Category Archives: Uncategorized

A început a 8-a ediție a campaniei “Copiii nu se pierd, ajung la Radio Vacanța – Brățara de Vacanță”

A 8-a ediție a campaniei „Brăţara de Vacanţă – Copiii nu se pierd, ajung la Radio Vacanţa!” debutează în acest sezon estival astăzi, 14 iulie, pe plaja de la Mamaia.

32.000 de brățări vor fi distribuite gratuit de echipa Radio Vacanța/Radio Constanța și de voluntarii filialei Crucea Roșie din Constanța pe plajă și în hotelurile și taberele de la mare, iar alte 30.000 vor fi oferite, tot gratuit, familiilor cu copii prin intermediul celor 574 de farmacii Alphega din toată țară.

Astăzi, 14 iulie, și mâine, 15 iulie, echipa Radio Vacanța și voluntarii de la Crucea Roșie vor distribui Brățara de Vacanța pe plaja din Mamaia.

Plecarea a fost de la 09.30 din fața Studioului Radio Constanța/RadioVacanța, iar sâmbătă echipa va merge pe plaja de la Cazinoul din Mamaia, începând cu ora 09.30. Pe lângă acțiunile organizate la Mamaia, vor mai fi și altele la Eforie, Venus, Mangalia și Sulina.

Brăţara este destinată familiilor care ajung în vacanţă în staţiunile de pe litoral, interesate de siguranţa copiilor lor, și grupurilor de copii veniţi în tabără sau cantonament alături de profesori, antrenori sau educatori. Beneficiarii direcţi sunt copiii cu vârste între 0 şi 7 ani, iar brățările de vacanță îi vor ajuta să ajungă mai repede înapoi la părinţi, în cazul în care se rătăcesc.

„Copiii nu se pierd, ajung la Radio Vacanţa – Brăţara de Vacanţă” este unul dintre cele mai importante proiecte de responsabiliate socială demarate de Studioul Regional Radio Constanţa, recompensat de către site-ul amfostacolo.ro cu un premiu de excelență, pentru sufletul acestui proiect, Adelina Tocitu.

Din 2010 au fost realizate peste 182.000 de brăţări, iar în programele Radio Constanţa/ Radio Vacanţa au fost difuzate peste 1.500 de anunţuri despre copiii care s-au rătăcit pe plajă şi care au ajuns înapoi la famiile lor prin intermediul brăţării de vacanţă.

În anul 2010, proiectul a fost nominalizat la gala PR Award România la categoria „Buget Mic/Creativitate Mare”.

Pentru această vară au fost realizate 62.000 de brăţări de vacanţă, model clasic, din hârtie cerată, pe care se trec numărul de telefon al părintelui şi numele copilului, dar şi accesorii pentru plajă, care vor fi oferite, tot gratuit, turiştilor.

            Această ediție a campaniei „Copiii nu se pierd, ajung la Radio Vacanţa – Brăţară de Vacanţă” se desfăşoară în perioada 15 iulie – 15 august 2017.

Sponsorii și susținătorii proiectului sunt farmaciile Alphega, Hartmann și „Crucea Roşie-filiala Constanţa”.

Partenerii acestei ediții sunt I.P.J. Constanța, Asociația Litoral Delta Dunării, Asociația „Ion Movilă“ Eforie Techirghiol, Asociația Națională a Salvamarilor și Scafandrilor Profesioniști, Direcția pentru Sport și Tineret Tulcea.

 

Farmaciile Alphega au luat naştere în anul 2001 având ca scop principal îmbunătățirea calității vieții pacienților și a comunității din care aceștia fac parte, contribuind astfel la îmbunătățirea la scară extinsă a sănătății în comunitățile în care este prezentă. Alphega Farmacie este prezentă în 8 țări și recent a intrat pe piața farmaceutică din România, facilitându-le pacienților accesul la un serviciu de sănătate inovativ și performant. În oricare farmacie Alphega veți intra, puteți fi siguri că veți fi întâmpinați cu multă căldură și veți beneficia de servicii excelente oferite de echipele de farmaciști într-un mod prietenos și profesionist.  

 

Adelina Tocitu, redactor Radio Constanța/RadioVacanta, inițiator și coordonator campanie.

