Category Archives: Recomandari

Cele mai bune 25 restaurante din lume — în viziunea TripAdvisor

Europa conduce detașat în topul celor mai bune restaurante din lume, publicat recent de TripAdvisor — 5 dintre locurile din “Top 10” sunt europene (Asia are 2 poziții, America de Sud, Africa și Noua Zeelandă – câte 1 restaurant)Țările europene și-au adjudecat, dealtfel, partea leului; cu 13 restaurante premiate, au “acaparat” mai bine de  jumătate din pozițiile din clasament — Franța, Spania, Marea Britanie și Italia  sunt reprezentate fiecare prin câte 3 restaurate, iar Olanda prin unul.Mai sunt prezente , în top 25: America de Sud – cu 2 restaurante (Cancun / Mexic, Lima / Peru și Buenos Aires / Argentina),  China — cu 2 restaurante,  Statele Unite, cu 2 restaurante (ambele din New York) etc.Restaurante excelente, de “top 10”, mai au Africa de Sud (locul 6!), Noua Zeelandă, Thailanda.Clasamentul complet – “Top 25 Finest World’s Restaurants”

1. Au Crocodile, Strasbourg, France
2. Martin Berasategui, Lasarte, Spain
3. El Celler de Can Roca, Girona, Spain
4. Restaurant Sat Bains, Nottingham, UK
5. Restaurant Benazuza, Cancun, Mexico
6. La Colombe, Constantia, South Africa
7. TRB Hutong, Beijing, China
8. Ristorante Villa Crespi, Orta San Giulio, Italy
9. The Grove, Auckland, New Zealand
10. David’s Kitchen, Chiang Mai, Thailand
11. Adam’s, Birmingham, UK
12. Maido, Lima, Peru
13. Indian Accent, New Delhi, India
14. Restaurant Christopher Coutanceau, La Rochelle, France
15. Belmond Le Manoir aux Quat’Saisons, Great Milton, UK
16. Gabriel Kreuther, New York City, US
17. Ristorante Lido ’84, Gardone Riviera, Italy
18. Epicure, Paris, France
19. Azurmendi, Larrabetzu, Spain
20. Ciel Bleu Restaurant, Amsterdam, The Netherlands
21. I Latina, Buenos Aires, Argentina
22. Da Vittorio, Brusaporto, Italy
23. Tin Lung Heen, Hong Kong, China
24. Europea, Montreal, Quebec
25. Daniel, New York City, US

Atenție la chilipiruri! Plus alte info și sfaturi care v-ar putea scuti de (mari) dureri de cap, în alegerea vacanței 2018!

Înainte de toate – menționez că este genul de articol scris PREVENTIV.Slavă Domnului,  anul acesta nu am sesizat cazuri, indicii care să prevestească potențiale alte falimente, insolvențe, ȚEPE în domeniul turistic.Dar nu se știe niciodată, e bine să fiți oricum în temă / mereu prevăzători.

  1. ATENȚIE LA CHILIPIRURI! Dacă primiți o ofertă cu totul ieșită din comun, ca preț, nu vă bucurați DIRECT că “l-ați prins pe Dzeu de picior” :)- Verificați prima dată dacă o ofertă cât de cât asemănătoare (ca nivel preț) este de găsit la minim un alt vânzător!Dacă nu găsiți nimic măcar asemănător, în altă parte — 99% ceva e necurat acolo.

    Fie e o țeapă premeditată, fie cel care face această ofertă vinde intenționat în pierdere – având, de obicei, probleme financiare grave;  FOARTE MARE risc  de faliment / va intra în insolvență,  mai devreme sau mai târziu,  deși evident nu și-ar dori asta.În acest caz, poate aveți noroc și plecați înainte de “viitură”;  poate nu…

