe două nivele, iar la cea de jos se- ajungea fie pe cele două tobogane pentru copiii până la 12 ani, fie pe trepte. Șezlonguri și umbrele suficiente, bar la piscună, dar, iar o surpriză neplăcută: nu erau scrumiere, se foloseau pahare din plastic cu puțină apă, nu snack bar, decât de la 15 la 16. Înghețata încă era și era bună, dacă apucam de Ivanii sovietici care tăbărau pe ea la prima apariție și nu se lăsau până n-o mântuiau!

În 2009, erau niște cascade la piscină! Acum… nu mai existau! Sărăcie mare, nene!

Animația, care-n 2009 strălucea, acum… Mini-disco s-a mutat peste drum, la Orhideea, pe plaja de la piscină se plimbau să invite lumea, dar n-au fost deloc convingători! Nici măcar pe copii n-au reușit să-i atragă!

Restaurantul deservește toate cele trei Magnolii: Lux, Standard și Garden.

Are sala principală, mare, încăpătoare, dar și trei terase acoperite. Așa cum mi le-aminteam: cu copii care, scăpați, sau lăsați liberi, de părinți, alergau, țipau, se băteau, se jucau, împiedicând pe toată lumea! Trebuia maaare atenție să nu te-mpiedici de vre-unul pe-acolo! Chelneri cu farfurii sau turiști cu farfurii trebuia mare atenție să nu lovești vreunul!

Aici, la restaurant, alt șoc: sărăcie lucie! Doar micul dejun era ce știam eu! Prânzul și cina…

Pește de trei ori pe zi în fiecare zi, vită n-am văzut, porc doar coaste, pui doar aripi! Garnituri: fasole, mazăre, orez, rar cartofi, conopidă. Toate reci, căci n-au pornit linia caldă, adică tăvile erau expuse ”la rece”, fără a avea acea instalație de menținere a vaselor calde. Am ocolit tocăturile, care abundau!

Sucuri doar de la dozator: ananas și portocale, cu gust de plastic, berea de AI, adică slabă, dar bună pentru sete! Măcar mâncarea era proaspătă și gustoasă, că nu apuca să stea în tăvi mai mult de-un sfert de oră. Dar venea rece din bucătărie. Două feluri de ciorbă: de zarzavat și de porc. O singură data de pui. Aia mi-a plăcut. Și-odată de pește. De asta doar am aflat! Și era și-un cuptor cu microunde, și-un prăjitor de pâine. Treceam de trei ori felia că s-o ”bronzeze” puțin!

În zilele în care a fost mazăre și fasole, eu am mâncat de mic-dejun!

În schimb, fructe și prăjituri din plin! Mi-am făcut ”norma” de cireșe pe anul ăsta!

Lapte UHT, cereale, unt, margarină… De-astea! Nu le mai înșir, că-s la fel ca peste tot. A dispărut și superbul suc din mere de Albena. Acum dou ani era și la vânzare. Anul ăsta nu s-or fi făcut merele pe la ei!

Baruri erau trei: unul la piscină, cu vreo patru sticle de… ceva, că n-am băut decăt un Campari-orange, bere la dozator și Pepsi, Fanta de portocale și de lămâie, tot de la dozator. Ca și cafeaua!

Unul în holul recepției de la Lux, unde barmanul nici nu știa pe ce lume este, și-ncă unul în restaurant, mai dotat, dar bunicuțul care-l deservea avea alte treburi mai importante decât să stea la bar!

Personalul din restaurant se mișca foarte repede, știa și ceva engleză, dar la recepții… jale mare!

Pân-a-nțeles fătuca de la Magnolia Lux că vrem s-achităm parcarea, ne tot trimitea de la Ana la Caiafa!

Până la final s-a prins ce vrem! Se poate plăti și cu card! Nu că ne-ar fi-ntrebat, am văzut eu POS-ul!

Parcarea la Vilele Magnolia NU mai este gratuită. Este 10 leva / zi și se plătește la plecare. Se dă și bon. Abia apoi se poate pleca. Se mai poate plăti și la ieșire, la bariere.

