Completarea sistemului PMA prin definitivarea sistemului de ranguri; rente de vacanţă pentru CONSULI şi AUGUŞTI :)

De astăzi, Sistemul PMA este completat cu două noi statute (“rank”-uri, ranguri) utilizator:  CONSUL şi AUGUSTUS

1. când total PMA acumulate atinge pragul de 7.000.000 PMA, un utilizator primeşte
– rangul (statutul) de CONSUL
– un set de 3 vacanţe (una pe an) în valoare de maxim 400 de euro fiecare :-).
Cu condiţia ca în fiecare din aceşti ani să acumuleze minim 10.000 PMA

2. Pentru a deveni AUGUSTUS, un utilizator trebuie să adune 10.000.000 PMA
– din acel moment, primeşte o rentă de vacanţă de 500 euro / an, timp de 5 ani :-) = câte o vacanţă de maxim 500 euro în fiecare an. Necondiţionat de nimic – chiar dacă nu mai scrie, după atingerea statutului de august, niciun cuvânt pe AmFostAcolo, de exemplu.

  • Notă: vacanţele se acordă sub formă de vouchere / bilete de vacanţă (emise de AmFostAcolo.Travel sau partenerii AFA) și trebuie valorificate de către utilizatorul respectiv sau de familia extinsă şi/sau prieteni; eventuale cereri de echivalare în numerar nu sunt acceptate.

Sistemul complet de “rank”/uri îl puteţi consulta aici

4 thoughts on “Completarea sistemului PMA prin definitivarea sistemului de ranguri; rente de vacanţă pentru CONSULI şi AUGUŞTI :)

  1. Iata Clasamentul AFA “all time”…
    1 iulianic – 6.118.693 puncte
    2 dorgo – 4.244.861
    3 Diaura – 3.780.304
    4 Michi – 3.712.302
    5 Costi – 3.624.654
    6 georgiana – 3.614.046
    7 ionescunic – 3.595.998
    8 pepsi70ro – 3.499.779
    9 Dragos – 3.282.491
    10 magdalena – 3.273.873

    Big-Boss, ideea ta cu “renta turistica viagera”, nu e rea, dar are cateva puncte “sensibile”, care ar trebuie discutate pe larg, pe sait, acolo pe bulevardul Magheru si Piata Victoriei, sub forma unui review, nu doar pe Forum, care este un fel de sosea a Oltenitei, o straduta periferica pe care nu se plimba mai nimeni.
    In primul rand in ritmul acumularii actuale de puncte (dificil) si scaderea numarului de vizualizari per rw – impresia ta, sa zicem “de calatorie” (care este ceva mai bine punctat decat cea cu profil “hoteluri-restaurante”), dispare repede de pe monitor, n-ai cum s-acumulezi 7.000.000 de puncte, decat in 3-4 ani…
    Eu propun scaderea plafonului viager, la 6.000.000 si la 9.000.000 de puncte.
    In 3-4 ani, putem s-o “mierlim” ori noi, ori saitul… eu am trecut prin asa ceva pe alt sait de publicitate turistica (n-am dat coltzul eu) ci saitul (stii tu care), sait pe care am fost primul si am si luat si ceva premii, dar cand era sa iau grosul premiilor, s-a pus lacatul pe usa saitului.
    Un lucru bun, acum, ar putea fi reintrarea celor trei “grele” ale saitului din perioada anterioara, @Georgi, @Ileana si @Magdalena, ceea ce-ar ridica flagrant nivelul calitativ si numarul de vizualizari de pe AFA. Stiu ca au scrius mult pe bloguri, la fel si @popescuborsa are multe review-uri noi, realmente fantastice, care le-ar putea aduce aici.
    Pe de alta partea, cei ce se vor apropia de “pragul viager”, vor incepe din nou “periutismul” si formarea de bisericute sau votarea reciproca. Fiind in joc interese majore, va dispare linistea si pacea acutala, vor apare din noi tensiuni pe sait, care se vor rasfrange in capul tau si-al webilor. Poate ca mai bine ar fi de procedat astfel…
    “Bun, OK, ti-ai adus o contributie importanta la bunul mers al saitului, ai tras, ai scris ani la rand, ai calatorit, ai postat fotografii, etc”…fixam un prag… sa zicem 5 milioane de puncte… cine-l depaseste, are o croaziera sau un super-sejur undeva… ai depasit 6 milioane de puncte… ai iarasi un premiu mare… samd… poate ca va fii usoor sa atingi primul prag, dar urmatoarele, e din ce in ce mai greu… puncte multe au doar persoane trecute de 50 de ani, ori dupa aceasta varsta, entuziasmul de a scrie si chiar de a te urni din casa, scade… gandeste-te cand vor prinde pragul viager cei tineri, ce au acum 20-30 de ani?. Poate peste 6-7-10 ani…
    Nu vad in urmatorii 2-3 ani, decat o singura persoana care sa ia “renta viagera”, @Iulia Nic, care si-o merita din plin! Poate c-ar mai fi o varianta… valoarea rentelor viagere, sa fie transformate in mai multe premii saptamanale, care vad ca sunt cele mai gustate de uzeri… in fine, e mult de discutat, as fi curios sa aflu si parerea altora…

  2. Eu am doar o nedumerire ce nu are legatura cu sistemul de puncte pentru ca eu din pacate nu am timpul necesar sa scriu ce si cate am vazut….
    Regulamentul permite ca o persoana care scrie pe un blog si ale 1-2-5-9 site-uri diverse impresii, pareri despre o locatie are voie sa le treaca si aici?

  3. @cristianam: Permite, însă în limita a maximum 2 per săptămână.
    Articolele care depăşeşc această limită sunt retrase din concurs (pot fi votate doar simbolic)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.