Modificări și PROMOȚII :) în afișarea fotografiilor

După cum ați observat probabil deja, în cadrul „faceliftului sait” au apărut și facilități de prezentare „modernă”  a seturilor de fotografii  („noul slide”) – vezi 2 exemple mai jos

În cadrul acelorași schimbări (majore, de structură) sunt „prinse” și unele modificări referitoare la EDITAREA text foto poze.

 1. EDIT TEXT FOTO va fi de-acum permanent disponibil autorului acelei fotografii .
  Anterior această comandă era posibil fi accesată, de autor, doar maxim 30 de minute de la publicarea acelei fotografii
 • modificarea a fost implementată, pe moment, doar pentru pozele atașate unui review,  în pagina acelui review
  Cu alte cuvinte, autorul unei fotografii poate completa textul foto, corecta eventuale greșeli etc șamd – însă doar în pagina review-ului respectiv (nu și în alte pagini în care acele poze sunt prezentate! — gen „user-foto din destinația X”)

O a doua precizare anunțată în titlu se referă la… o promoție care se adresează goștilor (musafirilor, cititorilor care accesează AFA nelogați – fie pentru că nu au încă un cont pe sait, fie că au, dar nu sunt – pe moment – logați)

Din 2008 și până în prezent, prin politica saitului, pozele la rezoluție mărită sunt accesibile doar utilizatorilor logați. Această poltică NU se va schimba nici pe viitor.

Am hotărât însă ca pentru o perioadă limitată de timp (vezi mai jos) să lansez o:

2. „PROMOȚIE” prin care vizitatorii nelogați (musafirii, goștii) POT accesa pozele la rezoluție mare („mărite”), pentru o perioadă limitată: 

 • între 10.03 – 20.04.2017
 • în fiecare zi de 7 a fiecărei luni din 2017  :-)

„Musafirii” nostri au astfel posibilitatea să „testeze”, pe viu, una din facilitățile de care pot beneficia dacă își creează cont pe sait (link spre pagina creare conthttp://amfostacolo.ro/cn_getdata.php)

Menționez că singura condiție a „promoției” este aceea a unui cont valid (activat) și a accesării pozelor ca logat / autentificat pe sait (nu este necesar să și scrie, ajutându-i astfel pe ceilalți  etc șamd)

Reduceri speciale pentru zborurile Blue Air

promo20_RO_logo

Am crescut împreună şi am devenit cea mai mare companie aeriană românească.

Dorim să vă mulţumim pentru această realizare şi să vă bucuraţi alături de noi cu o reducere de 20% valabilă pentru toate rutele Blue Air din şi către Romania!

Perioada de călătorie este 1 iulie 2016 – 25 martie 2017. Promoţie valabilă intre 1 si 3 iulie 2016.

Puteţi rezerva biletele pe www.blueairweb.com, prin Call Center sau la agenţiile Blue Air şi cele partenere.

Blue Air, zbori asa cum iti doresti!

Vă invităm la TTR, ediţia de primăvară — 25-28 februarie, Romexpo

Ediţia de primăvară a Târgului de Turism al României se va desfăşura la Romexpo între 25 şi 28 februarie 2016 în Pavilioanele C1 – C6. Deschiderea oficială va avea loc joi, 25 februarie a.c., în Pavilionul C3, începând cu ora 11.00.

Comunitatea AmFostAcolo, partener tradiţional media, va fi reprezentată şi în acest an, în standul partenerilor media, din pavilionul C6.

Eu nu voi reuși să ajung în acest an, dar vom folosi și de această dată standul ca “punct de întâlnire” pentru membrii comunităţii AmFostAcolo.

Am deasemenea nevoie de voluntari care să asigure “continuitatea ” acolo…

Mai jos redau comunicatul oficial al organizatorilor

La deschiderea oficială a Târgului vor participa: domnul Mihai Daraban, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a României, un reprezentant al Administraţiei Prezidenţiale, doamna Anca Pavel Nedea, preşedinta Autorităţii Naţionale pentru Turism, domnul Aurelian Marin, preşedintele Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism, domnul Nicu Rădulescu, preşedintele Organizaţiei Patronale a Turismului Balnear din România, domnul Mohammad Murad, preşedintele Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc, şi domnul Gabriel Zamfir, preşedintele executiv al Asociaţiei Naţionale de Turism Rural, Ecologic şi Cultural.

