Operaţiunea “Moş Crăciun” – 2013

În fiecare an site-ul AmFostAcolo.ro a iniţiat şi desfăşurat campanii umanitare, în special pentru copiii sau bătrânii necăjiţi, cu mai puţină şansă şi lipsiţi de mijloacele unui trai minim decent. Viaţa este din ce în ce mai grea, oamenii nu mai sunt atât de deschişi la suflet precum erau în urmă cu câţiva ani, însă sunt sigur că sufletul nostru a rămas acelaşi şi întotdeuna vibrăm când vedem un copil necăjit când se bucură, când primeşte o jucărie, o hăinuţă groasă sau o ciocolată. Suntem OAMENI şi avem datoria de a ne apleca sufleteşte asupra unor oameni cu mai puţină şansă, asupra unor copii al căror zâmbet este din ce în ce mai rar. ce-cadouri-poti-darui-in-fu-1

Ne place luna decembrie, ne place să împodobim bradul în Ajun, ne arătăm bucuria momentului iubindu-i pe cei dragi, le cumpărăm  multe lucruri frumoase, însă de multe ori uităm să ne amintim de sărmanii care poate nu au ce mânca de Crăciun sau care şi-au pierdut orice speranţă de a crede în Moş Crăciun şi de a primi cadouri.

Există astfel de oameni, iar pentru ei Crăciunul este o perioadă în care simt cel mai acut lipsa speranţei, singurătatea şi pe …Moş Crăciun. Însă Moş Crăciun EXISTĂ!  Stă în puterea noastră să redăm pentru acei copii, magia Sărbătorilor de iarnă.

Pe forum http://amfostacolo.ro/cafenea/index.php?/topic/264-operatiunea-mos-craciun-2013/ am deschis un topic pentru această campanie, puteţi participa la ea sau puteţi organiza fiecare în zona de care aparţineţi ceva asemănător.  Important este să vă împlicaţi şi să dăruiţi o speranţă, o şansă.

Moş Crăciun EXISTĂ! Este în fiecare din noi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.