București – Bruxelles la doar 9,99 euro/sens

Zilele acestea compania aeriană low-cost Ryanair are o ofertă imbatabilă pe ruta București – Bruxelles: doar 9,99 euro/persoană/sens.

Prețul de 19,98 pentru un zbor dus-întors (care include toate taxele și un bagaj de cabină mare) este mai mult decât rezonabil pentru cei care-și doresc un city break în capitala Belgiei. Despre ce are de oferit acest oraș puteți citi impresii AICI.

Mai trebuie menționat că Ryanair aterizează pe aeroportul Charleroi, situat la distanța de aproximativ 55 de kilometri de orașul-capitală. De asemenea, aeroportul Charleroi poate fi folosit și ca nod de legătură pentru destinații mai speciale ca: Faro, Fuerteventura, Edinburgh, Montpellier sau Tenerife.

După stabilirea perioadei de călătorie și rezervarea zborului puteți apela cu încredere la reprezentanții AmFostAcolo Travel pentru sfaturi și oferte legate de cazare sau obiectivele turistice. Sau, vă puteți descurca pe cont propriu :))

Oferta este valabilă pentru călătorii în luna martie. Din luna aprilie prețul minim pe care-l puteți găsi este de 19,99 euro/sens.

 

3 thoughts on “București – Bruxelles la doar 9,99 euro/sens

  1. Din pacate la simularea pe care am facut-o returul era doar la o saptamina dupa, cam lung pentru un city break;altfel, pretul creste

  2. Din câte văd eu ACUM pentru perioadă mai mică de 6 nopți există posibilitatea de 9-12 martie (3 nopți) sau 24-26 martie (2 nopți).
    E adevărat, sunt variante disponibile în cursul săptămânii. În general aceste oferte nu sunt lansate doar pentru perioada weekendului tocmai pentru că atunci cererea este mai mare.

  3. De la Bruxelles dati si o fuga pana la Bruges, Venetia Nordului! Orasul e un paienjenis de artere pe apa…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.