Marea și plaja le-am văzut de pe faleză! Aproape tot sejurul a plouat și când nu ploua, prindeam maximum 2 ore la piscină, să putem fugi la adăpost, c-a plouat, fraților, de ne-a spart! Dar ne-am dat cu scările rulante.

29 iunie 2018. La întoarcere, șoferul meu personal a vrut să iasă pe la Negru Vodă! A nimerit la Vama Veche. A vrut să trecem cu bacul pe la Măcin-Brăila. N-am apucat! Pe la 17 după amiază, pe E87, aproape de Tariverde, s-a rupt cureaua de la alternator. Bunii mei prieteni de la Brăila au venit și ne-au tractat cu șufa până la Brăila. Am ajuns pe la 00:24. Noaptea, fără baterie, fără lumini, fără ștergătoare, și cu șufa ruptă de trei ori. Norocul nostru a fost că n-a plouat! Adrenalină-n stare pură!

A fost un concediu MEMORABIL! Nici n-aș putea uita atâtea peripeții!

Cât despre hotel… M-a-ntristat! Aș fi mers oricând aici. Acum, după ce-am fost… A fost ca la revederea unui prieten pe care-l știam înfloritor, dar l-am găsit în sărăcie.

Cazarea și serviciile bune (mai puțin recepțiile), dar masa…

Eram conștientă că de-atâțea bani, atâta pește, așa că n-aveam așteptări mari, dar parc-a fost puțin cam sub așteptări!

Doar pește a fost din plin! Păcat! Promitea! Eu totuși mai sper!

Web, te rog frumos, oferă AFA-iștilor o magnolie proaspătă, neofilită! Mulțumesc mult!

https://www.youtube.com/watch?v=Ll2i9JhkwOw

---
Impresii încărcate de Zoazore in 02.07.2018 16:58:12

Validat / Publicat: 02.07.18 19:09:19


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în BULGARIA.
VIZUALIZĂRI: 1812


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Zoazore); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  54200 PMA (din 60 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

Cele mai recente 21 ecouri scrise la acest articol [pagina 2, ecourile 31 - 51]
pentru ecouri mai vechi, folosiți PAG.URM, PAG. PREC (vezi mai jos)
Pentru ÎNTREGUL ȘIR de ecouri, în ordine cronologică, începeți cu PAGINA 1
SAU puteți consulta forma MONOBLOC (nepaginată) a ecourilor click aici
.
- Aurici
[04.07.18 21:22:40]
» mesaj pers

   @nicole33: M-am tot gândit dacă este posibil ca cei în cauză să nu aibă habar de măsura introdusă de ceva timp. Că la câte surprize avem în fiecare zi... orice este posibil.

   Cât privește mutrișoara lui Zozo, parcă nu pare dușmanul de clasă, dar poți să știi ce talente ascunde=))

   

   @Zoazore::*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[04.07.18 21:32:03]
» mesaj pers

   @roth: Țaapăăă! Mâine seară plec (eu, singurică și cu trenul), la Gura Humorului. Vin luni dimineață înapoi în București. Vacanță mai am și luni! Marți, pe 10 iulie încep munca!

   Și doar ce m-am uitat peste starea vremii la Gura Humorului: VA PLOUA!

   Aia îi! Am beut după @Safta Radu fără să spăl paharul și s-a luat! Dacă el e Rainman, io-s Rainwomen! De ce nu? =))

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- diana2015
[04.07.18 23:57:31]
» mesaj pers

   @Zoazore: Păi de ce să ai un concediu normal Zozorica mea? :)) Zi și tu acum, nu-i mai palpitant și de neuitat așa cu hopuri? ;)

   Hai că votul cu nr. 50 din partea mea este:* să fie așaaaaa rotund;)

   Oricum v-ați relaxat, odihnit, bălăcit și gata pentru un nou an muncitoresc :D.

