“Paradis Land Neptun”- Atracția Litoralului Românesc pentru 2015

Unul dintre cele mai așteptate momente ale debutului de sezon estival 2015 a fost inaugurarea parcului de aventură Paradis Land, deschis în pădurea Comorova din stațiunea Neptun. A fost inaugurat cu ocazia Săptămânii Altfel ca un important indice de interes pentru constănțeni și nu numai, realizându-se programări pentru școlile din județele limitrofe Constanței.

DSC_0105

AmFostAcolo a testat noua atracție a litoralului, într-o zonă în plină dezvoltare  turistică iar  zilele următoare vom reveni cu un articol și multe fotografii realizate în al doilea mare parc de aventuri din România. Ce este clar datorită interesului manifestat de către cei care au petrecut căteva ore acolo, Paradis Land va fi una dintre cele mai spectaculoase tentații a litoralului românesc

DSC_0032

Au fost gândite 11 trasee pe diferite grade de înălțime și risc, astfel cele mai ușoare sunt traseele albe, pentru copii cu înălțimea între 80-120 cm, urmează traseul galben pentru copii cu inaltimea peste 100 cm și cel portocaliu pentru cei cu înălțime peste 120 cm.  Traseele verzi sunt destinate pentru copii si adulții cu înălțime peste 140 cm. fiind concepute de diferite sectoare de înălțime, urmează  trasee albastru, indigo, roșu si negru adresate adultilor cu inaltimea peste 160 cm si cu inaltimi ale platformelor pornind de la 9 metri si pana la maxim 12 metri.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.