Programul deschiderii oficiale este următorul:

Intervalul orar: 11.00-12.00  

 • Alocuţiune de introducere susţinută de domnul Mihai Daraban, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a României;
 • Alocuţiune susţinută de reprezentantul Administraţiei Prezidenţiale;
 • Moment artistic susţinut de Ansamblul Folcloric Naţional „Transilvania”;
 • Alocuţiune susţinută de doamna Anca Pavel Nedea, preşedinta Autorităţii Naţionale pentru Turism;
 • Alocuţiune susţinută de domnul Aurelian Marin, preşedintele Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism;
 • Alocuţiune susţinută de domnul Nicu Rădulescu, preşedintele Organizaţiei Patronale a Turismului Balnear din România;
 • Alocuţiune sustinută de domnul Mohammad Murad, preşedintele Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc;
 • Alocuţiune susţinută de domnul Gabriel Zamfir, preşedintele executiv al Asociaţiei Naţionale de Turism Rural, Ecologic şi Cultural;
 • Moment artistic susţinut de Ansamblul Folcloric „Junii Braşovului”;
 • Doamna Anca Pavel Nedea, preşedinta ANT, şi domnul Mihai Daraban, preşedintele CCIR, acordă premiul pentru activitatea de incoming;
 • Discurs susţinut de câştigătorul premiului pentru activitatea de incoming;
 • Tăierea panglicii.

   Intervalul orar: 11.00-12.00  

 • Turul oficial al Târgului de Turism al României.

           Ora 13.00

 • Conferinţă de presă organizată de Autoritatea Naţională pentru Turism la standul ANT din Pavilionul C3.

Evenimentele organizate la fiecare stand în parte pot fi consultate pe pagina web oficială a târgului, www.targuldeturism.ro, la categoria Manifestări conexe.

Programul Târgului de Turism al României cuprinde şi o serie de conferinţe destinate tuturor celor care îşi desfăşoară activitatea în acest domeniu, dar şi vizitatorilor. Joi, 25 februarie a.c., Camera de Comerţ şi Industrie a României organizează începând cu ora 12.00, în Sala Bălcescu, conferinţa „Implicaţiile modificărilor legislative din domeniul fiscal pentru agenţii economici din sectorul turistic şi industria hotelieră”, Academia de Studii Economice prin Facultatea de Business si Turism invită publicul la seminarul „Bucureşti: timp şi spaţiu pentru turism” iar Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc organizează „Întâlnirea organizaţiilor patronale din turism: FPTR, ANAT, ANTREC, OPTBR, FIHR”.

Vineri, 26 februarie a.c., Organizaţia Patronală a Turismului Balnear din România (OPTBR) organizează seminarul cu tema „Staţiunile balneare se pregătesc pentru piaţa europeană” iar Autoritatea Naţională pentru Turism va desfăşura conferinţa cu tema „Promovarea destinaţiilor turistice din România în viziunea hotelierilor”.

Expozanţii vor pregăti zilnic, pe scena Târgului de Turism, evenimente artistice pentru vizitatorii prezenţi. De asemenea, Romexpo împreună cu ANAT, FPTR, OPTBR si ANTREC vor organiza în perioada 25-28 februarie 2016 cea de-a treia ediţie a „Bursei de Turism pentru specialiştii din domeniu”.

La Târgul de Turism al României vor participa în calitate de expozanţi şi co-expozanţi 285 de firme din 15 ţări: Albania, Bulgaria, Croaţia, Egipt, Grecia, Israel, Italia, Moldova, Palestina, Polonia, România, Serbia, Spania, Turcia şi Ungaria, suprafaţa expoziţională ocupată fiind de peste 13.800 mp.

În Pavilionul C3, în care se va desfăşura dechiderea oficială, se vor regăsi standurile Autorităţii Naţionale pentru Turism, ANAT, OPTBR, FPTR si ANTREC. Tot în C3, zonele turistice autohtone vor fi reprezentate prin Consilii Judeţene: Alba, Brăila, Buzău, Cluj, Dâmboviţa, Maramureş, Mehedinţi, Neamt, Satu-Mare, oraşele: Alba-Iulia, Amara, Cluj, Făgăraş, Mangalia, Piatra-Neamţ, Poiana Braşov, Târgu-Neamţ, Techirghiol sau Timişoara, şi comune precum Poiana Câmpina (Prahova), Turia (Covasna), Molivisu (Brăila) şi Miroslava (Iaşi).

