Sistemul de privilegii AFA: Thailanda, Maldives, Mexic, Cuba – de-acum la preturi privilegiate (doar) pentru utilizatorii AmFostAcolo!

Deoarece pretul vacantelor exotice este – se pare – (mult) mai mic in strainatate comparativ cu preturile oferite de agentiile romanesti, prin colaborarea unei mici agentii din Germania membrii comunitatii AmFostAcolo au la dispozitie preturi privilegiate  pentru vacanta in Thailanda,  Maldives, Mexic / America Centrala (pentru inceput) – in cadrul  Sistemului de Privilegii pe care AmFostAcolo le asigura  membrilor AFA, ca recompensa pentru activitatea lor in folosul comunitatii.

Am solicitat si am primit cateva exemple:

  • Hotel Caribe 3* Varadero (Cuba), All-Inclusive, 7-21.06 (14 zile) pret 1074 euro / persoana
  • Hotel Pinacle Resort Samui (insula Koh Samui, Thailanda), bungalllow 3*, perioada 15-30.06 (2 saptamani) – pret 1117 euro / pers cu mic dejun
  • Paradise Island Resort 4*, North-Male (Maldives), demipensiune, perioada 18.06 – 03.07 (2 saptamani) – pret 1499 euro / persoana

Preturile includ zborul cu avion (din Frankfurt) si contin toate taxele (este pretul final pe care turistul il plateste).

Vacantele sunt organizate si coordonate logistic de gigantii turistici germani TUI, Neckermann Reisen, Schauinsland Reisen etc.

NOTA: desi AmFostAcolo.ro doar intermediaza contactul dintre agentia germana si membrii AFA,  as vrea sa mentionez ca am deosebita incredere in proprietarii agentiei care a facut aceasta oferta membrilor AFA. In fapt, unul dintre proprietari este chiar un (cunoscut) membru al comunitatii :)

Puteti cere o oferta personalizata (pentru un anume hotel sau solicitand consultata in alegerea celei mai buen variante) facand click pe linkurile de mai jos:

[later update]:

Din datele de pana acum, ofertele agentiei din Germania imi par cu cel putin 30-40% mai mici decat preturile existente pe piata romaneasca!

IMPORTANT:  Datorita particularitatilor sistemului de rezervare german, raspunsul il veti primi in termen de aproximativ 24-48 de ore de la solicitare!

====

Facilitatile amintite mai sus fac parte din Sistemul de privilegii oferite membrilor AFA, sistem ce  se va extinde in curand cu noi componente – detalii urmeaza a fi anuntate in cateva saptamani.

12 thoughts on “Sistemul de privilegii AFA: Thailanda, Maldives, Mexic, Cuba – de-acum la preturi privilegiate (doar) pentru utilizatorii AmFostAcolo!

  1. dragi doritori de calatorii…ma aflu momentan in vacanta in Bali si Java – bineinteles si pentru a cauta special pentru voi noi destinatii si preturi cat mai scazute! si ma voi intoarce abia pe 30 iunie. Pana atunci va rog sa aveti rabdare in ceea ce priveste ofertele de vacanta. Va multumesc pentru intelegere !

    PS. Cititi aici deja de pe acum jurnalul de calatorie ( pe care il voi actualiza de cum am timp si acces la internet :-))
    pe pagina pami.dordeduca.com

  2. Intr-adevar agentiile de turism romanesti jupoaie turistul de bani (si asa se castiga greu) in loc sa atraga turistii prin preturi moderate, ei adauga pana la 100% la costul cerut de hotelurile din strainatate. Usor usor romanii vor incepe sa capete incredere in rezervarea biletelor de concediu prin internet (si plata cu cardul) de la agentiile straine si site-urile specializate si multe agentii de turism din tara noastra vor disparea pur si simplu din lipsa de turisti.
    RUSINE CAPUSELOR DIN TURISMUL ROMANESC.

  3. Am incercat de multe ori sa fac o rezervare cu o agentie de “afara” insa de tot atatea ori am italnit o problema: biletele de avion. Multi nici macar nu au bucurestiul trecut la rubrica “plecari”!
    In schimb, atunci cand mi-am facut rezervarile direct la hotelurile respective, nu numai ca nu am intampinat probleme, dar am si economisit o gramada de bani sarindu-i pe ai nostri.
    Iar chestia cu cardul e relativa, si eu am fost reticent la inceput, si ca sa fiu sigur ca nu vor fi probleme scriam seria unui card pe care il tineam gol pana ma intorceam, insa nu mi s-a intamplat sa ma vreo problema din acest punct de vedere.

