Vino sa-ti alegi o vacanta ieftina de Pasti la Targul de Turism Vacanta Constanța

Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA), Asociația Națională a Agențiilor de Turism (ANAT) și Maritimo Shopping Center invită pe constănțeni la a VIII-a ediție a Târgului de Turism „Vacanța”, cel mai mare eveniment de profil din zonă în domeniul promovării turismului, ce va avea loc în perioada 11 – 13 martie. Pe o suprafață de 183 de metri pătrați, 24 de firme își vor face cunoscute ofertele pentru vacanța 2016, la Maritimo. Cei care vor trece pe la târg se vor putea bucura de o mulțime de oferte spectaculoase în cele mai tari destinații ale momentului.
Constănțenii vor putea profita în cele 3 zile de târg de oferte speciale de first booking și early booking de 20 – 25%.
De asemenea, aceștia vor putea alege între pachete turistice pentru Sărbătorile Pascale şi 1 Mai, city break-uri, circuite turistice, vacanţe de relaxare, tabere şcolare şi nu în ultimul rând, Oferte Speciale pentru planificarea vacanţei de vară în 2016.

DSCN0198

 

În structură avem 9 agenții tur-operatoare din România, dintre cele mai importante de pe piață, și o agenție tur-operatoare din străinătate, avem 7 unități de cazare turistică, 3 companii de transport aerian, este prima dată când avem 3 companii aeriene la târg: Turkish Airlines, Blue Air și Tarom, 4 asociații de dezvoltare și promovare a turismului și Autoritatea Națională pentru Turism (ANT)„, a precizat directorul general al CCINA, Ion Dănuț Jugănaru.

DSCN0208

Prezent la conferinţa de presă, Aurelian Marin, preşedintele ANAT, a declarat că târgul de turism de la Constanţa este mai greu de organizat decât alte târguri din ţară, dat fiind faptul că un mare număr de constănţeni nu pleacă în vacanţă, vara. Referindu-se la tendinţele din industria turismului.
Aurelian Marin a arătat că vânzările sunt în creştere pe toate destinaţiile, dar se remarcă o preferinţă mai accentuată a românilor pentru Turcia, Grecia şi Bulgaria. Reducerile oferite în perioada vânzărilor timpurii se situează între 25% şi 45%.
Trebuie să spunem că vânzările de vacanțe sunt în creștere în agențiile de turism pe toate destinațiile. Au apărut destinații noi pentru zboruri din București, de exemplu Croația și Portugalia, au apărut chartere suplimentare. Se mențin în preferințe Turcia, Grecia, Bulgaria, România rămâne și ea o zonă preferată, dar există o cerere accentuată pentru destinații calde în perioada iernii„, a spus președintele ANAT, Aurelian Marin.
Marius Rusescu, director de marketing, în cadrul Maritimo Shopping Center Constanţa (gazda târgului) a anunţat că în seara de 11 martie, începând cu ora 18, complexul comercial va găzdui concertul „Vestitorii primăverii”, la care sunt invitaţi toţi constănţenii.
Cei trei tenori, Andrei Baican, Doru Iftene şi Marius Eftimie, binecunoscuţi la nivel naţional, vor fi acompaniaţi de orchestra condusă magistral de maestrul Ion Tiţa Bibu.

Constănțenii pot vizita târgul între orele 10.00 și 22.00, ocazie cu care se pot înscrie la tombolă, unde pot câștiga premii importante.
Companiile şi organizaţiile înscrise până în acest moment la Târgul de Turism “Vacanţa” Constanţa, 11 – 13 martie, de la Maritimo Shopping Center, sunt Autoritatea Naţionalî pentru Turism, Paralela 45, Falcon Travel, Vacanţa de Vis, Happy Tour, Christian Travel, Kusadasi, Tui Travel Center, ExpoLitoral, Malta Travel, Solvex –Bulgaria. Unităţi de cazare: Marina Regia Residence – Mamaia Nord; Bacolux Hotels – Băile Herculane – Craiova – Buşteni, Hotel Peştera – Dâmbovița; Hotel Aro Palace – Braşov, Hotel Turist Suior – Baia Sprie – Maramureş; Vila Călimanel – Vatra Dornei. Companii de transport: Turkish Airlines, Blue Air, Tarom. Asociaţii de dezvoltare şi promovare a turismului: Asociaţia Descoperă Straja (Vila Alpin, Cabana Edelweiss, Pensiunea Daiana) – Straja, CarpatMontana – Peştera Ialomiţei – Dâmboviţa. Portaluri de promovare turistice: descoperimromania.ro. Autorităţti locale: Primăria Murfatlar.

Sursa:Lumea Presei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.