    Week-end placut la Gura Humorului :* și fară peripeții , astept urmatorul review ;)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Zoazore
[05.07.18 08:54:06]
» mesaj pers

   @diana2015: Maaare dreptate ai! Deja acum plouă în București și la 21:30 am trenul! Și eu-s curioasă dacă va fi sau nu normal! Mulțumesc pentru 50 (cinzeacă) ! :*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[05.07.18 08:56:15]
» mesaj pers

   @Aurici: Măi, așa cum nici noi n-am știut că ni s-a dezactivat roamingul, e posibil ca nici ei să nu fi știut! Nu erau persoane care să stea frecvent ”cu botu-n telefon”, erau mai în vârstă.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- steli68
[05.07.18 14:20:07]
» mesaj pers

   @Zoazore: Am spus ca de Paste, de 1 Mai, de 1 Iunie produsele gen suc mere, suc cirese, friptura au lipsit de la Kaliakra, Malibu si Kaliakra Mare, ceva mai multe peste, dar peste congelat si decongelat care prinde miros si gust rau.

   Cred ca e o problema la ei cu unele produse.

   La receptie doar la Kaliakra totul a fost ok, la celelalte doua vai si vai.

   In august merg la Boryana, daca tot asa va fi cu mancarea si restul, de la anul schimb plaja, tara etc.

   Nu merita sa dau 2500-2800 lei si sa fie ceva asemanator pensiune completa, de Paste la Kaliakra lipseau multe din trecut si atmosfera era una putin, putin vesela.

   Statiunea si plaja raman cu un calificativ bun, restul serviciilor stiu ei ei mai bine ce s-a intamplat

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Zoazore
[05.07.18 15:21:47]
» mesaj pers

   @steli68: Off, din păcate, și la ei se sinte criza! Eu tot mai sper să-și revină. Mi-e tare dragă Albena și mă doare sufletul!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Alexander21
[08.07.18 10:53:37]
» mesaj pers

   @Zoazore: Buna ziua... din sezonul acesta se plateste la parcare 10 leva/zi? Eu am bilet la Orhideea si mereu parcam langa hotel cu 10 leva pe sejur. S a schimbat politica lor de parcare?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- steli68
[08.07.18 12:17:15]
» mesaj pers

   @Alexander21: da

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[10.07.18 11:12:24]
» mesaj pers

   @Alexander21: Da, cum a spus si @steli68. La sfarsitul sejurului. Daca ai 7 nopti, pui la pastrare 70 leva, ca abia la sfarsitul sejurului poti plati! Se calculeaza pe noapte.

   Orhideea este peste strada de Magnolia. Mini-disco pentru copii se tineau la Orhideea daca ploua.

   Sa ai vreme excelenta si o vacanta frumoasa!

   @steli68: Multumesc mult pentru ajutor! :*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- cosminap
[10.07.18 19:20:45]
» mesaj pers

   @Zoazore: Suntem în drum spre Didim!

   Când mi-a apărut primul martor în bord 😤 la tine m-am gândit! Și la al doilea, și la al treilea 😂😂😂

   Dar am găsit niște oameni FANTASTICI!!!

   Revin cu amănunte😉

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[10.07.18 19:58:10]
» mesaj pers

   @cosminap: Partea proasta e ca noua nu ne semnalizeaza martorii eventuale avarii. Ne trezim brusc in drum!

   Drum bun și vacanță senină cu vreme bună!

   Așteptăm amănunte!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- cosminap
[10.07.18 21:13:26]
» mesaj pers

   @Zoazore: Mulțumim!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- steli68
[10.07.18 21:16:23]
» mesaj pers

   @Zoazore: ai grija la ora plecarii, eu am intarziat o ora si am mai platit inca 10 leva

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[10.07.18 21:42:44]
» mesaj pers

   @steli68: Mulțumesc! Bine de știut! Poate anul viitor! Anul ăsta, din păcate, nu!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- nicole33 CONS. ONORIFIC AFA / BULGARIA
[10.07.18 23:14:34]
» mesaj pers

   @cosminap:

Când mi-a apărut primul martor în bord 😤 la tine m-am gândit! Și la al doilea, și la al treilea

   Off...