  4. Noi am fost in 2006 in mallorca direct prin TUI, cu plecare din Budapesta. Preturile erau cu 25% mai mici decat ceea ce am gasit atunci la noi

  5. Buna seara! Am trimis de 2 saptamani o cerere de oferta. Cam cat dureaza? Multumesc!

  6. Avand in vedere particularitatile sistemului din Germania, unele cereri pot necesita mai multe zile pentru procesare (pentru a primi un raspuns).
    Doua saptamani mi se pare insa totusi mult, o sa contactez agentia din Germania sa vedem care e statusul cererii tale (dupa cum stii, nu noi ne ocupam de aceste cereri, ci un utilizator, membru al comunitatii, ce intermediaza aceste oferte in beneficiul celorlalti membri)

  7. Pentru a putea sa va facem o oferta concreta cat mai apropiata de ceea ce va doriti, va rugam sa completati forma de cerere cat se poate de concret. Urmatoarele date sunt absolut necesare:
    • Perioada in care doriti sa efectuati vacanta (intrucat tarifele biletelor de avion variaza foarte mult in functie de datele zborurilor, am vrea sa stim si cat de flexibila este data de plecare, pentru a va putea oferi cea mai convenabila varianta de zbor);
    • Durata vacantei (numar de nopti);
    • Numar de persoane
    • Modalitate de transport: traseul pe care doriti sa aveti zborul, sau preferinta pentru o linie aeriana (daca aveti);
    • Tipul de cazare: hoteluri/resorturi 5*, 4* sau 3*;
    • Regimul meselor: all inclusive, full board, half board, doar mic dejun;
    Cererile de forma: nu stiu unde, nu stiu cand , doresc toate ofertele pe o perioada de cateva luni necesita mult mai mult timp pentru a fi prelucrate sau nu pot fi prelucrate deloc. Va multumim pentru ajutor si va uram vacante cat mai placute !

    Dorim sa va facem cunoscut ca membrii afa vor profita de urmatoarele reduceri in functie de statutul lor in comunitate.

    • membru SENIOR reducere 2%
    • membru SILVER reducere 4%
    • membru GOLD reducere 6%
    • membru PREMIUM. reducere 8%
    • membru PLATINUM. reducere 10%
    • PARTENER reducere 15%

  8. Pami draga, toamna trecuta eram in Frankfurt am Main cu amicul meu Feri,am vizitat aeroportul(oras in oras) , loc unde am lucrat si eu in tinerete la lungirea unei piste, si…cea mai mare coada era la ghiseul pentru Thailanda. Ne-am interesat de pret, era o promotie limitata, la 899 euro pentru 14 zile…pai daca mai am ocazia, iau un low cost cu 70 euro de la Cluj si ies mai ieftin decat daca iau bilet din tara…oare care-o fi explicatia? extasezonul? promotia? adaosurile mai mici?

  9. Dorgo,
    explicatia este daca ma gandesc mai bine foarte simpla.
    In Germania ai circa 40 de zile platite pe an concediu ( inclusiv zilele de sarbatoare).
    Vremea este de multe ori mizerabila ( anul acesta lunile iunie, iulie si inceputul lui agust au fost foarte reci si ploioase )
    Agentiile de turism au o istorie foarte lunga – de ex. LTU ( care inseamna in traducere firma de transport aerian )
    sau TUI ( uniune turistica internationala ) sau deschis imediat dupa al doilea razboi mondial.
    In consecinta nemtii sunt un popor ce ocupa unul dintre primele locuri ca si turisti in lume ! Numarul mare de vanzari face ca preturile sa scada ( si din cauza ca concurenta pe piata agentiilor este f. mare )ceea ce face ca numarul calatoriilor sa creasca, ce duce din nou la preturi tot mai mici…simplu nu ? Fac glume…Dar adevarul este ca astfel de preturi sunt la ordinea zilei..de aceea doresc sa va ajut sa profitati si voi de ofertele germane !

  10. Draga Pami, multumesc mult…eu eram convins ca TUI inseamna Turismus Urlaub International,dar tot pe-acolo este…multumesc pentru informare…si la noi in tara a fost o vara urata…si am plecat 2 saptamani in Grecia, in iunie, de Pasti, in Bulgaria, acum iarasi 10 zile la Meteora + Corfu si …gata concediul meu de odihna…pentru anul viitor ma gandesc la Thailanda si de obicei iau early booking in februarie-martie pentru mai-iunie…
    Calin

  11. am citit mult impresiile de prin toate saiturile si chiar de aici, am cautat cu sotul meu oferte timp de luni de zile pt a vedea care sunt preturile si care ar putea fi costul unui concediu prin caraibe,
    mare mi-a fost mirarea sa vad diferentele mari de preturi oferite de agentiile pe care le-am contactat… am ramas ft dezamagita de faptul ca pt 7 zile ofertele sunt ft ft ok bune… daca am cerut inca 7 zile adica 14,15 zile pretul a crescut enorm…
    si cel mai rau lucru in care ne-am blocat si am renuntat la multe oferte a fost motivul ca lagaturile oferite din romania spre insule au lasatr enorm de dorit… toate cu escale cine stie pe unde si chiar cu intrerupere de o noapte prin diferite orase unde urma sa ne ambarcam a doua zi din nou… adica o zi pierduta plecand una la intoarcere…
    dupa ft multe oferte care ne-au dezamagit in final cu durere de cap, oboseala si saturatie am cumparat un bilet spre punta cana, bavaria cu plecare din cluj, escala din germania in aceeasi zi spre punta cana fara sa mai fim nevoiti sa pierdem o zi cine stie pe unde etc… pretul pt o pers pt 15 zile este de 1830 euro inclus zborul din cluj… all inclusiv, 5 steele.. toate taxele platite absolut.
    sper sa vin cu vesti bune si sa va tin la curent cu lucruri si impresii bune, stiu cat este de important fiecare comentariu scris aici si stiu ca ajuta ft mult… ma ajutat si pe mine enorm,enorm… cum auzeam de o locatie cum intram aici sa citesc impresiile… ma bucur mult ca v-am gasit…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.