-2. Dacă hotelul / sejurul găsit l-ați găsit, din “prima strigare”, la un preț de 1.000 euro, atunci toate ofertele normale, oneste vor fi în jur de 1000 de euro, plus/minus 40-70 euroNu vă așteptați (știu că mulți o fac!) să găsiți variante cu 3-400 de euro mai ieftine!Fie veți pierdeți timp inutil, fie vă veți expune la țepe!INFO: toate agențiile de turism ONESTE au aproximativ aceleași prețuri .Simplificând, e  prețul de vânzare impus de hotel + un comision.Prețul cu care un hotel vinde pe o aceeași piață – de exemplu piața est-europeană –  este același (pt  toate agențiile!)Iar comisionul mediu, ăn marea majoritate, posibil majoritatea covârșitoare  a cazurilor,  este scris cu o singură cifră!(de exemplu undeva între 5 și 7%)Dacă veți găsi undeva preț cu peste 10% mai ieftin față de media celorlalte oferte, atunci se aplică punctul 1 – cel referitor la chilipiruri/țepe.-3. Nu alegeți EXCLUSIV pe criteriul “prețul cel mai mic”.  Eu unul nu o fac nici măcar atunci când îmi cumpăr ciorapi!:) — Voi?În unele, posibil destule cazuri — prețul respectiv (“cel mai mic”) este real, nu e o țeapă.(Bine, nu mă refer aici la prețuri cu “200-300 de euro mai mici” ci la cazul NORMAL, cu 10-20 – 40-70 euro mai mic).Însă ofertantul respectiv – fie că e agenție, fie că e hotel etc – este clar disperat după ceva. Ok, acel “ceva” poate să fie nevoia de “a intra pe piață”, cu o politică de prețuri mai agresivă, limitată în timp – acesta ar fi “cazul fericit”.Cazurile nefericite sunt însă mult mai multe și indică, de obicei, probleme (grave) în administrarea acelei afaceri (agenții/hotel)Vă întreb: ați văzut sau auzit de falimente sau țepe la agențiile sau hotelurile are vând la “preț mare” sau obișnuit, normal?Falimente sau “țepe” au dat cei care au vândut “cu cel mai mic preț”!4. Puneți întotdeauna “răul înainte” și luați în calcul  și varianta “Shit happens”.Mai pe românește, probleme grave pot apărea, cu intenție, premeditare sau absolut fortuit (întâmplător).Ce se întâmplă în aceste cazuri, dacă apar, cum vă veți descurca?Sunteți asigurați?Medical, în primul rând, dar nu numai!

  • achiziționați din timp (MUSAI chiar de la cumpărare sejur! e cel ami covanabil, de departe financiar) asigurări medicale, storno etc
  • verificați dacă furnizorul este asigurat în caz de insolvență / faliment!Obligatoriu în cazul agențiilor!
  • ați primit factură/contract? Dacă nu, FOARTE probabil NIMENI nu vă va  putea ajuta (despăgubi etc), în caz de “accidente”!

“Paşaport” (card turistic) pentru bisericile fortificate săseşti din Transilvania

În această săptămână a fost lansat pentru al doilea an consecutiv Paşaportul turistic al bisericilor fortificate din Transilvania, un instrument care şi-a dovedit valoarea anul trecut, când aceste obiective turistice au fost vizitate de aproximativ 500.000 de turişti, cei mai mulţi dintre ei din Germania şi Austria. Dacă în urmă cu un an cardul/paşaportul turistic cuprindea în jur de 40 de biserici fortificate din şase judeţe din Transilvania, anul acesta numărul lor a crescut cu zece, astfel încât turiştii se pot bucura de mai multe locuri dornice să-şi prezinte secretele.

s560x316_card

Stefan Cosoroaba, reprezentant Biserica Evanghelica: „Avem toate bisericile din orasele mari – Sibiu, Brasov, Bistrita, Sighisoara, Medias… Avem si cele mai interesante din punct de vedere UNESCO  cum ar fi Viscri.”

Preţul acestui card este de 50 de lei sau 11 euro, la fel ca anul trecut, însă spre deosebire de 2015, în acest an s-au încheiat parteneriate cu mai multe pensiuni, hoteluri şi restaurante, evenimente, etc. care oferă reduceri celor care aleg achiziţionarea acestor carduri  tip Transilvania Card, iar ghizii sunt pegătiţi să ofere asistenţă turiştilor în acest sens.

cetatea-si-biserica-de-la-prejmer-465x390

Valabilitatea lor este de aproape şase luni, între 27 aprilie şi 15 octombrie şi sunt de trei tipuri. Cel roşu se adresează partenerilor, acesta fiind în ediţie limitată, cel verde care se va vinde în punctele turistice sau la bisericile fortificate şi cel albastru, care poate fi achiziţionat doar de pe internet.