   Trebuia să fie un drum perfect, fără peripeţii. Traseul îl ştiai deja, nu trebuia să ai nicio grijă.

   Am păţit-o şi noi la un drum în Antalya acum câţiva ani. Ne-am speriat rău atunci, am mers mult mai încet decât obişnuiam, dar, din fericire, la noi a fost doar o alarmă falsă, rezultatul incompetenţei celor de la reprezentanţă. Istoria s-a repetat anul acesta de 1 Mai în drum spre Duni, dar nu am mai intrat în panică.

   Drum bun în continuare şi o vacanţă de vis!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- cosminap
[11.07.18 07:26:31]
» mesaj pers

   @nicole33: Fals! 😂 Am experimentat traseul prin Șumen😉 acum!

   Cât despre meseriașul de mecanic auto de acasă... numai de bine😤!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ct64cas
[20.08.18 16:50:06]
» mesaj pers

   @Yolanda: Asta unde? si in ce an? Eu merg de prin 2004 in Bulgaria, am strabatut-o de-a lungul si de-a latul, am calatorit si singura cu fii-mea care la vremea respectiva avea 4-5 ani, dar niciodata nu mi s-a intamplat ceva!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[20.08.18 20:14:17]
» mesaj pers

   @ct64cas: E o legendă care bântuie încă, din păcate!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- steli68
[04.09.18 15:37:34]
» mesaj pers

   @Zoazore: Exact asa am gasit si eu in sfarsitul lui august 2018. Deci, pe toti romanii ii trimite la Magnolia Garden, eu am stat la camera 210 acolo, nu are nici o legatura cu Magnolia Standard, pe voucher e trecut hotel Magnolia, camera de tip standard. Hotelurile sunt Magnolia, Garden si mai era ceva in spate langa restaurant, nu stiu daca le apartine sau sunt de la hotelul vecin. Mai au mai sus Vilele Magnolia. Tocmai asta i-am spus managerului (eram cu fiica mea care e absolventa de limbi straine) ca biletul e la Magnolia si nu Garden, acolo era un alt pret, iar fiica mea i-a spus ca are un comportament deviant si ca nicaieri in lume un manager de hotel nu se comporta ca un politist de peniteciar care imparte celule si nu camere. Am suportat cele 2 nopti, dar la plecare le-am zis asa cum spun ei "Hotel catastrofa", "restaurant catastrofa"

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Zoazore
[04.09.18 15:44:56]
» mesaj pers

   @steli68: Garden este Standard acum, Lux e cel perpendicular pe Garden si mai sunt Vulele Magnolia, care se vad din restaurant. Noi am stat si prima oara, tot aici, si era Standard! In 2009. Fata de 2009, da, acum e catastrofa! Aici am baut prima oara sucul de mere superb, acum...nu mai este.

   Serviciile sunt la pamant.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
.