 —

Târgul de Turism al României este organizat şi găzduit de Romexpo, bianual, primăvara şi toamna, cu sprijinul Camerelor de Comerţ şi Industrie din România, al Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism din România (ANAT), în calitate de partener strategic, şi al Organizaţiei Patronale a Turismului Balnear din România (OPTBR), al Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) şi al Asociaţiei Naţionale de Turism Rural, Ecologic şi Cultural (ANTREC).


            Ediţia de primăvară a Târgului de Turism al României se va desfăşura între 25 şi 28 februarie în Pavilioanele C1 – C6. Programul de vizitare este de joi, 25 februarie, până sâmbătă, 27 februarie, de la ora 10.00 la ora 18.00, şi duminică, 28 februarie, de la ora 10.00 la ora 16.00. Preţul unui bilet de acces este de 10 lei.

Festivalul Toamna Orădeană: 2-12 octombrie 2015 în Cetatea Oradea

În perioada 2-12 octombrie anul acesta are loc la Oradea festivalul Toamna Orădeană care va cuprinde diferite evenimente artistice, culturale sau sportive.

O noutate a Festivalului o reprezintă în acest an faptul că evenimentele se vor desfășura în Cetatea Oradea. „Vom da startul deschiderii acestui monument istoric. Dorim ca Festivalul Toamna Orădeană să fie un festival foarte spectaculos, vom avea păpuși uriașe din orașul înfrățit Szekesfehervar, o expoziție despre Cetatea Oradea datorită colaborării foarte bune cu Muzeul Țării Crișurilor, expoziție ce va putea fi admirată aproximativ jumătate de an, concerte și spectacole în aer liber, proiecții 3D și multe alte evenimente interesante”, a spus viceprimarul Huszar Istvan.

O bună parte a evenimentelor Toamnei Orădene sunt dedicate Cetăţii Oradea, care a primit o haină nouă în urma lucrărilor de reabilitare din ultimii ani. Orădenii sunt invitaţi să descopere noile spaţii renovate din interiorul cetăţii, cu ajutorul unor tururi ghidate, cu explicaţii în limbile română şi maghiară. În cadrul Zilelor Cetăţii, vor putea fi vizitate expoziţii de arme şi armuri, de obiecte meşteşugăreşti, proiecţii de film cu istoria cetăţii, precum şi o expoziţie de cărţi poştale vechi cu Oradea. Spectacole de dansuri medievale şi renascentiste, demonstraţii de lupte, concerte şi chiar teatru medieval vor completa programul dedicat cetăţii.

Evenimentele primului weekend (2-4 octombrie) se vor desfășura în Cetatea Oradea, unde iubitorii de muzică pop şi rock vor putea să îi vadă pe Celelalte Cuvinte, Bordo Sarkany, N.O.R., Fire Dream, Pasărea Rock Simfonic, One, Joe Balogh & Jazz Today, Cristina Kiseleff și Hara.
Între 5-9 octombrie, în fiecare seară, în cetate vor fi diferite evenimente: concerte în aer liber de muzică klezmer, spectacole de dans, alături de expozițiile și programele permanente.

În a doua săptămână a manifestărilor, cei care îndrăgesc muzica ușoară se vor putea reîntâlni cu Monica Anghel și Ovidiu Komornyik, iar iubitorilor muzicii populare li se va oferi un concert folcloric cu Nicolae Furdui Iancu, Dinu Iancu Sălăjanu, Cristian Pomohaci, Dumitru Fărcaș, Florica Zaha, Maria Haiduc și mulți alții.

În cel de-al doilea weekend al Toamnei (9-11 octombrie), muzica pop-rock va fi reprezentată de Em-Street, Baneș Party Band, Randi & Jo, Horia Brenciu& HBO Orchestra, Piramis (Ungaria), Fameless – Tibi Albu, Vama, Fly Project, Loredana&Nadir.

Pentru iubitorii muzicii clasice, Primăria Oradea va oferi două concerte de muzică clasică, iar duminică 11 octombrie nu va lipsi nici obișnuita retragere cu torțe a cadrelor militare și focurile de artificii.