În 2015 cele mai vizitate biserici au fost Biserica Neagră din Braşov, Biserica Evanghelică din Sibiu urmată de cea mai mare biserică fortificată din sud-estul Europei Prejmer şi de Biserica din Deal, de la Sighişoara. În 2016 se speră ca şi alte biserici fortificate să fie promovate, în acest sens Consistoriul Superior al Bisericii Evanghelice adoptând o strategie de atragere a turiştilor români şi străini.

1-Cetatea-Sighisoarei

Dacă anul trecut, mai bine de jumătate dintre turiştii care au vizitat Bisericile Fortificate au fost cetăţeni străîni, în acest an se doreşte ca numărul lor să crească cu peste 20%, iar cetăţenii români să vină să cunoască istoria Transilvaniei în acelaşi procent ca al turiştilor străini, dacă nu mai bine.

Pentru mai multe informaţii legate de modul de achiziţionare al cardurilor, de orele de program ale Bisericilor Fortificate, de planificarea călătoriei pe hartă şi de obiectivele cele mai apropiate de zona  unde începeţi călătoria, vă invităm să accesaţi următorul link Transilvania Card.

Haideţi să descoperim împreună Sufletul Transilvaniei!

 

[shareB]

Reduceri pentru toate zborurile Blue Air

Blue Air ți-a pregătit REDUCERI pentru toate biletele de avion!

promo_RO_logo9

Intră pe www.blueairweb.com între 5-7 iunie și prinde promoția: 14,99% reducere pentru toate destinațiile Blue Air.

Perioada de călătorie este 5 iunie – 24 octombrie 2015.

Grăbește-te și rezervă-ți biletele pe www.blueairweb.com, la Call Center sau la Agențiile Blue Air și cele partenere.

Blue Air, zbori așa cum îți dorești!

 

[shareB]

PROMOȚIE PUZZLE ROOMS: 30 de lei pentru 31 de zile! – în luna mai

PROMOȚIE: 30 de lei pentru 31 de zile! Puzzle Rooms vă așteaptă în luna
mai cu o ofertă specială. Cei care își fac programări în intervalul 1
mai – 31 mai plătesc prețul unic de 30 de lei de persoană! Așadar, timp
de 31 de zile, puteți profita pentru a ne face o vizită în sediul nostru
din strada Grigore Cobălcescu numărul 36, acolo unde veți putea
participa la unul din jocurile noastre de evadare, Apartamentul 13 și
Piramida Egiptului.

_ALX4183
Apartamentul 13 – Misterul unei crime de rezolvat, o cheie de găsit. Totul în 60 de minute.

Cum se joacă

Deși sunt nou apărute în țara noastră, jocurile de evadare (Room Escape)
au devenit apreciate extrem de rapid deoarece sunt distractive și
provocatoare. În principal, e nevoie de logică, simț de observație și de
o echipă de prieteni care să te însoțească în aventura ta. Echipele pot
avea între două și cinci persoane și, cu cât sunt mai mari, cu atât
crește și distracția. Odată intrată în cameră, echipa se va vedea
blocată înăuntru și va avea 60 de minute la dispoziție pentru a evada.

_ALX3895
Egypt – Pe urmele lui Indiana Jones, evadare din piramida egipteană. Și acesta tot în 60 de minute.

Jocuri de adulți și de copii

La Puzzle Rooms nu doar adulții se distrează, ci și copiii. Aceasta
deoarece jocurile noastre de evadare se adresează și celor mari, și
celor mici, Puzzle Rooms fiind singura firmă de acest tip din România
care are și niveluri adaptate pentru vârstele fragede. Inițial, noi am
conceput scenariile pentru adulți. Însă aceștia veneau de multe ori
însoțiți de copii, iar micuții ardeau de nerăbdare să intre în camere,
acolo unde, din cauza dificultății jocurilor, nu puteau să se implice
activ. Drept urmare, am conceput diverse variante, mai ușoare, adaptate
pentru diferite vârste, iar acum copiii joacă și părinții îi asistă. :)

Vă așteptăm cu drag!

 

[shareB]

Transalpina Banatului, aproape de inaugurare!

CARAS-SEVERIN. Noua sosea asfaltata care traverseaza cel mai faimos munte al Banatului de la est la vest, poate fi cheia revigorarii turismului in toata zona. Modernizarea drumului DJ 582 Valiug – Slatina Timis a inceput in urma cu cu 5 ani si trebuia sa fie gata la inceputul acestui an. Neoficial, “Transalpina Banatului“, sau mai bine zis ‘Trans-Semenicul‘, a fost deja inaugurata de soferi.