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[65] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUN-2018] O magnolie abia înflorește, alta începe să se ofilească. Păcat! -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 02.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av980276">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv980276"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=980276">Şterge vot</a></div><span id="v9980276" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(980276)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f980276Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e980276MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUN-2018] O magnolie abia înflorește, alta începe să se ofilească. Păcat!
foto Zoazore [02.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUN-2018] Bonul de parcare, achitat la finalul sejurului. N-am mai plătit altceva -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 02.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av980277">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv980277"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=980277">Şterge vot</a></div><span id="v9980277" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(980277)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f980277Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e980277MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUN-2018] Bonul de parcare, achitat la finalul sejurului. N-am mai plătit altceva
foto Zoazore [02.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUN-2018] Parcarea. -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 02.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av980278">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv980278"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=980278">Şterge vot</a></div><span id="v9980278" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(980278)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f980278Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e980278MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUN-2018] Parcarea.
foto Zoazore [02.07.18]
# [50 PMA, fara bonus]P04 [JUN-2018] Spre recepția Magnolia Standard. În 2009, recepțiile erau comune, aici era un lobby. -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 02.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av980279">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv980279"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=980279">Şterge vot</a></div><span id="v9980279" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(980279)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f980279Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e980279MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUN-2018] Spre recepția Magnolia Standard. În 2009, recepțiile erau comune, aici era un lobby.
foto Zoazore [02.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [JUN-2018] ”Firma”. Zice că Garden, dar era și Standard! Sau i-o fi fost lene celei de la ”fron Desk” să ne cazeze? -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 02.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av980280">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv980280"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=980280">Şterge vot</a></div><span id="v9980280" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(980280)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f980280Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e980280MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUN-2018] ”Firma”. Zice că Garden, dar era și Standard! Sau i-o fi fost lene celei de la ”fron Desk” să ne cazeze?
foto Zoazore [02.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JUN-2018] Recepția noastră. Fătuca avea treabă cu telefonul, n-avea timp pentru noi! -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 02.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av980281">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv980281"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=980281">Şterge vot</a></div><span id="v9980281" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(980281)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f980281Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e980281MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUN-2018] Recepția noastră. Fătuca avea treabă cu telefonul, n-avea timp pentru noi!
foto Zoazore [02.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JUN-2018] Treptele spre camera noastră. M-au omorât atâtea trepte! -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 02.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av980282">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv980282"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=980282">Şterge vot</a></div><span id="v9980282" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(980282)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f980282Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e980282MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUN-2018] Treptele spre camera noastră. M-au omorât atâtea trepte!
foto Zoazore [02.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JUN-2018] Surpriză: tricolorul nostru! am înțeles că era pentru un eveniment privat! ziua unui turist român. -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 02.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av980283">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv980283"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=980283">Şterge vot</a></div><span id="v9980283" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(980283)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f980283Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e980283MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUN-2018] Surpriză: tricolorul nostru! am înțeles că era pentru un eveniment privat! ziua unui turist român.
foto Zoazore [02.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JUN-2018] Camera 206. Cele două paturi și etajera dintre ele. Și singura aplică luminoasă. -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 02.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av980284">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv980284"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=980284">Şterge vot</a></div><span id="v9980284" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(980284)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f980284Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e980284MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUN-2018] Camera 206. Cele două paturi și etajera dintre ele. Și singura aplică luminoasă.
foto Zoazore [02.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JUN-2018] Televizorul. Vechiuț, dar se vedea bine. Oglinda și birouașul cu telefon fix și două pahare din sticlă, în țiplă. Sub tv ar fi trebuit să fie răcitorul. Nu mai este! -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 02.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av980285">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv980285"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=980285">Şterge vot</a></div><span id="v9980285" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(980285)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f980285Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e980285MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUN-2018] Televizorul. Vechiuț, dar se vedea bine. Oglinda și birouașul cu telefon fix și două pahare din sticlă, în țiplă. Sub tv ar fi trebuit să fie răcitorul. Nu mai este!
foto Zoazore [02.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [JUN-2018] AC Samsung. Funcționa, dar n-a trebuit. -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 02.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av980286">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv980286"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=980286">Şterge vot</a></div><span id="v9980286" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(980286)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f980286Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e980286MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUN-2018] AC Samsung. Funcționa, dar n-a trebuit.
foto Zoazore [02.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JUN-2018] Din hol spre balcon. Asta era toată camera! În spatele meu este holul cu baia și dulapul. -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 02.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av980287">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv980287"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=980287">Şterge vot</a></div><span id="v9980287" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(980287)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f980287Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e980287MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUN-2018] Din hol spre balcon. Asta era toată camera! În spatele meu este holul cu baia și dulapul.