Ziua de 12 Octombrie – Ziua Orașului Oradea va fi marcată printr-o ședință festivă a Consiliului Local, urmată de un ceremonial militar și religios.

Toate evenimentele vor fi cu intrare liberă, au menționat reprezentanții administrației locale la conferința de presă.

PROMOȚIE PUZZLE ROOMS: 30 de lei pentru 31 de zile! – în luna mai

PROMOȚIE: 30 de lei pentru 31 de zile! Puzzle Rooms vă așteaptă în luna
mai cu o ofertă specială. Cei care își fac programări în intervalul 1
mai – 31 mai plătesc prețul unic de 30 de lei de persoană! Așadar, timp
de 31 de zile, puteți profita pentru a ne face o vizită în sediul nostru
din strada Grigore Cobălcescu numărul 36, acolo unde veți putea
participa la unul din jocurile noastre de evadare, Apartamentul 13 și
Piramida Egiptului.

_ALX4183
Apartamentul 13 – Misterul unei crime de rezolvat, o cheie de găsit. Totul în 60 de minute.

Cum se joacă

Deși sunt nou apărute în țara noastră, jocurile de evadare (Room Escape)
au devenit apreciate extrem de rapid deoarece sunt distractive și
provocatoare. În principal, e nevoie de logică, simț de observație și de
o echipă de prieteni care să te însoțească în aventura ta. Echipele pot
avea între două și cinci persoane și, cu cât sunt mai mari, cu atât
crește și distracția. Odată intrată în cameră, echipa se va vedea
blocată înăuntru și va avea 60 de minute la dispoziție pentru a evada.

_ALX3895
Egypt – Pe urmele lui Indiana Jones, evadare din piramida egipteană. Și acesta tot în 60 de minute.

Jocuri de adulți și de copii

La Puzzle Rooms nu doar adulții se distrează, ci și copiii. Aceasta
deoarece jocurile noastre de evadare se adresează și celor mari, și
celor mici, Puzzle Rooms fiind singura firmă de acest tip din România
care are și niveluri adaptate pentru vârstele fragede. Inițial, noi am
conceput scenariile pentru adulți. Însă aceștia veneau de multe ori
însoțiți de copii, iar micuții ardeau de nerăbdare să intre în camere,
acolo unde, din cauza dificultății jocurilor, nu puteau să se implice
activ. Drept urmare, am conceput diverse variante, mai ușoare, adaptate
pentru diferite vârste, iar acum copiii joacă și părinții îi asistă. :)

Vă așteptăm cu drag!

 

[shareB]

Descoperă Ohrid, Macedonia – hai cu noi la Întâlnirea AFA 2015 bis

Găsiţi mai jos, în avanpremieră, un videoclip, excelent realizat şi superb ilustrat, cu frumuseţile lacului şi regiunii Ohrid, care va fi prezentat în curând pe National TV, TVR şi Travel Mix
Este poate cel mai “instructiv” şi mai elocvent material documentar pentru cei care studiază o eventuală participare la Întâlnirea AFA 2015 bis – detali pe firul întâlnirii; lista de înscrieri o găsiţi aici

Macedonia Teaser By Fibula Air TravelMACEDONIA TEASERMulțumiri organizatorilor Fibula Air Travel România și în special Muharrem Mavisu pentru invitatie.In curand pe National TV, TVR si Travel Mix, un material complet despre posibilitati de cazare, turism si frumuseti ale Macedoniei :)

Posted by Nelstill on Tuesday, April 21, 2015

14,99% reducere pentru toate zborurile Blue Air

Pentru cei care sărbătoresc Valentine Day sau Dragobetele, dar nu numai, Blue Air a pregătit o  nouă reducere-supriză, valabilă doar astăzi. Redau mai jos comunicatul companiei:promo_RO

Pregăteşte-te de Valentine’s Day cu un cadou special pentru persoana iubită! Alege orice destinaţie Blue Air şi beneficiezi de 14,99% reducere, numai astăzi, 4 februarie.

Poţi călători oricând până în octombrie 2015!

Grăbeşte-te şi rezervă-ţi biletele pe www.blueairweb.com la Call Center sau la una dintre agenţiile partenere.

Blue Air, de 10 ani aproape de inima ta”