Practic, cei 36 de km de drum recent modernizat ce leaga Valiugul de localitatea Slatina-Timis completeaza legatura de la Resita la Caransebes, iar muntele Semenic poate fi traversat dintr-o parte in alta. Despre reconstructia acestui drum s-a vorbit ani de zile, fiind foarte dorit de localnici, dar mai ales de cei care au ales sa investeasca in turismul din zona, pentru ca scoate locul din izolare si reprezinta o alternativa mai scurta pentru turistii care vin din alte parti ale tarii sa vada minunile naturale ale Banatului Montan.

Mai mult, noua varianta de a ajunge pe varf ar putea fi mai atractiva chiar si pentru timisoreni sau pentru locuitorii din zona Lugojului, fiind mai rapida si mai la indemana decat vechiul drum prin Resita. In plus, parcurgerea intregului drum Trans-Semenic poate deveni o atractie turistica in sine, asa cum s-a intamplat cu TransAlpina.

Opiniatimisoarei.ro a testat “Trans-Semenicul“, iar prima impresie a fost una excelenta: 60 km de serpentine, aer tare de munte si peisaje superbe, fac ca acest drum sa rivalizeze cu mult mai cunoscutele TransFagarasan sau TransAlpina. Partea buna este ca si vechiul drum de acces dintre Resita si Valiug a fost in mare parte reabilitat, singura zona mai dificila ramanand cea de la iesirea din Resita.

Desi mai lipsesc multe elemente pentru ca noul drum sa fie considerat finalizat, am putut parcurge fara dificultati intreaga distanta. Cu exceptia a cateva zeci de metri de pietris, unde constructorii au intalnit probleme cu terasamentul, drumul este asfaltat complet, iar parapetii sunt montati pe circa jumatate din traseu.

Pentru soferi condusul este o adevarata placere, iar odata ajunsi in varf, peisajele va vor rasplati pe deplin. Intr-o zi senina, de aici se pot admira fara probleme Muntii Retezat.

Cum ajungeti pe Transalpina Banatului?

Pentru a intra pe “Trans-Semenic” se poate merge fie pe varianta veche, de la Resita la Valiug, fie pe varianta noua, pornind la drumul national DN6. Venind dinspre Caransebes, in localitatea Slatina Timis virati la dreapta catre centrul localitatii si de acolo continuati drept inainte, pe langa caminul cultural. Fiti atenti la faptul ca nu exista inca indicatoare care sa arate ca acest drum duce pe Semenic, asa ca, pentru a fi siguri ca nu va rataciti, cereti indicatii de la localnici.

Noua varianta va permite turistilor din alte zone ale tarii sa ajunga pe Semenic mult mai repede. Spre exemplu, de la Deva se poatea ajunge in doua ore, fata de trei cat dura pana acum, cu o scurtare a distantei de 50 km. Turistii care vin din sudul tarii economisesc cel putin o ora de drum, scurtat cu 80 km fata de varianta prin Caransebes. De la Turnu Severin se ajunge acum in circa doua ore.

Proiectul de “Modernizare a DJ 582 Valiug – Slatina Timis”, al carei beneficiar este Consiliul Judetean Caras-Severin, are o valoare totala de 90.862.429,25 lei (circa 20,5 milioane euro), din care peste 86% este finantat de Uniunea Europeana prin programul operational Regio. Presedintele CJ Caras Severin Sorin Frunzaverde facea in luna aprilie o vizita de lucru pe Transalpina Banateana si a fost asigurat de constructori ca, desi in intarziere din pricina iernii, lucrarile se vor incheia complet in aceasta vara.

[shareB]

Cadou Blue Air de 1 Iunie – copilul tău călătoreşte gratuit

Sărbătoreşte copilăria alături de Blue Air şi fă-i cadou micuţului o vacanţă de neuitat!  De astăzi, 30 mai,  până duminică 1 iunie, intră pe www.blueairweb.com, cumpără minim 1 bilet pentru un adult, iar copilul tău călătoreşte gratuit*.Blue Air - o companie aproape de inima ta

Perioada de călătorie este 30 Mai – 25 Octombrie 2014.