foto Zoazore [02.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [JUN-2018] Baia. Asta era toată. Se zărește și pragul zidit la duș. Scurgerea era foarte bună, măcar. Și ventilația perfectă. -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 02.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av980288">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv980288"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=980288">Şterge vot</a></div><span id="v9980288" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(980288)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f980288Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e980288MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUN-2018] Baia. Asta era toată. Se zărește și pragul zidit la duș. Scurgerea era foarte bună, măcar. Și ventilația perfectă.
foto Zoazore [02.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JUN-2018] Scurgerea foarte bună. Și-o bucățică de perdea. Nu se făcea apă pe jos. -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 02.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av980289">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv980289"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=980289">Şterge vot</a></div><span id="v9980289" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(980289)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f980289Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e980289MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUN-2018] Scurgerea foarte bună. Și-o bucățică de perdea. Nu se făcea apă pe jos.
foto Zoazore [02.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JUN-2018] Bateria de duș. Curată. Apă caldă la discreție. -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 02.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av980290">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv980290"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=980290">Şterge vot</a></div><span id="v9980290" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(980290)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f980290Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e980290MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUN-2018] Bateria de duș. Curată. Apă caldă la discreție.
foto Zoazore [02.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [JUN-2018] Dușul flexibil. -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 02.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av980291">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv980291"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=980291">Şterge vot</a></div><span id="v9980291" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(980291)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f980291Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e980291MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUN-2018] Dușul flexibil.
foto Zoazore [02.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [JUN-2018] Pe balcon. Am găsit la barul de la restaurant o scrumieră și l-am dotat. Am lăsat scrumiera acolo, pe măsuță, moștenire. -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 02.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av980292">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv980292"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=980292">Şterge vot</a></div><span id="v9980292" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(980292)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f980292Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e980292MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUN-2018] Pe balcon. Am găsit la barul de la restaurant o scrumieră și l-am dotat. Am lăsat scrumiera acolo, pe măsuță, moștenire.
foto Zoazore [02.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [JUN-2018] Uscătorul pentru rufe. Nou și folosit din plin! Că ne-a și plouat! -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 02.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av980293">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv980293"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=980293">Şterge vot</a></div><span id="v9980293" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(980293)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f980293Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e980293MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUN-2018] Uscătorul pentru rufe. Nou și folosit din plin! Că ne-a și plouat!
foto Zoazore [02.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [JUN-2018] Asta vedeam din balcon în față. -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 02.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av980294">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv980294"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=980294">Şterge vot</a></div><span id="v9980294" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(980294)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f980294Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e980294MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUN-2018] Asta vedeam din balcon în față.
foto Zoazore [02.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [JUN-2018] Asta vedeam din balcon la dreapta. -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 02.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av980295">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv980295"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=980295">Şterge vot</a></div><span id="v9980295" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(980295)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f980295Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e980295MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JUN-2018] Asta vedeam din balcon la dreapta.
foto Zoazore [02.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [JUN-2018] Asta vedeam din balcon la stânga. -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 02.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av980296">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv980296"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=980296">Şterge vot</a></div><span id="v9980296" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(980296)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f980296Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e980296MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [JUN-2018] Asta vedeam din balcon la stânga.
foto Zoazore [02.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [JUN-2018] Spre hotel de la piscină. În 2009 am stat în prima cameră de la et 1, cam. 201. Era și-o veveriță prim pomi Acum a plecat și veverița! -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 02.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av980297">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv980297"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=980297">Şterge vot</a></div><span id="v9980297" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(980297)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f980297Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e980297MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [JUN-2018] Spre hotel de la piscină. În 2009 am stat în prima cameră de la et 1, cam. 201. Era și-o veveriță prim pomi Acum a plecat și veverița!
foto Zoazore [02.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [JUN-2018] Piscina mare, traversată de-un pod. Aia nu-i cruce, e un catarg de corabie. -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 02.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av980298">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv980298"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=980298">Şterge vot</a></div><span id="v9980298" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(980298)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f980298Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e980298MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [JUN-2018] Piscina mare, traversată de-un pod. Aia nu-i cruce, e un catarg de corabie.
foto Zoazore [02.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [JUN-2018] Peisaj de la piscină. -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 02.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av980299">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv980299"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=980299">Şterge vot</a></div><span id="v9980299" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(980299)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f980299Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e980299MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [JUN-2018] Peisaj de la piscină.