Grăbeşte-te şi rezerva-ţi biletele pe www.blueairweb.com, la Call Center sau la Agentiile Blue Air şi cele partenere.

Blue Air, o companie romaneasca aproape de inima ta

*promotie valabila pentru copii cu vasta cuprinsa intre 2 – 18 ani, copii vor achita doar taxele de aeroport.

[shareB]

.

AmFostAcolo vă invită la spectacolul extraordinar Tudor Gheorghe: Pelerini in tara nimanui (marți, 26.11, ora 19, sala Radio, București) – musai să-l vedeți!

Asociaţia Culturală ,,REGAL D’ART“ îşi propune, cu devotament şi profesionalism, investind experienţa dobândită prin toate proiectele culturale realizate, să promoveze o serie de evenimente ce nu vor avea alt scop decât acela de a plasa arta pe locul meritoriu.300x250
Astfel, debutul acestor proiecte grandioase îl reprezintă spectacolul celui ce a definit conceptul de ,,muzică şi poezie“ în alăturare, într-o poveste armonioasă, incontestabilul TUDOR GHEORGHE – ,,PELERINI DIN ŢARA NIMĂNUI“.
 
Tudor Gheorghe este un maestru al scenei, pe care o stăpâneşte, reuşind, prin genialitatea-i interpretativă, să capteze valori, să incendieze conştiinţe cu mesaje nobile. Tudor Gheorghe e fără corespondent, e un exponent demn şi onest, un năvalnic şi năucitor pelerin prin tărâmuri de nicăieri, un simbol pentru atâtea generaţii, un bun de patrimoniu naţional.
Artist polivalent, fiind în acelaşi timp actor, muzician şi compozitor, maestrul Tudor Gheorghe are unicitatea pe care orice artist, orice iniţiat ce zămisleşte arta, din glorificate inspiraţii, o râvneşte, căci a fi unic este într-adevăr cea mai împovărătoare misie pe care existenţa ţi-o conferă, tu având responsabilitatea de a fi în permanenţă altfel, încercând să păstrezi demnitatea şi esenţa mesajului artistic.
Cu o cariera impresionantă, inegalabilul Tudor Gheorghe demonstrează, înmărmurind şi salcâmii, că arta poate fi într-atât de limpede, de clară şi complexă, încât însăşi profunzimea ei uimeşte, năuceşte, într-un  mod excepţional.
În spectacol, alături de maestrul Tudor Gheorghe, va evolua pe scenă, într-un melanj melodios, orchestra ,,NOVA MUSIC“ dirijată cu măiestrie de compozitorul şi orchestratorul Marius Hristescu.
Provenind dintr-o familie de muzicieni, emeritul dirijor Marius Hristescu este un virtuos în manevrarea sunetelor ce completează atât de armonios actul artistic al celui ce este supranumit ,,cameleonul sublim “.
Cu o bogată activitate componistică, cât şi interpretativă, Marius Hristescu conferă substanţă unor versuri prin muzica-i provenită parcă din alte emisfere, reuşind astfel, de mai bine de 14 ani, să realizeze împreună cu maestrul Tudor Gheorghe spectacole unice, dominate de trăiri înalte, emoţie şi rafinament.
ORCHESTRA ,,NOVA MUSIC”:
Loredana Aldea (sopran I), Amalia Aldea (sopran II), Florentina Puşcoi (alto), Monica Baran (vioară I), Oana Ruse (vioară II), Anca Pavel (violă), Corina Ciuplea (violoncel), Bogdan Drăniceanu (contrabass), Marcela Onofrei (oboi), Mihai Pintenaru (clarinet), Dorinel Vasile (pian), Ionuţ Drăniceanu (chitară), Lucian Simion (percuţie).
 ,,PELERINI DIN ŢARA NIMĂNUI“  – poate fi descris ca un regal al muzicii şi-al poeziei, o veritabilă amprentă pusă asupra toamnei târzii din genialitatea a doi mari făuritori ai emoţiei – Grigore Vieru şi Mircea Micu.
Doi autori ai poeziei ce transpun în cuvânt dorul şi lumina, uimirea şi înţelepciunea, vor fi prezentaţi, în manieră proprie, inconfundabilă, de către maestrul Tudor Gheorghe.
Spectacolul va beneficia de o sonorizare asigurată de echipa de profesionişti a Societăţii Române de Radiodifuziune, asistată de inginer Cristian Ilina şi Gabriel Simion.
Accesul în sală se va face începând cu  ora 18.30, urmând ca spectacolul să înceapă la ora 19.00. Nu este permis accesul cu camere foto profesionale. Înregistrările video sunt interzise
pe toată durata concertului.

Aleasa pretuire PARTENERILOR/SPONSORILOR care au sprijinit organizarea evenimentului, prin acest gest de solidaritate, demonstrand ca intr-un veac ce se-ntuneca pana-n cuvinte, mai  e tihna pentru poezie, sa ne alunge indoiala si temerile, sa ne stearga lacrimile.

 * * *

Biletele pot fi achiziționate prin rețeaua EVENTIM (magazinele Germanos, Orange,Vodafone, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești) precum și de pe site-ul eventim.ro:

“Criteriul primei zăpezi” 2013

Criteriul primei zăpezi,  reprezintă cel mai important eveniment international business to business de promovare a turismului din Prahova şi Braşov.

  • Este dedicat specialiştilor din România şi străinătate, având participanţi din peste 10 ţări
  • Îşi propune să prezinte destinaţiile Prahova şi Braşov ca destinaţii ideale pentru turismul activ, respectiv sporturile de iarnă
  • Crează cadrul de întâlnire a cererii cu oferta, prin întâlnirea reprezentanţilor agenţiilor de turism cu cei ai unităţilor de cazare
  • PR pentru destinaţiile turistice, unităţile de primire turişti, domeniile schiabile şi formele de agrement din Prahova şi Braşov
  • Premierea performanţei  în turismul prahovean, respectiv braşovean

download

Programul evenimentului:

Evenimentul în cifre:

  • 135 de participanţi români şi străini din peste 10 ţări la Infotrip, agenţii de turism şi presă
  • 6 staţiuni, 6 domenii schiabile, peste 30 de unităţi de primire turişti
  • Prahova şi Braşov: Sinaia, Buşteni, Azuga, Predeal, Fundata, Poiana Braşov
  • Peste 300 de participanţi la Bursa de turism şi conferinţa conexă
  • 2 Gale ale Premiilor turismului prahovean şi braşovean

Sursa: http://criteriulprimeizapezi.ro/

[shareB]

Târgul de Turism al României 14-17 noiembrie 2013

Ediția de toamna 2013 a Târgului de Turism al României va avea loc în perioada 14-17 Noiembrie în Pavilioanele C1, C2, C4 – C5 – ROMEXPO și se va axa, în principal, pe promovarea ofertelor turistice destinate sezonului de iarnă, atât în România, cât și în străinătate.

La târg vor participa 55 de agenții de turism din România, membre ANAT, Federații din Turism, Asociații de promovare regionale, ANTREC, OPTBR, dar şi hoteluri şi firme din mai multe țări, printre care Bulgaria, Germania, Egipt, India, Iordania, Israel, Italia, Turcia sau Ungaria.

BANNER TTR II Noiembrie (RO)

Paleta ofertelor este pe cât de variată pe atât de atrăgătoare, vor exista reduceri First Minute şi Turbo Early Booking, atât pentru apropiata vacanţă de iarnă, din România şi străinătate, cât şi pentru perioada imediat următoare a Sărbătorilor de iarnă.

Un segment aparte îl constituie vacanţele în staţiunile balneo, aici existând reduceri timpurii de până la 50% din valoarea sejurului, cu achitare integrală pe timpul desfăşurării Târgului.

În fiecare zi se vor desfăşura workshopuri cu diferite teme de actualitate din turism,  susţinute de operatori din turism dar şi de ANAT (TOURISMlink – o poarta catre viitorul distributiei directe in domeniul turismului), ANT (Programul Green Key si promovarea conceptului in industria turismului romanesc),  ASE (“Degustarea vinului, ca exercițiu de cultură”),  Organizaţia Elenă de Turism (“GREECE, A WORLD OF DESTINATIONS”) etc. la care sunt invitaţi toţi cei interesaţi de temele dezbătute.

Programul de vizită va fi joi-sâmbătă între orele 10.00 – 18.00, iar duminică între orele 10.00 – 16.00. Preţul unui bilet este de 15 lei

Harta complexului ROMEXPO e disponibilă pe saitul oficial.

[shareB]