foto Zoazore [02.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [JUN-2018] Barul sărăcuț de la piscină. -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 02.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av980300">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv980300"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=980300">Şterge vot</a></div><span id="v9980300" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(980300)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f980300Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e980300MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [JUN-2018] Barul sărăcuț de la piscină.
foto Zoazore [02.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [JUN-2018] Ce-a rămas din înghețată. Cea portocalie avea gust de pepene galben. -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 02.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av980301">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv980301"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=980301">Şterge vot</a></div><span id="v9980301" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(980301)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f980301Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e980301MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [JUN-2018] Ce-a rămas din înghețată. Cea portocalie avea gust de pepene galben.
foto Zoazore [02.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [JUN-2018] La piscină. Aici cea mică, pentru copii. -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 02.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av980304">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv980304"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=980304">Şterge vot</a></div><span id="v9980304" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(980304)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f980304Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e980304MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [JUN-2018] La piscină. Aici cea mică, pentru copii.
foto Zoazore [02.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [JUN-2018] Bere la piscină! Paharul din plan apropiat este scrumiera -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 02.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av980307">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv980307"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=980307">Şterge vot</a></div><span id="v9980307" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(980307)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f980307Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e980307MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [JUN-2018] Bere la piscină! Paharul din plan apropiat este scrumiera
foto Zoazore [02.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P29 [JUN-2018] Pe terasă. În fundal, hotel Orhideea. Măcar era curat. -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 02.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av980308">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv980308"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=980308">Şterge vot</a></div><span id="v9980308" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(980308)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f980308Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e980308MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P29 [JUN-2018] Pe terasă. În fundal, hotel Orhideea. Măcar era curat.
foto Zoazore [02.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P30 [JUN-2018] Terasa mare din fața restaurantului, văzută de pe scara care cobora din hotel. V-am spus că m-au omorât scările! -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 02.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av980309">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv980309"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=980309">Şterge vot</a></div><span id="v9980309" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(980309)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f980309Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e980309MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P30 [JUN-2018] Terasa mare din fața restaurantului, văzută de pe scara care cobora din hotel. V-am spus că m-au omorât scările!
foto Zoazore [02.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P31 [JUN-2018] Terasa mare. Mai erau două mici în stânga și-n dreapta restaurantului. -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 02.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av980310">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv980310"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=980310">Şterge vot</a></div><span id="v9980310" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(980310)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f980310Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e980310MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P31 [JUN-2018] Terasa mare. Mai erau două mici în stânga și-n dreapta restaurantului.
foto Zoazore [02.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P32 [JUN-2018] Trepte spre sala mare -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 02.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av980311">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv980311"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=980311">Şterge vot</a></div><span id="v9980311" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(980311)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f980311Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e980311MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P32 [JUN-2018] Trepte spre sala mare
foto Zoazore [02.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P33 [JUN-2018] Aparatele de cafea. Erau patru. -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 02.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av980312">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv980312"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=980312">Şterge vot</a></div><span id="v9980312" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(980312)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f980312Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e980312MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P33 [JUN-2018] Aparatele de cafea. Erau patru.
foto Zoazore [02.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P34 [JUN-2018] Aparatul cu sucuri. Apa era defectă. -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 02.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av980313">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv980313"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=980313">Şterge vot</a></div><span id="v9980313" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(980313)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f980313Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e980313MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P34 [JUN-2018] Aparatul cu sucuri. Apa era defectă.
foto Zoazore [02.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P35 [JUN-2018] Miere, brânză și măsline. -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 02.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av980314">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv980314"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=980314">Şterge vot</a></div><span id="v9980314" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(980314)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f980314Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e980314MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P35 [JUN-2018] Miere, brânză și măsline.
foto Zoazore [02.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P36 [JUN-2018] Fructe. Nu se văd, dar mai erau mere și grapefruit. -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 02.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av980315">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv980315"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=980315">Şterge vot</a></div><span id="v9980315" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(980315)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f980315Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e980315MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P36 [JUN-2018] Fructe. Nu se văd, dar mai erau mere și grapefruit.
foto Zoazore [02.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

[65] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2018 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.351804018021 sec